2236
  • Gyusz
    Ja, és ha be akarom zárni az ablakot, akkor ez jön elő
  • Gyusz
    Itt egy kép arról, hogy mit ír ki
  • torrente
    Mi a hibaüzenet?
  • Gyusz
    Megvettem a XIII magyar feliratokkal ellátott változatát. A játék végefelé vagyok, mikor az összeesküvők gyűlést tartanak. Jön a pálya végén 1, majd még 3 helikopter, amiket lelövök, majd beszállok az FBI helikopterébe. Bejön a záró animáció, majd egy hibaüzenettel kivág a desktopra.
    A "biztonsági másolat" nem csinált ilyet, ráadásul ha nem nézem meg a mozit hanem ESC-et nyomok, akkor betölti a következő pályát. De azért elég gáz, hogy nem lehet megnézni.

Volt Win reinstall, driver-csere, patch-et is felraktam, de ugyanaz az eredmény.

Találkozott valaki hasonlóval? Esetleg valakinek valamilyen ötlete?

Arra gondoltam, hogy a mentés is rossz lehet. Ha valakinek van ezelőtt a pálya előtt (mikor pl.: a szentélyben kell lopakodni) egy mentése azt megköszönném, de jöhetnek a tippek is. A cím: [email protected]
  • peti5
    Köszi, sikerült, köszönöm a segítséget.
  • Amse
    A raktárban ha bemész akkor van szemben a falon kicsit jobbra egy kő amit ki lehet szedni és mögötte van ami kell neked.
  • peti5
    Sziasztok. Én nem oly rég kezdtem el játszani a játékkal, eddig sajnos megfelelő számítógép hiányában nem futott a program játszhatóan. Elég gyorsan haladtam vele, ám egy ponton megakadtam, azóta sem tudok továbbjutni. Elérkeztem egy szenátor vagy valami kormányzó villájához ahol a XX-ak a gyűléseiket tartják. Az rendben volt, hogy ugy kellett a házba bejutni hogy az őrök rádión ne riaszanak, valamint,meg is öltem mindent, valamint berobbantottam a kis kápolna talapzatát hogy az épületbe jussak. Ám a gond itt kezdődött, az őröket elimináltam, egy szobában találtam is egy kártyát amely egy ajtót nyit. Oda bementem, megöltem az őröket, viszont az ajtó becsukódik, igy nincs kiűút. A szobában van egy nagy kőszikla rajta egy jellel, odalépve a kurzor kézzé is változikám hiába nyomok bármit az emberem nem csinál semmit, már körbejártam a szobát, nyilik onnan egy kis raktárszoba is de nem találtam semmi használhatót. Hogyan lehet továbbjutni??? A segitséget előre is köszönöm.
  • BONO
    Hé a tied sem volt apáca!!!
    Egyébként ebben van egy kis igasság de csak egy egészen pici!
  • bitubo
    anyuk faszát, muszály folytatást csinálniuk,mert elég hülyén fejezödött be a történet
  • BONO
    Az Ubisoft igazán csak a Prince of Persia:Sands of Time-al aratott ezért is adja ki a wariror writint a 2 részét ugyan ez volt a S. Cell-el is és lám lett pandora thomarow!
  • Gyusz
    Eddig úgy tűnik, hogy nem lesz folytatás, mivel pénzügyi bukás volt a játék. Ez volt a Beyond Good & Evil-el is, a sajtó és a játékosok imádták, de ennek ellenére nem igen vették. Én azért reménykedem, mert nekem is nagy kedvencem a XIII.
  • bitubo
    igen,nagyon stilusos lett az tény
  • ibrik
    Biztosra veheted, hogy nem fognak változtatni a képregény/rajzfilm stíluson - ami őszintén megmondva, csak elsőre volt kicsit furcsa.
    Ez olyasmi, mint amikor gyerekkoromban néztem a kedvenc rajzfilmjeimet - csak ez a XIII még interaktív is.
  • bitubo
    naja,kiváncsi vagyok az is ilyen rajzfilm grafikáju lesz-e ha lesz !!!
  • ibrik
    Hát mivel a főhőst a végén elkapták és úgy fejeződött be a játék, hogy "to be continue" - tehát több, mint valószínű, hogy lesz folytatás.
    Történetnek is biztos van folytatása, mert valójában ez a XIII, egy francia nyelvterületen igen közkedvelt képregénysorozat - ebből készült a játék.
  • bitubo
    Thirteenböl igértek második részt de még semmi hir rola sajna
  • BONO
    Nem most nyomtam elöször de ez a játék olyan hogy akár pár év múlv is előveheted és nyomhatod az ilyen játékok a jók amik maradandó alkotások!(Mondjuk én csak azért nem veszem elő mert mindig a legújabb játékokat szoktam tolni, hogyha modom van rá és általában azért modom szokott rá!!!
  • Neogan
    800x600-ban van 60 Hertz-en mégsem jó
    kikapcsol, újra kell indítani:(((
  • Amse
    De ne növeld a hertz-et, mert attól szokott kikapcsolni a monitor, hogy azon a felbontáson nem bírja a nagy hertz-ez.pl 800x600 ban 85hertz a maximum akkor ne rakd 100-ra.
  • Neogan
    leljebb vettem a felbontást, növeltema Hertzet mégis kikapcsol:(
    a Safedisc Patch mire jó?
  • ibrik
    1.01 patch:
    http://www.3dgamers.com/dlselect/games/xiii/xiii_1.01.exe.html

