Return Of The King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát bazze.... a vár védelem pálya gandival qurva nehéz
Bandew
De csak ha nem változtattál a gomok beállításain. Amúgy a fizikai támadással kell.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bal oldali crtl-al le tudod lökni a létrákat.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

grebber
Hogy a rákba kell ledönteni a létrákat??Mert nekem nem csinál semmit???

Next PC upgrade: 2022

Options-be kapcsold be az Alternate Cameras-t, azzal jobb lesz valamivel, legalábbis így nekem nincs problémám, meg hát szerintem még meg kell szoknod, és utána már np.

Rohanok ahogy csak birok,de nekem a kezeles a fura azaz inkabb a kameranezetek valtasa.

http://silkiehun.atw.hu/

Én egyszer se haltam meg azon a pályán. És csatlakozom Szas kollégához, nem kell megállni egyszer se, csak rohanni.

Azert az kicsit tulzas hogy azert nemtudom megcsinalni a palyat mert az iranyitas egy nagy szar,atverekedem magam a palya nagy reszen erre nemtudok minden alkalommal elfutni a leomlo szikla elol azaz ha sikerul jon egy rakas ellenfel azokat elintezem erre megint omlik az aldas az egbol mire eszbekapok mar meg is haltam.Az iranyitas nagyon gaz.

http://silkiehun.atw.hu/

Én tudom mit kell csinálni meg minden, de nem jön össze .
Haverom megcsinálta, valszeg az lesz hogy áthívom, és csinálja meg

Bandew
A katapulttokkal kell kilõni a bástyát, ott felmenni, kinyitni a kaput, és kimenekülni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az embereket ölöd? Nem az orkokat kéne? :-O

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Bandew
A lényeg az, hogy ne csak a létrákra és ostromgépekre koncentráljatok, hanem az orkokat is kell vágni rendesen. Elvégre egy hentelõs játékba miért raknának olyan pályát, ahol nem szükséges orkokat gyaknunk?
Sokat segít Gandalf trükkje, amikor a földbe szúrja a botját, ezzel jelentõsen ritkítva az orkokat. Ezt fejlesszétek ki. Tehát ne fussatok el az orkok mellet, hogy a létrát ledöntsétek, hanem elõszõr vágjátok le õket. Az ostromgépeket azért jobb mielõbb elintézni, de utközben azért döntsétak a létrát, amig a bástyáig mentek, és öljetek le annyi orkot, amennyit csak tudtok, de ne ragadjatok le egy helyen.

Bandew
A létrákat is lökd le a fizikai támadás gombbal. Az ostromgépeket pedig le kell lõni a katapultta és a bottal.

gandalfal kell megmenteni a várat a sok ork elõl? csak gyilkolászni kell az orkokat vagy valamit mást is kell? úgy gyilkolászom ahogy csak tudom de m égis elvesztem...
Csak hátrafele lehet ugrani (tab). Azokat a sziklákat ki lehet kerülni ugrás nélkül is, én úgy csináltam meg.

Raven
Király 😊 (stílusosan 😉 )

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

idegesítõ amiko rmenekülök a barlangba az omlás elõl és a ködös pályarésznél elakad a hülye..mert nemtom kikerülni
ugrani mivel lehet?
hogy lehet felvenni legolassal a nyílat? nemtom melyik billenytû
Raven
Egy cipõben járunk (Minas Tirith.). Mivel ma jött ki, sztem várni kell pár napot, és a www.gamecopyworld.com-ról, vagy a www.dlh.net-rõl tuti le lehet majd szedni

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

zaki
jó az alcíme a topicnak: Lord Of The Ring: Return Of The King várom erre a gamre az hozzászólásokat. az hozzászólásokat... 😛PP

Bandew
Király!
Legolast teljesen kifejlesztettem. Senki sem állhat az utamba.

