591
  • toMpEr
    en jobban szerettem volna point&click iranyitast...
  • Pogacsa--
    Kozelrol megnezve nagyon csunyak a texturak, foleg a szereploke.

Elertem egy olyan reszhez ahol adott idoben kell megnyomni egy gombot, es ha nem sikerul kezdodik elolrol a jelenet.
    Ilyet sem lattam meg.
  • gyraph
    :)
  • gyraph
    Szerintem gyönyörű a grafika, de nem fotórealisztikus, hanem sokkal inkább rajzfilmes a feeling-je. Az irányitás pedig zseniális szerintem.
  • Shan
    egyáltalán nem otvar...
  • toMpEr
    kalandjatek.
  • Marcus_
    Ez ilyen szörd perszon gamma?
  • Pogacsa--
    Reng a csaj melle ahogy gyalogol:)
    Kicsit el van tulozva, jobban reng mint ahogy kene:)
  • toMpEr
    akkor rossz a szemed :)
  • Pogacsa--
    Kozelrol az.
  • toMpEr
    hat nemtudom...ez otvar grafika?

• Pogacsa--
    Nalam megy.
    A grafika eleg otvar.
  • hykao #50
    Képeket, bitte!
  • CarajoEsp
    Nah arra vagyok kíváncsi mennyire lehet őket komolyan venni. Eddig nem kellett játékukhoz Patch. Kiváncsi vagyok ehhez kell-e majd .
  • Sephi
    Te boldog ember!
  • gyraph
    Nem point&click, de nagyon el van találva benne az irányitás...megyek is vissza, mert jól kezdődik.
  • toMpEr
    marmint ha NEM point&click, akkor nem rakom fel
  • toMpEr
    engem csak annyi erdekel,hogy point&click-e, mert akkor fel se rakom
  • gyraph
    Na most elkezdem installálni...
  • CarajoEsp
    Hehe. Én mindkét rész vagy 10x végignyomtam. De ez nálam fanatizmus:D
  • LezLee
    Úgyhogy nagyon remélem, hogy ezzel a 3. résszel valami nagyot, maradandót alkottak. Hallottam, hogy lesz valami díjkiosztás, a játékok Oscar díja (vagy mitttomén :)), és azon jelölték ezt a gamet is. Hát mindenesetre kíváncsivá tettek...
  • LezLee
    A második rész az tényleg nem volt az igazi, valahogy nem kötött le úgy, mint az 1. Végig sem játszottam a 2.-at anno.
    Meg a másik, hogy szvsz tele volt teljesen logikátlan, nyakatekert, erőltetett feladványokkal, amikre alig lehetett rájönni. Szóval már nem volt meg az a varázsa, hangulata, mint az első résznek. Én legalábbis így gondolom.
  • gyraph
    Az első 2 részt én is végignyomtam 2X...remélem a 3. sem lesz csalódás.
  • Sephi
    Hoho meg amikor Psx-em volt megvettem az elso resztes jaj mennyit jaccotunk ahaverel az elso reszt! Bazz de jo volt! a masodik mar uncsib volt :(

Kivancsi vagyok ez milyen lesz!
  • CarajoEsp
    Jajj ,de várom már ,hogy kezeim közé kaphassam. Ha jó lesz az első öt perc én már tuti megveszem. Már csak a doboza miatt is. Br1,2 és most a 3:D
  • CarajoEsp
    Persze ,hogy nem:D De azért mégis jobb mintha 1pontot kapott volna. Amúgy én best nagy fan vagyok szóval nekem mindegy.
    -Had találjam ki mi a foglalkozásod ok? Sztriptíztáncos?
    -Nem:DDD Újságíró:D
  • toMpEr
    szamit az valamit,hogy mennyi pontot kap? attol meg nem lesz jobb/rosszabb jatek.
  • CarajoEsp
    Nem nagyon hiszek N-forcenak, azért az mégis érdekes ,hogy Broken Sword kapta az eddigi legmagasabb pontot 9.0 azon játékok közül amik jelenleg a listán vannak:D
    Csak hozzávetőleg a jobb játékok.:Max Payne 2:9.2(és ez egy király játék)
    Call of duty 9.1:D Mindekttő isten.
  • LezLee
    Én is várom a 3. részt, mivel az 1. rész etalon, de személy szerint jobban örültem volna, ha minden marad a régiben. Nálam akkor is a point n click kalandok a favoritok. Mikor tanulják már meg a játékfejlesztők, hogy egy kalandjátéknal abszolút nem a grafika az elsődleges. Sokkal inkább a hangulat. S ez az ami nagyon sok mai játékból hiányzik :(((
  • gyraph
    nem baj, késő van meg minden... :)
  • Sephi
    Vaksii vagyoook :))))
  • gyraph
    Ki mondta, hogy 1 CD? Világossan látható az info-ból is, hogy 2CD... :) .
  • Sephi
    Ahm nagyon kivancsi vagyok ra. De csak 1 cd....

Ps2-re bazz 3.5 giga... Pc-re meg egy cd... akkor vagy kurva sokat telepit vagy... mitomen en nem ertem.
  • toMpEr
    hat azert vegere lehetett mar erni a boxosnak, ha valaki ejjel-nappal azzal jatszik
  • gergou
    Kizart dolog, hogy a vegere erjen, meg az xboxosok sem ertek a vegere:D
  • magus
    áááá nem:)
  • fucko
    sztem kamazik;D
  • gyraph
    Majdnem a végén vagy? Ennyire rövid a játék?...Milyen fordulatot hogy oldanak meg a törtémnetben? Bocs nem igazán értem, hogy mit írtál...
  • magus
    leszedtem, haat az iranyitasa hasonklo a monkey islandhoz. most mar majdnem a vegen vagyok kivancsi vagyok hgyo oldjak meg ezt a fordulatot a tortenetben.
  • CarajoEsp
    Élljen!!!
    Holnapra meglesz a program!!!!!!!!!!!!!
    [#crazya