XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiszta.... hát.. ugy kb 4-5-6 óra szerintem... 2 délután végignyomtam, mert sajna néha melozni is kell 😊))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

lopakodós, hullarejtõs, kém+mindenkiénrámvadászik FPS 😄DD

egyébként én ugy vettem észre, hogy ez a Game a NOLF, és a Splinter Cell keveréke,de azé Qwajórasikeredett... De a 4 cdhez képest lehetett volna hosszabb is.... 😞((

CELL StormBird
most már mindegy 😄
Most azzal a csajal megyek vigyázni kell rá.
Tök flash az a kis gépezet amivel felhuzod magad dolgokra.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

melyik bank ?

CELL StormBird
Na közben rájöttem.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

hát igen... szép volt, jó volt, egyedi volt. Gratula az UBI-nak, meg az FLT-nek 😊)

de azé az a szektás rejtekajtó kissé beszivatott 😊))

szal nekem naon bejött ez a game...

CELL StormBird
Hogy kell ebbõl a szar bankból kimenni?

CELL StormBird
Na akkor zsir. 😊

Mayday
Muxik, ez mar allitolag teljesen, en fizetos ftp-rol szedtem, de asszem fenn van a GameCopyWorld oldalan is!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CELL StormBird
Ezzel a cracel medig lehet ejutni?

Amse
honnan lehet leszedni??És mûkszik?

Amse
Crack

hykao
A játék? vagy a crack-rõl beszélsz?
Mayday
Kijott, meg tegnap, 23-an!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Amse
Szóval???

Amse
én csak nem akartam bejelentkezni mert nem otthon vagyok!

Ki kell tömni a game könyvtárába.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

CELL StormBird
Hogy kell ezt az uj crakcet felrakni mert leszedtem a gamet elõre is kösszi.

Terra
Angliai útról hazatérõ ismerõs hozta tegnap, ott már lehet kapni, és nekem is onnan van 😊))

What I do, and what I listen.That defines me.

Akkor képfrissítés, vagy driver install. Ja, meg dx.
Irta a srác, hogy a haverjánál megy, más nem nagyon lehet.
bizkit
Azért köszönöm gyerekek! Megnézem majd ma este ,hogy mi volt a gond!

...úgy hogy...no comment!

Random_
Nekem alapból 640x480-as felbontásban indul szóval nem hiszem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Öhhm, röviden 800x600 felbontásban inditsátok a gamét. Akkor menni fog és utánna lehet játszani a felbontással.
Szerintem túl nagy felbontást állít be alapban a game.
A megoldás az lehet ha van "safe mod" ha nincs akkor tényleg "ini" vagy "registry" turka piszka.
hi.
Random_
DirectX?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dynamic
Sajnos nekem is ugyanezt csinálja!Két napja nem bírok rájönni, hogy mi van, pedig az .ini-t is piszkálgattam.Próbából rákötöttem a gépemet a haver monitorára és azon ment rendesen.
Érdekes, hogy a demó mûködik.
bizkit
Sziasztok!
Segítsetek légyetek szívesek! Ha elindítom a játékot akkor kikapcsolódik a monitor,de viszont elindul a játék mert hallom, hogy megy a hang! Nem a monitor frissítésével van a baj, mert ha leveszem 60-ra akkor sem látok semmit! Mi lehet a baj????

...úgy hogy...no comment!

alap 😊 mIRCen DFen fent is szoktam lenni😊
G. Joe
csa boci, te élsz még? 😛

http://deathfellows.hu/

Kár, hogy a multiplayer részt elszurták... az béna lett nagyon😞 azaz vannak benne yók csak látszik hogy nem arra tették a fõbb hangsólyt.
bon
Na Végigvittem a játékot!!! Lesz folytatás!!! Gond nélkül végiglehetett vinni ezek szerint a törés jó. Leszámítva az állás visszatöltést. De nem is volt rá szükségem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Terra
A mentés szerintem sem ilyen, én kább bugra gyanakszom.

A Kib@szásról meg annyit, hogyha bejön nagyon a game én megveszem erdetiben is!!
Van Quake 3, Moha, Hl 1, War3, War3FT, KOTOR ami nagyon bejött és ezeket megvettem eredetiben, mert értek annyit szerintem.

Úgyhogy ne regélj arról, ki kivel b@szik ki.

Hát nem hinném, hogy ilyen. Akkor minek van kvikszév, meg rendes mentés, ha nem müxik?

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

A mentési dolgot meg nem fogják megoldani, mert ez ilyen. Ha nem tetszik akkor nem játszol vele és kész. Ez ilyen egyszerû.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Akkor tudod mit, ne is kezdjél bele. Most aztán rohadtul kib@sztál a fejlesztõ céggel...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Terra
Nekem is ez a gondom.

Amíg nem lesz nocd, bele se kezdek.

Meg remélem a mentés dolgot is megoldják.
Csak nehogy egy olyan patch-el amit megint egy hét alatt tudnak feltörni

Hát nehéz lesz

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Hellosztok mükszik faszán a gama de van egy kis gond! Nektek is mindíg elõröl kezdi a pályát, ha egy mentett állást betöltötök????

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

CELL StormBird
Rakd be mindegyik CD-t deamonal 😄

Tikal
nem az a gond, daemonnal jo, csak mindig cserélni kell, hol a 2, hol a 3-as CD kell neki, és ezt akarom kikuszobolni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
no cd van hozzá?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Csákány!

Ha mondassz egy helyet szívesen felteszem.

üdv
Mocza
-Terra: köszi megvolt a letöltés!
-koro1234: WinIso-val tudod betenni a .bin -be.
Hi !!!
A Crack nem más mint " XIII FLT XIII Proper Crackfix FLTDOX Cool Crack !!! " ami 4db 5Mb rar + 1 db 1.6 Mb fájl.
Úgy hogy akinek kell elküldöm, ha az illetõnek a mail server engadi a 5 Mb nál nagyobb egyszeri küldést és persze van megfelelõ tárkapacitása.

Ftp is átmásolom a Totál Commanderen keresztül, de kel a cím a user name és a password !!!
nagykispeter
hát erre a cimre

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Koszi a segitseget!!Most mar megy.A winRar os kitomoritest meg nem is probaltam,de ezentul csak azt fogom hasznalni
Emberek..... 1 25 megas cracket nem lehet elküldeni a freemailre 😊))

kell eljutni?

hova hogy kell eljutni?