1735
-
Gandibá #1189 Figy, van a neten olyan ALL SAVE GAME, amibe minden pálya (a bónuszokat is beleértve) van, és minden karakter 20as szintű (bónuszkarik is). Mindjárt keresek neked linket, mert ahogy látom csak nem jön össze ez az email :) -
Gandibá #1188 Te a film topicját nyitottad nem? Ezt meg Atiii :) -
#1186 A házigazda, de az is csak abban a topicban ahol házigazda. A moderátor pedig bárhol tud "moderálni". -
#1185 akkor ki a moderátor?a témaindító,vagy a házigazda?vagy egyik sem? -
#1184 jaj, kell neked bekeverned, mikor már épp megértettem, hogy miről van szó:-)) -
#1183 akkor boccs,wizy. Neked meg köszönöm az infot Bandew :) -
#1182 A témaindító nem egyenlő a házigazdával. A házigazda pedig nem feltétlenül a témaindító. Azt általában akkor választják, ha rendszeresen látogatja a topicot, de a témaindító már nem. Én viszont rendszeresen látogatom (én nyitottam), tehát egy darabig senki sem lesz házigazda. -
#1181 okéj :) -
#1180 jah, így már értem, kösz:-) -
#1179 fenn ki van írva: témaindító: Atiii. ez azt jelenti,hogy ebben a topicban ő a házigazda,meg a moderátor egyben.
vagyis csak ebben a topicban tud törölni,meg ilyen dolgokat végezni.vagyis ő itt az úr. -
#1178 jah... bár az első pár mondatodból egy szót sem értettem:-) -
#1177 :)i am happy -
#1176 nem vagyok moderátor.csak tudd.de azthiszem a moderátor csak annak a topicnak a moderátora,amelyiknek a házigazdája. tud üzeneteket törölni,meg ezeket a fenti képeket berakni.többet nem tok. -
#1175 na kösz, most ki lettem segítve:-) pontosabban mit csinál? -
#1174 ''moderátorkodik'' :) -
#1173 tényleg: mit csinál a házigazda?:-)) -
#1172 :) -
#1171 :-) -
Gandibá #1170 Én természetemnél fogva szerény gyerek vagyok, kivéve ha nem :) -
#1169 de most ismerd be, nem kell szerénykedni:-)) -
Gandibá #1168 SZóhoz se jutok.. szipp-szipp.. -
#1167 jaja, szerintem is tök jó lennél házigazdának!:-) -
#1166 nincs mit. jó házigazda lennél. -
Gandibá #1165 Köszönöm a bizalmat!! -
#1164 komoly! :) -
Gandibá #1163 De tényleg, nem akarok senkit befolyásolni, csak beírtam hogy tudjátok mi a dörgés. Ha meg nem leszek házigazda, akkor sincs semmi! -
Gandibá #1162 Jajj, elpirultam -
#1161 Gandibát szeretnénk házigazdának! -
Gandibá #1160 Azt mondta valamelyik BOSS emailben, hogy akkor neveznek ki házigazdát ha van rá igény.. -
#1159 :)most ott vagyok -
Gandibá #1158 Hát mi lenne? A filmről beszélgetünk, néha offolunk.. mint minden értelmes topicban :) -
#1157 király topic.mehecc nyugodtan:) -
#1156 miért, mi van ott?:-) addig én nem megyek be, mer még ki tudja, hogy mi fog velem történni:-) -
#1155 nem tom.nekem másik fórumba ezt mondták -
Gandibá #1154 Isildur?! Én úgy tudom hogy Isildur a Two Towers-be volt bónuszkari :) -
#1153 nem éowyn a bónusz,hanem isildur -
#1152 kaptam1 levelet,hogy nem tudja kézbesíteni neked.
hüje számítógépek -
Gandibá #1151 wizy, ide is nézz be néhanapján: A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér :) -
Gandibá #1150 Igen, ez néha bekavar, de azért nagyjából lehet érteni a dolgokat! :) -
#1149 akkor jó :)
amúgy nekem a GyU-val csak egyetlenegy gondom van: olyan nyelvek vannak benne, hogy más szinte öröm nézni! Mittudomén... pl az Ányékhegységnek, vagy Móriának, vagy Lothlóriennek is van vagy 1000féle neve, és törpül, tündéül, dúnadánul, stb. Nem kétséges, hogy Tolkien ezt nagyon jól megcsinálta, de mikor Gandalf magyaráz valamit hogy ki hol van, mi micsoda, stb, akkor (egyéni hiba:-)) én abból alig értek valamit, és hiába nézem meg a könyv elején/végén a térképet, azon nincs feltüntetve a név, csak ugye a Közös Nyelven:-))