2236
-
#1301 Most néztem meg Nokia 3650- esen a játékot:)Nagyon baba!Játszott már valaki vele? -
#1300 Meg állandóan mozogni kell. -
Gandibá #1299 M60assal a fejét lődd, elég gyorsan elhalálozik az ember ettől! -
#1298 Azt a rohadt főgonoszt nem tudom megölni a rakétáknál.
Ha messziről lövök alig gyengül, ha közel megyek pillanatok alatt kinyír.
Van valami trükk?
-
#1296 ki kell a bokrot szedni egy helyen, ököllel ütögeted, és guggolva végigmész. -
Gandibá #1294 Az a baj, hogy én azt a pályát simán megcsinátam, csak nem emléxem rá hogy hogy! És már régen uninstalláltam, mert végignyomtam.. -
Gandibá #1292 Netről töltött játékban nem lehet, de azt hallottam valakitől, hogy az illetőnek eredetibe van meg a játék, és úgy se mentette el, csak a map elejét. -
#1290 hm... Elvileg a létra tetején van egy rács nem? Azt elérve asszem már be kéne töltse a következő pályát, de lehet valami action gombot kell megnyomni, nemtom... -
#1288 Valahol ki kell mászni a vízből, és asszem valahol kilyukadsz... Na ez értelmes volt... A lényeg, hogy miután beugrottál a vízbe el kell úszni a tartály, vagy miafene másik végébe és ott felmászni egy létrán, aztán magától jön. -
Gandibá #1286 Ez kell hogy jó legyen! -
Gandibá #1285 XIII.Proper.CrackFix -
#1279 Ja, vagy szörtín:) -
#1278 1épként a use gombal nem tudsz dumálni hozzá hogy jöjjön? -
#1277 ennek a játéknak a nevét hogy kell mondani?tizenhárom? -
#1276 Kezd onnan hogy kijöttök a börtönből a szabadba és akkor ott leszel a felvonónál!És nyírj ki mindenkit mielőtt bepánikol a generális!!! -
#1275 biztos van még valahol valaki, nézz körül! -
OPM #1274 de utána is ott guggol és nem akar megmozdulni -
OPM #1273 megöltem! úgy elég lelőni? :) -
#1272 de úgy lődd le hogy ne kiabáljon a generális! -
OPM #1271 az lelőttem :) -
#1270 A katonát lődd le! -
OPM #1269 az a aki elkiáltja magát, a generális :)
őt bedig nem szabad megölni -
#1268 Nem tudom nekem nem volt ilyen!Legutolsó mentést tölsd be és nyomd le onnan.És lődd le azt a katonát mielőtt kiabálna! -
Mihail #1267 közben rájöttem hallgatózni kell simán -
Mihail #1266 Mit kell csinálni a 3. cd legelején, amikor a két tábornok beszélget egymással, és a szellőzökből ha kijövök, lelőnek? -
OPM #1265 esetleg az én problémámra nem tudja vki a választ? :) -
#1264 Én úgy emlékszek, hogy a korházban túsz kell és úgy engednek ki legalábbis nekem úgy ment :) -
#1262 Most olvastam L hogy hol is vagy:)Nem kell túszul ejteni!Menj a hullákhoz és a fagyasztón fel kell ugorni valahova aztán már nem tom.De nem biztos. -
#1261 pedig így kell nem tudok mit mondani én így jutottam ki -
ACE #1260 NEM TUDOK MÖGÉ KERÜLNI!!! Fél órán keresztül próbálkoztam vele! És ott 1 db nővér van, semmi több, azzal meg nem lehet semmit csinálni! Tiszta ideg vagyok már! -
OPM #1258 ááááááá
most nagyon ideg vagyok!!
még eléggé a cd3 elején vagyok
havas pálya, valami liftet kell elindítani, meg is csináltam, lehoztam, aztán be akarnánk szállni, amikor a Carrington elkiálltja magát, hogy Look out! mer jön egy katona. Lelövöm de ez a generális még mindig ott guggol és fél, nem hajlandó belemenni a liftbe :(((
...le kellett lőnöm.... :D
Nektek nem volt ilyen?? Mit csináljak? -
#1257 Nézd + hogy melyikbe mi van és írd felül a fájlokat. -
#1256 2 fájlt a Sound könyvtárba 1-et + a Systembe de nem tom mi a nevük mert most nincs nálam a stuff. -
#1255 hali!
Lenne 1 gondom a xiii-mal nem nagyon tom a krekket hogyan kell bemasolni vagyis hova? -
#1254 Hát igen,azért annyit megérne csak jönne valahonnan -
Gandibá #1253 Én is valszeg, de azért 4 cd csak 4 cd:) -
#1252 Még nem láttam bár nem is jártam mostanában a Médiában!Jó lenne ha valaki ki tudná szedni a magyarítást belőlle és feltenné a netre!Bár amelyik játék megjelent mostanában magyarul az előbb utóbb felis került a netre!Hátha ez is felkerűl én biztos újra letőlteném mégha 4 cd is: -
Gandibá #1251 Pedig magyar sznkronnal biztos jó lenne. -
#1250 Nem hiszem, hogy kiadnák felirattal is meg szinkronnal is annál azér bénábbak a magyar forgalmazók.
-
Gandibá #1249 Jó, de most nem volt kedvem visszaolvasni :). Szinkronnal nem lesz kapható?