591
  • Chappy
    A szönyeg és a fapadló alatt. Enlish végigjátszásom van, most már nem is fontos a magyar (de azért kell)
  • Encore
    nem tudok róla hogy van magyar végigjátszás, ha tudsz angolul akkor keress rá a google-ben pl: Broken sword 3 walkthrough.
    Nem is emlékeszem hogy volt benne ilyen hogy széf a vernon házban...nem a színházban?
  • Chappy
    Tud valaki hozzá magyar végigjátszást? Vernon házában a széffel mit kezdjek? A csaj elmant (a pisztolyos)
  • zaki
    hmmm, most láttam a retekklubbon egy kis ízelítőt a játékból, tetszett :)
  • Vlala #467
    Még jó, hogy a Carmageddonnal nem nagyon játszottam... :-)
  • Vlala #466
    De az már gyógyításra szorul, hogy mióta Mafiázom, a fekete hoszúkabátos embereket állandóan el akarom ütni a városban!
  • JustIce
    Nalam is az volt:) ugy latszik vmi virus:)
  • Encore
    :) velem ilyen anno a duke nukem 3d idején volt. amikor megláttam egy porral oltó készüléket, mindig bele akartam lőni.
  • Vlala #463
    Köszi, talán megtalálom.
    Ez a játék már kóros, tegnap hazafelé menet találtam egy rozsdás, hajlított csövet, elkezdtem keresni a falban a lyukakat, hogy melyikbe való...
  • Ombika
    En varnam magyarositast de arra varhatok :DDD
  • Encore
    Úgy emléxem hogy az emeleten a csaj szobájában (parókás csaj, a legutolsó szoba az emeleten) hátul lesz egy ládában. De sztem az nem fenőkő vagy mi hanem egy kés vagy mittudomén de ott lesz fent.
  • Vlala #460
    Sziasztok!
    Elakadtam! Hely: Susarro 1, benn vagyok Nicoval az épületben. Hozzászólások alapján most kellene valami fenőkövet odaadnom a szakácsnak, de nem találom a követ. Egy ládában, a nagy szekrény mellett... pontosítsa valaki légyszi!
  • JustIce
    De reg jaccottam mar BS3al:) de ugy latom meg el a topic:) 4et akarom!:)
  • Vlala #458
    Lesz Broken Sword 4?
  • nagykispeter
    Köszi! Majd meglátjuk hátha....
  • LezLee
    A Gamehunter oldalán fönt van a projektek között, tehát gondolom készül, viszont sajnos elég hosszú ideje 0 %-on áll :(((( Pedig magyarítva végig nyomnám még legalább egyszer :)
  • nagykispeter
    Valaki tényleg készít-e magyarítást ha igen akkor kb. mikor fog megjelenni?!A magyarítás topikba érdeklődtem ott IMYke nem tud rolla hogy készül-e?!
  • magus
    ize, az miert van hogy amikor fel akarom rakni akkor a setup kis cisk vegigmegy, es be is zarul az ablak. meg csak installalni se tom.
  • galocza
    előveszem a bs1et (amúgy is terveztem), hogy összehasonlítsam, bennem is felmerült ugyanis, hogy csak a "szépre emlékezem". de kizártnak tartom, hogy így, hogy már végigtoltam, 12 óra alatt kivégezzem 8).
    oszt lehet hogy kénytelen leszek visszaszívni az alábbi kis rezümét - de őszintén szólva nem hiszem hogy annyira rosszul emlékeznék a régiekre...
  • Encore
    Azért voltak benne poénok! Az irányítás pedig inkább szokatlan mert pl nekem bejött, bal kezem a wsad-n jobb pedig a kurzorokon. Nekem passzolt. A hosszúsága tipikus kalandjáték hosszúság (párat már végig nyomtam). Szerintem a BS sorozat eddigi legjobb része volt. A kamera kezelés és az animácio gondok amiket írtál azokkal egyetértek, de ezek inkább csak pici kellemetlenségek, ki lehet bírni őket.
    A logikai feladványok talán nem olyan húzosak mint a régi kalandjátékokban viszont látványosak.
  • galocza
    nah, vége ennek is

ami tetszett:
    grafika
    sokoban 8)
    megtartották az eredeti szinkronhangokat (legalábbis amennyire rémlenek)
    azért csak bs játék 8)

ami nem:
    idióta kezelés (thx xbox)
    idióta kamerakezelés
    nem lehet menteni "akció közben"
    végig kell mindig bámulni az átvezető animokat filmeket
    (ez a négy együtt különösen idegesítő, pl: a párizsi színház alatti erő helyen végigélvezem a grand master palpatine-bemutatóját, majt feljön a lift, kiderül hogy a rosszfiúk/lányok azok, ugrás a mélybe, susarro és petra dumál, kimászom, futás úgy, hogy csak azt látom honnan jövök, azt nem hova futok, mindezt a lökött irányítással, meghalok goto az elejére 8((( )
    rövid játékidő, kicsit kevesebb mint 12 óra, pedig nem is nagyon csaltam (azt is csak lustaságból, pl tudtam hogy prágában ki kell szöszisíteni a parókát, csak lusta voltam megkeresni a cuccot)
    a sok zárt ajtó az agyamra ment: mintha először megcsinálták volna a terepet, majd nem lett volna idő be is rendezni (pl színház, prága)
    kevés vicces beszólás, amikor a tárgyakkal valami idétlenséget akarok elkövetni
    néhol vicces párpeszédek de szintén kevés
    túl könnyű (pedig nem vagyok akkora adventure guru)

