2236
  • hykao #1350
    Nem egyértelműen mondtad, amit mondtál!
    Ne kelljen mégegyszer elmondanom!
  • Random_
    Monodom!

Magyar felirattal és kézikönyvvel! Magyar forgalmazó az Ecobit vagy mi.

9990 forint. Angol nyelvű nem is volt!

Nem lehet megérteni amit mondok?
    Ne kelljen újra elmondanom!
  • hykao #1348
    De "Te láttál ott magyar feliratos példányt???"???
  • Random_
    Szeged
  • hykao #1346
    Hát én ott csak eredeti lokalizációs példányokat láttam, magyart nem...
    Te láttál ott magyar feliratos példányt???
  • Johnyy
    nA EZ KÉSZ ,fuf, enek a játéknak a vége irtóratosan jó
    az a tüzijáték meg csúcs.....
  • Random_
    Media Markt mi más
  • Gandibá
    Menj közel, és use.
  • antijedi
    buheráld meg a keresztet a templomban :)
  • Gandibá
    smsweb warezt tudok, de dc-n előbb megtalálod, és az ingyen is van.
  • Jonny87
    Oks meg is van, thx.
  • nagykispeter
    Tőldsd le a Propper crack fixet és azzal crackked ki mert csak azzal enged tovább!Az is ugyanolyan méretü mint a másik csak 1 fájlal többet tartalmaz!
  • Jonny87
    Hi! Most ez kb láma kérdés lesz, de ez van :)
    Tehát nekem lopottan van meg a game, és azon a mapon járok, hogy kiszabadítottam valami föfejest a börtönéböl, és most ilyen havas területen megöltem pár embert, és azt mondták, hogy az egyiküknél van a mágneskártya, ami a továbbjutáshoz kell. Namost mikor megöltem, kiírta, hogy ha akarom a mágneskártyát, vegyem meg eredetiben a gamet. Most én vagyok láma, vagy télleg end ? :)
  • Amse
    Szerintem nincs hozzá!De lehet hogy van csak még nem volt itt szó róla!
  • Amse
    Most vettem 1 Nokia 3650-est és le akarom tölteni a XIII javába de mindenhol pénzbe kerül:(Nem tud valaki 1 wap linket ahonnan ingyen lehet játékokat letölteni?
  • nagykispeter
    Elhiszem és nem is szemrehányásképp mondtam!Csak jobb ha érti az ember!Főleg az olyat mint pl.:Broken Sword 3
  • hykao #1328
    Igen???
    Na és hol???
    Mert nekem telefonon a magyar kiadónál azt mondták, hogy jan vége!!!
  • Gandibá
    Most nyomtam magyarul, és tök király! Tegnap kezdtem el megint végigvinni, de ezzel a magyarosítással nem bírtam megállni, hogy ne kezdjem el előről :) Szerintem nagyon jól sikerült!
  • Random_
    Már legalább 2 hete lehet kapni magyarul szóval le vagy maradva. Szerintem valaki onnan vette át a magyarítást.
  • hykao #1325
    Azért a dologhoz még az is hozzátartozik, hogy nem minden játékot olyan könnyű magyarítani.
    És itt nem a szöveg mennyiségére gondolok, hanem néhány esetben a szövegfájlok bele vannak kódolva egy bazinagy fájlba, vagy egyszerűen olyan formátumban vannak, amihez nincs szerkesztő- ,kódoló program.
  • Gandibá
    Köszönöm szépen!
  • nagykispeter
    Hát ez van!Mondjuk jó lenne tényleg több játék magyarul mert nem mindenki vágja az angolt és sok játéknál halvány gőze sincs az embernek mit kell csinálni!Én sem 16 éves vagyok és abban az időben még az orosz volt a kötelező nyelv!Attól független még oroszul sem tudok gondolom látta a tanárom nem sok jövője van az orosznak!Keresem pl a Broken Sword 3 magyarítását de sehol nem találom állítólag készül na most ez megint úgy néz ki hogy egy kibaszott szép játék csak ugye angolul nem sokat ér!
  • hykao #1322
    tessék
  • Gandibá
    URL-t tudsz mondani?
  • hykao #1319
    Nagyszerű faszság újfent!!!
    Pár napon belül kijön itthon magyarul!!!
    Erre már megint valaki ezzel baszta az idejét!!!
    Miközben kurva sok jó játék meg parlagon hever magyarítás ügyben!!!
  • Johnyy
    Ja teljes magyarosítás jee, A quicksave csak dísz.. ha beérsz egy checkpintba akor utánna ha q savezel akkor ha meghalsz onnan az ellenörző ponttól fojtatod
  • nagykispeter
    A magyarítások portálrol letőlthető a magyarositás tegnaptól!Ha valakit érdekel!!
  • Gandibá
    Nekem másik fórumon azt mondta egy skac, hogy neki eredetibe van meg, és ott se műxik.
  • Random_
    Ha tört a játékod akkor nem működik a quick save.
    Amúgy szokott pályák elején automatikusan menteni.
  • Deajka
    Szasztok! Basszus , 4 órája játszok a gaméval, adta-adta a pályákat majd egyszer nem jó helyen léptem ki és annyi. Nincs mentett állásom. Ezt nem is értem. Annyi játékban megoldották már ezt, hogy szerintem ez már "szabvány".
    Szóval, a tábornokkal éppen földet értünk a felvonóból.
    Hát innentől kellene. Van valakinek mentése? Ha igen küldhető?
  • Random_
    Van egy kis szoba ahol festékek vannak és a falon egy téglát be kell nyomni ott vana hiányzó láncszem.
  • ACE
    Na én most ott akadtam el, hogy a templomos pályán bemegyek egy mágnekártyás ajtón, lent van egy nagy kő amibe ilyen L alakú vésetek vannak, elvileg meg lehet nyomni, de nem engedi. Mi van itt?
  • Amse
    Be kell menni asszem balra 1 szobába és ott 1 szellőzőn keresztül kell kikerülni a zárt ajtót.
  • Amse
    Menj L a generátorokhoz úgy hogy átmész félig a kocsival asztán átlengesz a kampóval majd kavarsz 1 kicsit jobbra balra és lesz 1 generátorszoba ami lakattal le van zárva azt lődd le és az összes generárort is!Aztán + a főgenyát:)Azt THE END na + TO BE COUNTINOU...
  • Johnyy
    Most minden király játék ubi softos ,törekszik felfelé a fiú
  • Gandibá
    Splinter Cell-ről tudtam, de hogy XIII.. :)
  • Amse
    Ja:)Van Splinter Cell is + Prince of Persia és mind1ik Ubi Soft-os.Nem tom ebben mi a business, de azért jó, hogy ilyen is van.
  • Gandibá
    Biztos jó lehet! Suliba ideális unaloműző! :)
  • Amse
    Jaja!nem tom milyen telefonokra van de a 3650 esre van.És van minden pálya!Beach, Winslow bank, Fbi, + minden:)!
  • Gandibá
    Telón XIII? Még nem is hallottam róla