2236
  • Amse
    Most néztem meg Nokia 3650- esen a játékot:)Nagyon baba!Játszott már valaki vele?
  • Random_
    Meg állandóan mozogni kell.
  • Gandibá
    M60assal a fejét lődd, elég gyorsan elhalálozik az ember ettől!
  • mrteo
    Azt a rohadt főgonoszt nem tudom megölni a rakétáknál.
    Ha messziről lövök alig gyengül, ha közel megyek pillanatok alatt kinyír.
    Van valami trükk?
  • Davidka
    ki kell a bokrot szedni egy helyen, ököllel ütögeted, és guggolva végigmész.
  • Gandibá
    Az a baj, hogy én azt a pályát simán megcsinátam, csak nem emléxem rá hogy hogy! És már régen uninstalláltam, mert végignyomtam..
  • Gandibá
    Netről töltött játékban nem lehet, de azt hallottam valakitől, hogy az illetőnek eredetibe van meg a játék, és úgy se mentette el, csak a map elejét.
  • Davidka
    hm... Elvileg a létra tetején van egy rács nem? Azt elérve asszem már be kéne töltse a következő pályát, de lehet valami action gombot kell megnyomni, nemtom...
  • Davidka
    Valahol ki kell mászni a vízből, és asszem valahol kilyukadsz... Na ez értelmes volt... A lényeg, hogy miután beugrottál a vízbe el kell úszni a tartály, vagy miafene másik végébe és ott felmászni egy létrán, aztán magától jön.
  • Gandibá
    Ez kell hogy jó legyen!
  • Gandibá
    XIII.Proper.CrackFix
  • Amse
    Ja, vagy szörtín:)
  • Amse
    1épként a use gombal nem tudsz dumálni hozzá hogy jöjjön?
  • rezsofiz
    ennek a játéknak a nevét hogy kell mondani?tizenhárom?
  • Amse
    Kezd onnan hogy kijöttök a börtönből a szabadba és akkor ott leszel a felvonónál!És nyírj ki mindenkit mielőtt bepánikol a generális!!!
  • Davidka
    biztos van még valahol valaki, nézz körül!
  • OPM
    de utána is ott guggol és nem akar megmozdulni
  • OPM
    megöltem! úgy elég lelőni? :)
  • Amse
    de úgy lődd le hogy ne kiabáljon a generális!
  • OPM
    az lelőttem :)
  • Amse
    A katonát lődd le!
  • OPM
    az a aki elkiáltja magát, a generális :)
    őt bedig nem szabad megölni
  • Amse
    Nem tudom nekem nem volt ilyen!Legutolsó mentést tölsd be és nyomd le onnan.És lődd le azt a katonát mielőtt kiabálna!
  • Mihail
    közben rájöttem hallgatózni kell simán
  • Mihail
    Mit kell csinálni a 3. cd legelején, amikor a két tábornok beszélget egymással, és a szellőzökből ha kijövök, lelőnek?
  • OPM
    esetleg az én problémámra nem tudja vki a választ? :)
  • Random_
    Én úgy emlékszek, hogy a korházban túsz kell és úgy engednek ki legalábbis nekem úgy ment :)
  • Amse
    Most olvastam L hogy hol is vagy:)Nem kell túszul ejteni!Menj a hullákhoz és a fagyasztón fel kell ugorni valahova aztán már nem tom.De nem biztos.
  • Random_
    pedig így kell nem tudok mit mondani én így jutottam ki
  • ACE
    NEM TUDOK MÖGÉ KERÜLNI!!! Fél órán keresztül próbálkoztam vele! És ott 1 db nővér van, semmi több, azzal meg nem lehet semmit csinálni! Tiszta ideg vagyok már!
  • OPM
    ááááááá
    most nagyon ideg vagyok!!
    még eléggé a cd3 elején vagyok
    havas pálya, valami liftet kell elindítani, meg is csináltam, lehoztam, aztán be akarnánk szállni, amikor a Carrington elkiálltja magát, hogy Look out! mer jön egy katona. Lelövöm de ez a generális még mindig ott guggol és fél, nem hajlandó belemenni a liftbe :(((
    ...le kellett lőnöm.... :D

Nektek nem volt ilyen?? Mit csináljak?
  • Amse
    Nézd + hogy melyikbe mi van és írd felül a fájlokat.
  • Amse
    2 fájlt a Sound könyvtárba 1-et + a Systembe de nem tom mi a nevük mert most nincs nálam a stuff.
  • Scorpy.hu
    hali!
    Lenne 1 gondom a xiii-mal nem nagyon tom a krekket hogyan kell bemasolni vagyis hova?
  • nagykispeter
    Hát igen,azért annyit megérne csak jönne valahonnan
  • Gandibá
    Én is valszeg, de azért 4 cd csak 4 cd:)
  • nagykispeter
    Még nem láttam bár nem is jártam mostanában a Médiában!Jó lenne ha valaki ki tudná szedni a magyarítást belőlle és feltenné a netre!Bár amelyik játék megjelent mostanában magyarul az előbb utóbb felis került a netre!Hátha ez is felkerűl én biztos újra letőlteném mégha 4 cd is:
  • Gandibá
    Pedig magyar sznkronnal biztos jó lenne.
  • Random_
    Nem hiszem, hogy kiadnák felirattal is meg szinkronnal is annál azér bénábbak a magyar forgalmazók.

• Gandibá
    Jó, de most nem volt kedvem visszaolvasni :). Szinkronnal nem lesz kapható?