XIII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
remélem jó hosszú a története!
Jakuza no comment.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Már ha igaz?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nos, megnéztem az oldalt. Van ottan olyan menüpont, hogy
hacker's comments.
Ah,komoly cégnél kell az ilyen "50 kg-ot fogytam 2 nap alatt" cimû marketing szar? na, ne.
Egyébként meg ott is irják ,hogy a motoracer3 -on is az van. Aha, gondolom a mr3-at itt sokan megvették...!
Másrészt ezt az eljárás a hack cégek elõtt is ismert, csak arra kell rájönniük, hogy az adatok közül mekyiket titkosították.
Egy napot adok és itt a crack. (mármint nem tõlem!)

Azé az is érdekes lehet...
Mellesleg nem mindenhol foglalkoznak igazám ennyire komolyan ezzel. Sok kiadónak az a stratégiája, hogy hadd törjék fe la játékot, és ismerék meg minél többen. Akinek igazán bejön az ugyis megveszi(nem magyar viszonyokra értendõ). Ezzel viszont csak a tuti bejövõ játékokat lehet eladatni. Ott a Call of Duty pl, ami évek ota az egyik legjobbnak tartott játék, és alig védte valami. Ugy gondolták, hogy elég jo a játék ahhoz, hogy megvegye akinek igazán tetszik. Elég motivácionak tartják továbbá, hogy eredeti serial nélkül csak tört szerveren lehet játszani. Aki igazi fanná válik, az meg fogja venni. Ennek a stratégiának az életképességét már sok játék bizonyította. A védelmi technologiák folyamatosan változnak és fejlõdnek, de tökéletes védelem nincs . Ez olyan mint az autórisztók, és tolvajok esete. A legdrágább sok milliós kocsikat is fel lehet törni, hiszen a "rossz" oldalon állok általában ugyanolyan képzettek, és tehetségesek, sõt sok esetben ugyanazok.
http://deathfellows.hu/
(Nem mintha bannam, de nekik ez lenne kifizetodobb, nem?)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://deathfellows.hu/
Hát, nem hirdették ,hogy nincs crack. mondjuk,nem sírok,csak azért odairhatta volna.De nem . Csak néma csönd.
Persze, visszalehetne írni nekem, hogy : a fa..éé nem nézed meg elõtte , heee?
Bizzunk abban, hogy a magyar verzioban nem lesz benne a vedelem :)
én legalább nem büszkélkedek olyanokkal, hogy milyen jó 7 éve a Doom3-mal játszani... az egy másik kaszt..:))) Én már öreg vagyok ahhoz... meg a feltünési viszketegségem is elmúlt 3 éves koromban... asszem...:)
ME beszél, jól, nézzünk nforce-t, sokat, gyakran, lelkesen...:)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Es nem az elejen vag ki "Insert corrected cd-rom"-mal, hanem kesobb?
Igazat megvallva, napok ota lenn van, de nem probaltam ki, amig nincs hozza jo tores.
Biztos vagyok benne, hogy ez a "tores jo", csak kamu. Igy, latatlanban is.