Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elolvastam a kalapácsos részt!De nem lettem okosabb semmivel!Úgye elvileg 2 féle képpen lehet ölni!,oda mész és vágod ütöd ahol éred,a másik a mögé osonás és amikor emeli a kezét akkor egér gomb lenyomva!De ettöl fügetlenül csak jönnek és jönnek most tartok kb 18. embernél akit hol igy hol úgy ölöm meg!Valaki mondja meg mit tegyek...😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Jólvan. Megvan a kapcsoló.

Hi. Megint segítség kellene. A köv pályán ahhol valami nyulat kell követni, jön rám pár szinte fegyvertelen csóka, szétlövöm õket, de utánna merre? (Ez rögtön szinte a pálya eleje. Van a tusolóba egy ajtó de oda nem tudok bemenni, a másik oldalon pedig egy rácsos ajtó.)

Glpetyus
Nem.

Lõfegyverekkel ugye nem lehet kivégzést csinálni?

Glpetyus
Van még😊
Találkozol...

Egyébként még hány pálya van a játékból hátra? És a játék végén találkozok majd azzal a csókával aki állandóan pofázik hozzám?

Glpetyus
No práblém😊)

Bocsánat! Nem vettem észre hogy már le van írva!!!!!

Hi! Ott vagyok ahol kapok egy kalapácsot és jönnek rám az emberek hármassával kb. Hiába ölöm meg õket a kalapáccsal még mindig jönnek, kb 30 perc után meguntam. Nem tudja vki mit kell csinálni?

Glpetyus
Naná!
Azért nem kellet eddig osonni taktikázni...
Lúzer haverom is ezt csinálta...aztán felhívott amikor ugyanitt járt...

IMYke2.0.0.0
Talán cheatelt...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
Ja,...😄D

Glpetyus
Azt nem értem eddig hogy nyomtad a játékot,ha nem tudod hogy van kivégzés... :II

Mészy
Közel kell menned hozzá eléggé. Akkor jó, amikor megemeli kicsit a kezét, akkor nyomod le az egérgombot.
Egyébként hogy jutottál el eddig?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Mészy
Az ember háta mögé osonsz es lenyomva tartod valamelyik egérgombot addig amíg sárgára vált a jel, akkor elengeded. (Véres kivégzés)A brutális kivégzés ugyanez, csak tovább tartod lenyomva a gombot addig, amíg piros nem lesz.

Glpetyus
lál

Valaki ne csinaljatok mar ezt !

Hi all !
Elakadtam a jatekban ,amikor egy bortonben vagyunk es csak egy kalapacsunk van , es azt mondja h hajtsak vegre egy brutalis es egy veres kivegzest !
Ezt h kell csinalnom ?
Elore is kosssz

Dynamic
Hát ahhoz képest, gef2MX van a gépemben meglepõen jól és gyorsan futott a progi.
IMYke2.0.0.0
9200 úgy ahogy van nem fog helytállni 1-1,5 év múlva ... nem azért mert szar karesz, hanem olyan gémek jönnek ki, melyek egyszerûen diavetítések lesznek rajta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mr_no_NaMe
Nna ma kaptam próbaképpen egy ATI Radeon 9200 SE kártyát!
A játék elindul de a kártya helytálni kábé 1 év múlva is?
Vagy cseéljem ki pro-ra.
Glpetyus
pedig igaz..😞

Mr_no_NaMe
A k*rva életbe!Nemigaz hogy ennyire elavult szar lenne eza Gef MX 440!Már vagy 5-6 játékom van ami nem indul el
Már régóta tervezem hogy veszek újat csak nincs pénzem...
IMYke2.0.0.0
Nem. Pixel Shaderek hiányában.

Mr_no_NaMe
Indul ez Gef MX kártyán?😊
IMYke2.0.0.0
Nincs - nagyon helyesen. Ennek a Játéknak ez a varázsa.

Hali!

