2236
  • Labtec999
    Csak énvagyok itt egyedül?
  • Labtec999
    Elküldi valaki Email-ben?
  • cs31
    Egy hófedte tájon vagyok, a csaj elment a tábornokkal. Nekem egy kunyhót kellene megkeresni, de nem találom. Hol a p..csába lehet? Akiket kinyirtam azok azt beszélték a haláluk előtt, hogy ott kellene lenni a kunyhónak ahol ők állnak. De nincs ott!!! Segitsetek!
  • DarkJedi
    örülünk...
  • bazza
    Kész végigvittem!!!!!
  • bazza
    megprobálom...
  • bazza
    \ /
    .
    ___

• Random_
    Tudom merre jársz van a környéken kávéautomata is.
    Nekem ott elsőre sikerült elbúlnom valami növények közé azután egy őrt leütöttem.

De nem tudom, hogy mentem tovább. Az a gáz, hogy ahol elsőre továbbjutok az nem marad meg bennem.
  • Davidka
    Én bemésztam egy szellőzőbe az öltözőben, kitörtem a rácsokat, visszabújtam, hogy ne kapjanak el, majd visszamentem, és amikor megjött az őr akkor székkel fejbevágtam, a testet elhúztam, majd a másik őrt is leütöttem...
  • bazza
    Azon a pályán ahol a katonák nem engednek be a bázisra de nekünk mégis be kell jutni és nem szabad megölni senkit és nem szabad, hogy észrevegyenek.Na itt vagyok.
    Már bejutottam de ott ahol beszélgetnek a nagygórék mindig észrevesznek. Vagy a kamera vagy az őrök. Az egyik ör bemegy az öltözöbe na azt leütöttem és itt vagyok, ha valamerre tovább megyek észrevesznek és miison failed!
    Na enny leiras elég????
    HELP!!!! Ti hogy csináltátok meg?
  • Random_
    Ja kellene valami jobb leírás mert igaz most ittAS VAGYOK de józanul se tudom merre vagy
  • Gandibá
    Valami konkrétabb meghatározás? Mert így nem nagyon ugrik be..
  • bazza
    Légyszi!!!
  • bazza
    Tud valaki segiteni???
    PLEASE!!!
  • bazza
    Már megint elakdtam.
    A katonai bázisra már bejutottam, már ott vagyok ahol az I-es elindítja a hadműveletet, de egyszerűen nem tudok eljutni odáig, mert mindig észrevesznek...Nincs valakinek tippje, hogy merre érdemes elkezdeni és megcsinálni?
  • gazo
    a fullban azoknak is
  • Vlala #1540
    Még nem volt szerencsém a játékhoz... csak a demóhoz.
    Még az első XII-t sem játszottam végig :-)
  • gazo
    azok nagy része már kihúzva ebben a részben :)
  • Evin
    Biztos lesz folytatása, mert ha végigjkátszottad, látnod kellett, hogy azzal lett vége a játéknak, hogy "Folytatjuk...".
  • Vlala #1537
    Nem tudja valaki, lesz-e folytatása a játéknak? Mnodjuk XIV, XV, XVI...
  • bazza
    KÖSZIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Random_
    van egy kis helyiség festékekkel tele ott van egy rejtett ajtó a falban
  • bazza
    Nem tud valaki segíteni?
  • bazza
    Most ott akadtam el, hogy bent vagyok és egy szobor van egy múzeumfélében meg egy csomó festmény...két őrt hatástalanítottam...odamegyek a szoborhoz, megjelenik a "kis kéz" megnyomom a használ gombot de nem történik semmi...???? Hogyan tovább....Küldi: Keresd meg a 20 csuklyást.
  • bazza
    Köszike...:D
  • Davidka
    Nézd meg a bokrok alját, az egyiket szét lehet verni és guggolva bejutni egy bokor-labirintusba.
  • bazza
    Hogy kell bejutnl a szentélybe???
    Vab két kapu de egyiket se tudom kinyitni, meg egy furgon.
    Hol juthatok be?
  • Gandibá
    Annál csak jobb pályák jönnek.
  • bazza
    Én most a kunyhókeresős pályánál vagyok...
    Nagyon király pedig én inkább a háborós FPS rajongó vagyok de ez kivételesen tetszik!
  • cs31
    Ma kezdtem el játszani vele, nekem nagyon bejön ez a képregényes formátum. A harmadik pályát kezdtem el, de az előző kettő nem volt túl nagy, ha nem tudok menteni akkor is végig lehet játszani egy szuszra. Aztán lehet hogy később szarabb lesz.
  • Gandibá
    Csak checkpoint-okat ment.
  • bazza
    Az egész játék alatt nem lehet menteni?
  • Gandibá
    Nem lesz sok szenvedés, max 1-2 rész amit max 3xorra megcsinálsz.
  • robotnyk
    szóval ezen valami hivatalos patch sem segít? ajjaj :) akkor már látom nagy szenvedések elé nézek :)
  • Gandibá
    Mert console-on volt elösször, és nem fáradtak átírni :(
  • Davidka
    Mert ilyenre csinálták.... Ez a játék legnagyobb hibája...
  • bazza
    Miér van az, hiába mentek, ha elcseszem a küldit és be akarom tölteni a mentést akkor előről kezdi a pályát!!?????
    MIÉRT?????????
  • Davidka
    Oh, köszi :) Mindjárt elpirulok :)
  • cs31
    A nap süssön le rád és Allah növessze hosszúra a szakálladat!!!
  • Davidka
    A proper crackfixet kell kibontani és berakni.