1735
-
Gandibá #680 Akkor nem tudom mi a gáz, várjuk akkor más véleményét illetve segítségét az üggyel kapcsolatban... -
Gandibá #678 Jah, Return to the King nincs is, és valszeg nem is lesz ilyen témában -
Gandibá #677 Ace Mega Codecpack, vagy AC3Filter a javaslatom. -
#676 jó, mutassuk meg neki!!:-)) -
#675 Gyerekek a vikings63 nevezetu emberke azert nyitotta meg par nappal ezelott a Return To The King topikot mert alitasa szerint ilyen topik nincs. Hat az igaz hogy olyan nincs de ez van :) Mutassuk meg neki hatha igy eszreveszi! -
Gandibá #673 Isildur -
Gandibá #672 Hát nemtudom, de jó lenne azzal is tolni. Isuldur mint bonusz kari :) -
#671 Mér nincs gyű2 jatek gépen csak play 2őn? -
Gandibá #670 Szerintem inkább a Battle Realms-hoz hasonlít, de WC3 utóérzete is van. De majd a Battle of Middle Earth az baszni fog! -
#669 Ja! Micsoda marhaság pl. hogy a törpök együtt harcolnak a tündékkel, meg a beorgokkal. :-D -
#668 Ugyanaz,mint a Warcraft3 semmi különbség nincs.A egységek kidolgozatlanok,a fajokról nem is beszélve!2 oldal van:Evil+Good,ami szerintem egy óriási hiba.Nem sok köze van a Gyűrűk Urához! -
Gandibá #667 Az bizony, elég jó, de lehetne jobb is. Pl. nem úgy kéne hogy JÓK és ROSSZAK faj. -
#666 Amúgy a war of the ring az milyen, Stratégiai? -
#665 ffffffffffffffffff -
#664 Nem most rajta vagyunk! öhm de joystic????, avval kell irányítani? -
Gandibá #663 B.U.É.K. nektek is! -
Davidsned #662 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK -
#661 na, hát ez az év is megvolt. BUÉK mindenkinek!!!! -
#660 gerger, ez most nem sikerült. Lecsúsztunk az első oldalról:-)) -
#659 Mert csak úgy műxik a co-op mod. -
Gandibá #657 Ajánlom neked Bandew kolléga #528-as hozzászólását :) -
Gandibá #656 #590 -
#655 jaja:-))akkor ebbe a ffff-ezésbe én is be fogok kapcsolódni:-) -
#654 A cooperative működik, csak kell hozzá még egy játékvezérlő. -
#653 ha ilyeneket láttok, hogy ffff csak azért írom, hogy ne tűnjön el a listáról a return of the king mert NINCS KEDVEM MEGKERESNI EGYFOLYTÁBA A NAGY LISTÁN: ) -
#652 ffffffffff -
#649 Ja, de már a ROTK-al rég nem játszok, már le is töröltem, hanem ezzel az inygen online RPG-vel Fung Wan, vagy valami ilyesmi :D -
#648 Ja, amúgy meg Bandew és budijó: olyankor minek vagytok még mindig fenn? Még olyankor is játszotok??:-) -
#647 Ez a játék tényleg ilyen nehéz? Csak mert akkor le sem töltöm a netről:-) -
himpike #646 Továbbra sem megy! Levadászom az írókat! Amúgy is ideges vagyok a net miatt -
#645 Kezd bosszantani???
Én már a falat ütöttem. -
himpike #643 Nekem a dead kinges pálya a cumi! Mindig rámszakad a teteje, kezd bosszantani a dolog.... I angry! -
Gandibá #642 Jah, elösszőr Gandalf-al ajánlott, 10es szinten nagyon jó már! -
Gandibá #641 Pedig úgy kell :) -
#639 én már elolvastam. DE mér a katapultakkal lövitek szét a szaros tornyokat? én oda megyek és belelövök párat a saját varázserőmmel és csá! Amúgy a pippin a legjobb közelharcban a karakterek közül. Ha végigviszed vele 10es szintre (mint én) akkor a sima orkok 1 ütéstől a nem orkok hanem azok az izék akik mindig elesnek azok kettőtől már dögölnek. Ti tudjátok, hogy kell orc banet warrior banet és bane of sauront csinálni. Én igen: ) -
Gandibá #638 Igen, az elég power lett -
Gandibá #637 Én is láttam, és meg is van.. de ha érdekelnek az úgynevezett "vicces jelenetek", akkor olvasd el a könyvet :)
Én most olvasom harmadszorra :D -
#636 Nyugi mi értjük. :D
Ha olyat akarsz olvasni, amit már én se értek, akkor: #604 :DDD -
himpike #635 a jobb oldali toronyról tudod a bottal szétlőni... -
#634 hát figyelj: én nem játszottam még ezzel a játékkal, de ha játszottam volna is, akkor sem érteném, hogy miről van szó, olyan jó játékleírást adtál meg nekünk