Broken Sword 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
A konyhaban a ladaban?

Ja, mea cculpa... félrevezettelek.
Nem most van az a rész, amikor a konyhába is be tudsz menni a kissé ideges szakácshoz? Ha igen, akkor fent találsz az egyik ládában egy fenõkövet vagy mit, oda kell neki adni, azzal elvan egy darabig. Addig el tudod csenni a mosogatószert, amivel kiszõkítheted a parókát.

Ombika
En most bejutottam Nikoval 1 ablakon,amit felvfeszitettem (mondta niko keres vmi bejaratot)aztan elmentem a csatornahoz de az majdnem leszeakadt es bejutottam aztan Nikonak adta at az iranyitas es nemtok nikoval kimenni,hordok vannak ,majd bennt vagyok aa lakasba az emeleten vannak a borondok tehat most akkor mit merre?

Itt azt a bilincset kell felvenni, amelyik a csatornát fogta oda a falhoz. Nico még bejut, de George inkább nem próbálkozik, mert nagy zajt csapna a csatorna leszakításával.
Úgy rémlik, azt a rekeszt is a bilinccsel tudod feszegetni, de ez nem 100%...

Ombika
up

Ombika
HELP! :SPOILER:

Így ismét elválnak útjaik, és Nico irányítását kapod meg. Vedd fel a földre esett bilincset, ki tudja még mire lesz jó. Mássz vissza a terepjárón keresztül, és a fõajtó mellett a bal oldalon parkoló fekete autó felé vedd az irányt. Szerencsére a motorháztetõ elég közel van az ablakhoz, így Nico könnyedén fel tud mászni rá. Az ajtó magától nem nyílik ki, de ezért kellett a bilincs, mellyel ki tudja feszíteni az ablakot. Mássz be rajta, és rögtön vedd az ajtó felé az irányt, mivel ez csak egy üres tárolóhelység. Ahogy kilépsz az ajtón, két õr beszélgetése hallatszik, amint Petra kínzási módszereirõl esik szó. Fordulj vissza a lépcsõ fele, és menj fel az emeletre. a felsõ szinten, ahogy kiérsz az ajtón, lopakodva indulj el a jobb irányba. Ha esetleg meghallanának az õrök, akkor gyorsan indulj el a másik irányba, és bújj el a virágcserép mögött. Ha elmúlt a veszély, folytasd az utat jobbra, míg a piros bársonyszõnyegû folyosóhoz nem érsz. Itt egyszerûen menj végig, mivel - ahogy az szokás - a legutolsó ajtó a legizgalmasabb, ez rejti a lényeget.

Nah most itt en nem talaltam bilincset hanem beugrott nico az ablakon en emg fel az auto motorhaztetejerol a csatornara majd nico iranyitasat megkaptam ,mind2 borond kinyit de egyik aljaban van titkos rekesz es innet nemtudok tovabb menni! 😞

Sajnos nem tudom ! Melyiket tegyem fel, és azt honnan tudnám letölteni ?
VLALA: Köszi, kipróbálom !

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Lent fogsz még találni cuccokat, pl. valami festéket (ezt meg kell olvasztani a lámpánál), és egy kis szobát, amelyben egy oszlop tartja a plafont. Bekened az oszlop alját a festékkel, utána el tudjátok (Nico is kell hozzá) tolni az oszlopot, mire leszakad a plafon, Susarro páncélszekrényével.
Gustafson: Nem lehet, hogy a géped indít valamit a háttérben (víruskereesõ, valamilyen hibaüzenet) és emiatt nem a játék elsz az aktív ablak, és ezért nem válaszol? Az alt+tab-ot próbáld ki, hátha!

Milyen codec-ek vannak fenn a gépen?

Az én problémám a következõ: Játék közben egyszer csak lefagy a gép, csak ctrl.+alt.+del.-lel tudok kilépni. Reinstall után kb. 5-10 sec.-mal késõbb fagy le. Windows XP, 512 DDRAM, 2,4 Ghz proci,Ge-Force FX 5200 128 MB a gépem. Magyarítás nélkül is lefagy. Valaki tudna segíteni ? Köszi !!!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Ombika
up

Ombika
Megmentettem Nicot a szinhazban de semmit se talalok csak a lampat a sinpadon ennyi?!

menj az asszonyhoz, aki a park elõtt áll
Ombika
Magyaritassal vegignyomom vegre erre elakadtam,mint a multkor!
A csaj elszaladt a parkbol es most semmit se tok csinalni!
Help vki!