Retail v1.3 Safedisc patch:
    http://www.3dgamers.com/dlselect/games/xiii/xiii_codegame_patch.exe.html
  • Amse
    Állítsd át a felbontást mert lehet, hogy nem bírja a monitor az adott Hertz-en megjeleníteni.
  • Neogan
    Van 1 gondom!
    Felrakom eredetiben elindítom de kikapcsol a monitor!
    frissítettem drivert de nem jó
  • Amse
    Most nyomtad előszőr?Réginek számít már, de tényleg jó.
  • BONO
    Nagyon állat ez a játék mennyiszer végigtoltam nagyon tetszet és király volt benne ez a rajzolt filling!
  • ibrik
    Ja.
    Én olyan "sokat mentegetős" játékos vagyok :)
  • NeoMaN
    és ahol nyomtál quicksave-t onnan folytatta a betöltéskor??
  • cs31
    A quick save nekem sem működött, de a játékot végignyomtam. Online szoktam játszani elég sokat, de magyarokkal alig találkozom játék közben. Kaptam egy Ventrilo nevű programot amivel lehetne beszélgetni miközben nyomjuk.
  • ibrik
    Nem hinném, hogy én vagyok az egyetlen.
    Ráadásul kétszer is végigvittem a játékot - először az eredeti "állapotában" angolul, majd pár hónappal később mégegyszer, amikor megjelent hozzá a magyarítás.
  • NeoMaN
    nemondmár, hogy neked működött a quicksave, mert akkor szvsz te vagy az egyetlen a világon.. :)
  • ibrik
    Ha olyasmire gondolsz, hogy magyar rajongói oldal, olyan biztos nincs.
    Inkább francia nyelvterületen (Fr.o., Belgium, stb)találhatsz rengeteg oldalt, mert az a képregénysorozat is arrafelé népszerű, amiből a játék készült.
  • cs31
    Hi!
    Van a XIII-nak hivatalos magyar honlapja?
  • ibrik
    Nekem is megvolt a játék netről, nálam semmi gond nem volt a mentéssel.
    Talán próbáljátok ki, hátha az 1.01-es patch javít-e a helyzeten (nálam nem volt szükség rá)
  • NeoMaN
    én meg úgytudom, hogy az eredeti gammában sem lehet normálisan menteni...
  • Amse
    Én úgy tudom akkor se lehet.
  • ibrik
    Az eredeti crack-en kívül MINDKÉT crackfix-et felraktad?
  • LSL
    alkjdfkjldjcvls cnwojwedcojsn lwjdojfcswoepjcf [átkozza az eget]
  • Amse
    Nincs rá sajnos.Ez a védelem átka.
  • LSL
    Sorry, ha már volt téma, de msot ennyit nem tudok vissza olvasni. Az a problémám, hogy nem működik a mentés, ha meghalok, kezdhetem a pálya legelejéről. Ez elég idegesítő, főleg mikor vigyáznom kell nehogy beriasszanak. Tud vki erre megoldást?
  • ibrik
    Nem a 32 MB-oson akadtam meg, hanem a 16 MB-oson.