XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Thx.
bon
bercy: hangokat tartalamaz a 4-es cd de kell a játékhoz. A végefelé befogja kérni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Bercy
Hi all. Meg tudja vki mondani h a 4es CD mit tartalmz(feltétlenül szükséges a játékhoz v csak driverek mint az unreal 2003-nál)?
DJ_HELL
nekem az a bajom hogy az elejen elindulok a parton ott ugye osszesek akkor onnek az emlekek utana ujra felallok utana pedig kifagyok es azt irja ki hogy engine error please help

Hell Is Burnin\'

Terra
Van hozzá nocd crack

HA valakinek gondja van ezzel akkor írjon és felteszem valahova

What I do, and what I listen.That defines me.

Amse
Az attól függ hogy milyen gyorsan játszol.Nekem kb 5 nap volt sacc napi 2 óra.Nem olyan hosszú.

[HUN]PAStheLoD
jajj de jó Ádám :)))

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Amse
Akkor akinek nem megy a crack annak a lent található linken keresztül hozzájuthatnak a hiányzó fájlhoz!!!

Rage47
Sziasztok!
Hány óra alatt lehet végigvinni a gamét?
Amse
Azt nem tudom hogy a crackfixbe ugyanaz a két fájl található meg mint a simába vagy valami továbfejlesztett de azért felrakom a + fájlt.Ha ugyanaz akkor mûködni fog.Majd azért írj hogy mûködik e!Letöltés.
A system könyvtárba rakjad.

Ja!
Bár én a másik két filet is ugy szedtem le, hogy dr proper crackfix.
el tudod küldeni nekem azt a file-t (xidmaps.u)???

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Amse
A sima crack tartalma:
Sounds/
- defaultmulti.hsc 1,670mb
- MapMenu.hsc 21,274mb
Crackfix tartalma:
System/
- xidmaps.u 0,120mb <-(Ez a fájl kel ahoz hogy továbjuss a 11-dik pályánál!)

És el tudnád küldeni azt az egy file-t?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

[HUN]PAStheLoD
loál :) az FLT-DOX PROPER XIII CRACKFIX egy 117 kByteos .u file-ban külömbözik a NEM propertõl .. tudtommal ! És nekem már megvan a mágnes kártya (ha a FUSE (biztosíték) elõtt kell akkor tuti))

DE A Quick Save nem mûxik :(((

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Kicsit visszább olvasgattam, és valaki azt irja, hogy
a fixben 3 file van. Az én fixemben csak ketttõ:
defaultmulti.hsc kb1,6MB
mapmenu.hsc kb21MB
El tudná küldeni valaki a 3. filet emilben erre a cimre:
[email protected]
elõre is köszönöm.

ELég sok problem van ezzel a dr proper féle crackfixel...
Nekem is behal a libegõs résznél, hiába van fent a fix.
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul?
Ez a crackfix egy kb 20Mb-s sound könyvtárból áll, amit be kell másolni a XIII könyvtárába? Mert ha igen és csak ennyi akkor gáz van. Ha pedig nem akkor irja le valaki a pontos útmutatót, legyen oly jó!!!

Amse
Akinek a 11. pályán nincs mágnes kártya az töltse le a crackfixet!!!

Ez egyik szobában a konferencia teremben van 1 fehér ruhás csávó, azt vedd a válladra, majd vidd a lifthez.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

A palya ezen pontjara - ahonnan a checkpoint kezdodik - egy nagyon hosszu csoben levo vasletra vezetett le jo magasraol, ahol is ilyen csapok vannak es csoveg es szalad a goz kifelel meg ilyesmi.
Itt mit kell csinalni? --> Nagy korasztal van itt korbe magastamlas szekekkel, es ez az egesz konferenciaplacc keretezett uvegtablakkal van korbehatarolva, amiket ki lehet torni, el vannak pusztulva mindekit sirat mar az anyja. En is sirdogalok mert fingom nincs mit kell csinalni, megnyomtam azt a piros gombot is ami kinyitott egy ajtot. Rohangalok itt a folyosokon, de sehol egy ujabb lehetoseg... igy mar kicsit unom.