THX

Nekem a BS2-hez lenne egy kérdésem:
A kikötõben a Warehouseban az elevatorral nemtok felmenni mer a csávó aztmondja hogy pusztakézzel nem tudja kinyitni.
A végigjátszásba azt irták hogy simán ki lehet nyitni de nekem nem megy!
Valaki pls. help!!!
HalalUr
én két nap alatt megettem a játékot még annak idején....
kircsi volt... na ennyi

Inkább mégse kéne...

stone
Köszi, már megy nekem is, nemtom mi volt😊

ibrik
Én a magyarítással toltam végig - már majdnem egy hete végeztem vele...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

stone
Igen, innen szedheted: Broken sword magyarositás
Írd már ide hogy neked mûködik e lécci.

Matthewpamer
van magyarítás?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

stone
Senki nem tolja magyarul? Nekem fagy a game, van olyan akinek megy?

Magyarosítás nincs vkinek?

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

Klemice
értem megpróbálom köszi

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Seth
Jaa....
Pedig az elsõre sikerült.Paraván mögé bebújok, aztán amikor az õr elmegy balra, akkor szorosan a fal mellett egészen az ajtóig-még lopakodni se kell

PSN ID.: Beegabor

Klemice
pont nem ez az...
a templom szerû résznél vagyok
bebújok a paraván mögé de amikor onnan akarnék kijönni bárhol van az õr lelõ

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Seth
Kapcsold be a mikrót. Elbújsz a szemben lévõ helyisében, majd amikor bemegy megnézni a mikrót rácsukod az ajtót ( a kulcs az ajtó melletti halottnál van(asszem)
De lehet hogy ez nem is az a rész..

PSN ID.: Beegabor

Klemice
a katakombákban vagyok az õr mindig lelõ....
hogy menjek át? a paraván mögé bejutok de onnan sehova

pluhi
Menj érte.
Klemice
hahó emberek
van egy kis gond
nicot kiengedte a rendõrség ki kéne nyitnom az ajtót ujság aládugva de cerkát elfelejtettem felvenni van vmi megoldás?

GH=Gamehunter-> Gamehunter
pluhi
Kódolt a szöveg. A GH forumára nézz el. Bár több mint két hónapja nem szólt hozzá senki a GH teambõl...
LezLee
Ajjaj. Mekkora a gond? Akkora, hogy nem lesz honosítás?
pluhi
Gond van a szövegfileokkal.
LezLee
BS 3 magyarosításról tud valaki valamit???
pluhi
Persze.
VÉGIGJÁCCOTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JustIce
megvan neked a game? mert nekem rossz az egyik cd-m..

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

pluhi
Király ez a game. Nagyon jól meg van irva az egész, tetszett. Az irányitás is bejött. Sokkal jobb, mint a második.
A Játékmagyarításról tudtok-e topicban kérdezd! Én már keresterm rgebben, de nem volt.
Broken Sword 3hoz keresek teljes magyarosítást...tud valaki segíteni?
jaja
CarajoEsp
Nekem megvan az 1!!! Eredeti dobozában(még kaptam hozzá Steve Jackson féle 200oldalas Templar könyvet)((Ezt sajna mostanéban nem találom, szóval valamelyik nap széttúrom a házat))és mivel életem kedvenc játéka ,örülök ,hogy megvettem eredtiben. Tudni kell rólam nem vagyok egy érzelgõs ember ,de mikor ezt elõvettem egy év után majdnem bõgtem a nyitó képsor alatt ,mikor repül a madár. Szóval aki még nem játszott vele az azonnal vegye elõ.+Akinek megvan otthon eredetibe a Stve jackson könyvel és hajlandó eladni ,annak nagyon magas pénzt vagyok hajlandó fizetni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

bogyoka
Jjajj!! Én baromian beletévedtem, és jó nagyot röhögtem, mikor rájöttem, hogy ezt már lejátszottam én is régen, és a CD-ém is meg van. Még hozzászólásom is van a topicban.
Csak asszem kinnt volt a fórum fõoldalán a listában, és megörültem, hogy új rész van már. Hülyébb már nem leszek szerintem.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

nekem is CD-n van, és arról másoltam
Nekem CD-n hozták. Ripsz-ropsz átírtam.

zaki
jaja, én is onnan szereztem be

LezLee
Hát már kb. fél éve megjelent a teljes 😊)
Úgyhogy azért nem találod sehol, mert már elég régi, és törölték mindenhonnan. Esetleg dc++-on meg lehet nézni. Ott biztos van.
bogyoka
Hali! Most Ti demoval játszotok, vagy már van a teljes játék, mert nagyon érdekelne, és még nem találom, ahonnan szoktam töltögetni.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

hpgy megyek be a házba? minden ajtó árva van.
A Voynich Manuscriptre gondolsz? sehol, az egész gameban nem találtam meg...
ha megvan a széfbõl a cumó (CD, diagaram)indulj hazafelé, Petra megpróbál elütni. Ki kell ugrani elõle, a többit már tudni fogod