Memóriajavító szemüvegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szubliminális!
Én ilyen szemüveget tetetnék kötelezõen a színesfémtolvajokra, és másodpercenként 180-szor villantanám fel nekik a 10 parancsolatot.
Ha ez nem használna, akkor továbbmennék: elektromos sokkolót, de az már közvetlenül a zagyba.
Én ilyen szemüveget tetetnék kötelezõen a színesfémtolvajokra, és másodpercenként 180-szor villantanám fel nekik a 10 parancsolatot.
Ha ez nem használna, akkor továbbmennék: elektromos sokkolót, de az már közvetlenül a zagyba.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Az igaz, hogy a rácsos szemüveg jót tesz a látásnak nem csak a lyukacsos meg még az emlékezõkézséget is javítja. Vagy ez hülyeség? Itt olvastam: Itt
itt van, pl ez a villam-menkunyavaja... hallgatom a jo kis dimmu borgirt, erre beszikrazik nekem a hatterben, es zavarja a zenei elmenyt...
ugyanezt meg lehet csinalni akar ingerkuszob alatt is...
ugyanezt meg lehet csinalni akar ingerkuszob alatt is...
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
azt mar regota csinaljak, ott van arra a tv, video, stb... mi massal lehet egyebkent magyarazni, hogy ennyi huje divat, meg vasarlasi laz bombazza az emberek agyat, es szinte mindenki osszvissz 3-4 fajta zenei iranyzatot hallgat?
mi van ha elfelejtjük beprohramozni arra, amire emlékezni szeretnénk
másrészrõl innentõl pedig sok jó memóriájú vak ember lesz, mert a szemük kifolyt a vibrálástól (amit az agyuk nem is érzékel)
másrészrõl innentõl pedig sok jó memóriájú vak ember lesz, mert a szemük kifolyt a vibrálástól (amit az agyuk nem is érzékel)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Memento...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
hehe ilyen kell csak bekapcs kikpacs funkcióval és programozható memóriával 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]