1735
-
Gandibá #1655 :) -
#1654 Teljesen mindegy.
A hozzászólások száma attól még ugyanannyi. :-) -
#1653 Ez csak attól függ, hogy neki hogy van beállítva a fórum. Lehet, hogy neki 10 hozzászólás per oldal van beállítva, neked meg 200/oldal. :) -
#1652 Jah. -
Gandibá #1651 Amúgy egy jó párszor leírtam már, és 12 oldalon belül bőven ott volt párszor.. -
Gandibá #1650 -
#1649 Áááááá! -
#1648 :))))
Késő, már elégtételt vettem a játékon ... ;)
-
#1647 NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! :-)
A lényeg hogy GYORSAN gyakd le az összes ellent, és ne akadj el semmiben!!! -
#1646 Köszi, visszaolvastam 12 oldalt, nem találtam megoldást ..
... időközben azonban rájöttem, hogy már így is túl sok időt fecséreltem erre a marhaságra ...
úgyhogy F8
-
#1645 Én is ott voltam tök ideg.
Mjó párszor le lett írva, hogy ott mit kell csinálni. Kicsit nézz vissza, tuti hogy megtalálod. -
#1644 A vér verje ki ezt az észnélküli patkány játékot !!!!
Szét csesz az ideg !
Valaki legyenszíves mondja meg, hogy amikor azok a rohadt kövek hullanak le és omlik össze a barlang azok után hogy legyaktatam a szellem katonákat akik az utat állják és utánna egy terembe jutok, merre kell OTT menni ???
Akár merre megyek belebotlok kövekbe és rámomlik a barlang.
Ha nem csináltam meg délután vagy 40szer akkor egyszer sem ... mindig otthalok el de mostmár az összes pélóm televan ...
Nagyon rövidúton uninstall lesz a vége ahogy érzem ...
Na, ha valaki tud mondani valami irányzékot az lécci tegye meg. előre is köszönet neki !
-
Gandibá #1643 Egyetértünk :) -
#1642 Nah végre vasárnap nekem is sikerült végignyomni:) Szerintem nagyon jóra sikerült a játék, csak néha kicsit nehézkes volt:) De a grafika a zene meg a hangulata szuper -
Gandibá #1641 Nincsmit, örülök ha segíthettem. -
#1640 Ja gondoltam igy kell:) Csak nem jókor védekeztem. és megint köszi:) -
Gandibá #1639 Ha látod hogy támad, akkor védekezz (Q-t nyomogasd), majd ha megáll, akkor combókkal csapd szét. -
#1638 És a King of the Dead pályához van tanácsotok, hogy lehet legyőzni azt a szörnyet???
Kezd idegesiteni ez a game:) Ez az első ilyenfajta játék, amiben elakadok:) -
#1637 KÖSZI!!:) -
antijedi #1636 gondoltam énis csak azt meg nem igy irják... ;P -
Gandibá #1635 Ahh hülyeségeket beszélek, fikizális támadásra gondoltam :P -
antijedi #1634 pszihikus támadás? lol :P -
Gandibá #1633 Psychical Attack-al, alapból a CTRL. -
#1632 Hi!
Hogy lehet a létrákat ledönteni? -
#1631 -
Gandibá #1630 :DDD -
#1629 OFF
még egy kellett volna, és akkor:
7UP
:)))) -
Gandibá #1628 upupupupupup -
Gandibá #1627 UP -
Gandibá #1626 UP -
Gandibá #1625 Jaja, ha lennének hozzá skinpackek, letöltések, modok, userek által készített mapok akkor simán lehetne. De hát így annyit lehetne hogy végigjátszás, kombók használata, karakterek és kész. -
#1624 ...és a lényeg, hogy piszok gyorsan kell csinálni mindezt... -
#1623 ha jon ork,megolod,ha jon letra, lelokod,ha jon torony,akkor ne katapultozz szerintem,sokkal gyorsabb,ha odamész a torony "elé",és használod a varászbotod. -
#1622 Ha lenne mellé még sok kieg info, érdekesség, ezaz - ahogy Gandibá is emlitette - akkor már bele lehet fogni. -
#1621 Csakhogy egy végigjátszás nem nagyon tart el egy oldalt. -
#1620 Sirály az úgy dizájn,,, Egy végigjátszás nem lenne nagy munka és megérné... -
Gandibá #1619 Pedig úgy nézem hogy tényleg nem ártana valami hp végigjátszással meg miegyébbel. Sokan elakadnak benne. -
#1618 Nalunk is felmerult a terve, aztan valahogy letettunk rola, idohiany es egyeb okok miatt. -
#1617 Válogass:
JDMM-JVSQ-L8JE-DNJW-SDEV
U5SJ-YTCU-Z8CM-2CYB-ADEV
3MJS-78P9-V4Y5-F4BK-TDEV
JH33-P44V-G4GG-ZU8U-6DEV
G5UC-CXY9-YYEW-TN6S-LDEV -
Gandibá #1616 Nincsmit.