2236
-
#1796 reinstall? -
#1795 Igen csinalt nalam is ilyet hogy kerte a 2-es cd-t majd kiirta, hogy rossz kotet, de ment tovabb a telepites. En oszinten ezzel nem foglalkoztam, hanem hagytam tovabb telepulni, majd kerte a kov cd-t akkor adtam neki azt, vegul vissza az elost es akkor nyomtam egy ujra gombot a rossz kotetes parbeszedpanelen... Tobbszor is telepitettem, mindig mukodott, viszont volt mikor nem csinalt ilyet, hanem szepen egymas utan kerte a lemezeket.
Mellesleg van hozza egy 1.3-as patch ami eltavolitja a cd protection-t, nalam mukodott is, de a 2. fejezet utan (mikor letartoztatnak) nem tolti be a kovetkezo palyat...Otlet? -
#1794 nekem nem volt semi baj...én Daemon Toolst használok -
#1793 Valaki help PLS!!! Megpróbáltam még egyszer, de ugyanaz. Előbb spontán visszakéri a 2. cd telepítése közben az első cd-t (legalábbis a kötetnév alapján), aztán kilép, mikor visszarakom neki.
DT-vel mountoltam. -
#1792 Nah, egyelőre lekaptam, de a 2. lemez telepítésénél egyszer csak kiírja, hogy "rossz kötet van a meghajtóban...", és semmit nem tudok csinálni.
Megpróbálom még egyszer. Vagy esetleg csinált ilyet másnak is? -
#1791 csak megemlítettem... -
#1790 Szerintem nem kéne itt kiba...ott SMSWEB-es warezoldalakat reklámozgatni... -
#1789 jaja nekem nagyon bejön... a tengeralattjárós pályát egy kicsit nehéznek találom! -
#1788 Amúgy úgy látom mindenhol, hogy ütős kis gamma, érdemes kipróbálni! -
#1787 Grazie! -
#1786 wandoo.try.hu -
#1785 XIII - 1990 Ft-ért -
#1784 Nem tudja valaki, hogy valahonnan le lehet-é most kapni ezt a gammát? Esetleg nem jött ki olcsóbb változat megvételre (EVM vagy hasonló)? -
#1783 Köszi! Nagyot segítettél. Már épp letettem a játékról, de így végigvihetem. -
cs31 #1782 Helló!
Az inteneten szoktam játszani, "biztonsági másolattal", benne az 1.3 pach. Eddig tuti volt minden, de pár hete borzasztóan szaggat bármelyik serverbe megyek bele. Ez a probléma a haveromnál is él. Az lenne a kérdésem, hogy más is tapasztalta ezt, vagy csak nálunk jelentkezik? Az Ubisoftnál lehet baj, vagy a játékba kellene frissíteni valamit? -
#1781 Ez nem az a topik... -
#1780 Elcserélném a következő játékszoftvereket(XIII, Uru – Ages Beyond Myst, Prince of Persia – The Sands of Time, illetve egy Iggy Pop zenei válogatás-CD vagy egy the Prodigy bootleg-CD ) eredeti cd-key-s(battle.net-en játszható) Warcraft III –ra.
