2236
  • Random_
    Már korábban írtam, hogy lehet kapni.
    9990 forint a Mediaban magyar felirattal és kézikönyvel.
  • Gandibá
    Én se láttam. Csak annyit hallottam, hogy magyar kézikönyvel és feliratozással árulják.
  • nagykispeter
    Valaki tud-e valamit a magyar verziórol mert nem látok mostanában semmi hírt rolla!
  • Amse
    Akkor fuss oda, de mögé lehet kerülni úgy is ha észrevesz!
  • ACE
    Nwm to'k mögé settenkedni, mert folyton felém fordul, hogy ne lőjjem le!
  • Amse
    Csk fel kell állni
  • Amse
    Mögé settenkedsz azt Lkapod hátulról az e-vel aszzem!
  • ACE
    És hogy kell túszul ejteni?
  • Random_
    Túszul kell ejteni egy nővért és kimenni vele.
  • ACE
    Én ott akadtam el, ahol egy WC-ben kezd a főhps, és vannak ilyen kártyás ajtók, megszerzem a kártyát egy asztalon az őrszobában, van egy portás csaj, körbe lehet menni a helyen, mindenfele fekvő betegek, de nem tudom mit kell csinálni, valaki emlékszik erre?
  • Gandibá
    Úgy van pontosan, ahogy Takigabi kolléga mondta.
  • Takigabi
    az nem az !!!!
    a NAGY KŐ mellett van egy szoba oda bemész és a falban van egy rejtekhely azt ki kell nyitni ott a kő
  • Davidka
    Belehelyezed, aztán kinyílik egy átjáró, abban lemész, leölöd, akit kell, aztán egy terembe érsz, ha jól emléxem és a tetején vannak kampók, kilövőd rá a kis izédet, felhúzod magad, aztán felmész a lépcsőkön, leölsz mindenkit, a harangra kilövöd a kis izédet, leereszkedsz, megvárod, míg elmennek, nem szabad, hogy észrevegyenek, aztán leereszkedsz, kinyírsz mindenkit, a terem végén be egy ajtó, fel a lépcsőn, a kis izével átlendülsz aztán leölsz mindenkit és kiérsz, aztán kinn kell menekülnöd, leölni mindenkit és megmenekülsz.
    Rövden ennyi :))
  • Gandibá
    Nem nagyon emléxem már a pályanevek alapján, de ha valami támpontot adsz, akkor lehet hogy tudok segíteni!
  • Gandibá
    Hát de annyiban jó hogy rájöttünk mi volt a baj.
  • lwb
    De az ám. Legalábbis az Ubi Soft hivatalos moderátora szerint. Csak épp három update-elt víruskereső sem találta meg (mcaffee, norton, f-prot).

Egy arcnak uez volt a gondja (teljesen) és nála egy w32.pinfi vírus kavarta szart. Na nálam 100%, hogy nem ez a vírus van, de valami hasonló ettől még lehet.
    Mindenestre, ha csinálok egy backupot a xiii/system könyvtárról és minden reboot után letörölöm a system könyvtárat és ezt a másolatot visszateszem, akkor működik tökéletesen.
  • Random_
    Nem mindig a legújabb detonator a legjobb érdemes kipróbálni egy korábbit is és ha ott is van hiba akkor esetleg lefuttatni egy rendszertesztet. A DirectX is kavarhat.
  • Gandibá
    Az érdekes, mert nekem 700as géppel nem csinált ilyeneket, és még jól is futott. Hát a fene se tudja.. talán vírus?
  • lwb
    Lenne egy ééérdekes problémám a játékkal, remélem valaki tud rá megoldást. Szóval a játék hol elindul, hol nem. Kb. minden 10. indításra indul el rendesen, amúgy kidob az UBISOFT-os fekete-fehér kép után desktopra és viccesen freezeli is a rencert.
    Amikor viszont elindul, akkor megy végig probléma nélkül, semmi akadás, lassulás, lefagyás nincs.
    A konfigom a minimum felett van és a legújabb detonator van fent.
  • Random_
    Nincsmit!

