Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Ez kérdés?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

mi a legbrutálisabb gyilkosság a játékban?

PAYNE
malackát? hát õt úgy hogy fogsz egy üvegdarabot (találsz majd) és hátamögé mész megvárod míg a kivégzést jelzõ célkereszt piros lesz aztán, mikor majdnem halott (nem lesz több üvegdarab... onnan tudod, meg az életszámlálója minimumon lesz) akkor felcsalod az emeletre ahol rácsalod 2szer egy rácsra és másodjára le fog zuhanni....

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Hogy kell megölni a vaddisznót a 2 téglával ha nem is visz neki semmit?!?!

bogyoka
Na, már nem írtok semmit? Szomorú vagyok.
Én még játszogatok.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

PAYNE
oké mindjárt ismert lessz! 😄DD

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

VÉGIGVITTEM!

ezt már én is kérdeztem.. ez volt rá a válasz: "A rosszfiú mögé lopózol és kivégzed vele úgy, hogy megvárod míg a fehér célkereszt sárga lesz, meg valakit úgy hogy megvárod míg piros lesz(ez hosszabb idõ)."
Kurty
Most elakadtam a 12-es pályán! Mit kell ott csinálni mert 2 dolgot kell a kalapáccsal csinálni de nem tudom hogy mit lécci írjátok meg!! Köszke! csá

bogyoka
Hát igen, nem hagyom ki ami jó. Most egyébként nagyon elakadtam, mindig elbénázom. A jelenet 3-as Romlásba vezetõ út c. résznél vagyok, és átjutok odáig, hogy az a dagadt pasi áll az ajtónál háttal, de mindig elszúrom, hogy észrevesz. De tényleg rossz,hogy nincs közben mentés, állandóan elõlrõl kell kezdenem ha meghalok. Ja, és akiket elkapok, jól szétverem a fejüket, úgy, hogy szanaszét loccsan.

jeeeeeeeeeeeeee! kinyírtam a disznót! jah, vannak azok a BONUS FEATURE-k, azokat nem lehet vhonnan leszedni, mer nekem csak a 3/4e vammeg!
mukika
Életkor: ismeretlen

PAYNE
meg a mégnagyobb fenét pigsy hát 5ös voltam éreccségi elõtt angolból bazz és azt nem tom leírni hogy malacka! 😊

PAYNE
1.Absolute, direkt...
2.800x600 (mert szar a gépem)
3.foggalmam se nincsen, hogy van e peccs!

PAYNE
vagy hogy a fenébe kell má leírni....

PAYNE
a fenét pigssy

PAYNE
piggsy

PAYNE
nemááá! gratula aszittem soha az életbe be nem fogod tölteni! congratulations!

IMYke2.0.0.0
Pedig mûködik.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nemjön be a lapod Imike!Pedig nagyon szivesen leszedném a Manhunt Magyarosítását!Valaki linkelje már be valahogy ha tudja!nemtudom mi a francért nem tudom megnézni a lapot!
Johnny23
Na hali mindenki!! Most raktam föl a gamét és hozzá kell tenni ,hogy nagggyon bejön
DE lenne 3 kérdésem :

1. a játék alatt a kép direkt kicsit "zavaros", ugye ??
2. milyen felbontáson nyomjátok ??
3. van hozzá vmi peccs,amit érdemes leszedni (honnan)???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

bazza
Te én majdnem bepisiltem, mikor elémugrott Piggy...HÚ

Amúgy most vittem végog én is...

bogyoka
Hûû, most délelõtt kezdtem el a játékot, és nagyon tetszik.
Nem gondoltam,hogy ilyen jó, no persze az elején totál elbénáztam, mire rájöttem,hogy jobb ha osonok, és sötétebb helyekre bújok. Nagyon tetszik, fõleg magyarítással játszom, így király.
Na, megyek vissza játszani, majd jövök,ha valami gondom van.

PAYNE
nem egy tök állat a grafika de megy a játék hangulatához...
a vice city grafikáját meg alaposan beveri!

