1529
-
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
deicide #1248 Látom..látom...)
te meg figyeld a héten vagy a jövöhéten a számládat a megjegyzés rovatban a "deicide" nevet!:) -
#1247 -----------------------------------------
EZ A HONLAPOM!®
#1246 Látogass el a magyarítást készítő honlapjára (azaz hozzám) - újra - és nézd csak meg jobban a ManHUNt sorát abban a táblázatban!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
deicide #1245 Nekem valami nem kerek!És fáj már a szemem a bagarászáshoz!
Letöltöttem a magyarosítást!De az kodot kér!Milyen kod kell ennek...?Valaki help:) -
Light #1244 "Interesting stuff..but not interesting, when a man and a women fall pationatly in love.." (ez is jó RockStar-os kis game:)) - nah honnan van?!
Akkor keresek vmit, hátha megoldódik..azért köszi!
Hali! -
#1243 Hát nálam no problem... -
Light #1242 Nem tudom, nem hiszem:.. van vagy 800 filmem és velük semmi problem:)..
Nálad/tok nem volt ilyen? -
#1241 Tán' vmi codec? -
Light #1240 Hali!
Kérdésem (ha volt róla szó, bocs)..: A játék videói alatt szaggat a hang és így késik a felirathoz képest..
Megoldás?
Mellesleg ku*va jó játék:)..
Sziasztok! -
#1239 Ráadásul nem nagyon kell ügyeskedni a lánfűrésszel.Elég egyetlen kommandóst kinyírni vele, majd a megszerzett M16-osával lopakodva egy-egy fejlövéssel kinyírtam a többit.Az ajtó mellett álókat már szintén gyerekjáték... -
#1238 Hát gondolom. -
Rusy #1237 Kösz má megvan kijáccottam, de csak 48/100 :))) majd kijáccom újra... amúgy hogy lehet növelni a pontokat, minél brutálisabb kivégzés? -
#1236 Lol, pedig igazán nem nehéz :) Amikor kijönnek, goyrsan visszaszaladsz oda a padlástérbe, ami piggsy területe még, elbújsz egy árnyékba, kikapcsolod a láncfűrészt, megvárod amíg elrohannak melletted a kommandósok. Aztán egyesével levadászod őket ott, ahol piggsybe állítgattad az üvegszilánkokat, elveszed az M16-ukat, azzal kinyírod a fenti két kommandóst. Aztán visszaveszed a láncfűrészt és "kinyitod" vele az ajtót fent. -
Rusy #1235 Pf kinyírtam a disznót, leesett, de utána szinte lehetetlenség a kommandósokat láncfűrésszel kinyírni, valaki taktikát esetleg tud mondani?
na megyek próbálkozok... -
Rusy #1234 A piggsy-t hogy kell megölni, mer 3 üvegszilánkal megsebesítettem, de negyediket sehol sem találok, találtam téglát, talán üveget kell kidobni vele, de azt sem találok -
#1233 pangunk pangunk! -
#1232 Járt már úgy valaki, hogy rögtön az első pályán az irányítandó fickó elkezd pörögni, meg oldalazni? Joy-t direkt lehúztam a gépről és újraindítottam a biztonság kedvéért. -
#1231 tsá
-
#1230 Köszi!
Akkor megnyogodtam.
Nekem is Geforce2-m van, de sok progi már nem szereti...
De ha ez igen akkor jó -
#1229 Sztem is király volt!!
A konzolosok meg elmehetnek a ....-ba...
A magyarítás=isten -
#1228 1Ghz-es,256 Mb-os,Gef2mx-es gépen már elindul. -
#1227 Végre véignyomtam én is.Kicsit szkeptikusan áltam az elején a játékhoz, köszönhetően néhány "én már jáccotam vele de nagyon szar meg unalmas" és hasonlókkal ledegradáló konzolosnak, de meg kell hogy mondjam kellemesen csalódtam.Az elején azt hittem, hogy csak baseball ütős fightok lesznek(bár nekem ezzel sem volt különösebb bajom), de amikor hozzájutunk a lőfegyverekhez onnantól már elég király a játék.Dícséretes az is, hogy ilyen hamar elkészült a magyarítás. -
#1226 Fasse'tudja! -
#1225 Sziasztok!
Mi a minimum gépigény? -
#1224 Hát nemtom, a munkahelyemen sem bírtam letölteni, szóval nem igazán értem, azért köszi
De könyörgöm valaki küldje már el az 1214-ben említett save-t, csak 70kbájt, él az emílem is -
#1223 Nekem müxik! Ja és végigvittem, szerintem tök baro játék volt, újra fogom játszani! Én a legtöbbet malacka után szívtam, Starkweather embereivel! -
#1222 illetve az #1214-ben -
#1221 Plíz, valaki dobjon meg az #1241-ben említett pálya save-jével. -
#1220 Nem tudom letölteni, elszáll 404-es hibával. -
Rusy #1219 20 pálya van? én még a 11-esnél tartok, kurva jó, és elég hosszú... -
#1218 az az uccó pály mikor piggsy ellen kell harcolni!
ha nem az akkor jó hírem van:
még nem értél a végére a játéknak tehát egy ideig még élvezheted ezt a remek játékot! -
sleve #1217 hah, én is pont itt tartok , ez már tényleg az uccso pálya -
#1216 A letöltések között már ott van! -
#1215 Dynamic én is ott tartok kiteszem a kurty.uw.hu-ra! -
#1214 Help!!
Valaki tudna küldeni egy mentett állást azt hiszem a 18-as pályáról.(Lehet, hogy az utolsó pálya.Amikor bejutunk a házba és a pincéből indulunk, a liftet be kell kapcsolni...ilyesmi).
Sajna formatálni kellett a vinyót és oda lettek a mentett állások.Elvileg a oprendszer partíciójába, a Documents and Settings-be rakja.
Előre is köszi. -
#1213 1177 hozzászólás!!! -
#1212 -
#1211 Ja, 17-pályán tartok de mindíg lelőnnek :( majd én is őket Itt egy képecske :=)
-
#1210 Ötödik oldalon van hogyan kell és egy bizonyos "Gandibá" írta!