Return Of The King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raven
Én is ezt kérdezném, hogy kell kiiktatni a nagy ostromtornyokat? Gandalf valamit kajabál, hogy a katapultokkal döntsék le õket, de hol a francban van katapult? Azt látom, hogy az egyik saroktorony kikékül, van annak valami jelentõsége?

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

gergou
No emberek van egy gondom, Aragornal nem tudtam megbirkozni azon a palyan, ahol leomlik minden, a fomonszta kinyirasa utan, combokat kene hasznalni, de nem vettem oket, es mar nem is tudok... az elozo palyat meg Aragornal nem csinalhatom meg meg1xer, a cheat meg nem muxik, amivel combokat lehet elocsalni Aragornhoz... Egy kis segitseget elfogadnek...

`Take a look to the sky just before you die`

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

És mi volt a taktikád? Van valami tipped?

Bandew
Én is így voltam vele.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Van farligthos fixed crak is azzal probatatko mar hatha megy a coop. flt-rfix.001 keresetek ra dcn.

May the force serve you well!

Basszus, nem hiszem, hogy csak én lennék a béna, de én nem tudom megoldani az ostromot gandalfos pályán. Tök kevés életet ad, az orkok pedig csak jönnek ezerrel, és menteni egyszer sem ment. IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!

Bandew
Nem. Egy gépen, billentyûzettel és gamepaddal, esetleg joystickkal, de az nem jó.

And5
coopot csak lanon lehet vagy hogy ?

Örm
Melyik verziója? Mert nekem ez van meg ACEMCP590PLAYER ha fent akkor sincs hang a videok alatt meg ha letörlöm akkor sincs.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Smuggler
AceMegaCodecs! Valakin az segitett hogy le kellett szednie, ugyhogy rohadt érdekes

Bandew
Ja. Kár hogy nem lehet egy billentyûnél nyomni. Nekem van egy joystikom, de azon koránt sincs annyi gomb, mint amennyi kellene, ráadásúl ha lefele vagy jobbra akarok menni az emberemmel, akkor sétál. Ezzel már az elsõ pályát se lehet végignyomni, hisz ott futni kell az omló kövek elõl.

PhantomW
billentyûzetel sztem nem lehet 2en
ez a coop mode csalódás volt nekem mert én azthittem online ba lehet nyomni nem gondoltam hogy csak egy gépnél

The World is Yours

Raven
Azt, hogy nem csak Samu-val nyomulhatsz, mint a Fairlight féle crackban, meg - állítólag - mûködik a coop mód is (azaz lehet ketten is játszani a gémet).

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

Örm
Milyen codeket raktál fel?

Smuggler
Na müködik a hang mindenhol. Visszaraktam a kodeket és megoldotta a problémát Mostmár lehet -ni!

ja pont azt

Smuggler
És mit javít ki most tulajdonképpen ez a proper cd3 meg az ehhez kiadott crack? valami olyat hallottam hogy csak a samuval lehetett nyomni vmit vagy mi..

Bandew
Akkor ez a gond. Kár mert egy billentyûrõl szerintem simán lehetne nyomni.

Smuggler
Nincs fent mega pack már régota de nincs hang igy se a videjok alatt meg a menübe se szol semmilyen zene..

PhantomW
nézd meg hogy az optionsba-be be van e állítva player 2 controll, amikor elsõnek beléptem akkor nekem is szürke volt de optionsba beállítotam a gamepadot ugy jó lett, sztem kell hozzá egy gamepad, joy.... mert egy gépnél lehet csak 2en játszani

The World is Yours

Raven
ACE MegaPack fenn van? Állítólag néhány embernek segített, ha leszedte.

Raven
Nem. Onnan csak akkor folytatod, ha meghalsz a checkpoint után. Ha kilépsz, hiába mentesz, kezdheted a szintet elölrõl.

Raven
Egyébként a Deviance féle javítás már fenn van a
www.gamecopyworld.com-on, a nov. 8-i frissítésben 😊))

Csak szólók, nehogy 500 Ft-os SMS-t lökjön valaki, hogy letöltse a WarezCenter-rõl.

Ac3 hangcodeck kell szerintem probaljatok meg

Örm
Akinek van hang a videok alatt nem csak játék közben az írja már meg, hogy milyen codec van a gépé.

az elso foellenseget azt a csavot hogy kell megolni mindig kinyuvaszt?

PhantomW
igy néz ki coop-ba:

The World is Yours

Bandew
Jó de nálam (és tudtommal mindenkinél így van) nem lehet kiválasztani.

PhantomW
csak kiválasztom a coop ot a menübe kiválasztasz 2 embert és onantól ugyan az mint a single

The World is Yours

Bandew
Neked megy?
Hogy-hogy?

Bandew
Én elõszõr azzal próbálkoztam, hogy csak a létrák lelökésére koncentrálok, de az nem jött be. Koncentrálj az orkokra, és a másodlagos legyen a létra. Ha jön egy ostromgép, akkor az a legfontosabb.

CarajoEsp
Ennyire rövid a játék? Ehhez képest a 3cd-t soknak érzem.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

PhantomW
amikor a falat kell védeni van valami jó taktika mert mindig felmásznak a mocskok

The World is Yours

PhantomW
coop mod nekem megy, de nem online hanem egy gépnél 2 ember játszik

The World is Yours

Bandew
Jaja. Bár a coop mod ígyse mûxik.

kicsit nehez de jo game

Örm
Help leszedtem a Deviance féle 3.CD-t, de nincs hang a videok alatt csak játék közben. Mi lehet a probléma?

es mi az utolso playa codban?
mert nem tudom melyik verziom van 😛

When asked for CD Key, choose on from CD3 Crack dir.
csak az nfot kene eleovasni

grebber
Valaki irjon serialszámot !!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

amugy abszolult nem irjak hogy le kene szedned a 3. cd megegyszer csak a hogy a crak szar, legegyszerubb ha a gamecopywroldrol leszeded 600k megeis gyorsabban lejon mint 1cd. Bar meg nem probaltam, ha megy igy is ird meg legyszi.

CarajoEsp
Hát az Enclave szvsz jobb volt. Amúgy Bandew teljesen végigvitted?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bandew
Végignyomtam. Király a pellenoros pálya.

Bandew
Olvass vissza! Megéri. 😄

hmmmmm kene egy serial 😄

akkor a masik a jobb? 😊)

Bandew
EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!
EGYSZERÛEN NEM AKAR SIKERÜLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez a jobb vagy a masik lotr gama???

Bandew
Bakker én is pont ott tartok.
KIBASZOTT IDEGESÍTÕ!!!
Nem elég, hogy meghalok egy csomószór, de ha túl is élem, egyszerûen nem tudom megmenteni a falat. Eddig kb 10x próbálkoztam, de mindig ellepték a falat az orkok.
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!