Memóriajavító szemüvegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kara kán
Szubliminális!

Én ilyen szemüveget tetetnék kötelezõen a színesfémtolvajokra, és másodpercenként 180-szor villantanám fel nekik a 10 parancsolatot.
Ha ez nem használna, akkor továbbmennék: elektromos sokkolót, de az már közvetlenül a zagyba.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Az igaz, hogy a rácsos szemüveg jót tesz a látásnak nem csak a lyukacsos meg még az emlékezõkézséget is javítja. Vagy ez hülyeség? Itt olvastam: Itt
Bonewerkz
itt van, pl ez a villam-menkunyavaja... hallgatom a jo kis dimmu borgirt, erre beszikrazik nekem a hatterben, es zavarja a zenei elmenyt...
ugyanezt meg lehet csinalni akar ingerkuszob alatt is...

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Bonewerkz

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

Bonewerkz
azt mar regota csinaljak, ott van arra a tv, video, stb... mi massal lehet egyebkent magyarazni, hogy ennyi huje divat, meg vasarlasi laz bombazza az emberek agyat, es szinte mindenki osszvissz 3-4 fajta zenei iranyzatot hallgat?

Mike
mi van ha elfelejtjük beprohramozni arra, amire emlékezni szeretnénk

másrészrõl innentõl pedig sok jó memóriájú vak ember lesz, mert a szemük kifolyt a vibrálástól (amit az agyuk nem is érzékel)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

HuAn82
Memento...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

[HUN]PAStheLoD
hehe ilyen kell csak bekapcs kikpacs funkcióval és programozható memóriával 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Darth Sith
fizika dogára jó az ilyen. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

zippofcy
Hol lehet megvenni??? Vizsgakra idealis 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)