Voltan
A kivégzések száma, milyensége alapján, valamint, hogy mennyire sikerült rejtve maradni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

és a végén a stíluspontokat mire kapom?
mukika
nem hinném.. 😛

thx, és akkor a végén is annak számítja?
mukika
aham, fejbe lövöd az embert.

lõfegyverrel lehet kivégezni?
Kurty
Mostanában a Manhuntal töltam az idõmet, 11 pályán vagyok de nagyon sirály a játék!! Most kezd izgalmas lenni!! Sajnos a magyarítást nem tudom letölteni mert csak modemem van, de azért úgyis megszerzem 😊! IMYke2000 -> mondta haverom király a magyarításod csak így tovább!!!

IMYke2.0.0.0
Köszi az elismerést...

.:i2k:. a ManHUNt magyarítás készítõje

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

_Atti_
szép a grafika..hangulatos..darkos..manhuntos😄
megéri leszedni a hunositást..hát nem élmény megyei börtön felirattal a hátadon mászkálni?😄DD

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Johnny23
1ébként azt olvastam,hogy nem vmi szép a grafika....ez mennyibe fedi a valóságot????

Mondjuk szebb mint a Vice City ???

Johnny23
1ébként azt olvastam,hogy ne vmi szép a grafika....ez mennyibe fedi a valóságot????

Mondjuk szebb mint a Vice City ???

Amúgy ezt a "kamerás nézetet" ki lehet kapcsolni, ha vkit zavar (nem lesz zavaros egy picit a kép asszem)

War. War never changes.

1. érdemes. hangok maradnak, de ez engem nem zavart
2. eddig nekem semmit nem rontott el

War. War never changes.

Johnny23
Csõváz mindenki !!!!
Most szedem éppen a gemét és lenne 2 kérdésem :

1. Érdemes -e leszedni ezt a 183 Mb -os magyarosítást hozzá???? ( a duma is magyar lesz a játékban??)
2. Nem cseszi el a gamét ez a magyarosítás (lassab lesz,szaggat stb.) ?????

hat igen ugye aki nem olvas vissza az lemarad ilyen infokrol hogy tobbfele keppen lehet kivegezni 😊 nah meg irjak elejen tutorialban is az elso palyan 😊

_Atti_
Kipróbáltam végre... és ez rockstar minõség😄 nagyon odaver a hangulatával..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

basszus.. én is most jöttem rá hogy több féle képpen lehet ölni.. azért még elvittem a 15. pályáig, de most leszettem a magyarítást(még az írások is magyarul vannak a falakon) és kezdem újra. kipróbálom a többi ölést meg legalább megértem a sztorit 😊 jah, nem tuggátok hogy mitõl függ hogy hány csillagot kapsz egy pálya végén? asszem 3at lehet a kivézésekre és 1et az idõre.. de mennyi kivégzés után és mennyi idõn belül jár???
bazza
csináld újra...

Dynamic
azaz hogy továbbra sem tudom, mert nem találok emelõ szerkezetet, meg a hullák is eltûntek.Lehet, hogy balfék vagyok, de most hogy is van ez?
Dynamic
Tenkjú...
bazza
Az egyik rosszfiút ráhúzod valami emelõfélére...ez majd kinyitja a rácsot!

Dynamic
A rosszfiú mögé lopózol és kivégzed vele úgy, hogy megvárod míg a fehér célkereszt sárga lesz, meg valakit úgy hogy megvárod míg piros lesz(ez hosszabb idõ).
Amúgy én is itt jöttem rá, hogy többféleképpen lehet kinyírni az embereket.😊)

Én a következõ, 12-es pályán akadtam el, ahol a fehér nyulat kell követni.Kinyírtam a rosszfiúkat, de a rács zárva van, nem tudom kinyitni.Hogyan tovább?
heló! lenne egy kérdésem: asszem a 11.pályán vagyok vmi üres börtönben.. és ott egy kalapáccsal kell csinálnio vmit! DE MIT? hogy jutok tovább?
PAYNE
én nem tommbaszátok meg! mi a F***t basztok szerencsétlen játékkal?!! nekem sose volt semmi gond vele! milyen géped?

Osszefosom magam! A radar is eltunt! Vagy ha megyek a fonokot kinyirni ott mar nincs? Most vagyok a rendoroknel!

PAYNE
már negyedik a topik bazze halad keményen!! 😄