1735
-
olcsi #633 Gandalf bátyám a várban amikor védeni kell, és lökdösni a létrákat egy kicsit nem tudom ezt a részt megcsinázni. Vki segítsen mán!!! A második nagy bazi torony, amit tolnak a nagy bazi izék aztat sehogy nem tudom szétverni, a katapultal, mert mindig csak az elsőt lövi szét, a másik más irányban van. Vki megcsinázta mán? -
#632 olyanok voltak benne, mint a könyvben? Az jó:-) én csak a normál változatát láttam. De azt moziban és kétszer:-)) -
#631 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Amúgy tök kó a gyu2 kibővített változata 42 perc olyan jelenet van benne ami nincs a filmbe. tom így most kevésnek tűnik de ha megnéznéd akkor olyan lenne mintha 6 órás lett volna a film mert ezek nem ilyen hosszú jelenetek a kimaradtak de vannak benne érdekesek is. pl meglehet tudni, hogy aragorn 87 éves és több entes rész meg frodós és faramiros van benne. De pont a vicces jeleneteket vágták ki -
#630 én irtam volna, csak nem voltam itthon:-)) hahaha, de várom a január7-et!!!! akkor lesz meg a GyU3 film felirata gépen:-)) -
#629 na nemigaz ide alig ír valaki. -
Gandibá #628 -
#627 én már mindenkivel 10es szintre végigvittem a jatekot de nem jó cooperative módban:( mert nem törték fel akik hozták nekem a jatekot mert sajnos másolt na mind1 -
#626 öhm -
#625 Na ja, mostanában meg tiszta Chicago. -
#624 amikor budapesten ment a Matrix2 vagy a LotR2, azután 2 hónappal volt itt, Szentesen a premier. Undorító:-) -
Gandibá #623 De Zalaegerszeg az nagyváros. -
#622 én pl. Zalaegerszegi vagyok, de 8.-ától már vetítik itt is... -
Gandibá #621 Jah, BP.. Csepeli lakos vok :) -
#620 na jo, a fél év egy kicsit túlzás, de lesz minimum 3 hónap:-) -
#619 Budapest? vagy hova? -
Gandibá #618 Jah bocs, én 2 hét mulva már megyek moziba :) -
#617 jó, de kb fél év, mire ideér!!(Csongrád közelében levő kisváros) Én addig nem várok:-) -
Gandibá #616 Én mint már mondtam le se töltöm, nem rontol el az élményt, moziba sokkal jobb lesz! -
#615 úgyhallottam, hogy a felirat hozzá csak január 5-re lesz fenn, de kibirom valahogy: legalább a suli közben is lesz valami jooo:-))) -
Gandibá #614 Nincsmit, örülök hogy sikerült :) -
#613 kösz,kösz,kösz!!!!!
nagyon jo tippet adtál, már csak a felirat hiányzik róla, de azt majd megoldjuk valahogy:-)
mégegyszer kösz -
Gandibá #612 Naszóval a filmen úgy lehet segíteni, hogy felrakod az Ace Mega Codecpacket. Az megoldja a problémát.
A játék meg király!! A film is biztos az lesz, de nem nézem meg fos minőségbe angolul.. majd moziban! :) -
#611 na és nekem nem tudtok segíteni?? -
GDI #610 Gandalffal.) -
GDI #609 Végre átvittem Ganlffal. -
GDI #608 Hogyan lehet állítani a nézetet nekem mindig automatikusan állítodik és sokszor olyan áttekinthetetlen?pl help lehet ugy is nézni ha akorom hogy csak hátulnézetböl? -
GDI #607 Azon a pályán mikor Gandalfal védem a várat, mikor az a sok ork jön fel létrákon,és én böködöm le a létrakat ott mit kell csinálni.Addig ok hogy leböködöm a létrákat és katapultal kilövök egy tornyot.Leböködtem az összes létrát nem jelez sehol a térképen és mégis azt jelzi hogy az orkok elfoglalták a várat?Mind a két oldalon van katapult?,mert én csak az egyik oldalo találtam?THX a segítségért elöre. -
Gandibá #606 Jól van wazze, ezt most magyarul is ha kérhetnénk.. :\ -
#605 Ez király!!! Ebből szart se értettem. -
#603 na hi
nekem a játék nincs meg, ajánljátok? Milyen?
a másik: a LotR: Return of the King filmet le lehet már valahonnan tölteni?? De felirattal együtt!
Csak mert a tesómmal letöltöttük, és nincs kép, a hang sistereg, nincs felirat....
segítsetek! -
miovac #602 huuuuuuu megszerettem a hobbitokat. jeeee [ http://www1.playground.ru/cheats/1877/ ] ezért:) itt van a samumentesítö elixir -
#601 "Nice hobbits..." -
Atiii #600 600 vagyok jeee és én indítottam a forum témát és 600 vagyok..kira -
#599 Miért nem komálod? Jó azt megértem, hogy a mondjuk pelennori csatában nem Samuval akarsz lenni, vagy ott ahol nem kéne lennie, de azért Samu egy igazán frankó kis hobbit. -
miovac #598 Nekem is samutúllengéses problémám van, de tudom hogy kell megszüntetni.. majd letöltöm a hub-ról... láttátok volna a fejem, mikor a kiválasztott legolas helyett samu kezdett mozogni az irányításomra...
De mivel úgy vettem észre itt mindenki csak segítséget kér, gondoltam én kicsit változtatok: És a + videókhoz mit szóltok???[b/] nekem nagyon bejönnek... apropo: milyen +dolgok vannak még elrejtve a játékban???
ucso szó: naggyonteccik, csak nem játszom vele hétföig, mert a samut nem komálom. -
#597 Mert túl gyorsan nyomod meg a spacet. Csak azután nyomd meg, miután a végére ér a q által végrehajtott támadás. -
Gandibá #594 Pontosan. -
#593 Igen -
bb #592 Skacok mit kell letölteni, hogy minden ok legyen? MEgvan 3 cd flt. A 3.-at cseréljem le dev-re? -
himpike #591 nekem a fejemre szakad, mielőtt leverem az utolsót! Időre megy?