[email protected] - ide írj, ha érdekel a dolog
-
Szabi DEMON #1779 Menjünk ki az ajtón, majd le a létrán. A másik létra mellett ugorjunk rá az õrre. Utána fel. Nyissuk ki a létra mellett az ajtót, majd nézzünk ki rajta. Úgy kell átmennünk a hídon, hogy az õr mindig elõttünk menjen. Ha átértünk, akkor menjünk be a kis kabinba, majd várjuk meg a párbeszédek végét. Szintén úgy kell majd kimenni, hogy az õr ne lásson minket. A hangtompítós fegyvert vegyük elõ, majd lõjük le a tengerészt, majd gyorsan be a kis kabinba. ---->ezt írja! Na én párbeszéd után bekit lelövök riazstás ha senki se lövök le akkor meg meglátnak! :( -
#1778 XIII - végigjátszás -
Szabi DEMON #1777 Srácok hetek óta szenvedek azon a részen amikor a tengeralattjárón vagyok és enm lehet riasztás! Ott tartok hogy átjutottam az őr alatt amelyik a hídon mászkál és láttam a kapitányt duméálni aztán akármit csinálok riasztás következik! Mit kéne cisnáélnom? -
#1776 Nem ingyen,hanem ingyér'! -
#1775 Köszi szépen! -
#1774 hát spec itt is szinte ingyen van:
Eredeti XIII -
#1773 Crackfix egyik lelőhelye : http://www.mgforums.com/files/xiii_proper_fix.rar -
#1772 Keress rá google-ön.Ha az a havas, felvonópályás rész akkor az a 11. -
#1771 De sztem ez még a 11. pálya előtt van.Vagy lehet hogy nem.És hol található ilyen crackfix? -
#1770 "proper crackfixet kéne megkeresni valahol, mert az kell hozzá.2 crackfix is van mindkettő kell, mert az első csak a 11. pályáig jó." -
#1769 Hali!
Azon a pályán vagyok,ahol a kiszabadított ezredessel lekéne jutni valami felvonón.Kell valami biztosíték is,de az el van zárva egy raktárba és kell hozzá egy mágneskártya.
Amikor megölöm a faszit,akinél van a kártya,megjelenik egy felirat,hogy vegyem meg a játékot és erre eltűnik a kártya.Ez loális.Nincs valami megoldás? -
#1768 illegális
de ingyen jön le
nem kell regelni -
Gyusz #1767 Nem akarlak megsérteni, de nincs ingyen a játék, az Ubisoft nem hülye. A te verziód valószínűleg illegális példány. -
#1766 már ingyenesen le lehet tölteni -
#1765 császtok
én most töltöm le a játékot -
#1764 Sikerült rájönnöm a megoldásra. a magyarosításban van a hiba.ha a magyarosítást eltávolítom, akkor tovább tudok jutni, és utánna vissza helyezve a magyarosítást, tökéletes a játék. -
#1763 :(
-
#1762 Húha.Ilyen problémával még nem találkoztam.Nem tudom mi lehet. -
#1761 azt akkor írja ki, mikor az elnököt odavittem a katonához, és kinyitották a nagy páncél ajtót, kiírja pálya teljesítve, töltődik a következő pálya és utánna kapom az üzit.
a proper crack fix van fent, de én csak ezt az egyet raktam fel, mert nem találtam más cracket a játékhoz
-
#1760 Hi!
Ezt az elején írja ki?
Szerintem proper crackfixet kéne megkeresni valahol, mert az kell hozzá.2 crackfix is van mindkettő kell, mert az első csak a 11. pályáig jó. -
#1759 Én is játszok a gamevel.És sajnos a hiba uzenetek sorát ,én is tudom növelni:
General protection fault!
History: FMallocWindows::Realloc <- F667654D 25 FArray <- FArray::Realloc <- 25*1 <- UStrProperty::ImportText <- (StrProperty XIDCine.DialogueManager.SSpeaker.Sentences.Sentences) <- UArrayProperty::ImportText <- (ArrayProperty XIDCine.DialogueManager.SSpeaker.Sentences) <- UStructProperty::ImportText <- (StructProperty XIDCine.DialogueManager.Speakers.Speakers) <- UArrayProperty::ImportText <- (ArrayProperty XIDCine.DialogueManager.Speakers) <- UObject::LoadLocalized <- (DialogueManager SSH101c.DialogueManager6) <- UGameEngine::LoadLevelLocalizedTexts <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ServerTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Ha tudja valaki a megoldást az légyszíves írja meg a megoldást, mert szeretném végigjátszani a játékot -
Gyusz #1758 Látom a problémámra nemigen tudtok megoldást, na mindegy. Valaki esetleg felrakná a játékot és megszámolná hogy hány fájl van a video vagy videos könyvtárban? Erős a gyanúm, hogy nálam egy hiányzik... -
Gyusz #1757 Végre kapható a képregénysorozat első része Magyarországon!
Bővebb infó itt.