XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
Sziasztok. Az összeesküvõk táborában vagyok, meddig tart még a gamma?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidõ magazin - mûvelõdés, mûvészet, játék, utazás, fotó, család...

ALCATELGOD
Okés már végigvittem 2 órája:)) a vége király! Folytatása következik....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Az a vén fax az elnõk, azt kell elvinni a lifthet :P

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

ALCATELGOD
Majd megnézem! Mondjuk lehet mert egy vén fasz a földön fekszik és még nem halt meg:))

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Meg kell ölni mindenkit, majd az elnököt el kell cipelni a lift elé ahol egy katona vár. Ennyi.

Davidka
Ez a topic is eléggé leült...

Davidka
Miféle liftnél? Nem emléem (mondjuk elég rég jácottam már vele...)

ALCATELGOD
Elakadtam mikor meg kell menteni az elnököt:((( nem nyilik a liftnél az ajtó!!!!

hykao
Meg kell venni az eredetit...
Máskülönben maradnak a pálya eleji autosave-ek...
hykao
Ezek szerint már a szemünknek sem hihetünk...
Mayday
Aham!
Szoval igy!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Random_
Én meg majdnem megvettem, de ha így van nem veszem mert nem fogok majd mászkálni magyar verzióért.

A pénzt szeretnék leakasztani minél elõbb a mocskok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ekkora geciséget ez a vásárló félrevezetése.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Na remélem akkor hisztek már nekünk.

Nem értem miért mondanak hülyeségeket lehet, hogy nem jól informáltak azok akiket kérdeztetek vagy nem törõdtek a témával. Én annak hiszek amit látok és mivel láttam, hogy magyar felirat és kéziköny van ráírva így nem hiszek bárki másnak lehet az akármilyen fontos ember.

Mayday
Nos, lenn voltam a Tescoban az iment, kaphato 8990 HUF-ert, es ott figyel a dobozon, hogy Magyar felirattal es kezikonyvvel!
De ennek ellenere nem kamuzok, tegnap hivtam telefonon az Automex Kft-t, es azt mondta, meg a kiado valaszara varnak, es 1-2 honap, mig kiadjak magyarul!
Ezt adjatok ossze!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hat, erdekes dolgok ezek... :)

hykao
Hmmm, akkor a magyarnak feltûntetett játékok valójában angol nyelvûek, hmmm...
hykao
Tegnap felhívtam a szegedi Media Markt-ot, megkértem az eladót, hogy ne a gépbõl nézze ki, hanem ballagjon oda a pultokhoz, és emeljen le egyet, úgy nézze meg.
Eredmény: XIII, magyar felirat és kézikönyv...
Mayday
Erre en is kivancsi leszek, mert tegnap (2004. januar 26-an) beszeltem a kiadoval telefonon, es meg azt mondta, NINCS!

hykao
oké
Random_
Holnap lefényképezem neked csak, hogy lásd. :)

hykao
Ne fárassz már!
Nem nem hiszem el, hanem furcsálom, hogy a hazai forgalmazónál azt állítják, hogy még nem adták ki itthon magyarul, miközben a Media Markt-ban már magyarul kapható.
Random_
Nem baj hiába mondod neki nem hiszi el mert õ "jól értesült". :(

Azt hogy melyik kiadó nem figyeltem annyira, de direkt megnéztem hogy magyar szöveges és kézikönyves.

nagykispeter
Ezt speciel én nem néztem meg,de biztos magyar lehet mert a képeken is magyar volt a felirat!Azt hogy kiadta ki nem tudom!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Ráadásul én úgy tudom, hogy az AUTOMEX a UBISOFT hazai kizárólagos forgalmazója.
Mayday
Elvileg az Automex csinalja magyarul, nem az Ecobit!

nagykispeter
Ez:http://hdc.atw.hu/index2.html

nagykispeter
Én a HDC-rõl tõltöttem le igaz fizetõs de 6 napig érvényes 200 ft-ért,és jó cuccokvannak rajta!

nagykispeter
Én is most volta a Szegedi Médiába és tényleg ott van 9999 ft-ért magyar felirattal!!

hykao
Nem egyértelmûen mondtad, amit mondtál!
Ne kelljen mégegyszer elmondanom!
Random_
Monodom!

Magyar felirattal és kézikönyvvel! Magyar forgalmazó az Ecobit vagy mi.

9990 forint. Angol nyelvû nem is volt!

Nem lehet megérteni amit mondok?
Ne kelljen újra elmondanom!

hykao
De "Te láttál ott magyar feliratos példányt???"???
Random_
Szeged

hykao
Hát én ott csak eredeti lokalizációs példányokat láttam, magyart nem...
Te láttál ott magyar feliratos példányt???
Johnyy
nA EZ KÉSZ ,fuf, enek a játéknak a vége irtóratosan jó
az a tüzijáték meg csúcs.....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Random_
Media Markt mi más

Menj közel, és use.

buheráld meg a keresztet a templomban :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

smsweb warezt tudok, de dc-n elõbb megtalálod, és az ingyen is van.

Jonny87
Oks meg is van, thx.

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

nagykispeter
Tõldsd le a Propper crack fixet és azzal crackked ki mert csak azzal enged tovább!Az is ugyanolyan méretü mint a másik csak 1 fájlal többet tartalmaz!

Jonny87
Hi! Most ez kb láma kérdés lesz, de ez van :)
Tehát nekem lopottan van meg a game, és azon a mapon járok, hogy kiszabadítottam valami föfejest a börtönéböl, és most ilyen havas területen megöltem pár embert, és azt mondták, hogy az egyiküknél van a mágneskártya, ami a továbbjutáshoz kell. Namost mikor megöltem, kiírta, hogy ha akarom a mágneskártyát, vegyem meg eredetiben a gamet. Most én vagyok láma, vagy télleg end ? :)

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Amse
Szerintem nincs hozzá!De lehet hogy van csak még nem volt itt szó róla!

Amse
Most vettem 1 Nokia 3650-est és le akarom tölteni a XIII javába de mindenhol pénzbe kerül:(Nem tud valaki 1 wap linket ahonnan ingyen lehet játékokat letölteni?

nagykispeter
Elhiszem és nem is szemrehányásképp mondtam!Csak jobb ha érti az ember!Fõleg az olyat mint pl.:Broken Sword 3

hykao
Igen???
Na és hol???
Mert nekem telefonon a magyar kiadónál azt mondták, hogy jan vége!!!
Most nyomtam magyarul, és tök király! Tegnap kezdtem el megint végigvinni, de ezzel a magyarosítással nem bírtam megállni, hogy ne kezdjem el elõrõl :) Szerintem nagyon jól sikerült!

Random_
Már legalább 2 hete lehet kapni magyarul szóval le vagy maradva. Szerintem valaki onnan vette át a magyarítást.

hykao
Azért a dologhoz még az is hozzátartozik, hogy nem minden játékot olyan könnyû magyarítani.
És itt nem a szöveg mennyiségére gondolok, hanem néhány esetben a szövegfájlok bele vannak kódolva egy bazinagy fájlba, vagy egyszerûen olyan formátumban vannak, amihez nincs szerkesztõ- ,kódoló program.