2236
  • Tequila
    Most kezdem el olvasni a forumot de ha valaki gyorsba megvalaszolna mik lehetnek annak az okai hogy nem indul el a jatek azt megkoszonnem, amig nem jon valasz keresek, de hatha valaki gyors es segitokesz :)
  • bazsi123
    jajajaj, nem a megfelelő crack-kel játszol. olvass visszább...
  • zaki
    thx
  • Mayday
    Elvileg december 15. Es tutira lesznek gondok, orulhetunk, ha az angol crack mukodik vele!
  • zaki
    magyar verzió mikor jön ki kb? mert azt szeretném majd letölteni, remélhetőleg azzal nem lesznek ilyen crack-es gondok
  • Mayday
    En tudok, irj egy mail cimet, es en irok egy sajat ftp-t, ahol fenn van a Proper Crackfix...
  • Kacsa_
    Engem sem :(
  • Amse
    Elvileg jó de már volt akinek nem ment de szerintem csak ő baszott L valamit!
  • Gandibá
    ftp://terra:[email protected]/XIII/

Innen szedjétek le a cracket, tömjétek ki a XIII könyvtárába és játszatok.
  • Kacsa_
    Hát ez az én is ezt próbálom kideríteni. Ha találok valamit ÉN szólok majd neked is ok?
  • Kacsa_
    Én ezt tettem fel és azt a hibaüzenetet kaptam amit lejjeb már beírtam.
  • Kacsa_
    Jah most jut eszembe hogy igen. Összekevertem egy másik játékkal. Igen a 20 megásat szedtem le.
  • Kacsa_
    Tudom hülye vagyok meg minden, megkeresem inkább nem kérdezek semmit
  • Kacsa_
    20 megás? Én 1, 1.5 megásról tudok, meg valami 11 megésról. Ez lehet a baj? Hol tudom leszedni ezt a 20 megásat?
  • Gandibá
    A 20 megás crackfix-et raktad fel?
  • Kacsa_
    Akkor passzoljátok a dolgot? Semmi ötletetek nincsen?
  • zaki
    hykao-nak köszönjétek
  • Gandibá
    Jaja, nagyon szép a logo!
  • Amse
    Ki rakta be azt a logot oda fentre???
    K***a jó!!!
  • Kacsa_
    Sziasztok!
    Nem rég szedtem le játékot és ezt írja ki. Lezsedtem azt a crack fix-et is meg minden. Nem tudjátok mi lehet a bibi? Ha volt már ez a kérdés, bocsi nem láttam. Szóval a hibaüzenet:

Assertion failed: RenDev [File:WinViewport.cpp] [Line: 787]

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
  • Drex
    rossz a cracked....
  • Drex
    egyébként én is néztem vagy félóráig, és minden golyomat szétlöttem, mire egy grántrobbanásnál bevillant a falon a hely :))))))
  • Drex
    hu de kib@sztál velünk akik már 2 hete végigvittük :)))))
  • Callisto
    Höhöööööjjj meg van, de nem árulom el senkinek!!! ;]
  • Callisto
    Mia a fvszt kell csinalni? A kovetkezo helyen vagyok a 4. cd-n: 3 szintu korfolyosos emelet, aminek belso "udvaraban"
    teritett asztal van es ott feher csuklyaban clan tagok beszelgetnek ketten.
    Innen nem messze van az a kartyaval nyithato nagy csuszo ajto, ahova bemegyek. Van itt ket muki leolom oket, es itt van egy nagy ko, amben 4 L alaku darab van beillesztve, de a negyedik hianyzik. Ha rakozelitek ezekre megjelenik a "tenyer" hogy lehet valamit csinalni, de nem tortenik semmi hiabba kattogtatok akarmit, az ajto pedig becsukodik es nem tudok kimenni Mi a teendo???? valaki segiccsen mar pliz egy kicsit mer pipa vagyok. Gondolom meg kellene keresni a negyedik darabot es beilleszteni a helyere... NA DE HOL VAN AZ, a kutyafajat nekijje!?
  • Mayday
    Mar itt is itt vagy?!
    Ejnye!
  • Chappy
    rgfdgdfdfgdfgdfg
  • Amse
    Van de a cd védelem miatt nem működik.Do you understand?
  • Sephi
    Nos en igazan nem ertem minek van akkor Quick Save ha nincs Quick Load :(
  • Rage47
    köszi:)
  • Sephi
    Bisztos szo volt errol mar de nem fogok viszolvasni 987 hozaszolast :) Egybkent suxx....
  • bazsi123
    sehogyse lehet loadolni normálisan, pálya elejéről kell kezdeni mindig. de erről volt már szó...
  • Chappy
    a kódja: 13
  • Sephi
    Ahm en arra rajottem hogy hogyan kell Quick Save-elni de arra nem hogy kell Quick Load-olni :(

F5 a QS de ha megnyomom a F9-et elorol kezdi a palyat :(

Hogy kell na?
  • k1stehen
    hát, ma már egy játék nem attól lesz hüdenagyonmegayó hogy a single player az üt, mert végig viszed egyszer vagy kétszer vagy 10x azt annyi... sokkal nagyobb réteget mozgatna és sokkal tovább fent maradna a neve hogyha a multiplayer részt nem cseszik el...
  • Random_
    nekem csak a pályák nem tetszettek
    nem volt alternatív útvonal/lehetőség
  • Drex
    csittöl :)))
  • Random_
    egy fórum olvasása amiben még képek se találhatók nem lehet gond modemmel
  • pollai
    hello!

azt tudjátok, hogy hogyan lehet a különböző skill-eket megszerezni?
    Haversrác még korábbi pályán jár, mint én, de már tud dupla fegyvert használni. Ez mitől függ?
  • Drex
    figy... szerintem aki letölti a gamét az ugyan nem 56k-zik :))