Manapság már nagyon elhanyagolják a 98-as windowsokat ami bizonyos szempontból jogos is hiszen akinek olyan jó gépe van, hogy képes egy XIII-al játszani az a minimum, hogy 2000-es windows legyen a gépén. A hardverek és a softverek is készítői is 2000/XP oprendszerre fejlesztenek.
  • Random_
    Mondom!

El kell bújni a kapitány kabinjában! Pontosan azt amit jelent!
  • Random_
    A 2000 az nagyon jó Win és sokkal stabilabb mint egy 98, de ha ki is fagyna jobban megtudod, hogy mitől. Csak fel kell rakni rá 3 SP-t.

A tengeralattjárós pályán azt kell csinálni ami leírtak elbújni a kapiti kabinban egy függöny mögé.
  • bogyoka
    Ezek szerint az XP-n nem müxik rendesen? Mert nekünk is az van, és duplák a karakterek, stb. egy szóval nagyon nem jó.
  • Random_
    Azért 2004-ben nem ártana már valami jobb Windows-t használni.

Amúgy én még nem találkoztam ilyen problémával.
  • Davidka
    Lődd szét a keresztet, az ráesik és kinyitja.
  • dhs
    Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
    A 4.CD-n, amikor eljutok a kápolnához megnyomom a falon lévő táblát és a földön lévő feliratos tábla megmozdul, de nem eléggé. Nem tudom hogyan lehetne tovább menni! Valaki mondja el nekem. Előre is köszi!
    Üdv!
  • Random_
    A sátor 2 helyiséggel rendelkezik.
    Leteszed a lehallgatót és elbújsz a másik részében úgy, hogy ne lássanak egy sarokba majd megvárod a beszélgetés végét amíg kimennek
  • Random_
    A mikro felrakása után el kell bújni mert különben észrevesznek a sátorba menő emberek.
  • Random_
    Valószínű ha nem lehetne végigjátszani akkor mi se témáztunk volna ajátékról 1200 hozzászólást. :)
  • lwb
    Kösz.
  • Marcus_
    igen az jó
  • lwb
    Lenne egy kérdésem. Ha meg van a proper crack, akkor azzal már végig lehet vinni a játékot vagy az is gázos? Csak azért mert potyára nem szednék le 4 cd-t...

Bocs, ha lejjebb már kitárgyaláttok volna, nincs kedvem most oldalakat böngészni egy szimpla igen/nem válaszért.
  • Davidka
    Szivesen
  • Davidka
    igen
  • Davidka
    Ömmm, kiírja, mikor abba a szbába érsz, ahol a fusét kéne felvenni, hogy: If you want to find the magnetic card, BUY THE GAME! ? mert ha igen, akkor 1186...
  • Davidka
    akkor ha nem veszi fel, az 1186-osban lehet a megoldás, mert nem krekkelted. Különben ha nem veszi fel magától, mikor a csávó fölé mész, akkor hajolj le, járd körbe stb.
  • Davidka
    lehet nem krekkelted jól (#1186) Amúgy ott ahol leütöd a katonát, van nála egy magnetic card, ki kell menned az épületből és bemenni egy másikba, ami ott van a közelben, ott lesz a fuse
  • ACE
    Annál a résznél vagyok, amikor a WC-ben kezdek, és egy éneklős csajszi van egy pultnál, namost minden őrt kinyírtam, de nem tudom hogyan tovább, semmilyen ajtót nem tudok kinyitni, és a csajszival sem lehet semmit csinálni. Help
  • CarajoEsp
    Nah végigvittem. Meglejhetősen jó játék volt ,habár egy kicsit még mindíg homályoisak dolgok. Mondjuk lehetett tudni ,.hogy Sheridan a Number 1.
    Jó játék volt nálam 90%.
  • Random_
    Na srácok ma láttam a Media Markt-ban a gamét.
    DVD tok magyar kézikönyv és felirat ára 9990.

Amint lesz lóvém szerintem megveszem.