XIII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Most azzal a csajal megyek vigyázni kell rá.
Tök flash az a kis gépezet amivel felhuzod magad dolgokra.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
de azé az a szektás rejtekajtó kissé beszivatott 😊))
szal nekem naon bejött ez a game...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
What I do, and what I listen.That defines me.
Irta a srác, hogy a haverjánál megy, más nem nagyon lehet.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A megoldás az lehet ha van "safe mod" ha nincs akkor tényleg "ini" vagy "registry" turka piszka.
hi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Érdekes, hogy a demó mûködik.
Segítsetek légyetek szívesek! Ha elindítom a játékot akkor kikapcsolódik a monitor,de viszont elindul a játék mert hallom, hogy megy a hang! Nem a monitor frissítésével van a baj, mert ha leveszem 60-ra akkor sem látok semmit! Mi lehet a baj????
...úgy hogy...no comment!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A Kib@szásról meg annyit, hogyha bejön nagyon a game én megveszem erdetiben is!!
Van Quake 3, Moha, Hl 1, War3, War3FT, KOTOR ami nagyon bejött és ezeket megvettem eredetiben, mert értek annyit szerintem.
Úgyhogy ne regélj arról, ki kivel b@szik ki.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Amíg nem lesz nocd, bele se kezdek.
Meg remélem a mentés dolgot is megoldják.
Csak nehogy egy olyan patch-el amit megint egy hét alatt tudnak feltörni
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha mondassz egy helyet szívesen felteszem.
üdv
Mocza
-koro1234: WinIso-val tudod betenni a .bin -be.
A Crack nem más mint " XIII FLT XIII Proper Crackfix FLTDOX Cool Crack !!! " ami 4db 5Mb rar + 1 db 1.6 Mb fájl.
Úgy hogy akinek kell elküldöm, ha az illetõnek a mail server engadi a 5 Mb nál nagyobb egyszeri küldést és persze van megfelelõ tárkapacitása.
Ftp is átmásolom a Totál Commanderen keresztül, de kel a cím a user name és a password !!!