1529
-
#1289 htx, de nincs olyan nálam! -
#1288 settings-video-noise fx off -
#1287 Hali!
Hogyan lehet azt a pöttyös effektet kiszedni?
Így nagyon ramaty a grafika! -
Veno #1286 Okés, megtaláltam azt a nyamvadt ajtót. -
Veno #1285 Elvileg megmentettem mindenkit odáig, csak a kapu mellett a kerítésen túl van még megkötözve egy nő de oda meg nem tudok máshonnan bemenni. -
#1284 hali! igen 1szerű,minimum 1föt a "családodbol" megkell menteni,aztán az utso után kinyilik a kapu.....1ébkéntt még ajánlom,hogy szedd le a magyarítást,merthogy elég jóra sikeredett!! ( Thx for Imyke ) -
Veno #1283 Tud valaki végigjátszás leírást?
Konkrétan ott akadtam el, hogy valami cápa szájában lévő ajtót kellene kinyitnom de nem boldogulok vele. Aki már túljutott ezen a részen kérem segítsen!Köszi! -
deicide #1282 én ennyire részletesen nem merültem bele hogy mikor piros..sárga...meg kék és zöld!!!De a dolog müködik és úgy van ahogyan leirtad:)Köszönöm:)))) -
#1281 Pedig egyértelmű, érthetőbben már nem lehet leírni.
Mögé lopakodva 3 féle képpen lehet kivégezni az illetőt(fegyverenként).
Lenyomod a jobb gombot.Attól függően, hogy milyen sokáig sikerül úgy tartani, hogy ne vegyen észre, először fehér lesz a célkereszt, majd sárga, végül piros.És ez a lényeg.Sárga és piros célkereszttel kell megölni egy-egy embert.Majd azt hiszem ad egy másik fegyvert és ezzel is ugyanígy egyet-egyet. -
deicide #1280 úgy tünik hülyén halok meg...mert úgy látszik nem játszik most senki ezzel a játékkal:(((( -
deicide #1279 Elolvastam a kalapácsos részt!De nem lettem okosabb semmivel!Úgye elvileg 2 féle képpen lehet ölni!,oda mész és vágod ütöd ahol éred,a másik a mögé osonás és amikor emeli a kezét akkor egér gomb lenyomva!De ettöl fügetlenül csak jönnek és jönnek most tartok kb 18. embernél akit hol igy hol úgy ölöm meg!Valaki mondja meg mit tegyek...:)) -
HRaVeN1 #1278 Jólvan. Megvan a kapcsoló. -
HRaVeN1 #1277 Hi. Megint segítség kellene. A köv pályán ahhol valami nyulat kell követni, jön rám pár szinte fegyvertelen csóka, szétlövöm őket, de utánna merre? (Ez rögtön szinte a pálya eleje. Van a tusolóba egy ajtó de oda nem tudok bemenni, a másik oldalon pedig egy rácsos ajtó.) -
#1276 Nem. -
HRaVeN1 #1275 Lőfegyverekkel ugye nem lehet kivégzést csinálni?
-
#1274 Van még:)
Találkozol... -
HRaVeN1 #1273 Egyébként még hány pálya van a játékból hátra? És a játék végén találkozok majd azzal a csókával aki állandóan pofázik hozzám? -
#1272 No práblém:)) -
HRaVeN1 #1271 Bocsánat! Nem vettem észre hogy már le van írva!!!!! -
HRaVeN1 #1270 Hi! Ott vagyok ahol kapok egy kalapácsot és jönnek rám az emberek hármassával kb. Hiába ölöm meg őket a kalapáccsal még mindig jönnek, kb 30 perc után meguntam. Nem tudja vki mit kell csinálni? -
#1269 Naná!
Azért nem kellet eddig osonni taktikázni...
Lúzer haverom is ezt csinálta...aztán felhívott amikor ugyanitt járt... -
#1268 Talán cheatelt...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#1267 Ja,...:DD -
#1266 Azt nem értem eddig hogy nyomtad a játékot,ha nem tudod hogy van kivégzés... :II -
#1265 Közel kell menned hozzá eléggé. Akkor jó, amikor megemeli kicsit a kezét, akkor nyomod le az egérgombot.
Egyébként hogy jutottál el eddig? -
#1264 Az ember háta mögé osonsz es lenyomva tartod valamelyik egérgombot addig amíg sárgára vált a jel, akkor elengeded. (Véres kivégzés)A brutális kivégzés ugyanez, csak tovább tartod lenyomva a gombot addig, amíg piros nem lesz. -
#1263 lál -
gator #1262 Valaki ne csinaljatok mar ezt ! -
gator #1261 Hi all !
Elakadtam a jatekban ,amikor egy bortonben vagyunk es csak egy kalapacsunk van , es azt mondja h hajtsak vegre egy brutalis es egy veres kivegzest !
Ezt h kell csinalnom ?
Elore is kosssz -
#1260 Hát ahhoz képest, gef2MX van a gépemben meglepően jól és gyorsan futott a progi. -
#1259 9200 úgy ahogy van nem fog helytállni 1-1,5 év múlva ... nem azért mert szar karesz, hanem olyan gémek jönnek ki, melyek egyszerűen diavetítések lesznek rajta.
#1258 Nna ma kaptam próbaképpen egy ATI Radeon 9200 SE kártyát!
A játék elindul de a kártya helytálni kábé 1 év múlva is?
Vagy cseéljem ki pro-ra. -
#1257 pedig igaz..:( -
#1256 A k*rva életbe!Nemigaz hogy ennyire elavult szar lenne eza Gef MX 440!Már vagy 5-6 játékom van ami nem indul el
Már régóta tervezem hogy veszek újat csak nincs pénzem... -
#1255 Nem. Pixel Shaderek hiányában.
#1254 Indul ez Gef MX kártyán?:) -
#1253 Nincs - nagyon helyesen. Ennek a Játéknak ez a varázsa.
Light #1252 Hali!
Nincs véletlenül a játékhoz vmi save-cheat? - már egy kicsit idegesít, amikor egy hosszú rész után észrebasznak, mert kicsti figyelmetlen voltam, és szétverik a fejemet..aztán elölről nem nagyon van indíttatásom kezdeni..
Szal..?
Köszi!
Pá -
#1251 Köszönöm.
A Bónusz anyagokat a teljesített "pályákkal" (azaz a bandák likvidálásával) együtemben kapod meg, mégpedig úgy, hogy előre elolavshatod majd az adott bandák és személyek infóit...
#1250 Most nemrég kezdtem a játékot.
a "bónusz anyagok" menüben mik vannak?
Megnyitom, csak egy képet látok, lehet vmire használni őket??
i2k: ilyen qrvajó magyarítást még nem láttam. TISZTELETEM!