2236
  • Davidka
    crackelted a gammát?
  • stil
    Úgy csináltam de akkor is ezt csinálja
  • Takigabi
    alapból rakd be a 2. cdt és ugy inditsd a gamet
  • stil
    Lenne egy olyan problémám hogy már felmásoltam a játékot és elindítom a játékot megnyomom a new gamet és lemegy az intró és utána kéri a második cd-t be is rakom de akkor se megy tovább mi lehet a gond??
  • Gandibá
    DC-n megtalálod, vagy olyan warezokon is ahol a játék is van.
  • Dj Révész
    Köszi! Már keresem is!

Ha valaki tudja hol találom annak meg köszönném!
  • DarkJedi
    Mert nem a végleges crackfixed van. Valahonnan biztos le tudod tölteni, olvass vissza.
  • Dj Révész
    Sziasztok! A sífelvonós pályán miért nem tudom el venni a mágneskártyát a katonától? Köszi!
  • Dj Révész
    Warezos patch is van hozzá vagy csak az eredetihez?
  • DarkJedi
    Valami bug, de az új patch mintha javítaná, nemtom.. Nem túl nagy nehézség anélkül se végigvinni, a legtöbb embernek sikerült :)
  • Dj Révész
    Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy lehet vissza tölteni a quick save-et? Vagy nem is lehet? De akkor meg mééé van?
  • Gandibá
    Nekem tetszik, de hogy őszinte legyek nem akarnám megvenni eredetiben, pedig régen akartam, de ma már nem :)
  • Kaplan
    Milyen a játék?
    Érdemes megvenni eredtiben?

Kaplan
  • badoer
    nya végig nyomtam.szerintem a metal gear solidhoz hasonlit inkabb ez a jatek.elég jo es més jatszhato is.
  • Gandibá
    Nincsmit :)
  • badoer
    kesves gandiba nagyon koszonom a segitsegett.az volt a baja.elindult es futt szepen.meglepő hogy nem szakatt.igy elso ranezesre jo jateknak tunik.mentes szivas benne de igy tovabb tart.
  • Gandibá
    Azt mondja hogy az asztal színmélységét rakd 32 bit-re. Jobb katt az asztalra, tulajdonságok, beállítások fül és ott.
  • badoer
    sziasztok.gandhiba koszonom a segitsedet a creket megtalaltam de a jatek nem hajlando elindulni.most azt irja:game requires desktop set to 32 bit resolution,or to switch to full screen.fogalmam sincs hol a hiba.pedig a crek biztos az.a gep p4.
  • Gandibá
    A parton a nő elkezd kicsit beszélni, utána elindul. Kövesd és kész.
  • Akuma
    mintha már próbáltam volna, de a nő az egyhelyben állt és nem csinált semmit... megpróbálom azért még1*
  • Sheriden
    Menj a nő után!
  • Akuma
    nekem egy igen egyszerű gondom lehet, mer már rögtön az első pályán nem tudok tovább menni :-) ugyebár a partmentén szédeleg az emberkénk és fingom nincs mit kellene tenni :-)
    árúlja el valaki, please!
  • badoer
    szia es az hol talalhato?koszi
  • Gandibá
    Amúgy meg XIII.Proper.CrackFix kell hozzá.
  • Gandibá
    xiii.exe :P
  • badoer
    sziasztok.hogyan lehett ezt a jatekot elinditani?mit kell atmasolni?
  • Gandibá
    Kezd előről a pályát, nekem is csinálta egyszer ezt, szerintem bug. A lényeg hogy az első őrnek, amelyik előtted megy, annak a lenti kis ablaknál kéne megállnia, majd beengednek téged egy kis szobába.
  • siske
    Bocsi eltévesztettem a topicot!
  • siske
    Ha van kedved kipróbálni a TS-t, gyere!
    IP:80.98.88.35:8767
    Nem vagyok klántag, TS-ben kezdő vagyok, Bfv-ben középhaladó!
  • Bigbiggie
    Ja bocs, nem tudtam, hogy a falhoz kell állni. Már 4 órája ezzel sz*rakodtam.
  • Bigbiggie
    Nem a hátsó, hanem az őrök.
  • Bigbiggie
    SPOILER.
    Sziasztok! Ott tartok, hogy Plain Rock Penitentiary. Mit kell csinálni a lépcső alján. Ott megállnak az őrök, de nem történik semmi. Ha feljebb vagy lejjebb megyek a hátsó őrök rámgerjednek.
  • dikki*yysw
    A jégtáblákon tovább lehet menni, most mittudomén hogy merre, egyenesen oszt jóvan. Nem nagyon lehet eltéveszteni.
    Amúgy nem akarom hogy úgy tűnjön, ideges vagyok és úgy segítek, mert nálam többet/jobban elakadni senki nem tud játékokban. :DD
    Mondjuk a XIII-ban még nem nagyon sikerült...
    ...mondjuk a XIII-al játszom, ami nem sok játékról mondható el.
  • NeoMaN
    nevicceljmá...........Itt kérdezgeted mit kell csinálni? Menni azt lőni...
  • cs31
    Már kinyírtam a motorcsónakos fazonokat is, és a csónakban fölvettem valami fontos dokumentumot. Mászkálok a jégtáblán s aztán...???
  • NeoMaN
    Az van a readme-ben hogy save game javítás. De basztak kijavítani. Feltettem (ráadásul újra kell tenni a gamet crack-ek,fixek nélkül), és baszik működni a save....
  • dikki*yysw
    Mit is javít..? Gond van a savegamekkel? Vagy hogy lehessen mindenhol menteni?
  • dikki*yysw
    Hát azokat lelövöd, és mész tovább az úton. Lesz még pár ellenfél, majd látod a motorcsónakot is. Az után jégtáblákon kell mászkálni.
  • NeoMaN
    Jelentem alássan: kijött a savegame hivatalos paccs (35MB), és a crack is elérhető itten: XIII 1.01 Crack by Deviance
  • cs31
    Mit kell elküldeni?