2236
-
Light #923 Hi!
Kérdésem: A játékban lévő quicksave működik nektek?
Én a pálya közben, ha nyomok neki qsave-et, és meghalok, és visszaload-olom, akkor a pálya elejére rak vissza - ugyanez van, ha simán save-elek egyet...
5let?:)
Köszi!
Csocsi! -
#921 Kössz -
#920 4 cd-s -
#919 Hi!
Meg tudnátok irni hány CD-s a játék? -
#918 Nekem DC-ről most jön a crackfix... Remélem jó lesz. -
Gandibá #916 Rohanj ki a szobából jobbra, aki jön lödd le, majd pont a folyósóval szemben lévő szobába menj be, és kapcsold ki a liftből az áramot. Utána menni fog shimán. -
#915 nekem lejött mind igaz többször próbáltam -
yeti18 #914 Már probaltam,de nem toltodik le csak az egyik rar... -
Marcus_ #913 Hello!Valaki el tudna kuldeni azt a cracket amivel vegigmegy?([email protected])Mert nekem Gamecopyworld-ről nem indul le a töltés...Köszönöm -
#912 gamecopyworld.com -
yeti18 #911 Akkor valaki mondjon egy helyet ahol a mukodo crack fennt van please -
#910 A beszélgetés kihalgatása után nem is kell lopakodni csak gyilkolni mert jön az FBI felmentésnek. -
yeti18 #907 Hello!
VAlaki el tudna kuldeni azt a cracket amivel vegigmegy([email protected]),mert nekem csak a cable car-os palyaig jo. Elore4 is kosz, Yeti -
#906 jól láttad, David Duchovny adta a főszereplő hangját -
#905 Jól láttam, hogy XIII angol hangja Muldör?
A credits-ben láttam, de lehet, hogy elnéztem. -
#904 jaja... -
#903 Gondolom nem eredeti játékod van. :) -
#902 Jólvan, akkor nem csak nekem van az, hogy mentek és mégis előröl kell kezdeni a pályát... :)
Ez természetes? Akkor minek van benne quicksave? Mondjuk tökmind1. -
#901 Nekem a zene nagyon bejön maximálisan illik minden pályához és interaktív is. -
Pityuka Fővezér #900 Ja és a jó hír a végén: to be continue -
Pityuka Fővezér #899 Na végigvittem tegnap este. Naon jó kis game. Ami teccett: grafika ugye, ami üde színfolt a mai csillivilli fps-k között, már ezért érdemes végigtolni szvsz. Zene, sztori jó, bevillanó emlékképek sokat dobnak rajta. Karakterfejlődés jó ötlet, kár, hogy nem dolgozták ki rendesen. Lopakodás, tárgyak használata. Ami nem teccett, hogy néha egy kilométerről kiszúrtak, néha pedig 5 méterről sem. Lopakodós részt végiggyakva is el lehet intézni nem életszerű, hogy a két sarokkal arrébb posztoló őr nem lesz kiváncsi, amikor kilövök egy tárat a haverjaira. Lehetett volna benne egy-két bonyolultabb feladvány is. Egyszóval jó próbálkozás jó ötletekkel kár, hogy az egy-két lopakodós, fejbebaszós rész kivételével ez is csak egy megyekoszthent gama. -
#898 nem újabb hanem a működő FLT-s szerintem... mivel másikról nem tudok amivel műxik rendesen ! -
mochee #897 Ez most valami újabb crackfix, amivel végig lehet nyomni a játékot? Nekem van egy de az csak a 11. pályáig jó. -
#895 ne legyél már nevetséges jóember -
#894 A quick save-re vki kitalált már valamit? -
-
#888 Én is onnan szedtem és nekem jó.
Valamit nem jól csinálsz ha neked nem megy. -
Gandibá #885 Tudom hogy jó, én is játszok vele :D -
#884 nagyon jó a game, ha magyar nyelvű lesz feliratozás szinten és tényleg olyan árban ahogy itt beharangoztátok akkor megveszem
a multira azért még kíváncsi vagyok -
Gandibá #883 Azért nem a játék szar, mert te állandóan meghalsz :P -
Edward2 #882 Hát volt egy két helyzet amikor lehaltam párszor nekem pont az tetszett benne nincs mentés metr ugy kalandjátékok nagyon könnyüek.Megölsz egy embert elrejted frankón és quicksave ennek nincs semmi értelme.Igy mindenki élből végigmegy.Különben a végső főellenség elég nehézre sikerült bár ellene is megvan a hatékony módszer. :) -
Pityuka Fővezér #881 Hehe, ha láma lennék nekem se teccene.
-
Pityuka Fővezér #879 A keresztet lökd rá a lejáratra. -
Edward2 #878 Nah kijácottam szépen okosan.Nekem tetsztett egyszer jó volt a befejezés kicsit érdekes.az egész történet viszont nekem kicsit a Bourne Identity cimü filmhez hasonlitott.A víz megjelenitése a játékban viszont egyedülálloan szép volt. -
Edward2 #877 Lopakodás után mindenkit legyakok. :)
Nah egy kurva nagy problémám van.Bennt vagyok a sanctuaryban és nem nyilik aki az oltár elötti lejárat hiába nyomom a gombot afalban.Ilyenkor mit kell tenni? :) -
Pityuka Fővezér #876 Na ez jó! Panaszkodik, hogy kurvára egysíkú a játékmenet, de amitől jó lenne, pl. lopakodás, hullaelrejtés ot megy azt legyak mindenkit izomból. Megaloller.
-
#875 Csak úgy repkednek az elmentések. Komolyan nemértem mi ebben olyan nagy fáradtság. De mindegy. -
Marcus_ #874 Srácok!A GamecopyWorld-ről csak 1 FairLight file-t (javitást)tudok lehuzni.Máshonnan meg lehet ezt szerezni?Ill. vki el tudná küldeni? -
otiq #873 Ezer köszönet Mocza.
Most már tudom melyiket kell újra letölteni.
thx -
Edward2 #872 Nah eddig teccik a játék az igaz hogy a játék menet eléggé egyvonalu és semmi fordulat ill. gondolkodást nem igényel.A kuszos pályákat én azon egyszerü modon oldottam meg hogy minél gyorsabban végig futni adott pálya részen és mindenkit minél gyorsabban lepuffogtatni.Ez minden esetben max. 3szorra tuti sikerült. :) nem kell itt kuszni mászni. :)