2236
-
Tequila #1029 Most kezdem el olvasni a forumot de ha valaki gyorsba megvalaszolna mik lehetnek annak az okai hogy nem indul el a jatek azt megkoszonnem, amig nem jon valasz keresek, de hatha valaki gyors es segitokesz :) -
bazsi123 #1026 jajajaj, nem a megfelelő crack-kel játszol. olvass visszább... -
#1024 thx -
#1023 Elvileg december 15. Es tutira lesznek gondok, orulhetunk, ha az angol crack mukodik vele! -
#1022 magyar verzió mikor jön ki kb? mert azt szeretném majd letölteni, remélhetőleg azzal nem lesznek ilyen crack-es gondok -
#1021 En tudok, irj egy mail cimet, es en irok egy sajat ftp-t, ahol fenn van a Proper Crackfix... -
Kacsa_ #1019 Engem sem :( -
#1017 Elvileg jó de már volt akinek nem ment de szerintem csak ő baszott L valamit! -
Gandibá #1015 ftp://terra:[email protected]/XIII/
Innen szedjétek le a cracket, tömjétek ki a XIII könyvtárába és játszatok. -
Kacsa_ #1013 Hát ez az én is ezt próbálom kideríteni. Ha találok valamit ÉN szólok majd neked is ok? -
Kacsa_ #1011 Én ezt tettem fel és azt a hibaüzenetet kaptam amit lejjeb már beírtam. -
Kacsa_ #1009 Jah most jut eszembe hogy igen. Összekevertem egy másik játékkal. Igen a 20 megásat szedtem le. -
Kacsa_ #1008 Tudom hülye vagyok meg minden, megkeresem inkább nem kérdezek semmit -
Kacsa_ #1007 20 megás? Én 1, 1.5 megásról tudok, meg valami 11 megésról. Ez lehet a baj? Hol tudom leszedni ezt a 20 megásat? -
Gandibá #1006 A 20 megás crackfix-et raktad fel? -
Kacsa_ #1005 Akkor passzoljátok a dolgot? Semmi ötletetek nincsen? -
#1004 hykao-nak köszönjétek -
Gandibá #1003 Jaja, nagyon szép a logo! -
#1002 Ki rakta be azt a logot oda fentre???
K***a jó!!!
-
Kacsa_ #1001 Sziasztok!
Nem rég szedtem le játékot és ezt írja ki. Lezsedtem azt a crack fix-et is meg minden. Nem tudjátok mi lehet a bibi? Ha volt már ez a kérdés, bocsi nem láttam. Szóval a hibaüzenet:
Assertion failed: RenDev [File:WinViewport.cpp] [Line: 787]
History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine -
Drex #1000 rossz a cracked.... -
Drex #999 egyébként én is néztem vagy félóráig, és minden golyomat szétlöttem, mire egy grántrobbanásnál bevillant a falon a hely :)))))) -
Drex #998 hu de kib@sztál velünk akik már 2 hete végigvittük :))))) -
Callisto #996 Höhöööööjjj meg van, de nem árulom el senkinek!!! ;] -
Callisto #995 Mia a fvszt kell csinalni? A kovetkezo helyen vagyok a 4. cd-n: 3 szintu korfolyosos emelet, aminek belso "udvaraban"
teritett asztal van es ott feher csuklyaban clan tagok beszelgetnek ketten.
Innen nem messze van az a kartyaval nyithato nagy csuszo ajto, ahova bemegyek. Van itt ket muki leolom oket, es itt van egy nagy ko, amben 4 L alaku darab van beillesztve, de a negyedik hianyzik. Ha rakozelitek ezekre megjelenik a "tenyer" hogy lehet valamit csinalni, de nem tortenik semmi hiabba kattogtatok akarmit, az ajto pedig becsukodik es nem tudok kimenni Mi a teendo???? valaki segiccsen mar pliz egy kicsit mer pipa vagyok. Gondolom meg kellene keresni a negyedik darabot es beilleszteni a helyere... NA DE HOL VAN AZ, a kutyafajat nekijje!? -
#994 Mar itt is itt vagy?!
Ejnye! -
Chappy #993 rgfdgdfdfgdfgdfg -
#992 Van de a cd védelem miatt nem működik.Do you understand? -
#991 Nos en igazan nem ertem minek van akkor Quick Save ha nincs Quick Load :( -
#990 köszi:) -
#989 Bisztos szo volt errol mar de nem fogok viszolvasni 987 hozaszolast :) Egybkent suxx.... -
bazsi123 #988 sehogyse lehet loadolni normálisan, pálya elejéről kell kezdeni mindig. de erről volt már szó... -
Chappy #987 a kódja: 13 -
#986 Ahm en arra rajottem hogy hogyan kell Quick Save-elni de arra nem hogy kell Quick Load-olni :(
F5 a QS de ha megnyomom a F9-et elorol kezdi a palyat :(
Hogy kell na? -
k1stehen #985 hát, ma már egy játék nem attól lesz hüdenagyonmegayó hogy a single player az üt, mert végig viszed egyszer vagy kétszer vagy 10x azt annyi... sokkal nagyobb réteget mozgatna és sokkal tovább fent maradna a neve hogyha a multiplayer részt nem cseszik el... -
#984 nekem csak a pályák nem tetszettek
nem volt alternatív útvonal/lehetőség -
Drex #982 csittöl :))) -
#981 egy fórum olvasása amiben még képek se találhatók nem lehet gond modemmel -
pollai #980 hello!
azt tudjátok, hogy hogyan lehet a különböző skill-eket megszerezni?
Haversrác még korábbi pályán jár, mint én, de már tud dupla fegyvert használni. Ez mitől függ?
-
Drex #979 figy... szerintem aki letölti a gamét az ugyan nem 56k-zik :))