Kuma War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: HUN_Matt_92
Kuma Wars (Free) http://www.kumawar.com/
Telepítés:
Indítsd el a telepítõfájlt, várj, míg letölti a kliensfájlokat, majd kezdd el tölteni az elsõ missziót.
Senkit ne tévesszen meg a játék mérete, mivel a játék legnagyobb része az elsõ küldetés letöltése alatt települ a gépre! Így a játék akár pár gigabájtot is elfoglalhat!
Leírás:
A Kuma Wars egy modern korban játszódó FPS, melynek különlegessége, hogy a játék letöltésével nem magát a teljes játékot kapjuk meg, csak az alap klienset, és csak azokat a küldetéseket kell letöltenünk, amelyiket szeretnénk. A játék weboldala szerint hetente jönnek ki új küldetések (jelen pillanatban több, mint 80 van), állítólag megtörtént eseteket dolgoznak fel. A játékban egy 4 fõs squad mindegyik tagjával lehetünk, vagy kioszthatunk nekik feladatokat. A játékban található multiplayer mód is, ami egy átlagos team deathmatch. A fegyverválaszték átlagos, a kezelése némi betanulást igényel, de ha ráérzünk a játék ízére, könnyen a rabjává válhatunk!
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
És igazából az érdekelne,hogy lehet ehhez valahogy plusz küldetéseket szerezni?Az oldalán nem igazán tudom felfogni mi van,de jól értelmezem ingyé ezt nem lehet!Vagy van valami egyéb módszer?
Én játszok vele mert ha már leszedtem ne legyen hiába alapon.
Next PC upgrade: 2022
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De mondjuk nem ér annyit hogy kiirjam de egyszer végigviszem.
hát ja
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
hát ténleg elég gyökér game !
hogy kell a grafot állítani ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
KUMA-A1A1-CASH-CAUQ

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
kiváncsi vagyok
annyira reklámozták anno !
de ha ennyire szar....
majd másfél óra múlva mondok véleményt....
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
A medve nem játék.
A medve nem játék.
És természetesen az ovodás hibák átlogo testek a falon.
Ezt fejlesztették eddig??Többre számitottam de ha már lentvan végigtolom az a 15+1 pályát.
Ellenfelek mennyisége?Fizika?
Itt egy kép az elsõ mission kezdõ pontjáról:Mission 1
A tutorialt sem kell végigcsinálnom mert a Deadly Dozen 2-öt már kipörgettem és ez koppintás.Szinte még a fegyverek hangja is ugyanaz.
Hát nem számíthat nagy sikerre ez a game.Csak az szedje le akinek bejött a Deadly Dozen mert ez szinte 1-az 1-ben az csak valamivel szebb.
Overwrite the original exe with our crack from the CRACK directory if you
do not want the game to phone home. Use this CD-Key: KUMA-A1A1-CASH-CAUQ
and choose 'Play - No Internet Connection' when launching. Enjoy!
Beirtam,elfogadja,ok.
Utánna ki akar menni a net-re,kiengedtem,valmit csinál,utánna nem megy megint.Letöröltem,visszaraktam,beirtam,kiakar menni a net-re,most nem engedtem,utánna megint nem megy...
Na itt lett elegem eme csodából.
Biztos én vagyok hülye hozzá,majd ti összehozzátok...

Feltelepitem,akkor a crack mappában van valami /nem exe/,azt bemásolom a fõkönyvtárba,le is cserél valamit,eddig ok.
Na de ha inditanám,cd-key-t akar.Azt meg nem találom sehol.Ha beirok valami hülyeséget,akkor továbblép,vagy play+update,vagy play internet nélkül.
Ha az updatere nyomom semmi,megint akarja a cd kulcsot,ha a net nélküli játékra,akkor meg valami hibauzenettel nem megy tovább.
különben még itt van pár screenshot ha valakinek kell !!!
csemegézzetek !
véleményt gabe !!! :)
nekem leghamarabb holnapra lejön vagy esteleg ma , legkésõbb 2 nap :D
nah mind1
lol
írjatok majd pár szót majd !