1529
  • vikbdh
    jeeeeeeeeeeeeee! kinyírtam a disznót! jah, vannak azok a BONUS FEATURE-k, azokat nem lehet vhonnan leszedni, mer nekem csak a 3/4e vammeg!
  • mukika
    Életkor: ismeretlen
  • PAYNE
    meg a mégnagyobb fenét pigsy hát 5ös voltam éreccségi előtt angolból bazz és azt nem tom leírni hogy malacka! :)
  • PAYNE
    1.Absolute, direkt...
    2.800x600 (mert szar a gépem)
    3.foggalmam se nincsen, hogy van e peccs!
  • PAYNE
    vagy hogy a fenébe kell má leírni....
  • PAYNE
    a fenét pigssy
  • PAYNE
    piggsy
  • PAYNE
    nemááá! gratula aszittem soha az életbe be nem fogod tölteni! congratulations!
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig működik.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Ferike1111
    Nemjön be a lapod Imike!Pedig nagyon szivesen leszedném a Manhunt Magyarosítását!Valaki linkelje már be valahogy ha tudja!nemtudom mi a francért nem tudom megnézni a lapot!
  • Johnny23
    Na hali mindenki!! Most raktam föl a gamét és hozzá kell tenni ,hogy nagggyon bejön
    DE lenne 3 kérdésem :

1. a játék alatt a kép direkt kicsit "zavaros", ugye ??
    2. milyen felbontáson nyomjátok ??
    3. van hozzá vmi peccs,amit érdemes leszedni (honnan)???
  • bazza
    Te én majdnem bepisiltem, mikor elémugrott Piggy...HÚ

Amúgy most vittem végog én is...
  • bogyoka
    Hűű, most délelőtt kezdtem el a játékot, és nagyon tetszik.
    Nem gondoltam,hogy ilyen jó, no persze az elején totál elbénáztam, mire rájöttem,hogy jobb ha osonok, és sötétebb helyekre bújok. Nagyon tetszik, főleg magyarítással játszom, így király.
    Na, megyek vissza játszani, majd jövök,ha valami gondom van.
  • PAYNE
    nem egy tök állat a grafika de megy a játék hangulatához...
    a vice city grafikáját meg alaposan beveri!
  • Voltan
    A kivégzések száma, milyensége alapján, valamint, hogy mennyire sikerült rejtve maradni.
  • vikbdh
    és a végén a stíluspontokat mire kapom?
  • mukika
    nem hinném.. :P
  • vikbdh
    thx, és akkor a végén is annak számítja?
  • mukika
    aham, fejbe lövöd az embert.
  • vikbdh
    lőfegyverrel lehet kivégezni?
  • Kurty
    Mostanában a Manhuntal töltam az időmet, 11 pályán vagyok de nagyon sirály a játék!! Most kezd izgalmas lenni!! Sajnos a magyarítást nem tudom letölteni mert csak modemem van, de azért úgyis megszerzem :)! IMYke2000 -> mondta haverom király a magyarításod csak így tovább!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi az elismerést...

.:i2k:. a ManHUNt magyarítás készítője
  • _Atti_
    szép a grafika..hangulatos..darkos..manhuntos:D
    megéri leszedni a hunositást..hát nem élmény megyei börtön felirattal a hátadon mászkálni?:DDD
  • Johnny23
    1ébként azt olvastam,hogy nem vmi szép a grafika....ez mennyibe fedi a valóságot????

Mondjuk szebb mint a Vice City ???
  • Johnny23
    1ébként azt olvastam,hogy ne vmi szép a grafika....ez mennyibe fedi a valóságot????

Mondjuk szebb mint a Vice City ???
  • Braveheart
    Amúgy ezt a "kamerás nézetet" ki lehet kapcsolni, ha vkit zavar (nem lesz zavaros egy picit a kép asszem)
  • Braveheart
    1. érdemes. hangok maradnak, de ez engem nem zavart
    2. eddig nekem semmit nem rontott el
  • Johnny23
    Csőváz mindenki !!!!
    Most szedem éppen a gemét és lenne 2 kérdésem :

1. Érdemes -e leszedni ezt a 183 Mb -os magyarosítást hozzá???? ( a duma is magyar lesz a játékban??)
    2. Nem cseszi el a gamét ez a magyarosítás (lassab lesz,szaggat stb.) ?????
  • ShaiHulud
    hat igen ugye aki nem olvas vissza az lemarad ilyen infokrol hogy tobbfele keppen lehet kivegezni :) nah meg irjak elejen tutorialban is az elso palyan :)
  • _Atti_
    Kipróbáltam végre... és ez rockstar minőség:D nagyon odaver a hangulatával..
  • vikbdh
    basszus.. én is most jöttem rá hogy több féle képpen lehet ölni.. azért még elvittem a 15. pályáig, de most leszettem a magyarítást(még az írások is magyarul vannak a falakon) és kezdem újra. kipróbálom a többi ölést meg legalább megértem a sztorit :) jah, nem tuggátok hogy mitől függ hogy hány csillagot kapsz egy pálya végén? asszem 3at lehet a kivézésekre és 1et az időre.. de mennyi kivégzés után és mennyi időn belül jár???
  • bazza
    csináld újra...
  • Dynamic
    azaz hogy továbbra sem tudom, mert nem találok emelő szerkezetet, meg a hullák is eltűntek.Lehet, hogy balfék vagyok, de most hogy is van ez?
  • Dynamic
    Tenkjú...
  • bazza
    Az egyik rosszfiút ráhúzod valami emelőfélére...ez majd kinyitja a rácsot!
  • Dynamic
    A rosszfiú mögé lopózol és kivégzed vele úgy, hogy megvárod míg a fehér célkereszt sárga lesz, meg valakit úgy hogy megvárod míg piros lesz(ez hosszabb idő).
    Amúgy én is itt jöttem rá, hogy többféleképpen lehet kinyírni az embereket.:))

Én a következő, 12-es pályán akadtam el, ahol a fehér nyulat kell követni.Kinyírtam a rosszfiúkat, de a rács zárva van, nem tudom kinyitni.Hogyan tovább?
  • vikbdh
    heló! lenne egy kérdésem: asszem a 11.pályán vagyok vmi üres börtönben.. és ott egy kalapáccsal kell csinálnio vmit! DE MIT? hogy jutok tovább?
  • PAYNE
    én nem tommbaszátok meg! mi a F***t basztok szerencsétlen játékkal?!! nekem sose volt semmi gond vele! milyen géped?
  • Sir IvanHoe
    Osszefosom magam! A radar is eltunt! Vagy ha megyek a fonokot kinyirni ott mar nincs? Most vagyok a rendoroknel!
  • PAYNE
    már negyedik a topik bazze halad keményen!! :D