XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
wandoo.try.hu

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

szanics
Nem tudja valaki, hogy valahonnan le lehet-é most kapni ezt a gammát? Esetleg nem jött ki olcsóbb változat megvételre (EVM vagy hasonló)?

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

yas
Köszi! Nagyot segítettél. Már épp letettem a játékról, de így végigvihetem. <#worship>

Helló!
Az inteneten szoktam játszani, "biztonsági másolattal", benne az 1.3 pach. Eddig tuti volt minden, de pár hete borzasztóan szaggat bármelyik serverbe megyek bele. Ez a probléma a haveromnál is él. Az lenne a kérdésem, hogy más is tapasztalta ezt, vagy csak nálunk jelentkezik? Az Ubisoftnál lehet baj, vagy a játékba kellene frissíteni valamit?
ibrik
Ez nem az a topik... <#ejnye1>

panther112
Elcserélném a következõ játékszoftvereket(XIII, Uru – Ages Beyond Myst, Prince of Persia – The Sands of Time, illetve egy Iggy Pop zenei válogatás-CD vagy egy the Prodigy bootleg-CD ) eredeti cd-key-s(battle.net-en játszható) Warcraft III –ra.
[email protected] - ide írj, ha érdekel a dolog

Menjünk ki az ajtón, majd le a létrán. A másik létra mellett ugorjunk rá az õrre. Utána fel. Nyissuk ki a létra mellett az ajtót, majd nézzünk ki rajta. Úgy kell átmennünk a hídon, hogy az õr mindig elõttünk menjen. Ha átértünk, akkor menjünk be a kis kabinba, majd várjuk meg a párbeszédek végét. Szintén úgy kell majd kimenni, hogy az õr ne lásson minket. A hangtompítós fegyvert vegyük elõ, majd lõjük le a tengerészt, majd gyorsan be a kis kabinba. ---->ezt írja! Na én párbeszéd után bekit lelövök riazstás ha senki se lövök le akkor meg meglátnak! :(

ibrik

Srácok hetek óta szenvedek azon a részen amikor a tengeralattjárón vagyok és enm lehet riasztás! Ott tartok hogy átjutottam az õr alatt amelyik a hídon mászkál és láttam a kapitányt duméálni aztán akármit csinálok riasztás következik! Mit kéne cisnáélnom?

andriska
Nem ingyen,hanem ingyér'!<#idiota>

andriska
Köszi szépen!<#worship>

M@TriX
hát spec itt is szinte ingyen van:

Eredeti XIII

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Nemcso
Amse
Keress rá google-ön.Ha az a havas, felvonópályás rész akkor az a 11.

andriska
De sztem ez még a 11. pálya elõtt van.Vagy lehet hogy nem.És hol található ilyen crackfix?

Amse
"proper crackfixet kéne megkeresni valahol, mert az kell hozzá.2 crackfix is van mindkettõ kell, mert az elsõ csak a 11. pályáig jó."

andriska
Hali!
Azon a pályán vagyok,ahol a kiszabadított ezredessel lekéne jutni valami felvonón.Kell valami biztosíték is,de az el van zárva egy raktárba és kell hozzá egy mágneskártya.
Amikor megölöm a faszit,akinél van a kártya,megjelenik egy felirat,hogy vegyem meg a játékot és erre eltûnik a kártya.Ez loális.Nincs valami megoldás?

démonigyerek
illegális
de ingyen jön le
nem kell regelni

Nem akarlak megsérteni, de nincs ingyen a játék, az Ubisoft nem hülye. A te verziód valószínûleg illegális példány.

démonigyerek
már ingyenesen le lehet tölteni

démonigyerek
császtok
én most töltöm le a játékot

Beltazor
Sikerült rájönnöm a megoldásra. a magyarosításban van a hiba.ha a magyarosítást eltávolítom, akkor tovább tudok jutni, és utánna vissza helyezve a magyarosítást, tökéletes a játék.

Beltazor
:(

Amse
Húha.Ilyen problémával még nem találkoztam.Nem tudom mi lehet.

Beltazor
azt akkor írja ki, mikor az elnököt odavittem a katonához, és kinyitották a nagy páncél ajtót, kiírja pálya teljesítve, töltõdik a következõ pálya és utánna kapom az üzit.
a proper crack fix van fent, de én csak ezt az egyet raktam fel, mert nem találtam más cracket a játékhoz

Amse
Hi!
Ezt az elején írja ki?
Szerintem proper crackfixet kéne megkeresni valahol, mert az kell hozzá.2 crackfix is van mindkettõ kell, mert az elsõ csak a 11. pályáig jó.

Beltazor
Én is játszok a gamevel.És sajnos a hiba uzenetek sorát ,én is tudom növelni:
General protection fault!

History: FMallocWindows::Realloc <- F667654D 25 FArray <- FArray::Realloc <- 25*1 <- UStrProperty::ImportText <- (StrProperty XIDCine.DialogueManager.SSpeaker.Sentences.Sentences) <- UArrayProperty::ImportText <- (ArrayProperty XIDCine.DialogueManager.SSpeaker.Sentences) <- UStructProperty::ImportText <- (StructProperty XIDCine.DialogueManager.Speakers.Speakers) <- UArrayProperty::ImportText <- (ArrayProperty XIDCine.DialogueManager.Speakers) <- UObject::LoadLocalized <- (DialogueManager SSH101c.DialogueManager6) <- UGameEngine::LoadLevelLocalizedTexts <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ServerTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Ha tudja valaki a megoldást az légyszíves írja meg a megoldást, mert szeretném végigjátszani a játékot

Látom a problémámra nemigen tudtok megoldást, na mindegy. Valaki esetleg felrakná a játékot és megszámolná hogy hány fájl van a video vagy videos könyvtárban? Erõs a gyanúm, hogy nálam egy hiányzik...

