2236
-
pinehead #1133 Valaki más esetleg??
Köszönöm!
-
Jú gém? Érdemes leszedni? (már szedem de azért megkérdem :D) -
Gandibá #1131 Én nemtudok, mert már uninstalláltam a progot, kicsi a winyom, és kellett a hely másra :( -
pinehead #1130 egy mentést dobna Valaki erről a részről??
Már kész vagyok tőle, nna..
Köszönöm! -
Ha türelmetlen vagy olvasd el a történet képregény változatát.
Szerintem tökéletes volt a játék és isgalmas a vége remélem csak jobb lesz a folytatás. -
Gandibá #1128 Be kell állni az ablak elé, és követed az egérrel.. nem nehéz. -
pinehead #1127 ...nem bírom az ipsét követni, erre jön a "sikertelen küldetés" felirat... -
pinehead #1126 Ott kezdődik a gond, amikor elkezdenek Mongoose-ék mászkálni a szobában, mert ne mbírom az ipsét követni, erre jön a sikerelen küldetés felirat... -
pinehead #1125 Nézem, thx! -
Gandibá #1124 Az öltözőből fog kijönni 1 csaj, az vesz észre mindig téged. -
pinehead #1123 ERRE valaki???? -
pinehead #1121 A kihallgatós résznél (ahol az őröket el kell tüntetni,majd kihallgatni Mongoose-ék beszélgetését)mit kell pontosan tenni?? mert odébb mennek kicsit, erre mission failed...
Thx. -
Gandibá #1120 Mind a 4.. sokallom! 4 cd-s gaménak legalább 2x ilyen hosszu játékidőt vártam. -
TTomi #1119 cirka 2.3GB
majd szépen sorban kell neki az összes cd
-
klastrom #1118 Hány gígán települ fel a játék? -
Gandibá #1117 Majd ha minden igaz (legalábbis To Be Continued... felirattal zárult) akkor lesz folytatása a gaménak, akkor majd kiderül :) -
Takigabi #1116 thx
amugy a number III hogy hal meg ?
!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!
és a végén a Number I a megölt Sharridan testvére ?ÉS a Shariddant mi öltük meg (Jason Fly)
vagy Steve Rowland a Number XIII??? -
Gandibá #1115 #1032 -
Takigabi #1114 Az SSh1 es bázsion vagyok ott tartok hogy elfogták az elnököt és ki kell szabaditanom.Ott van egy lift az nem üzemel , két szoba abban meg semmi sincs.Hogyan kell továbbjutni előre is thx -
ACE #1113 nincs, nem is lesz :D -
yal #1112 van mar peccs a jatekhoz? -
ja a linkek virítanak kék betükkel mindig
ennyit lehet fáradni ha már ingyen van játék nem? -
Hi!
Elakadtam. Nem tom volt-e már róla szó, a vége felé, ahol nem lehet megölni senkit, Neutralize GI's vagy micsoda az objective.. Nah, és eljutok odáig, hogy bemegyek egy ajtón, és pont előttem elindul egy katona, majd bemegy egy ilyen fotocellás ajtón, és valami automatát szid, hogy benyelte a pénzét. Tőle jobbrailyen nagy üvegfalakkal körülvéve van két öltönyös ember, meg egy katona, balra meg egy WC, ahol nincs semmi... Na és ha az automata előtt álló katonát leütöm, akkor nem lehet felemelni a hulláját, az emberek elkezdenek beszélgetni, majd kijönnek, meglátják a földön fekvő katonát, és mission failed... Mit kell csinálni? Nem jövök rá sehogy, és ráadásul mindig elölről is kell kezdeni... -
De ha szar lesz a szinkron, akkor az csak ront a hangulaton.
Akkor maradhatott volna a csak felirat és a decemberi megjelenés.
Ha viszont jó lesz a szinkron, akkor megérte várni.
(volt egyáltalán már jól szinkronizált játék???) -
A Gamestarban van egy hirdetés, amiben azt állítják, hog magyar szinkronnal fog megjelenni. -
Deus Ex 2 -
abból a teremből, ahol a szikla van, nyílik egy szoba, ahol festővásznak meg festékek vannak. Ha bemész a szobába, akkor picit jobbra előtted a falban van 3 kiálló kő. Azt megnyomod, és onnan rájössz a többire. -
Köszi
Már végig is vittem -
titike #1095 a lépcsön fel után ajtót "kikulcsolni" a másikat ugyanígy aztán .... -
titike #1094 nem a gombot kell megnyomni mert felrobbansz hanem a lépcsön fel és a lakatott lelöve az összes generátort kilőni aztán az öltözöből nyiló szobába ahol a felszerelések vannak amit csak tudsz összeszedni mert lent a kis kopasz fog várni és azt nehéz kinyirni -
TTomi #1093 Fuss! Mindig csak egyenesen előre. Aztán lesz egy ajtó ami pont bezáródik az orrod előtt, ott balra el. Ha beértél az irányítóterembe akkor látsz ott egy piros gombot. Na azt meg kell nyomni!!!! És kész! :) -
A kriptábanlévő keresztet le kell dönteni és az utat csinál lefele. -
Bocsi, de elakadtam, és lusta vagyok visszaolvasni.
Annál a résznél akadtam el, ahol be kell hatolni a szentélybe. Már mindenkit kiirtottam. Ha a templommal szemben állok, akkor jobra van egy kis átjáró, ami egy kis kriptához/szentélyhez vezet. A kriptában van egy tábla a falon, amit ha megnyomok, akkor egy nagy tábla a padlóban lesüllyed, és egy picit elcsúszik, majd vissza. Az a gondom, hogy itt nem tudok továbbjutni (na ezt jól megfogalmaztam).
Tudnátok valami 5letet adni? -
egy szobában van egy csomó számítógép azokat kell szétbontani
egy gránáttal tökéletesen megoldható -
Akivel beszéltem, váltig állította, hogy szinkron is lesz. (de azért én mérget nem vennék rá...) -
hát bazzeg, az szép...
-
Akkor lesz magyar szinkron is?
Mert eddig csak magyar feliratokról volt szó.
-
Valszeg nem sikerült elkészülni a fordítással időre.
De üzletileg is jó húzás: sokan megveszik karácsonyra, aztán januárban : Anyú, vedd meg magyarul is!!! -
Hát srácok el kell, hogy szomorítsalak benneteket.
Aki a karácsonyi szünetet magyar XIII-al akarta tölteni, annak más elfoglaltság után kell néznie.
Igazából a gyanú akkor merült fel bennem, amikor a PC Dome-on láttam a XIII hírdetését: Megjelenés dec.18. - e héten csütörtökön. Lokalizáció: eredeti!!!
Felhívtam az Automex-et, és rákérdeztem: Most akkor, hogy is van ez?
Csütörtökön eredeti nyelven, magyar kézikönyvvel fog megjelenni, valamikor januárban pedig - állítólag - magyar szinkronnal - jött a válasz!!! -
ha nem lenne + lóvé (pulykapénz) akkor biztos nem venném meg!