Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
AHogy pc-n is, nyomva kell tartani a gombot, míg sárgába vagy pirosba nem vált a célkereszt

PSN ID.: Beegabor

bardocz
Jah megvan,várni kell a kivégzéssel kcsit😊
bardocz
Hogyan kell konzolon különbözõ módon csinálni a kivégzéseket?Uncsi már nyakvágás😄
Vass Gábor
Én is kérdezgettem mindenkit, és azt a választ kaptam hogy tötölték.<#rinya>

Valami info arról, hogy mikor jelenik meg a 2. rész PC-re???
Szerintem kiadják majd a 2. részét is PC-n, ha pedig nem, akkor meg kell próbálnunk PS2-n végigjátszani :S
Qwerty! MIndig üsd a falat, hogy odacsalogasd õket, és ha csoportban is jönnek oda, lassan eloszlanak, és akkor te csak az egyikõjük után menj, aztán nyírd ki! A holttesteket rejtsd el az árnyékokba hogy ne vegyék észre. A lényeg az hogy bujkálj ezerel... hátulról meg támadd meg õket.
De itt van egy videó is a youtube-ról:
http://www.youtube.com/watch?v=iP2VVLivhtE
Vass Gábor
A 2.-dik részérõl már le kell mondanunk örökre?

Qwerty4
Tudtok segíteni?Egyszerûen nem tudok tovább jutni. 😞
3. jelenet - Romlásba vezetõ út

Ott vagyok az épületben, az egyik fickót elintézem.Lépcsõn felmegyek, ott van 3 izomagy.2 együtt járõrözik (és még egy harmadik is van ott), azokat egyenként se lehet lecsapni.Ha harcolok velük szétloccsantják az agyamat.Szépen leszedni õket meg nem lehet.

???<#help>

Qwerty4

Qwerty4
Én most próbáltam ki.<#smile>

Az alapötlet jó, lehetne parásabb is a game.Legalábbis én parásabbra számítottam egy pár vélemény alapján.De magának a játéknak érdekes atmoszférája van.
Lopakodós játékoknál sztem nem kéne checkpoinotos save-rendszer, de túlteszem magam ezen.

Qwerty4

tonyr
NEMÉRTEM !!!
nem jo az egerem a játékban... a menüban jo, de játék alatt nem müködik... valaki tud valamilya segitséget...
elöre is köszi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

hogy a fenébe kell fegyvert cserélni eyzeruen nem jovok rá <#help>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tudtok-e segíteni nekem abban hogy megy-e a pro street meg a crysis sp1- en. Elõre is köszi!!
ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

zorrobomber
érdekes hogy a fojtóhurok egyszerhasználatos... 😊

zorrobomber
csak én látom úgy a hszek alapján hogy túlnyomórészt 18 alattiak játszanak ezzel a játékkal?

nyomva kell tartni a gombot és úgy változik a szine
zorrobomber
ha nem nyomsz semmi gombot épp akkor elvileg kivédi de asszem olyankor is sebzõdsz kicsit

Randelz
hogyanlehet végeni az ellenség ütéseit?

a börtönben egyáltalán mi a francot kell csinálni?
már vagy 30 embert kinyírtam de semmi
alkess
Hali!
Tudja valaki, hogy mi lehet a hiba a börtönös pályán? Próbálom kicsinálni az arcokat, de nekem nem sárgul vagy pirosodik az áldozat feje körül a kör. Zöldbõl átvált fehérre, aztán úgy marad, amíg észre nem vesznek és el nem gyepálnak. <#szomoru1>

z0ty4
HALI

Ujratettem már ezt a jó kis játékot.
De a bibi vele hogy a játékban nincs egér
A menüben rendesen müködik.
vki vmi 5let ?
(reméllem nem uninstall lesz a vége )

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

bauer15
aha
igen de ez nem ehhez a témához írj ha akarsz vlem beszélni írj üzenetet

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Fido4life
BAuer neked megvan az összes 24 évad ?

Ramires
Honnan máshonnan szednéd le?

bauer15

.:i2k:. = IMYke2000
most ezt a magyírítást leszedem és folyton kírja hogy szedjem le újra de ugyanazt írja most lehet az a hiba hogy a netrõl szedtem le?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Ramires
Ott már nincs. És cdgalaxis-on sincs.

Fido4life
576 ?

Ramires
Akkor azt mondja meg valaki, hol tudom megrendelni

Fido4life
Nem lehet valahogy a Manhuntban a modelleket lecserélni ?

Ramires
Valaki adna egy telepítési útmutatót, ami mûködni abban az esetben, ha hibás a második cd
Köszönöm!!

Ezt nézzétek meg! Megnyílt a magyar Manhunt portál! Ha valaki nem tud valamit a játékkal kapcsolatban, akkor segítenek meg minden! Tényleg kúl!
www.manhuntgame.atw.hu<#vigyor0>
sziasztok. az mitõl lehet, hogy a játék közben elmegy a hang? más játék közben nincs ilyen, csak a manhuntnál. felraktam a magyarítást is. köze lehet hozzá?
hali
honnan lehetne leszedni a manhunthoz vmi kiegészítést,packet?
elöre is köszi

Ha valaki emlékszek akkor megtudná mondani hogy kivitelezésben mi a különbség a 2 között, mert nekem csak egyszer fejbehúzza õket a kalapáccsal
igen.azt csonálom.Alapból zöld, ha benttartod akkor fehér lesz de mégse jó
ööö régen játszottam vele de azt hiszem úgy kell hogy beméred, mögémész és tovább tartod nyomva az egér gombot, ameddig megváltozik a csávó feje fellett a háromszóg.
akkor brutálisabb lesz a kivégzés

mert én csak egyféleképpen tudok
de ott a börtönnél hogyan kell azt a 2 kivégzést megcsinálni?kösz
Ha megvan a kalapács, akkor csak meg kell ölnök két embert, a negaditt módon. Az egyiket a legkegyetlenebb módon, a másikat egy kicsit enyhébben. HA sikerül, akkor eltûnnek a feladatok listáról és kinyílik a rácsos ajtó, ahol menteni lehet. Ezután már szabad az út felfelé.
Elakadtam a játékban.Ott vagyok ahol örtön cellákba kell szaladgálni.Meg kell keresni a kalapácsot és egy brutális és egy véres (asszem) gyilkosságot kell végrehajtani.A kalapács +van,az emberek + csak jönnek.Ezt nem értem.KÖSZI
Voltan
Manhunthoz végigjátszás? Minek? Mész, és ölsz. Kész.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HAli! KI tudja hol van a manhunt végigjátszás? [email protected] köszi
IMYke2.0.0.0
Mert rossz helyen nézed...
A magyarításaim jelszavai ezeken a lapokon találhatók:
Régebbi honosításaim: elsõ oldalamon
Újabb honosításaim: második oldalamon

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magnumrolcsi
Nem találom.😞 Vagy csak nem vettem észer..

Magnumrolcsi
Köszi.

IMYke2.0.0.0
A magyarítás telepítõjének név/cég/kód adatait az oldalamon - hisz én készítettem - megtalálod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magnumrolcsi
Mi a sorozat száma játéknak? Vagy hol tudom letõlteni? Köszi.

Egy filmbejátszásnak kéne betöltödnie, amit végignézel, aztán folytatódik a játék. Mások is panaszkodtak már rá, hogy egyes filmbejátszásoknál elakad a játék. Nálam pl. ilyen probléma sosem volt. Nincs más, játszd újra a pályát, legközelebb talán több szerencséd lesz. <#nemtudom>

Dervis