kövezzetek meg, de nekem megint úgy tűnik, a készítők nem tudták eldönteni mit is csináljanak. egy hc kalandmániákusnak ez édeskevés (még akkor is ha nem idegesítik az arcade elemek - én nem haragudtam rájuk, csak az említett hülye kezeléssek/kamerákkal együtt), és egy lara croft-fan se fogja odadobni érte a tomb raider 99et. mintha a stílus is változott volna: idétlen, vicces, kalandos játékból kalandjátékká vált amiben vannak poénok - na hogy ez érthető is legyen: vesd össze smaragd románca + tomb raider filmen, előbbi elsősorban komédia, utóbbi kaland, poénokkal.

szóval bár tetszett, jóval többet vártam. gamerportálok agyon dícsérték, nálam egy (viszonylag) objektív 4est érdemel, ha beleszámítom az első 2 részt és az elvárásokat erősen szubjektív 3/4, ha csak az elsőt 3.
  • Encore
    Ha megjelenik a magyarítás akkor majd bigyeszétek be ide is. Bár van a játékban pár mondat, nem csekély mennyiségű szöveg.
  • LezLee
    Még nincs, de állítólag készül :))
    Én már nagyon várom, bár már egyszer végignyomtam, de magyarul még 1-szer nekilendülnék a game-nek. Nekem nagyon bejött, az irányítás is, pedig én eleinte ódzkodtam ettől az irányítástól, de jól megoldották szerintem.
  • Carlos
    Elkezdtem játszani vele. Elég jó.
    Persze csak még a repülőben vagyok és szokom az irányítást...
    Van magyarítás a játékhoz? (lentebb már kérdezték, de nem válaszolt senki)
  • LezLee
    Ne aggódj én sem láttam a sportkocsit, amikor elhajt vele. A fekete parókát megtaláltad az udvaron? Mert ha igen, nézd meg közelebbről, és Nico rá fog jönni, hogy szőke volt a csaj, aki elmenekült. Ezután nincs más dolgod, mint odamenni a nyanyához, aki az utcán takarít, és beszélgetsz vele egy kicsit, és kiderül, hogy a nyanya látta elmenni a csajszit sportkocsival, de nem tudja a márkát. Ezután odamész a gördeszkás csávóhoz, aki az utcán lecengél, és ő már tudni fogja a sportkocsi márkáját is.
    Remélem így már világos :)))
  • adamadam
    na igen azt én is olvastam, de nekem nem beszél senki semmilyen autóról. máshol olyat is olvastam hogy amikor elszalad a csaj akkor én utána rohanok az erkélyre és látom hogy egy piros autóval elhajt.de nekem csak csodálkozik a bamba fejével hogy eltűnt.
  • LezLee
    A 437-es hozzászólásban le van írva, hogy mit kell csinálni.
  • adamadam
    hali!én is párizsban szopok.nekem is az a gondom hogy senki nem látta azt a piros autót amiről olvastam egy végigjátszásban.az erkélyről látni kéne de nem látja.miért nem?
  • petesilver
    Fender roszz topicba írta a kérését, ezért atmásolom:

valaki legyen szíves küldeni az [email protected] Broken Sword 3 végigjátszást.Köszönöm
  • grebber
    Akit érdekel készül magyarul a végigjátszás!!
  • grebber

Erre gondoltam kösz!
  • LezLee
    Ez még az elején van, a gyilkosság után???
    Mert ha igen, kell lennie egy gördeszkás muksónak az utcán. Először mutasd meg a parókát a takarítónőnek, majd mondja, hogy egy sportkocsival hajtott el, majd menj oda a gördeszkás csávóhoz, akitől megtudod, hogy pontosan milyen márkájú volt a sportkocsi.

Ha nem erre a részre gondoltál, akkor bocsi :))
  • grebber
    Valaki segíthetne!!!!!
    A végigjátszás azt irja hogy : - Beszélj twitcherrel a csávóka kék ruhában a sarkon semmi!!!!
    Semmilyen kék ruhás muksó nincs a sarkon!!!
    A másik ezt irja : - mutassam meg a gólyot de nincs semmiféle golyó!!!Mi a rák van??
  • MerlinW
    tovább jutottál?

Ha nem akkor nézd át a parókás dobozt jobban...
  • MerlinW
    Akció gomb?
  • MerlinW
    Valakivel pedig nem beszéltél még. Pl telefonon is beszéltél mindenkivel?
  • MerlinW
    Nem kell utána szaladni, folytasd a nyomozást...:)
  • grebber
    ILYEN nincs!!Megint elakadtam segítsetek!Merre menekült a csaj a szóbából mert nem találom sehol?Mindent átkutattam de semmi!Mit kell csinálni?
  • grebber
    tedd fel ujból a gamet
  • nyuszipofa
    Sajnos nem megy a következő részletre. Csak ott áll és semmit nem tudd csinálni. A pilóta ott maradt egy távolni sziklánál.Mi lehet a baj?