Nincs véletlenül a játékhoz vmi save-cheat? - már egy kicsit idegesít, amikor egy hosszú rész után észrebasznak, mert kicsti figyelmetlen voltam, és szétverik a fejemet..aztán elölrõl nem nagyon van indíttatásom kezdeni..
Szal..?

Köszi!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

IMYke2.0.0.0
Köszönöm.

A Bónusz anyagokat a teljesített "pályákkal" (azaz a bandák likvidálásával) együtemben kapod meg, mégpedig úgy, hogy elõre elolavshatod majd az adott bandák és személyek infóit...

RedDragon
Most nemrég kezdtem a játékot.
a "bónusz anyagok" menüben mik vannak?
Megnyitom, csak egy képet látok, lehet vmire használni õket??
i2k: ilyen qrvajó magyarítást még nem láttam. TISZTELETEM!

IMYke2.0.0.0

Látom..látom...)

te meg figyeld a héten vagy a jövöhéten a számládat a megjegyzés rovatban a "deicide" nevet!😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

IMYke2.0.0.0
EZ A HONLAPOM!®

IMYke2.0.0.0
Látogass el a magyarítást készítõ honlapjára (azaz hozzám) - újra - és nézd csak meg jobban a ManHUNt sorát abban a táblázatban!

Nekem valami nem kerek!És fáj már a szemem a bagarászáshoz!
Letöltöttem a magyarosítást!De az kodot kér!Milyen kod kell ennek...?Valaki help😊

"Interesting stuff..but not interesting, when a man and a women fall pationatly in love.." (ez is jó RockStar-os kis game😊) - nah honnan van?!

Akkor keresek vmit, hátha megoldódik..azért köszi!
Hali!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Glpetyus
Hát nálam no problem...

Nem tudom, nem hiszem:.. van vagy 800 filmem és velük semmi problem😊..
Nálad/tok nem volt ilyen?

Glpetyus
Tán' vmi codec?

Hali!
Kérdésem (ha volt róla szó, bocs)..: A játék videói alatt szaggat a hang és így késik a felirathoz képest..
Megoldás?
Mellesleg ku*va jó játék😊..
Sziasztok!

Dynamic
Ráadásul nem nagyon kell ügyeskedni a lánfûrésszel.Elég egyetlen kommandóst kinyírni vele, majd a megszerzett M16-osával lopakodva egy-egy fejlövéssel kinyírtam a többit.Az ajtó mellett álókat már szintén gyerekjáték...
Lacc
Hát gondolom.
Kösz má megvan kijáccottam, de csak 48/100 😊)) majd kijáccom újra... amúgy hogy lehet növelni a pontokat, minél brutálisabb kivégzés?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Lacc
Lol, pedig igazán nem nehéz 😊 Amikor kijönnek, goyrsan visszaszaladsz oda a padlástérbe, ami piggsy területe még, elbújsz egy árnyékba, kikapcsolod a láncfûrészt, megvárod amíg elrohannak melletted a kommandósok. Aztán egyesével levadászod õket ott, ahol piggsybe állítgattad az üvegszilánkokat, elveszed az M16-ukat, azzal kinyírod a fenti két kommandóst. Aztán visszaveszed a láncfûrészt és "kinyitod" vele az ajtót fent.
Pf kinyírtam a disznót, leesett, de utána szinte lehetetlenség a kommandósokat láncfûrésszel kinyírni, valaki taktikát esetleg tud mondani?
na megyek próbálkozok...

A piggsy-t hogy kell megölni, mer 3 üvegszilánkal megsebesítettem, de negyediket sehol sem találok, találtam téglát, talán üveget kell kidobni vele, de azt sem találok

PAYNE
pangunk pangunk!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

bfg900
Járt már úgy valaki, hogy rögtön az elsõ pályán az irányítandó fickó elkezd pörögni, meg oldalazni? Joy-t direkt lehúztam a géprõl és újraindítottam a biztonság kedvéért.
SKABALABABA
tsá

Mészy
Köszi!
Akkor megnyogodtam.
Nekem is Geforce2-m van, de sok progi már nem szereti...
De ha ez igen akkor jó