Bandew
Ja! 😄
Nem baj ez is pizzadox. 😄

Raven
Ez nem az 😊)) Ez a PizzaDox +3 Trainer, amirõl én beszélek az ALL ACCESS CHEAT:

Bandew
Ez az->#336

Raven
Ja, csak a hivatalos cheat-ek többségénél ott van, hogy "available only after you beat the game", azaz elõször végig kell nyomnod a játékot.

Viszont a PizzaDox kihozta az ALL ACCESS CHEAT-et, azaz minden pálya elérhetõ, stb., most már csak meg kell várni, amíg feltûnik.

Bandew
1. Indítsd el a trainert
2. Indítsd el a játékot
3. Játék közben nyomd meg ezeket a gombokat.
Ennyi.

itt van hogy Y infiniti health nade nyomo m én a Y de semmi nem tröténik
ezzel mit csináljak?
Bandew
ITT van egy trainer.

valaki egy cheat egy adjon vagy linket
Bandew
Nem körbe kel menni. 😄
Nem tom amúgy. Én csak mentem amerre kedvem tartotta, aztán kilukadtam valahova. A pókhálókat ki kell égetni, és csak úgy lehet ott tovább menni.

😄

Mayday
Kijottek a csitek, nesztek csiterek! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

PhantomW
pókos résznél a fõellenségnél nincs valakinek valmi ötlete hogy lehet kinyirni mert miután levágom a lábát hozzá se tudok érni

The World is Yours

nekem eddig a lmb lmb rmb combo jott be ez eleg gyorsan megvan es eleg sok elbert el is tala egyszerre meg nagyot is sebez, az elohatott kiralyt is ezzel oltem meg.
Most a Black Gate leott jarok es legge kilatastalan.

May the force serve you well!

Már nehézségi fokozat legkönnyebbre állítása sem segít? Hajhaj..

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

PhantomW
nem kell bujdosni ha egyszer kifujta magát gyorsan menny oda üssed és mielõtt elkezd megint és abbahagyja

The World is Yours

valaki plz árulja már el hogy ölhetném meg azt az élõhalott királyt, mert eccerûen már nemtok vele mit csinálni... folyton elbújok a kövek mögött, aztán ha meg lerombolta azokat, akkor már nemtok hova futni mert odajön és leöl, mégha futok akkor is... plz help!!!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

nekem is kéne cheat
én leszedtem a proper cd és így nincs only samu!!!!!
de még mindig nem lehet a filemket átlépni és ast hittem hogy lesz valami mentés dolog is de az sincs. szóval mostmár lehetek bárkivel de még mindig nehéz
gergou
ugyanez nalam is, de valami hihetetlen nehez ez a resz is... az uccso elefantnal atmegyek vissza a masik oldalra, es a kamera ott marad...

`Take a look to the sky just before you die`

Bandew
Ja de arra a bástyára menjetek, ami szürke ponttal van jelölve. Ugye 2 ilyen van, az egyik a katapult, a másik meg az amelyikrõl neked kell lõni.

Bandew
A másikra csak fel kell menni. és onnan lõni a bottal. A legjobb hely a lépcsõforduló.

Raven
És a másik toronnyal mi a fenét kezdjek? Arra nem tudok lõni a katapulttal.

csak az elso bastya szetlovom a katapultal, de a masodikat nem lehet ? azt csak vedeni kell?? vagy mi?

May the force serve you well!

Bandew
Fel kell menni a lépcsõn a bástya tetejére.

PhantomW
az elenfántos résznél nálatok nem bugos?
igy beleakad az elefánt a tárgyakba meg rajta marad a kamera és nem történik semmi meg a másik oldalt jön de fordítva

The World is Yours

skacok, hogy lehet az élõhalott királyt megölni? sárgáig le tudom szenvedni életerejét, de aztán kampeca lesz nekem.. nincs valami gyengepontja?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

grebber
LETÖLTHETÖ A JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!! ----3-as CD!!!!!!!!
Végre erre vártam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022