1529
-
#1209 :DD -
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Alblink #1207 Hi valaki tudja hogy kell megolni a jatek vegen a disznot,mert sehogysem jott ossze?elore is koszi -
#1206 Akkor mégis van codec-problémád...
DVDMester #1205 Nincs codec problémám, mindent lejátszik csak ezt nem. -
#1204 K-Lite Mega Codec Pack 1.02 - magyar szerveren
De leveheted a kisebb, 2.26-os Full-t is.
#1203 Codec-hiba a rendszeredben.
Tedd fel a K-Lite Mega Codec Pack 1.02-őt és gondod egy szál se - sem most, sem később.
DVDMester #1202 Srácok, mitől van az hogy minden pályának az introján átugrik a játék ? Elkezdi lejátszani de 1-2 mp múlva abbahagyja és tölti tovább a játékot.
Igy nem értek semmit a történetből!!! -
#1201 1201 :) -
#1200 1200 -
#1199 szerintetek mért nem népszerű a játék??? -
#1198 szegény topik.... én sajnálom! :DDD -
#1197 hülye vagyok!!!! :((
végigtoltad! :D
nem olvastam vissza! :))) -
#1196 amúgy végigtoltad már? -
#1195 hehehehehe!!! -
#1194 mexálott:P -
#1193 2nap éjjel nappal csak azt játszottam és sikerült végezni vele... :D -
#1192 3 hét:P
(Közbe lenyomtam a Hitman 3-at) -
#1191 1 hét -
#1190 ki hány nap alatt nyomta végig a gamest???én 3 nap alatt!! -
#1189 IMYke király a magyarítás felraktam!!! Most ott vagyakok mikor a csajt már elkísértem, utána meg a következő mentőpontnál mentettem. Utána nehéz?? -
#1188 fúúúúú bogyoka tiszta szadista vagy!!! :DDD -
#1187 Még nem jutottam tovább, úgyhogy sok kivégzési módot még nem is ismeretk,de nekem is ez a kedvencem ideáig, nagyon teccik.
-
#1186 nédd' má'! megdöglött a topik! -
#1185 nekem a kedvenc kivégzésem a baseball ütős. mikor fejbevágja és az agy kiloccsan a falra, utánna meg lecsurog... :DDD -
#1184 aha tökön.... :D -
#1183 Nem seggbe megy az... még rosszabb.
Különben a machetés alapkivégzés sem piskóta. Főleg a hangok... -
#1182 Ja...jól "seggbekúrja" vele a huntereket! -
vassyg #1181 Asszem nálam a sarló "sárga" kivégzése okozta a legnagyobb felsziszenést... -
#1180 Komolyan: Elég sok van...
Tényleg, kinek mi a kedvenc kivégzése? -
#1179 Ez kérdés? -
sanyiiiii #1178 mi a legbrutálisabb gyilkosság a játékban? -
#1177 malackát? hát őt úgy hogy fogsz egy üvegdarabot (találsz majd) és hátamögé mész megvárod míg a kivégzést jelző célkereszt piros lesz aztán, mikor majdnem halott (nem lesz több üvegdarab... onnan tudod, meg az életszámlálója minimumon lesz) akkor felcsalod az emeletre ahol rácsalod 2szer egy rácsra és másodjára le fog zuhanni.... -
Ettele #1176 Hogy kell megölni a vaddisznót a 2 téglával ha nem is visz neki semmit?!?! -
#1175 Na, már nem írtok semmit? Szomorú vagyok.
Én még játszogatok. -
#1174 oké mindjárt ismert lessz! :DDD -
vikbdh #1173 VÉGIGVITTEM!
-
vikbdh #1172 ezt már én is kérdeztem.. ez volt rá a válasz: "A rosszfiú mögé lopózol és kivégzed vele úgy, hogy megvárod míg a fehér célkereszt sárga lesz, meg valakit úgy hogy megvárod míg piros lesz(ez hosszabb idő)."
-
#1171 Most elakadtam a 12-es pályán! Mit kell ott csinálni mert 2 dolgot kell a kalapáccsal csinálni de nem tudom hogy mit lécci írjátok meg!! Köszke! csá -
#1170 Hát igen, nem hagyom ki ami jó. Most egyébként nagyon elakadtam, mindig elbénázom. A jelenet 3-as Romlásba vezető út c. résznél vagyok, és átjutok odáig, hogy az a dagadt pasi áll az ajtónál háttal, de mindig elszúrom, hogy észrevesz. De tényleg rossz,hogy nincs közben mentés, állandóan előlről kell kezdenem ha meghalok. Ja, és akiket elkapok, jól szétverem a fejüket, úgy, hogy szanaszét loccsan.