591
  • pluhi
    Kódolt a szöveg. A GH forumára nézz el. Bár több mint két hónapja nem szólt hozzá senki a GH teamből...
  • LezLee
    Ajjaj. Mekkora a gond? Akkora, hogy nem lesz honosítás?
  • pluhi
    Gond van a szövegfileokkal.
  • LezLee
    BS 3 magyarosításról tud valaki valamit???
  • pluhi
    Persze.
  • Chappy
    VÉGIGJÁCCOTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • JustIce
    megvan neked a game? mert nekem rossz az egyik cd-m..
  • pluhi
    Király ez a game. Nagyon jól meg van irva az egész, tetszett. Az irányitás is bejött. Sokkal jobb, mint a második.
  • Chappy
    A Játékmagyarításról tudtok-e topicban kérdezd! Én már keresterm rgebben, de nem volt.
  • madmaxxy
    Broken Sword 3hoz keresek teljes magyarosítást...tud valaki segíteni?
  • Chappy
    jaja
  • CarajoEsp
    Nekem megvan az 1!!! Eredeti dobozában(még kaptam hozzá Steve Jackson féle 200oldalas Templar könyvet)((Ezt sajna mostanéban nem találom, szóval valamelyik nap széttúrom a házat))és mivel életem kedvenc játéka ,örülök ,hogy megvettem eredtiben. Tudni kell rólam nem vagyok egy érzelgős ember ,de mikor ezt elővettem egy év után majdnem bőgtem a nyitó képsor alatt ,mikor repül a madár. Szóval aki még nem játszott vele az azonnal vegye elő.+Akinek megvan otthon eredetibe a Stve jackson könyvel és hajlandó eladni ,annak nagyon magas pénzt vagyok hajlandó fizetni.
  • bogyoka
    Jjajj!! Én baromian beletévedtem, és jó nagyot röhögtem, mikor rájöttem, hogy ezt már lejátszottam én is régen, és a CD-ém is meg van. Még hozzászólásom is van a topicban.
    Csak asszem kinnt volt a fórum főoldalán a listában, és megörültem, hogy új rész van már. Hülyébb már nem leszek szerintem.
  • Chappy
    nekem is CD-n van, és arról másoltam
  • Vlala #497
    Nekem CD-n hozták. Ripsz-ropsz átírtam.
  • zaki
    jaja, én is onnan szereztem be
  • LezLee
    Hát már kb. fél éve megjelent a teljes :))
    Úgyhogy azért nem találod sehol, mert már elég régi, és törölték mindenhonnan. Esetleg dc++-on meg lehet nézni. Ott biztos van.
  • bogyoka
    Hali! Most Ti demoval játszotok, vagy már van a teljes játék, mert nagyon érdekelne, és még nem találom, ahonnan szoktam töltögetni.
  • Chappy
    hpgy megyek be a házba? minden ajtó árva van.
  • Vlala #492
    A Voynich Manuscriptre gondolsz? sehol, az egész gameban nem találtam meg...
    ha megvan a széfből a cumó (CD, diagaram)indulj hazafelé, Petra megpróbál elütni. Ki kell ugrani előle, a többit már tudni fogod
  • Chappy
    a kézirat hol van? (pálya 5 nico paris at night)
  • Chappy
    it a 2 demót
  • zsea
    a második :)

találtam egy helyet amin fennt van a BS1-2 most töltöm, ha normáis dolog lesz belőle megadom a helyet... (csak ne lenne ilyen eszméletlen lassú)
  • hykao #488
    Tessék választani:

• LezLee
    Most mi a francért kellett lelőni a poént??? :)))))
  • Vlala #486
    Jól van, nem mondom el, hogy a postás a sorozatgyilkos... Oops! :-)
  • zsea
    kössz :)
    utánajárok...
  • LezLee
    Hát két változatban is kiadták. 96-ban 2 cd-n jelent meg, de később 1 cd-s változatban is kiadták a korszerűbb tömörítési technológia jóvoltából.
  • zsea
    nem tudod kb hány Mb az első rész??
  • LezLee
    helyes :))
  • zsea
    ha végigjátszottam az első kettőt végigjátszom újra a 3-at :)) csak a poénok kedvéért (na meg mert nagyon tetszik :) )
  • LezLee
    Pedig a régiekkel kellett volna kezdeni :))
    Így egy csomó rejtett poénról lemaradtál. Ezért is érdemes végignyomni az előző részeket, meg persze a BS 1 etalon a kalandműfajban.
  • zsea
    köszi :) az abandonon néztem pár hete, ha jól emlékszem nem volt... :( dc-t pedig még sosem használtam (de úgyis meg kell tanulnom.. :) )
    a harmadik rész után merült fel bennem, hogy muszáj lesz beszereznem a régieket :))
  • LezLee
    Hát elég régi, asszem 96-os az első rész. Esetleg abandodwarez oldalakon lehet ráakadni. Meg DC-n esetleg, bár kicsi a valószínűsége. Pedig ha tudod szerezd meg, mert zseniális, főként az első rész. A második már annyira nem tetszett. Viszont a 3. elég kellemetesre sikeredett.
  • zsea
    nem tudtok egy helyet ahonnan le lehetne tölteni az első kettő részt? (leginkább a elsőt, a másodikat Evm-ben láttam, lehet megveszem)
  • Chappy
    NEMONDMEGAVÉGÉT!
  • Vlala #475
    Végigmentem! Nem is lapos a vége. Anubis feladványa pedig... ezt nemrég láttam egy teszten. Kár, hogy Bruno elvesztette a fejét..
  • Chappy
    With nico PARIS 2 ! a rendőr tényleg hüje
  • Chappy
    Most GLASTONBURY 1. pályályán vagyok, és az imént gyulladt ,ki a ház! NEM KELL SEGÍTENI! nagyon jó, csak az 1. 2 részét nem is láttam.
  • LezLee
    Örülök, hogy ennyire rákattantál a kalandokra. Azért majd ha lesz időd, és energiád a Syberia 2 után, akkor mindenképpen nyomd végig a Broken Sword 3-at, bár meg kell mondjam igazán nagyot akkor ütne nálad, ha előtte végignyomnád az első 2 részt, mert csomó poén csak akkor esik le, ha ismered az előzményeket. Amúgy mindenképpen érdemes kipróbálni, szerintem a tavalyi év egyik legjobb kalandjátéka.