2236
-
#978 Én meg tudom érteni.Nekem is voltam már ilyen helyzetbe csak pár 1000 hozzászólást kellett volna 56k-s modemmel visszaolvasni ezért inkább +kérdeztem ÚJRA!De ha mondjuk valakinek sdsl-je van az olvasson már vissza 20 hozzászólást mert minden 3. erről szál. -
Drex #977 na re :))))
látom még mindig ugyan az a téma, mint a 416 os hozzászólásnál :DDDDD ez azért valahol szomorú. Sokan nem veszik a fáradtságot, és nem olvasnak vissza gihi :DDD
Jo kis game volt, csak rövid :))) -
#976 jobban mondva a feliratok -
#975 csak a szöveg -
#974 Sziasztok!
Szerintetek kijön a játék magyar változata dec. 13-ig?
Szinkron is magyar lesz? -
Gandibá #973 Ott a kettő között menj, és tartsd a távolságot, mert ha nagyon rámész az őrre, akkor megver, és ez az eset van ha túl messze mész tőle :)) -
#972 Visszaütni esetleg. :)
Ne hagyd magad ami a akezed ügyébe esik használd. -
#971 Es miert vittek be? Warezoltal, mi? Mondtam, hogy vegyetek eredetit!!! -
#968 A fórum 80%-ban erről szól
nem ártana kicsit önállónak lenned és nem csak tátott szájjal várni a sültgalambot hanem visszaolvasnál 1-2 oldalt.
Ezek a mai fiatalok nagyon fölbasznak. :( -
Gandibá #967 Idáig erről volt szó.. -
mochee #966 Valaki nyugtasson meg, hogy nincs-e még olyan crackfix, amivel végigjátszható a program? -
Gandibá #965 Nem, ez még mindig a 20 megás crack. -
Nonoo #964 ez valami uj??
Honnan??? -
#962 akarom mondani mentöautoval :P -
#961 na én mos zuhantam le a rendörautoval vmi kanyonba, de sajnos a formas nurs néni magamra hagyott;´) ...innen még sok van ? (Bár ha egyesével kell mekkeresni a konszpirétöröket 1-20-ig akkko van egy tippem...) -
#960 Kő keresztet bele kell lökni a nem nyíló lejáratba és az utat csinál. -
tomsits #959 ÜDV!
jó a gama nagyon. de sajna elakadtam.
eljutok egy pályáig, mikor egy sövény labirintuson keresztül kell eljutni egy "pocsolyáig" amin keresztül elérek vmi templomig. persze nem ilyen egyszerű, mert van szikla párkány tengerrel, tarzan lóbálodás...
a templomban van egy tábla. megnyomom majd kinyilna a talajon egy ajtó, de ezt nem teszi és gőzöm sincs hogy miért, vagy hogyan kéne tovább jutni.
PLS HELP MÍ!
THX: -
#957 A másik is 5db RAR-ból áll de ha kibontod akkor egy fájlal kevesebb van benne.Amit írtam hogy jó crack az elé oda van írva hogy PROPER!Ez is 5db RAR. -
mochee #956 Teljesen egyetértek. -
Light #955 Mochee:
A ROTK-t, aki csinálta és nem rakott bele save-et, ott dögöljön meg, ahol van!!! Az olifántos résznél és a végső Mordor-i harcnál én még életemben nem basztam fel magam annyira, mint ott - talán az Enclave és a The Thing-The Game volt ilyen hasonló...
Cofb:
Majd meglátjuk, hogy mi lesz, mellesleg sejtem, hogy vhol a sunnyogós részeknél szopni fogok:).
Csocs, megyek játszani!:) -
#954 Lesz egy teljesen magyar változata a játéknak?Mintha azt olvastam volna. -
#953 Na miután végigizadtad megváltozik a véleményed.
Néhol idegbaj kapott el ha valami elcseszés miatt a pálya elejéről kellett kezdeni valamit.
És én úgy gondolom azért nem megy a save mert nem eredeti a game. -
#952 Igen, úgy kell, csak most nem az exe-t kell felülírni, hanem 3 fájlt, amit a crack tartalmaz. -
mochee #951 Utálom az olyan játékokat amiben nincs szabad mentés. Nem tudom, hogy ez itt mennyire idegesítő, de pl a project igi-t és a return of the kinget nagyon elbaszták vele. Én sem vagyok pöcs, hogy mindig mentek, de jáccatok egy cseppet a fentebb irt játékokkal, azt rájöttök, hogy mire gondolok.
-
Light #950 Nekem azzal semmi bajom, hogy egyszerre kell egy pályát megcsinálni - mivel nem vagyok fatökű kis pöcs, aki minden percben, minden ellenfél után ment egyet -, egyszerűen csak kérdeztem...mondjuk nagy hülyeség, hogy akkor minek van a játékba beépítve a qsave, ha használni sem lehet?!...no mind1...
Csocs! -
bonbuci #949 Köszi a segítséget de még egy jó tanács kéne,hogy lehet legyőzni a mongoos-t.Mindig utáltam a főellenségeket de ez olyan mint egy Superman nagyot sebez kicsit sérül ezt eltúlozták a készítők. -
Gandibá #945 Neked is ajánlom a #931-es hozzászólást. -
Gandibá #944 #931 -
#943 ja. köfke már rájöttem ;) -
#942 Már megoldottam csak a CrackFix-et kellett leszedni és most már műxik. :D -
Marcus_ #941 Na, komolyan kérek vkit h a müködö crack-et rakja fel a játékhoz,mert az itteni linkek nem müködnek ill. a gamecopyworld.com szar.Gondolom más is örülne neki...Remélem vki hallja.Köszönöm -
#939 egyébként én is ott tartok épp tuljutottam rajta, biztos jó a másik crack -
#938 persze a proper,mert a másik nem jó -
#932 Lenne 1 kérdés. Az elején lemegy az a rész mikor csajjal sétálok a parton utána mikor kövi rész tölti, ezt írja ki :
http://cokxpon.wigner.bme.hu/~nihil/Bandee/XIII-hiba.jpg
Mi lehet a probléma??? -
Gandibá #931 ftp://terra:[email protected]/XIII/
Itt a crack, használd egészséggel! -
Gandibá #930 Pár oldallal előrébb írtak egy X3-as ftp-t, amin ott volt. Olvass vissza pár oldalt. -
Gandibá #928 Igen, azzal már jó. -
bazsi123 #926 bár már volt róla szó 100x, de mindenkinek ez a gondja. eccerre kell végigtolni 1 pályát. ez egy ilyen élet... -
Gandibá #925 Meg kell keresni az egyik szobában, még a duplaajtó előtt egy fehér ruhás csávót, mert ő az elnök. Vegyél elő uzit vagy pisztolyt, majd vedd a hátadra az elnököt, és vidd el a liftig. -
bonbuci #924 Aki végig játszotta segítsen!én is itt akadtam el:" © TX 2003. nov. 25. 18:31 | Privát | Válasz | #839
AZ SSH1 trap pályán mit kel csinálni mikor kivégeztem Number 3-t?Kinyitottam az ajtót a gombbal és láttam, hogy a függő folyósón a Senátort meg a két csajt viszik valahová.Mit csináljak?