XIII Proper Crackfix, ez kell mindenkinek a játék normális futtatásához.

Most kezdem el olvasni a forumot de ha valaki gyorsba megvalaszolna mik lehetnek annak az okai hogy nem indul el a jatek azt megkoszonnem, amig nem jon valasz keresek, de hatha valaki gyors es segitokesz :)

jajajaj, nem a megfelelõ crack-kel játszol. olvass visszább...
zaki
thx

Mayday
Elvileg december 15. Es tutira lesznek gondok, orulhetunk, ha az angol crack mukodik vele!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
magyar verzió mikor jön ki kb? mert azt szeretném majd letölteni, remélhetõleg azzal nem lesznek ilyen crack-es gondok

Mayday
En tudok, irj egy mail cimet, es en irok egy sajat ftp-t, ahol fenn van a Proper Crackfix...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Engem sem :(
Amse
Elvileg jó de már volt akinek nem ment de szerintem csak õ baszott L valamit!

ftp://terra:[email protected]/XIII/

Innen szedjétek le a cracket, tömjétek ki a XIII könyvtárába és játszatok.

Hát ez az én is ezt próbálom kideríteni. Ha találok valamit ÉN szólok majd neked is ok?
Én ezt tettem fel és azt a hibaüzenetet kaptam amit lejjeb már beírtam.
Jah most jut eszembe hogy igen. Összekevertem egy másik játékkal. Igen a 20 megásat szedtem le.
Tudom hülye vagyok meg minden, megkeresem inkább nem kérdezek semmit
20 megás? Én 1, 1.5 megásról tudok, meg valami 11 megésról. Ez lehet a baj? Hol tudom leszedni ezt a 20 megásat?
A 20 megás crackfix-et raktad fel?

Akkor passzoljátok a dolgot? Semmi ötletetek nincsen?
zaki
hykao-nak köszönjétek

Jaja, nagyon szép a logo!

Amse
Ki rakta be azt a logot oda fentre???
K***a jó!!!

Sziasztok!
Nem rég szedtem le játékot és ezt írja ki. Lezsedtem azt a crack fix-et is meg minden. Nem tudjátok mi lehet a bibi? Ha volt már ez a kérdés, bocsi nem láttam. Szóval a hibaüzenet:

Assertion failed: RenDev

History: UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
rossz a cracked....

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

egyébként én is néztem vagy félóráig, és minden golyomat szétlöttem, mire egy grántrobbanásnál bevillant a falon a hely :))))))

hu de kib@sztál velünk akik már 2 hete végigvittük :)))))

Höhöööööjjj meg van, de nem árulom el senkinek!!! ;]

Mia a fvszt kell csinalni? A kovetkezo helyen vagyok a 4. cd-n: 3 szintu korfolyosos emelet, aminek belso "udvaraban"
teritett asztal van es ott feher csuklyaban clan tagok beszelgetnek ketten.
Innen nem messze van az a kartyaval nyithato nagy csuszo ajto, ahova bemegyek. Van itt ket muki leolom oket, es itt van egy nagy ko, amben 4 L alaku darab van beillesztve, de a negyedik hianyzik. Ha rakozelitek ezekre megjelenik a "tenyer" hogy lehet valamit csinalni, de nem tortenik semmi hiabba kattogtatok akarmit, az ajto pedig becsukodik es nem tudok kimenni Mi a teendo???? valaki segiccsen mar pliz egy kicsit mer pipa vagyok. Gondolom meg kellene keresni a negyedik darabot es beilleszteni a helyere... NA DE HOL VAN AZ, a kutyafajat nekijje!?

Mayday
Mar itt is itt vagy?!
Ejnye!

rgfdgdfdfgdfgdfg
Amse
Van de a cd védelem miatt nem mûködik.Do you understand?

Sephi
Nos en igazan nem ertem minek van akkor Quick Save ha nincs Quick Load :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rage47
köszi:)