1529
  • CybR
    htx, de nincs olyan nálam!
  • robotnyk
    settings-video-noise fx off
  • CybR
    Hali!
    Hogyan lehet azt a pöttyös effektet kiszedni?
    Így nagyon ramaty a grafika!
  • Veno
    Okés, megtaláltam azt a nyamvadt ajtót.
  • Veno
    Elvileg megmentettem mindenkit odáig, csak a kapu mellett a kerítésen túl van még megkötözve egy nő de oda meg nem tudok máshonnan bemenni.
  • Johnny23
    hali! igen 1szerű,minimum 1föt a "családodbol" megkell menteni,aztán az utso után kinyilik a kapu.....1ébkéntt még ajánlom,hogy szedd le a magyarítást,merthogy elég jóra sikeredett!! ( Thx for Imyke )
  • Veno
    Tud valaki végigjátszás leírást?
    Konkrétan ott akadtam el, hogy valami cápa szájában lévő ajtót kellene kinyitnom de nem boldogulok vele. Aki már túljutott ezen a részen kérem segítsen!Köszi!
  • deicide
    én ennyire részletesen nem merültem bele hogy mikor piros..sárga...meg kék és zöld!!!De a dolog müködik és úgy van ahogyan leirtad:)Köszönöm:))))
  • Dynamic
    Pedig egyértelmű, érthetőbben már nem lehet leírni.
    Mögé lopakodva 3 féle képpen lehet kivégezni az illetőt(fegyverenként).
    Lenyomod a jobb gombot.Attól függően, hogy milyen sokáig sikerül úgy tartani, hogy ne vegyen észre, először fehér lesz a célkereszt, majd sárga, végül piros.És ez a lényeg.Sárga és piros célkereszttel kell megölni egy-egy embert.Majd azt hiszem ad egy másik fegyvert és ezzel is ugyanígy egyet-egyet.
  • deicide
    úgy tünik hülyén halok meg...mert úgy látszik nem játszik most senki ezzel a játékkal:((((
  • deicide
    Elolvastam a kalapácsos részt!De nem lettem okosabb semmivel!Úgye elvileg 2 féle képpen lehet ölni!,oda mész és vágod ütöd ahol éred,a másik a mögé osonás és amikor emeli a kezét akkor egér gomb lenyomva!De ettöl fügetlenül csak jönnek és jönnek most tartok kb 18. embernél akit hol igy hol úgy ölöm meg!Valaki mondja meg mit tegyek...:))
  • HRaVeN1
    Jólvan. Megvan a kapcsoló.
  • HRaVeN1
    Hi. Megint segítség kellene. A köv pályán ahhol valami nyulat kell követni, jön rám pár szinte fegyvertelen csóka, szétlövöm őket, de utánna merre? (Ez rögtön szinte a pálya eleje. Van a tusolóba egy ajtó de oda nem tudok bemenni, a másik oldalon pedig egy rácsos ajtó.)
  • Glpetyus
    Nem.
  • HRaVeN1
    Lőfegyverekkel ugye nem lehet kivégzést csinálni?
  • Glpetyus
    Van még:)
    Találkozol...
  • HRaVeN1
    Egyébként még hány pálya van a játékból hátra? És a játék végén találkozok majd azzal a csókával aki állandóan pofázik hozzám?
  • Glpetyus
    No práblém:))
  • HRaVeN1
    Bocsánat! Nem vettem észre hogy már le van írva!!!!!
  • HRaVeN1
    Hi! Ott vagyok ahol kapok egy kalapácsot és jönnek rám az emberek hármassával kb. Hiába ölöm meg őket a kalapáccsal még mindig jönnek, kb 30 perc után meguntam. Nem tudja vki mit kell csinálni?
  • Glpetyus
    Naná!
    Azért nem kellet eddig osonni taktikázni...
    Lúzer haverom is ezt csinálta...aztán felhívott amikor ugyanitt járt...
  • IMYke2.0.0.0
    Talán cheatelt...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • Glpetyus
    Ja,...:DD
  • Glpetyus
    Azt nem értem eddig hogy nyomtad a játékot,ha nem tudod hogy van kivégzés... :II
  • Mészy
    Közel kell menned hozzá eléggé. Akkor jó, amikor megemeli kicsit a kezét, akkor nyomod le az egérgombot.
    Egyébként hogy jutottál el eddig?
  • Mészy
    Az ember háta mögé osonsz es lenyomva tartod valamelyik egérgombot addig amíg sárgára vált a jel, akkor elengeded. (Véres kivégzés)A brutális kivégzés ugyanez, csak tovább tartod lenyomva a gombot addig, amíg piros nem lesz.
  • Glpetyus
    lál
  • gator
    Valaki ne csinaljatok mar ezt !
  • gator
    Hi all !
    Elakadtam a jatekban ,amikor egy bortonben vagyunk es csak egy kalapacsunk van , es azt mondja h hajtsak vegre egy brutalis es egy veres kivegzest !
    Ezt h kell csinalnom ?
    Elore is kosssz
  • Dynamic
    Hát ahhoz képest, gef2MX van a gépemben meglepően jól és gyorsan futott a progi.
  • IMYke2.0.0.0
    9200 úgy ahogy van nem fog helytállni 1-1,5 év múlva ... nem azért mert szar karesz, hanem olyan gémek jönnek ki, melyek egyszerűen diavetítések lesznek rajta.

• Mr_no_NaMe
    Nna ma kaptam próbaképpen egy ATI Radeon 9200 SE kártyát!
    A játék elindul de a kártya helytálni kábé 1 év múlva is?
    Vagy cseéljem ki pro-ra.
  • Glpetyus
    pedig igaz..:(
  • Mr_no_NaMe
    A k*rva életbe!Nemigaz hogy ennyire elavult szar lenne eza Gef MX 440!Már vagy 5-6 játékom van ami nem indul el
    Már régóta tervezem hogy veszek újat csak nincs pénzem...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem. Pixel Shaderek hiányában.

• Mr_no_NaMe
    Indul ez Gef MX kártyán?:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs - nagyon helyesen. Ennek a Játéknak ez a varázsa.

• Light
    Hali!

Nincs véletlenül a játékhoz vmi save-cheat? - már egy kicsit idegesít, amikor egy hosszú rész után észrebasznak, mert kicsti figyelmetlen voltam, és szétverik a fejemet..aztán elölről nem nagyon van indíttatásom kezdeni..
    Szal..?

Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm.

A Bónusz anyagokat a teljesített "pályákkal" (azaz a bandák likvidálásával) együtemben kapod meg, mégpedig úgy, hogy előre elolavshatod majd az adott bandák és személyek infóit...

• RedDragon
    Most nemrég kezdtem a játékot.
    a "bónusz anyagok" menüben mik vannak?
    Megnyitom, csak egy képet látok, lehet vmire használni őket??
    i2k: ilyen qrvajó magyarítást még nem láttam. TISZTELETEM!