1529
  • Knox
    Hát, feeling az van, de tényleg monoton! És ahogy hallom nem is lesz más! Azért még tolom, hátha mégis történik benne valami:D!
  • IMYke2.0.0.0
    Nyugalom!
    Ez a Játék sem lesz Év Játéka, de attól még el lehet ütni vele az időt.
    Egészséges ember meg nem megy oda az utcán egy másikhoz, és játsza el rajta a "Manhunt"-ot, ugyebár...
    Szerintem, vagyunk már annyira felnőttek, hogy tudjunk differenciálni.
    Aki nem, nos, azon már úgy sem lehet segíteni! Még a szociálterepauták sem...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Sephi
    Te meg nem tudom minek lettel hirtelen ilyen ellenseges mert en se kudtelek el a picsaba amikor a masik forumba jottel anyazni....
  • Sephi
    Na meg egy utolso hozaszolast mert utalom ha be vannak ram ragva a nepek.

Tehat nekem azert nem teccik ez a jatek mert azonkivul hogy elore kell setenkedni es minnel brutalisabban megolni valakit , azon kivul semmit nem lehet benne csinalni.

Valahogy nem toleralom emez jatekmentett mert oszinten ez maga az idegekre is kihat.

Ekkor kerded hogy akkor Hitman 3-mat miert jaccok mert vegulis az is brutalis. Csak az nem annyira brutalis mert a vert ugye majdnem teljesen kiszedtek belole es hat egy atlagos FPS-nel nem durvabb de abba azert lehet taktikazni mig a Manhunt-ba csak ugyanaz a lopakodas az elejetol a vegeig.

Igy az elejen a Manhunt-nak en is elvoltam ajulva hogy mennyire fasza de sajnos csak kessob jottem ra hogy ez a jatek egy idopocsekolas es nem is tesz jot nekem az az allando brutalitas.

Vegulis igaz maga a teny hogy van akinek teccik a jatek es van akinek nincs. En meg nem halottam senkitol aki jaccota hogy teccet volna es mindekitol csak kritikat hallotam.

Nem baj ez van. Jo szorakozast hozza.
  • CUCLI
    elírás=sírni
  • CUCLI
    olyan lassan szötyög lefele hogy síni tudnék!
    150megánál jár és 20kval szedi...
  • antijedi
    végre, szia...
  • Sephi
    Jo lehet kicsit elragadtatam magam.

Nem is irok ide tobbet es be sem nezek. Meghalgattam a tanacsodat.

Ez van...

Ja es bocsanat mert a lentebbe elhangzott kijelentes csak egy szemelynek szolt es nem univerzalisan.

De azert gondolkodjatok egy kicsit el hogy mit is jaccotok...
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem vagyok egy brutális állat. Engem a dark hangulat fogott meg. Ja, és pár filmre emlékeztet. Szerintem, ha nem is az év játéka, de pár elbarmolt órát megér.

• Tibre
    és most pulicer díjat vársz?
  • Tibre
    köszi,ennél többet nem is vártam tőled
  • antijedi
    szerintem meg ha nem birják az idegeid az iylet minek nézted meg? már a leirásbol tudni lehetett hogy ilyen lessz..., és ha enyire nem teccik akkor minek irogatsz ide? menny és irogass a elgujabb mario topicba vagy mittomén ami teccik is neked, bye...
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, csak jelzem: elkezdtem a magyarítását!

• Gabe18
    A lényeg ez egy JÁTÉK,ha igy kezeled akkor szerintem bármi lehet a tartalma.
    Neked nem tetszik,az egy dolog,de ne nézz már mindenkit hülyének aki egy orát elmarhul vele...
  • IMYke2.0.0.0
    A Manhunt-ot ajánlom mindenkinek, aki szerette a GTA 3-ban és a GTA: Vice City-ben a bunyózást...!
    Nagyon ötletes a grafikai megoldás, jó a kamerakezelés és remek a karakter... az elején járok, de nagyon tetszik!

