Broken Sword 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
találtam egy helyet amin fennt van a BS1-2 most töltöm, ha normáis dolog lesz belõle megadom a helyet... (csak ne lenne ilyen eszméletlen lassú)
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
Így egy csomó rejtett poénról lemaradtál. Ezért is érdemes végignyomni az elõzõ részeket, meg persze a BS 1 etalon a kalandmûfajban.
a harmadik rész után merült fel bennem, hogy muszáj lesz beszereznem a régieket 😊)
Nem is emlékeszem hogy volt benne ilyen hogy széf a vernon házban...nem a színházban?
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Ez a játék már kóros, tegnap hazafelé menet találtam egy rozsdás, hajlított csövet, elkezdtem keresni a falban a lyukakat, hogy melyikbe való...
Elakadtam! Hely: Susarro 1, benn vagyok Nicoval az épületben. Hozzászólások alapján most kellene valami fenõkövet odaadnom a szakácsnak, de nem találom a követ. Egy ládában, a nagy szekrény mellett... pontosítsa valaki légyszi!
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
oszt lehet hogy kénytelen leszek visszaszívni az alábbi kis rezümét - de õszintén szólva nem hiszem hogy annyira rosszul emlékeznék a régiekre...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A logikai feladványok talán nem olyan húzosak mint a régi kalandjátékokban viszont látványosak.
ami tetszett:
grafika
sokoban 8)
megtartották az eredeti szinkronhangokat (legalábbis amennyire rémlenek)
azért csak bs játék 8)
ami nem:
idióta kezelés (thx xbox)
idióta kamerakezelés
nem lehet menteni "akció közben"
végig kell mindig bámulni az átvezetõ animokat filmeket
(ez a négy együtt különösen idegesítõ, pl: a párizsi színház alatti erõ helyen végigélvezem a grand master palpatine-bemutatóját, majt feljön a lift, kiderül hogy a rosszfiúk/lányok azok, ugrás a mélybe, susarro és petra dumál, kimászom, futás úgy, hogy csak azt látom honnan jövök, azt nem hova futok, mindezt a lökött irányítással, meghalok goto az elejére 8((( )
rövid játékidõ, kicsit kevesebb mint 12 óra, pedig nem is nagyon csaltam (azt is csak lustaságból, pl tudtam hogy prágában ki kell szöszisíteni a parókát, csak lusta voltam megkeresni a cuccot)
a sok zárt ajtó az agyamra ment: mintha elõször megcsinálták volna a terepet, majd nem lett volna idõ be is rendezni (pl színház, prága)
kevés vicces beszólás, amikor a tárgyakkal valami idétlenséget akarok elkövetni
néhol vicces párpeszédek de szintén kevés
túl könnyû (pedig nem vagyok akkora adventure guru)
kövezzetek meg, de nekem megint úgy tûnik, a készítõk nem tudták eldönteni mit is csináljanak. egy hc kalandmániákusnak ez édeskevés (még akkor is ha nem idegesítik az arcade elemek - én nem haragudtam rájuk, csak az említett hülye kezeléssek/kamerákkal együtt), és egy lara croft-fan se fogja odadobni érte a tomb raider 99et. mintha a stílus is változott volna: idétlen, vicces, kalandos játékból kalandjátékká vált amiben vannak poénok - na hogy ez érthetõ is legyen: vesd össze smaragd románca + tomb raider filmen, elõbbi elsõsorban komédia, utóbbi kaland, poénokkal.
szóval bár tetszett, jóval többet vártam. gamerportálok agyon dícsérték, nálam egy (viszonylag) objektív 4est érdemel, ha beleszámítom az elsõ 2 részt és az elvárásokat erõsen szubjektív 3/4, ha csak az elsõt 3.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Én már nagyon várom, bár már egyszer végignyomtam, de magyarul még 1-szer nekilendülnék a game-nek. Nekem nagyon bejött, az irányítás is, pedig én eleinte ódzkodtam ettõl az irányítástól, de jól megoldották szerintem.
Persze csak még a repülõben vagyok és szokom az irányítást...
Van magyarítás a játékhoz? (lentebb már kérdezték, de nem válaszolt senki)
Þór vígi þessi rúnar
Remélem így már világos 😊))
valaki legyen szíves küldeni az [email protected] Broken Sword 3 végigjátszást.Köszönöm
Mission Impossible 2010: PRO Class