Végre kapható a képregénysorozat elsõ része Magyarországon!
Bõvebb infó itt.

Ja, és ha be akarom zárni az ablakot, akkor ez jön elõ

Itt egy kép arról, hogy mit ír ki

torrente
Mi a hibaüzenet?

Megvettem a XIII magyar feliratokkal ellátott változatát. A játék végefelé vagyok, mikor az összeesküvõk gyûlést tartanak. Jön a pálya végén 1, majd még 3 helikopter, amiket lelövök, majd beszállok az FBI helikopterébe. Bejön a záró animáció, majd egy hibaüzenettel kivág a desktopra.
A "biztonsági másolat" nem csinált ilyet, ráadásul ha nem nézem meg a mozit hanem ESC-et nyomok, akkor betölti a következõ pályát. De azért elég gáz, hogy nem lehet megnézni.

Volt Win reinstall, driver-csere, patch-et is felraktam, de ugyanaz az eredmény.

Találkozott valaki hasonlóval? Esetleg valakinek valamilyen ötlete?

Arra gondoltam, hogy a mentés is rossz lehet. Ha valakinek van ezelõtt a pálya elõtt (mikor pl.: a szentélyben kell lopakodni) egy mentése azt megköszönném, de jöhetnek a tippek is. A cím: [email protected]

Köszi, sikerült, köszönöm a segítséget.
Amse
A raktárban ha bemész akkor van szemben a falon kicsit jobbra egy kõ amit ki lehet szedni és mögötte van ami kell neked.

Sziasztok. Én nem oly rég kezdtem el játszani a játékkal, eddig sajnos megfelelõ számítógép hiányában nem futott a program játszhatóan. Elég gyorsan haladtam vele, ám egy ponton megakadtam, azóta sem tudok továbbjutni. Elérkeztem egy szenátor vagy valami kormányzó villájához ahol a XX-ak a gyûléseiket tartják. Az rendben volt, hogy ugy kellett a házba bejutni hogy az õrök rádión ne riaszanak, valamint,meg is öltem mindent, valamint berobbantottam a kis kápolna talapzatát hogy az épületbe jussak. Ám a gond itt kezdõdött, az õröket elimináltam, egy szobában találtam is egy kártyát amely egy ajtót nyit. Oda bementem, megöltem az õröket, viszont az ajtó becsukódik, igy nincs kiûút. A szobában van egy nagy kõszikla rajta egy jellel, odalépve a kurzor kézzé is változikám hiába nyomok bármit az emberem nem csinál semmit, már körbejártam a szobát, nyilik onnan egy kis raktárszoba is de nem találtam semmi használhatót. Hogyan lehet továbbjutni??? A segitséget elõre is köszönöm.
BONO
Hé a tied sem volt apáca!!!<#crazya>
Egyébként ebben van egy kis igasság de csak egy egészen pici!<#wink>

anyuk faszát, muszály folytatást csinálniuk,mert elég hülyén fejezödött be a történet
BONO
Az Ubisoft igazán csak a Prince of Persia:Sands of Time-al aratott ezért is adja ki a wariror writint a 2 részét ugyan ez volt a S. Cell-el is és lám lett pandora thomarow! <#alien2>

Eddig úgy tûnik, hogy nem lesz folytatás, mivel pénzügyi bukás volt a játék. Ez volt a Beyond Good & Evil-el is, a sajtó és a játékosok imádták, de ennek ellenére nem igen vették. Én azért reménykedem, mert nekem is nagy kedvencem a XIII.

igen,nagyon stilusos lett az tény
ibrik
Biztosra veheted, hogy nem fognak változtatni a képregény/rajzfilm stíluson - ami õszintén megmondva, csak elsõre volt kicsit furcsa.
Ez olyasmi, mint amikor gyerekkoromban néztem a kedvenc rajzfilmjeimet - csak ez a XIII még interaktív is.

naja,kiváncsi vagyok az is ilyen rajzfilm grafikáju lesz-e ha lesz !!!
ibrik
Hát mivel a fõhõst a végén elkapták és úgy fejezõdött be a játék, hogy "to be continue" - tehát több, mint valószínû, hogy lesz folytatás.
Történetnek is biztos van folytatása, mert valójában ez a XIII, egy francia nyelvterületen igen közkedvelt képregénysorozat - ebbõl készült a játék.

Thirteenböl igértek második részt de még semmi hir rola sajna <#szomoru1>
BONO
Nem most nyomtam elöször de ez a játék olyan hogy akár pár év múlv is elõveheted és nyomhatod az ilyen játékok a jók amik maradandó alkotások!<#worship>(Mondjuk én csak azért nem veszem elõ mert mindig a legújabb játékokat szoktam tolni, hogyha modom van rá és általában azért modom szokott rá!!!<#hawaii>

Neogan
800x600-ban van 60 Hertz-en mégsem jó
kikapcsol, újra kell indítani:(((

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Amse
De ne növeld a hertz-et, mert attól szokott kikapcsolni a monitor, hogy azon a felbontáson nem bírja a nagy hertz-ez.pl 800x600 ban 85hertz a maximum akkor ne rakd 100-ra.

Neogan
leljebb vettem a felbontást, növeltema Hertzet mégis kikapcsol:(
a Safedisc Patch mire jó?

One man\'s hero, is another man\'s demon...