Manhunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Information :
=============
It has been a good few years, but it is now time for Fairlight to close its
doors for good. Many reasons have made us come to this judgement but we feel it
is for the best. The scene is getting to be a dangerous place. Not only do we
have to fear from the feds but also the unhonorable ones in the scene who lower
themselves to narq the competition. Retiring on top seems to be the best
decision for us. We want to thank all those throughout the years who have helped
us in one way or another.
/Team FairLight
After providing the public with countless games, I can't thank these guys enough. They will be truely missed.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fairlight túl soxor adott ki szarul tört játákokat..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A hatóságok egyre aktívabban lépnek fel az eladásokat jelentõsen megkurtító kalózbandákkal szemben. Idén februárban a beszédes multtal rendelkezõ Razor1911 csapatának a feltételezett vezetõjét tették rács mögé, s most a Fairlight embereit csípte nyakon a Holland rendõrség. A német GameVision c. lap értesülései szerint az 1986 óta aktív Fairlight épp a Hitman: Contracts és a Manhunt kalózváltozatának megjelenésére készült, amikor kopogtak az ajtón.
By hardwired
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
-Jah ittvagyok Májköl, ne félj, tényleg nem egyszerû..
-Mi lenne ha újraraknánk ezt a mocsok windózt és ujrapróbálnánk a safedisc másik variációját? Vagy inkább az xbox-os verziót konvertáljuk át, úgy hogy ne vegyék észre? Mondjuk az egyik srác az Eidos legbelsejébõl adott egy tippet hogy hogy is lehetne feltörni, de nemsokat mondott..
-Aztaszigyent.. ember ez így nem megy. Hihetetlen mit mûveltek az Eidosnál. Várj felhívom Fairlight-beli ismerõsöm, anno XIII-ban nekik volt gondjuk, hátha tudnak valamit segíteni. Mi nem fogjuk azt odairni .nfo-ba, hogy forrald "a cd-ket 5 óráig hogy lecummantsd a cd proteksönt". Ha nem akkor meg ittmaradunk még ma éjjelre, talán lesz valami ezzel a "KeyRemover Multitool Whatthafuck Anyámkínja 2000" programmal, most editáltuk nemrég..
-Hjade. télleg.próbálkozz vele. addig felhivom asszonyt megmondani neki hogy késni fogok lehet ma is....
(hosszas csend.. gépbúgás.. kólakortyolgatás.. anyázás,káromkodás)6 és fél óra múlva:
-..te dzsó sikerült már valami Hitmannel?
-Semmi cseszed, itt izzadok.. rohadás van
2 és fél óra mulva:
-..te..dzsó..izé..(reszketõ hangon, félve hogy ezért most kapni fog rendesen)most vettem észre hogy ittvan másfél napja a Manhunt az asztalunkon...
(tenyér csattanik a homlokon... hosszas csend...)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
manhunt nekem emg olyan kétesélyes, vagy jólesz vagy nem 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan