1735
-
#1695 akkor miért akarnál válaszolni?:) -
Since #1694 Erre nemtudunk válaszolni, mert ez nem kérdés, ugyanis felkiáltójel van a mondat végén... -
jaja #1693 Hellllllllloka!!! -
jaja #1692 Hogy kell Gandalfal kinyirni a trollokat! -
necroman #1691 valaki leeirná,hogy gyözte le a halott királyt?én aragornnal nem tudtam.nem jön be a védekezés-támadás.lekardoztam,lelödöztem a szellemeket,de aztán jött a deadking és tüzet okádva leégetett. -
#1690 hogy kell ezzel játszani? letöltöttem a demot, amiben gandival kell írtani minas thiritben, de vazz ez kurva nehéz. nagy nehezen eljutok addig, hogy jönnek a trollok, de azok meg 2-t belémcsapnak azt kész. ide vmi külön taktika kell, mert én csak nyomogatom az egeret, mint a hülye, de semmi.
meg vannak azok a lándzsás orkok full páncélban azokat meg hiába ütöm, semmi bajuk nem lesz. nagy ritkán sikerül megölnöm őket. -
Gandibá #1689 Ha elkezdjük a szpemmelést akkor még lehet :D -
#1688 Hmmm...
Mégis igazad volt. :-D -
Tattoo #1687 Sziasztok. Megvan vkinek ehhez a játékhoz a crack? Ha esetleg vki elküldené mailban......... :D
IDE: [email protected]
Vagy vmi url címet nem tud vki esetleg, ahonnan le lehetne szedni? Köszi előre is. -
cs31 #1686 Amikor letöltöttem és csak a gépen volt onnan próbáltam installálni, ugyanazt csinálta. Szar az egész! -
Gandibá #1685 Hm, ilyet még senkinek sem csinált. Én tanácstalan vagyok, bár lehetséges hogy szarul van megírva a cd. -
cs31 #1684 Most szedtem le a játékot.Amikor installálom, fölmegy az 1.cd és kéri a 2.-at. Ha berakom a 2.at hiába o.k-zom nem indul tovább, pedig a cd-n rajta vannak a fileok. Tudtok valami okosságot? -
Gandibá #1683 A másik bástyáról kell a bottal lőni. -
ent #1682 Help!
Minas Tirith - Gandalfal vagyok, jönnek a hegyi trollok, tolják a tornyokat, az elsőt lefüstöljük a toronyban lévő tűzköpö fiúkkal. A másodikkal meg mit kell tennem, törnek befelé a várba... -
Gandibá #1681 A Saruman-os nem nehéz, de Sauron az nagyon nehéz.. -
Gotenkskun #1680 Nagyon nehezek ezek a bónusz pályák... Gandalf 20-as szinten sem tudom végig vinni :( -
Gandibá #1679 Nem, nem szokásom cheatelni egyik játékban sem. -
Gotenkskun #1678 Nekem is annyi most :) Használsz/használtál kódokat? -
Gandibá #1677 20, annyi a max. -
Gotenkskun #1676 Huh :) Milyen színtű a Gandalfod? :) -
Gandibá #1675 Jaja, a Saruman-t mindegyik karival perfecten, a Sauront meg csak Gandalf-al perfecten, többivel nem próbáltam. -
Gotenkskun #1674 Igazad van :) Végig vitted a bónuszokat? -
Gandibá #1673 Hát ja, de milyen :) Az egész játékban azok a legnehezebbek :) -
Gotenkskun #1672 Az már csak bónusz :) -
Gandibá #1671 Végig? Van még 2 bónusz map :) -
Gotenkskun #1670 Kössz! Sikerült végig vinni a játékot ;) -
Gandibá #1669 Hát végülis úgy kell, csak hogyha a sziklán lóg, akkor bele kell szúrni (space), ezt sokan nem vették észre. -
Gotenkskun #1668 Hát az a taktikám hogy védekezek és lökögetem :) Jó? Vagy te mit ajánlasz? -
Gandibá #1667 Annyira nem vészes, ha rájöttél hogy kell akkor könnyű. Ha nem akkor leírom majd hogy hogy kell :) -
Gotenkskun #1666 Utolsó pályán tartok :) Baromi nehéz lelökni Gollamot :)) -
Gandibá #1665 Az lényegtelen, de sikerült legalább :) -
Gotenkskun #1664 Köszi! Sikerült ;) (igaz negyedszerre) -
Gandibá #1663 Ez durván úgy van ahogy Kandurex leírta :) -
piamania #1662 Hát haver!Ott gondolkozni kell!Nem tudom neked elmagyarázni,pedig már végigvittem a játékot! -
#1661 védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed, védekezz, üssed
nyertél :) -
Gotenkskun #1660 Help! A The King of the dead páylán hogyan kell legyőzni a szellemkirályt? Mindenig meghalok... -
Gandibá #1659 UP -
Gandibá #1658 Te tudod.. -
#1657 tényleg nem találtam meg a választ, mondjuk csak scrollozva olvastam .. még az is lehet hogy átsiklottam felette ...
nem gond ... amúgysem jött be a játék ...
-