2236
-
#1516 igen -
cs31 #1515 Hi!
Nemrég töltöttem le a játékot, 4CD+valami. Ha föltelepítem elindul, de már az elején kijön a játékból. A valamit is be kell raknom a játékba? (2db file) -
#1514 http://www.mgforums.com/files/xiii_proper_fix.rar -
#1513 Szesz.
Nem tudom, hogy nézed-e közben a fórum főoldalt, ezért inkább ide is írok, hogy ment neked egy Privát. -
drkard #1512 Tudsz adni agy oldalt, hogy honnan? -
Gandibá #1511 Az egész crackfix-et töltsd le valahonnan. XIII Proper CrackFix. -
drkard #1510 Valaki el tudná küldeni xidmaps.u file-t, a mágneskártyánál megakadtam. Szerztem egyet, de ha bemásolom a system könyvtárba be sem tölti a játékot, csak valami hibaüzenetet dob ki (másik két filet bemésoltam a sound könyvtárba). -
Gandibá #1509 Így van. -
#1508 Inkabb spongyat ra, ami nem tetszik, es maradj azok miatt, amiert eddig is ide jartal!!! -
#1507 Hát örültem, hogy néha beszólhattam ide is.
Jó kis társaság volt ez meg a többi SG fórum is jó volt.
Ezentúl nem látogatom ezt az oldalt egy bizonyos fórum szétpusztítása miatt a moderátotok hozzá nem értő viselkedéséből kifolyólag. -
mtompi #1506 Na megizzadtam Mongoose-zal, de sikerült.
Nem ilyen végre gondoltam, de erőteljesen várom a folytatást.
Köszcső -
#1505 Ugy hiszem, nem. -
Gandibá #1504 A hang is magyar lesz? -
#1503 Hivtam az iment az Automex-et, kivancsisagbol, hogy allnak.
A napokban tesztelik a magyar verziot, es terveik szerint 2-3 het, es kiadjak magyarul. -
#1502 Ja, ok :)
Egyebkent meg 10k! :))) -
#1501 lépjünk vissza a másik fórumba és legyen meg gyorsan az 1K :) -
#1500 hehehe -
#1499 Hat amennyi idod volt ide irogatni, tenyleg lehetett volna idod visszaolvasni is... -
#1498 latod latod o kedves veled ellentetben de ezt ne vedd komolyan :o) koszi a segitseget meg1 -
#1497 boldogok a ... :)
amúgy általában kedves vagyok... -
#1496 Mért vagy ilyen kedves?
Ha valakinek arra van ideje, hogy játszon legyen arra is, hogy elolvas 3 hozzászólást. Ez a minimum. -
#1495 koszike -
#1494 #1489 -
#1493 jaj mert nehezedre esik netan megecgyszer leirni hogy mit kell csinalni???Nekem sajnos nincs idom arra hogy itt olvassam a hozzaszolasokat szoval ha nem segitesz akkor ne tedd. -
#1492 Szerintem olvass vissza!
Mert ha már az előző 3 hozzászólást se olvasod el akkor nekem meg nincs kedvem segíteni. -
#1491 Emberek ott hogy kell tovabmenni ahol ilyen templomban vagyok vagy mi a szosz lent beszelget egy manusz valami feher csaukjassal aztan bemegyek egy szobaba ahol megolok ket embert es van ott egy szobor de nem tudok vele semmit se csinalni. -
Szabyka #1490 Megvan :))) -
Szabyka #1489 #1435 na mindjárt kiprobalom :) -
Szabyka #1488 Nos a bokrot kellett szétütni!De megint elakadtam bent vagyok a templomban ahol megolok ket pasit az ajto bezarodik mogottem es be tudok menni egy kis terembe ahol festekek vannak elotte a nagy teremben meg egy szobor meg par festmeny de ott hogyan tovabb ??? -
#1487 ...tetszett ahogy mongúz után benyomta még azt a kis hajós bulit...
-
Gandibá #1486 Ügyesen és okosan :)) -
#1485 Hogyan? -
Szabyka #1484 Megoldottam :) -
Szabyka #1483 Ez ugye nem nekem szolt mert ott semifele kereszt nincs, csak 2 ajto meg a furgon és az ajtok nem nyilnak!Pls help me!!! -
#1482 a keresztet üsd hátulról! -
Szabyka #1481 Elakadtam ! A szentélybe hogy kell bejutni ??? -
Gandibá #1480 Hö? Hát te? :) Várj megyek mircre :)) -
#1479 Ismered a gyereket? De jó! -
#1478 na nekem is akkortájt jelentek meg... -
Gandibá #1477 Nincsmit.