• Sephi
    Ja es meg valami. En amikor jaccotam emez gamat akkor valami ketto ora utan rajottem hogy ebbe semmi erdekes nincsen csak ez az esztelen gyilkolaszas...
  • Sephi
    Hallod? Kussojal el es jaccad mar mert kivancsi vagyok a reakciodra ne mind ad ittan a okoskodot. A jatek egy monoton szar ami csak idegbetegeknek jon be! Hogy lehet olyasvalamit elvezni ahol a legbrutalisabb modon kell megolni egy embert?

Jo vannak mas jatekok is ahol lovoldozni kell meg ilyenek de sehol nem lattam meg egy ilyen beteg es szadista vilagot mint ebbe.

Akinek ez a jatek teccik annak jelentem szerintem nincs ki a negy kereke.

• Knox
    basszus a kivégzéseket mindig vidijon fogja mutatni? nemkicsit zavar!
  • ShaiHulud
    wohaaa hogy belebassza a feszitovasat a fejebe a piros fokozatnal jeahh:))
  • ShaiHulud
    joez...minnel tovabb tartod nyomva gombot kivegzesnel annal brutkobb..kira:) uvegszilankal milyen jol szejjel szurkalja:)
  • fanatifo
    nah már jönnek a cuccok király ez az oldal:))))
  • fanatifo
    miért irja ki hogy no mirror?
  • Hmuda
    Mi a szösz ez a torrent amiröl beszéltek?

Mellesleg tök gáz, hogy az első pályát nem lehet 5 csillagosra megcsinálni, mert az egyik tagot muszáj kézzel leütni.
  • fanatifo
    a torrent progit hol lehet letölteni pontosan?
  • arty
    vagy inkabb ez elozo helyett

a ket razoros a pc verzio ...
  • arty
    bittorrent link
  • Hmuda
    Nézz szét itt.
  • ricsi1
    (ahol fent is van)
  • ricsi1
    ingyenes oldalt nem tudtok?
  • I.C.ram
    Megyek is nézek pár képet, amíg installálgat.
  • I.C.ram
    Nekem nagyon új lesz az egész, mert még képet sem láttam a játékről.
  • Hmuda
    Csak többet is ki lehetett volna hozni belőle.
  • Hmuda
    Annyira nem.
  • I.C.ram
    Tényleg szar?
  • Hmuda
    Történet: lásd a Menekülő ember c. filmet. :D Leleprásodott város, Egymást vadászó bandák, véres valóságshow, stb...

Grafix: GTA motor, nem nagy szám, de illik a hangulathoz.

Stílus: lopakodós.

Játékmenet: izgi játék brutális kivégzésekkel tarkítva, amik sajan egy idő után ellaposodnak, de kárpótol a tűrhető lopakodás.
  • Hmuda
    Kipróbáltam nekem tetszik. Télleg kicsit monoton a 23. kivégzés megtekintése után, de a lopakodás elég tűrhetőre sikerült. Ha harcolsz akkor az legaláb közepesen nehéz. Pl kéettő ellen ellen nagyon hamar meg lehet feküdni, mert ha az egyiket le is ütöd, a másikkal még mindig foglalkozni kell és nincs idők beledöndölni a lecsapottat a betonba. Mire a másikkal végzel, az első fel is kel, hogy adjon pár pofont.
  • Lacc
    Hát elég szar game :(
  • PAYNE
    Sziasztok!
    Nnnna most lenne 1 kérdésem:
    még pedig az hogy ez most milyen game?? mindenhol ezt hallom hogy ilyen cool olyan durva meg minden...
    De ha valakinek lenne kedve mondjon már 1 2 szót róla hogy milyen. (történet grafika stílus játékmenet...)
  • ShaiHulud
    jo ez a game..csak kicsit nehez, vagy csak en vagyok bena:)
  • grebber
    1, Letöltötted felinstaláltad a bittorent progit.
    2, Letöltöd a suprnováról azt a pár kilobájtos fájlt (Manhunt-Razor1911_[bt-gm]_[EFnet].torrent 84.6 kb)
    3, Rákattintasz kettöt erre a fájlra : Manhunt-Razor1911_[bt-gm]_[EFnet].torrent és bejön a bittorent kéri hogy hova mentse.
    ennyi