2236
-
#1596 crackelted a gammát? -
stil #1595 Úgy csináltam de akkor is ezt csinálja -
Takigabi #1594 alapból rakd be a 2. cdt és ugy inditsd a gamet -
stil #1593 Lenne egy olyan problémám hogy már felmásoltam a játékot és elindítom a játékot megnyomom a new gamet és lemegy az intró és utána kéri a második cd-t be is rakom de akkor se megy tovább mi lehet a gond?? -
Gandibá #1592 DC-n megtalálod, vagy olyan warezokon is ahol a játék is van. -
#1591 Köszi! Már keresem is!
Ha valaki tudja hol találom annak meg köszönném! -
#1590 Mert nem a végleges crackfixed van. Valahonnan biztos le tudod tölteni, olvass vissza. -
#1589 Sziasztok! A sífelvonós pályán miért nem tudom el venni a mágneskártyát a katonától? Köszi! -
#1588 Warezos patch is van hozzá vagy csak az eredetihez? -
#1587 Valami bug, de az új patch mintha javítaná, nemtom.. Nem túl nagy nehézség anélkül se végigvinni, a legtöbb embernek sikerült :) -
#1586 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet vissza tölteni a quick save-et? Vagy nem is lehet? De akkor meg mééé van? -
Gandibá #1585 Nekem tetszik, de hogy őszinte legyek nem akarnám megvenni eredetiben, pedig régen akartam, de ma már nem :) -
#1584 Milyen a játék?
Érdemes megvenni eredtiben?
Kaplan -
badoer #1583 nya végig nyomtam.szerintem a metal gear solidhoz hasonlit inkabb ez a jatek.elég jo es més jatszhato is. -
Gandibá #1582 Nincsmit :) -
badoer #1581 kesves gandiba nagyon koszonom a segitsegett.az volt a baja.elindult es futt szepen.meglepő hogy nem szakatt.igy elso ranezesre jo jateknak tunik.mentes szivas benne de igy tovabb tart. -
Gandibá #1580 Azt mondja hogy az asztal színmélységét rakd 32 bit-re. Jobb katt az asztalra, tulajdonságok, beállítások fül és ott. -
badoer #1579 sziasztok.gandhiba koszonom a segitsedet a creket megtalaltam de a jatek nem hajlando elindulni.most azt irja:game requires desktop set to 32 bit resolution,or to switch to full screen.fogalmam sincs hol a hiba.pedig a crek biztos az.a gep p4. -
Gandibá #1578 A parton a nő elkezd kicsit beszélni, utána elindul. Kövesd és kész. -
Akuma #1577 mintha már próbáltam volna, de a nő az egyhelyben állt és nem csinált semmit... megpróbálom azért még1* -
Sheriden #1576 Menj a nő után! -
Akuma #1575 nekem egy igen egyszerű gondom lehet, mer már rögtön az első pályán nem tudok tovább menni :-) ugyebár a partmentén szédeleg az emberkénk és fingom nincs mit kellene tenni :-)
árúlja el valaki, please! -
badoer #1574 szia es az hol talalhato?koszi -
Gandibá #1573 Amúgy meg XIII.Proper.CrackFix kell hozzá. -
Gandibá #1572 xiii.exe :P -
badoer #1571 sziasztok.hogyan lehett ezt a jatekot elinditani?mit kell atmasolni? -
Gandibá #1570 Kezd előről a pályát, nekem is csinálta egyszer ezt, szerintem bug. A lényeg hogy az első őrnek, amelyik előtted megy, annak a lenti kis ablaknál kéne megállnia, majd beengednek téged egy kis szobába. -
siske #1569 Bocsi eltévesztettem a topicot! -
siske #1568 Ha van kedved kipróbálni a TS-t, gyere!
IP:80.98.88.35:8767
Nem vagyok klántag, TS-ben kezdő vagyok, Bfv-ben középhaladó!
-
Bigbiggie #1567 Ja bocs, nem tudtam, hogy a falhoz kell állni. Már 4 órája ezzel sz*rakodtam. -
Bigbiggie #1566 Nem a hátsó, hanem az őrök. -
Bigbiggie #1565 SPOILER.
Sziasztok! Ott tartok, hogy Plain Rock Penitentiary. Mit kell csinálni a lépcső alján. Ott megállnak az őrök, de nem történik semmi. Ha feljebb vagy lejjebb megyek a hátsó őrök rámgerjednek. -
#1564 A jégtáblákon tovább lehet menni, most mittudomén hogy merre, egyenesen oszt jóvan. Nem nagyon lehet eltéveszteni.
Amúgy nem akarom hogy úgy tűnjön, ideges vagyok és úgy segítek, mert nálam többet/jobban elakadni senki nem tud játékokban. :DD
Mondjuk a XIII-ban még nem nagyon sikerült...
...mondjuk a XIII-al játszom, ami nem sok játékról mondható el. -
#1563 nevicceljmá...........Itt kérdezgeted mit kell csinálni? Menni azt lőni... -
cs31 #1562 Már kinyírtam a motorcsónakos fazonokat is, és a csónakban fölvettem valami fontos dokumentumot. Mászkálok a jégtáblán s aztán...??? -
#1561 Az van a readme-ben hogy save game javítás. De basztak kijavítani. Feltettem (ráadásul újra kell tenni a gamet crack-ek,fixek nélkül), és baszik működni a save.... -
#1560 Mit is javít..? Gond van a savegamekkel? Vagy hogy lehessen mindenhol menteni? -
#1559 Hát azokat lelövöd, és mész tovább az úton. Lesz még pár ellenfél, majd látod a motorcsónakot is. Az után jégtáblákon kell mászkálni. -
#1558 Jelentem alássan: kijött a savegame hivatalos paccs (35MB), és a crack is elérhető itten: XIII 1.01 Crack by Deviance -
cs31 #1557 Mit kell elküldeni?