2236
-
#1189 Én a sátor hátulján bemásztam, (guggolva) leraktam a lehallgatót, aztán kimásztam a kis lyukon(onnan, ahonnan jöttem), aztán az ablak alatt guggolva meghallgattam mit beszélnek, aztán felvettem az aktát és hátul kimásztam. -
klastrom #1188 Köszi összejött! Annál a résznél amikor egy lehalgatót kell rátenni a telefonra a sátorban.Ráteszem de bármilyen gyors vagyok mindig felfedeznek és megnyomják az alarm gombot és Failed. Hogy lehet ezt megcsinálni? -
#1186 Hát a lényeg hogy ha van crackod, amim nekem is volt, akkor azt csomagold ki, 4 vagy 5 fájl, aztán az csinál két könyvtárt, Sound és system (asszem) aztán az azokban lévő fájlokat másold át a XIII folderében lévő system és sound könyvtárba és írd fölül azokat a fájlokat, amik ott vannak -
klastrom #1185 Davidka! Hogy találtad meg Magnetic Cardot ha egyáltalán van ? Vagy mi a megoldás a havas pályán amiről te is írtál ? -
TTomi #1184 Lehalgatásnál rá kell zoomolni a csákóra. Sétál közben a figura folyamatosan követni kell ahogy mondtad. Figyelni kell közben alul a számlálót, mert ha túl sok hiányzik akkor failed. Ne zoomolj vissza csak akkor ha aszongya, hogy kész! Asszem ennyi!
Tud valaki valamit a magyarosításról? -
#1183 Jobb egérgombbal (alapból). -
klastrom #1182 Hogyan lehet zoomolni a távcsöves stukkerral ? -
#1181 Mindig a kövér fickón kell tartani az izét, aztán kihallgatni a beszélgetésüket, aztán észrevesznek és menekülhetsz -
#1178 Szerintem nem kell halkan ölni, én asszem ott egy idő után már gépfegyverrel rohangáltam... -
#1174 Fogd meg akit kell és vidd a liftekhez! -
#1171 Persze a magyarországon forgalomba kerülű álítólag szunkronos lesz? Az biztos, hogy a feliratok magyarok lesznek. És olcsóbb lesz mint az átlag kb 9000? Valami ilyen híreket írtak itt. -
OPM #1170 lesz magyarosítás? (nagyon le vagyok maradva :) -
#1169 magyar verzió -
#1168 vmi friss hír nincs a amygar verzióról? -
OPM #1167 dc++
keresés
fdx-xipc.rar, fdx-xipc.r00, fdx-xipc.r01, fdx-xipc.r02, fdx-xipc.r03 -
Caponee #1166 Tud valaki a crac lelöhelyet?Sehol nem talalom a megszokott helyeken vagyis megvan csak nem tudom letolteni mert server halál van mindenhol.
-
OPM #1161 ki mondja, hogy patch kell hozzá? :)
valami ilyenre keressetek rá dc-n: fdx-xipc
nekem 4 becsomagolt rar-ból áll -
#1158 Valaki segítsen PLZ, elakadtam. Nem tom volt-e már róla szó, a vége felé, ahol nem lehet megölni senkit, Neutralize GI's vagy micsoda az objective.. Nah, és eljutok odáig, hogy bemegyek egy ajtón, és pont előttem elindul egy katona, majd bemegy egy ilyen fotocellás ajtón, és valami automatát szid, hogy benyelte a pénzét. Tőle jobbra ilyen nagy üvegfalakkal körülvéve van két öltönyös ember, meg egy katona, balra meg egy WC, ahol nincs semmi... Na és ha az automata előtt álló katonát leütöm, akkor nem lehet felemelni a hulláját, az emberek elkezdenek beszélgetni, majd kijönnek, meglátják a földön fekvő katonát, és mission failed... Mit kell csinálni? Nem jövök rá sehogy, és ráadásul mindig elölről is kell kezdeni... Thx előre is.. -
#1157 Megjelent már a HUN verzió? -
#1156 Ügyesen kell játszani és nem meghalni mindig. :)
Csak ott van mentés ahol a játék ment magától te nem tudsz menteni. -
#1155 Van erre valami megoldás? -
#1154 Ha nem eredeti játékom van,nem fogok tudni játszani multiban? -
#1153 Gondolom mert nem eredeti játékod van.
Na most lebuktál! :) -
#1152 Miért van az, hogy a játék nem tölti be a quicksave-et? -
#1151 Nem nagyon ugrik be melyik részen vagy talán már régen játszottam végig vagy csak nem jól emlékszem. :( -
koro1234 #1150 Ahogy most végigolvastam a fórumot,senkinél nem találkoztam ezzel a kamera gondal!Most én nem kapcsoltam ki valamit vagy ez valami hiba? -
#1149 Van egy átlag játékidő. Arra lettem volna kiváncsi. De mindegy. :D Amúgy akkor nekem már nincs sok hátra:D -
koro1234 #1148 Megtudnátok mondani,hogy a négyes CD-n,valami Infiltrate GI-s pályán ha már lementem az alsó szintre elmegyek simán egy üveg ketrec mögött mereven álló katona mellett,na akkor ott mit kell csinálni?Ezt a katonát nem tudom leütni mert ahogy belépek(bármilyen formában pl.osonva)észrevesz és csak megölni tudom,az meg nem jó.Egy másik bemegy az öltözőbe szinte várja,hogy leüssék,bemászok a rács mögött a csőbe letudom ütni a rács elötti katonát,de akkor a kamera vesz észre.A másik üvegnél rögtön észre vesz az ajtóban álló katona.Légyszi ha tudtok segítsetek!Előre is köszi! -
#1147 10 óra 11 perc 14 másoperc! :) kb.
(hogy lehet ekkora zöldséget kérdezni) -
#1146 Nem lenne egyszerűbb priv-ben megbeszélnetek a transzfer módját -
XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX] Ez a jó crack fix? -
#1144 Kb mennyi a játékideje Normal fokozaton? -
#1143 Akkor nem lesz crackfixed :))
www.mirc.com --> letölt --> fellépsz quakenetre, ott /join #gym
elkéred --> odaadom. -
o.san #1141 ezt sajna nem értem!
Sajnálom de fingom sincs ez mit jelent! -
#1140 #gym @ qnet -
o.san #1139 Egyszerüen nem találom sehol a 20mb-s crackfix-et!
Valaki segítsen mááá!
valahová felteszi és 2 óra alatt leszedem!
Megőrülök! -
#1137 okés, már nemsokára lent van. :-) -
klastrom #1136 A Bankos pályán hogyan lehet kijutni ? -
Gandibá #1135 Jó bizony, szedd csak nyugodtan! -
BBking #1134 A falon át is működik a mikró,kövesd a szöveget.