XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Kérdésem: A játékban lévõ quicksave mûködik nektek?
Én a pálya közben, ha nyomok neki qsave-et, és meghalok, és visszaload-olom, akkor a pálya elejére rak vissza - ugyanez van, ha simán save-elek egyet...
5let?:)
Köszi!
Csocsi!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Rage47
Kössz
zaki
4 cd-s

Rage47
Hi!
Meg tudnátok irni hány CD-s a játék?
Lacc
Nekem DC-rõl most jön a crackfix... Remélem jó lesz.
Rohanj ki a szobából jobbra, aki jön lödd le, majd pont a folyósóval szemben lévõ szobába menj be, és kapcsold ki a liftbõl az áramot. Utána menni fog shimán.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Random_
nekem lejött mind igaz többször próbáltam

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Már probaltam,de nem toltodik le csak az egyik rar...
Hello!Valaki el tudna kuldeni azt a cracket amivel vegigmegy?([email protected])Mert nekem Gamecopyworld-rõl nem indul le a töltés...Köszönöm

Random_
gamecopyworld.com

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Akkor valaki mondjon egy helyet ahol a mukodo crack fennt van please
Random_
A beszélgetés kihalgatása után nem is kell lopakodni csak gyilkolni mert jön az FBI felmentésnek.

Hello!
VAlaki el tudna kuldeni azt a cracket amivel vegigmegy([email protected]),mert nekem csak a cable car-os palyaig jo. Elore4 is kosz, Yeti
zaki
jól láttad, David Duchovny adta a fõszereplõ hangját

Random_
Jól láttam, hogy XIII angol hangja Muldör?
A credits-ben láttam, de lehet, hogy elnéztem.

Carlos
jaja...

Þór vígi þessi rúnar

Random_
Gondolom nem eredeti játékod van. :)

Carlos
Jólvan, akkor nem csak nekem van az, hogy mentek és mégis elõröl kell kezdeni a pályát... :)
Ez természetes? Akkor minek van benne quicksave? Mondjuk tökmind1.

Þór vígi þessi rúnar

Random_
Nekem a zene nagyon bejön maximálisan illik minden pályához és interaktív is.

Ja és a jó hír a végén: to be continue

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Na végigvittem tegnap este. Naon jó kis game. Ami teccett: grafika ugye, ami üde színfolt a mai csillivilli fps-k között, már ezért érdemes végigtolni szvsz. Zene, sztori jó, bevillanó emlékképek sokat dobnak rajta. Karakterfejlõdés jó ötlet, kár, hogy nem dolgozták ki rendesen. Lopakodás, tárgyak használata. Ami nem teccett, hogy néha egy kilométerrõl kiszúrtak, néha pedig 5 méterrõl sem. Lopakodós részt végiggyakva is el lehet intézni nem életszerû, hogy a két sarokkal arrébb posztoló õr nem lesz kiváncsi, amikor kilövök egy tárat a haverjaira. Lehetett volna benne egy-két bonyolultabb feladvány is. Egyszóval jó próbálkozás jó ötletekkel kár, hogy az egy-két lopakodós, fejbebaszós rész kivételével ez is csak egy megyekoszthent gama.

[HUN]PAStheLoD
nem újabb hanem a mûködõ FLT-s szerintem... mivel másikról nem tudok amivel mûxik rendesen !

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Ez most valami újabb crackfix, amivel végig lehet nyomni a játékot? Nekem van egy de az csak a 11. pályáig jó.

zaki
ne legyél már nevetséges jóember

CELL StormBird
A quick save-re vki kitalált már valamit?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Scorpy.hu

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

Random_
Én is onnan szedtem és nekem jó.
Valamit nem jól csinálsz ha neked nem megy.

