Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

On the eve of Isonews founder Krazy8's 5 month prison sentence, and Razor1911 leader Pitbull's 18 month prison sentence, the undisputed king of piracy groups, Fairlight, has announced they plan to retire. It's all summed up in their last nfo file-

Information :
=============
It has been a good few years, but it is now time for Fairlight to close its
doors for good. Many reasons have made us come to this judgement but we feel it
is for the best. The scene is getting to be a dangerous place. Not only do we
have to fear from the feds but also the unhonorable ones in the scene who lower
themselves to narq the competition. Retiring on top seems to be the best
decision for us. We want to thank all those throughout the years who have helped
us in one way or another.

/Team FairLight

After providing the public with countless games, I can't thank these guys enough. They will be truely missed.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

lol én is most olvastam. sztem nem az egész bandát kapták el, nem hinném hogy csak Hollandiában placcol az összes tag. ha csúcs nettel meg tudással, kacsolatokkal rendelkezel, bárhonnan lehetsz tag szvsz.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Ja tényleg ott van még a Razor1911.Nekik is elkapták a vezetõjüket,mégis rölízeltek mostanság egy pár gamét.

Lacc
Mondjuk nyilván nem az egész csapatot kapták el, szal a maradék ha nincs befosva folytathatja, vagy átpártolhat egy másik csapathoz.
Hmm..szerintem még korai.Ha emlékeztek a FairLight egyszer-kétszer már bedobta a törülközõt,de azután mindig alkottak vmit.Summa summarum:reménykedjünk.

Hmuda
Remélem azért a DEV kiadja. kár lenne, ha emiatt berezelne a maradék csapat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Gyászoljunk 😞
Nincs igazad,mert valóban mindig a Deviance javít.De ezen ne vitázzunk,inkább azon szurkoljunk,hogy csak a packagert kapták el,és nem a beszerzõt v. a crackert..😊)

Sephi
Tessek? FTL tul sokszor adott ki kijavitott crackeket amit a DEv baszot el baz es nem forditva!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Addig nempánikolok amíg Deviance van😊
Fairlight túl soxor adott ki szarul tört játákokat..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lefülelték a Fairlight csapatát

A hatóságok egyre aktívabban lépnek fel az eladásokat jelentõsen megkurtító kalózbandákkal szemben. Idén februárban a beszédes multtal rendelkezõ Razor1911 csapatának a feltételezett vezetõjét tették rács mögé, s most a Fairlight embereit csípte nyakon a Holland rendõrség. A német GameVision c. lap értesülései szerint az 1986 óta aktív Fairlight épp a Hitman: Contracts és a Manhunt kalózváltozatának megjelenésére készült, amikor kopogtak az ajtón.

By hardwired
Lacc
Hát ezt se töltöm le ma este 😊 Még ha fel is törik, az is idõ amíg kiér a serverekre...
gyors felfogás rulzik... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Alien
pfff közben le esett, hogy miért írtad😊) hûû asszem tépek aludni, úgy látszik fáradok 😄 Jó éjt mindenkinek!

Alien

Alien

-Te, Dzsó, ottvagy még? Már kezdenek fáradni a szemeim..
-Jah ittvagyok Májköl, ne félj, tényleg nem egyszerû..
-Mi lenne ha újraraknánk ezt a mocsok windózt és ujrapróbálnánk a safedisc másik variációját? Vagy inkább az xbox-os verziót konvertáljuk át, úgy hogy ne vegyék észre? Mondjuk az egyik srác az Eidos legbelsejébõl adott egy tippet hogy hogy is lehetne feltörni, de nemsokat mondott..
-Aztaszigyent.. ember ez így nem megy. Hihetetlen mit mûveltek az Eidosnál. Várj felhívom Fairlight-beli ismerõsöm, anno XIII-ban nekik volt gondjuk, hátha tudnak valamit segíteni. