2236
  • zaki
    legalább neked biztos nem lesznek ilyen crack gondjaid, meg mágneskártya, meg mittudomén mi :)
  • Random_
    Húdejó héten kapok lóvét akkor megveszem :))
  • Mayday
    Aztan meg remljuk, hogy jo hozza az angol krekk-temakor... :)
  • zaki
    az jó, mert arra várok, hogy megjelenjen, mert akkor a magyar verziót töltöm le
  • Mayday
    Igen, a heten mar kaphato lesz magyarul, 8990 HUF-ert!
    December 15 v. 19. a megjelenes, ugy tudom.
  • Gandibá
    Elvileg megjelenik majd, valamelyik fórumos kolléga írta ezt.
  • Gandibá
    Nincsmit.
  • Gandibá
    Várd meg a szellőzőben, amig kimennek a teremből.
  • Marcus_
    Király volt!
  • Marcus_
    köszönöm!!!
  • Gandibá
    Van hátul egy kis szoba, ott az egyik falrésznél be kell lökni a téglát, majd ott lesz a 4ik L alakú kő. Innentől már egyértelmű.
  • Marcus_
    Hi!Mia a fvszt kell csinalni? A kovetkezo helyen vagyok a 4. cd-n: 3 szintu korfolyosos emelet, aminek belso "udvaraban"
    teritett asztal van es ott feher csuklyaban clan tagok beszelgetnek ketten.
    Innen nem messze van az a kartyaval nyithato nagy csuszo ajto, ahova bemegyek. Van itt ket muki leolom oket, es itt van egy nagy ko, amben 4 L alaku darab van beillesztve, de a negyedik hianyzik. Ha rakozelitek ezekre megjelenik a "tenyer" hogy lehet valamit csinalni, de nem tortenik semmi hiabba kattogtatok akarmit, az ajto pedig becsukodik es nem tudok kimenni Mi a teendo???? valaki segiccsen mar pliz egy kicsit mer pipa vagyok. Gondolom meg kellene keresni a negyedik darabot es beilleszteni a helyere... NA DE HOL VAN AZ, a kutyafajat nekijje!?Köszi a válaszokat!
  • TTomi
    meglett!!!
  • TTomi
    a 995-ös hozzászólásra tudja valaki a választ?
    Én is ott szívok!!!
    © Callisto 2003. dec. 04. 15:45 | Privát | Válasz | #995

Mia a fvszt kell csinalni? A kovetkezo helyen vagyok a 4. cd-n: 3 szintu korfolyosos emelet, aminek belso "udvaraban"
    teritett asztal van es ott feher csuklyaban clan tagok beszelgetnek ketten.
    Innen nem messze van az a kartyaval nyithato nagy csuszo ajto, ahova bemegyek. Van itt ket muki leolom oket, es itt van egy nagy ko, amben 4 L alaku darab van beillesztve, de a negyedik hianyzik. Ha rakozelitek ezekre megjelenik a "tenyer" hogy lehet valamit csinalni, de nem tortenik semmi hiabba kattogtatok akarmit, az ajto pedig becsukodik es nem tudok kimenni Mi a teendo???? valaki segiccsen mar pliz egy kicsit mer pipa vagyok. Gondolom meg kellene keresni a negyedik darabot es beilleszteni a helyere... NA DE HOL VAN AZ, a kutyafajat nekijje!? "
  • Amse
    Üsd szét a keresztet hátulról és az rádől!
  • Gyro
    Thx....
  • Gandibá
  • Gyro
    Need Help!

A "Neutralize GI's" pályán legyaktam a Conference roomban a főgecit, majd tovább szaladtam a liftehig de ott nincs semmi lehetőség továbbmenni. Újabb crack kell, vagy én vagyok az Láma?
  • TTomi
    Köszi! Közben letöltöttem a cuccost dc -ről!
    Nekem már müxik, viszont remélem a többieknek segítséget jelent!
  • Random_
    kell neki crack a netről
    ami crackel a system és a sound könyvtárban file-okat
  • Bercy #1054
    Thx.
  • bon
    bercy: hangokat tartalamaz a 4-es cd de kell a játékhoz. A végefelé befogja kérni.
  • Bercy #1052
    Hi all. Meg tudja vki mondani h a 4es CD mit tartalmz(feltétlenül szükséges a játékhoz v csak driverek mint az unreal 2003-nál)?
  • DJ_HELL
    nekem az a bajom hogy az elejen elindulok a parton ott ugye osszesek akkor onnek az emlekek utana ujra felallok utana pedig kifagyok es azt irja ki hogy engine error please help
  • Terra
    Van hozzá nocd crack

HA valakinek gondja van ezzel akkor írjon és felteszem valahova
  • Amse
    Az attól függ hogy milyen gyorsan játszol.Nekem kb 5 nap volt sacc napi 2 óra.Nem olyan hosszú.
  • [HUN]PAStheLoD
    jajj de jó Ádám :)))
  • Amse
    Akkor akinek nem megy a crack annak a lent található linken keresztül hozzájuthatnak a hiányzó fájlhoz!!!
  • Rage47
    Sziasztok!
    Hány óra alatt lehet végigvinni a gamét?
  • Amse
    Azt nem tudom hogy a crackfixbe ugyanaz a két fájl található meg mint a simába vagy valami továbfejlesztett de azért felrakom a + fájlt.Ha ugyanaz akkor működni fog.Majd azért írj hogy működik e!Letöltés.
    A system könyvtárba rakjad.
  • TTomi
    Ja!
    Bár én a másik két filet is ugy szedtem le, hogy dr proper crackfix.
    el tudod küldeni nekem azt a file-t (xidmaps.u)???
  • Amse
    A sima crack tartalma:
    Sounds/
    - defaultmulti.hsc 1,670mb
    - MapMenu.hsc 21,274mb
    Crackfix tartalma:
    System/
    - xidmaps.u 0,120mb <-(Ez a fájl kel ahoz hogy továbjuss a 11-dik pályánál!)

• TTomi
    És el tudnád küldeni azt az egy file-t?
  • [HUN]PAStheLoD
    loál :) az FLT-DOX PROPER XIII CRACKFIX egy 117 kByteos .u file-ban külömbözik a NEM propertől .. tudtommal ! És nekem már megvan a mágnes kártya (ha a FUSE (biztosíték) előtt kell akkor tuti))

DE A Quick Save nem műxik :(((
  • TTomi
    Kicsit visszább olvasgattam, és valaki azt irja, hogy
    a fixben 3 file van. Az én fixemben csak ketttő:
    defaultmulti.hsc kb1,6MB
    mapmenu.hsc kb21MB
    El tudná küldeni valaki a 3. filet emilben erre a cimre:
    [email protected]
    előre is köszönöm.
  • TTomi
    ELég sok problem van ezzel a dr proper féle crackfixel...
    Nekem is behal a libegős résznél, hiába van fent a fix.
    Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul?
    Ez a crackfix egy kb 20Mb-s sound könyvtárból áll, amit be kell másolni a XIII könyvtárába? Mert ha igen és csak ennyi akkor gáz van. Ha pedig nem akkor irja le valaki a pontos útmutatót, legyen oly jó!!!
  • Amse
    Akinek a 11. pályán nincs mágnes kártya az töltse le a crackfixet!!!
  • Gandibá
    Ez egyik szobában a konferencia teremben van 1 fehér ruhás csávó, azt vedd a válladra, majd vidd a lifthez.
  • Callisto

A palya ezen pontjara - ahonnan a checkpoint kezdodik - egy nagyon hosszu csoben levo vasletra vezetett le jo magasraol, ahol is ilyen csapok vannak es csoveg es szalad a goz kifelel meg ilyesmi.
    Itt mit kell csinalni? --> Nagy korasztal van itt korbe magastamlas szekekkel, es ez az egesz konferenciaplacc keretezett uvegtablakkal van korbehatarolva, amiket ki lehet torni, el vannak pusztulva mindekit sirat mar az anyja. En is sirdogalok mert fingom nincs mit kell csinalni, megnyomtam azt a piros gombot is ami kinyitott egy ajtot. Rohangalok itt a folyosokon, de sehol egy ujabb lehetoseg... igy mar kicsit unom.
  • Gandibá
    XIII Proper Crackfix, ez kell mindenkinek a játék normális futtatásához.