Tudom hogy jó, én is játszok vele :D

Random_
nagyon jó a game, ha magyar nyelvû lesz feliratozás szinten és tényleg olyan árban ahogy itt beharangoztátok akkor megveszem

a multira azért még kíváncsi vagyok

Azért nem a játék szar, mert te állandóan meghalsz :P

Hát volt egy két helyzet amikor lehaltam párszor nekem pont az tetszett benne nincs mentés metr ugy kalandjátékok nagyon könnyüek.Megölsz egy embert elrejted frankón és quicksave ennek nincs semmi értelme.Igy mindenki élbõl végigmegy.Különben a végsõ fõellenség elég nehézre sikerült bár ellene is megvan a hatékony módszer. :)
Hehe, ha láma lennék nekem se teccene.

A keresztet lökd rá a lejáratra.

Nah kijácottam szépen okosan.Nekem tetsztett egyszer jó volt a befejezés kicsit érdekes.az egész történet viszont nekem kicsit a Bourne Identity cimü filmhez hasonlitott.A víz megjelenitése a játékban viszont egyedülálloan szép volt.
Lopakodás után mindenkit legyakok. :)
Nah egy kurva nagy problémám van.Bennt vagyok a sanctuaryban és nem nyilik aki az oltár elötti lejárat hiába nyomom a gombot afalban.Ilyenkor mit kell tenni? :)
Na ez jó! Panaszkodik, hogy kurvára egysíkú a játékmenet, de amitõl jó lenne, pl. lopakodás, hullaelrejtés ot megy azt legyak mindenkit izomból. Megaloller.

Faki
Csak úgy repkednek az elmentések. Komolyan nemértem mi ebben olyan nagy fáradtság. De mindegy.

Srácok!A GamecopyWorld-rõl csak 1 FairLight file-t (javitást)tudok lehuzni.Máshonnan meg lehet ezt szerezni?Ill. vki el tudná küldeni?

Ezer köszönet Mocza.
Most már tudom melyiket kell újra letölteni.

thx

Nah eddig teccik a játék az igaz hogy a játék menet eléggé egyvonalu és semmi fordulat ill. gondolkodást nem igényel.A kuszos pályákat én azon egyszerü modon oldottam meg hogy minél gyorsabban végig futni adott pálya részen és mindenkit minél gyorsabban lepuffogtatni.Ez minden esetben max. 3szorra tuti sikerült. :) nem kell itt kuszni mászni. :)
Faki
Ahogy elnézem más úgyse szán meg, szal azt is megköszönöm szépen. KÖSZI SZÉPEN :)

Ha itteni kimentés jó, akkor szólj, és Lküldöm

Faki
Kisebb szobába van egy tégla amit meg kell nyomni. Onnan már 1értelmû lesz.

Vki plz help.. elakadtam
Itt vagyok: Kép
Szal bementem egy szobába, ott volt 2 csávó, meg egy nagy kõ, és nyílik egy kisebb szoba, ami tele van festékkel, meg vászonnal. Se visszamenni nemtudok, se továbbjutni vmerre..

Faki
Úgylátszik hiába tépem a számat...

Üdv Otiq!

Ment a mél címedre egy levél a sfv filékkal.

Üdv

Mocza
Random_
most van egy hosszú rész ahol havas területen kell lapulva behatolni még nem csesztem el de voltak meredek helyzetek amikor éppen nem nyomták meg a riasztót. :)
Most is háttérben fut a game és néha átváltok és tolom. :))

balcooo
:DD asse rossz. Viszont ez nagyon idegel hogy a savegamekkel nem lehet micsinalni. Mer azer annnyira gyakran nincsenek checkpointok, és mikor 5szörre ugrok neki a félpajanak elölröl akko kicsit mar kevésbé tudok higgadtan sunnyogni, de ettöl meg még hamarabb kinyirnak:)

Valaki segítsen!!!!
Letöltöttem a warezcenterrõl és néhány rar rossz, de nem tudom, hogy melyikek.
Valaki akinek aranyból van a szíve, elküldené az ellenõrzõ
4 db sfv fájlt, hogy megtudjam melyik rossz?
[email protected]
flt kezdetû fájlaim vannak
thx

CELL StormBird

Hát ez nagyon looool :D

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom feli­rat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...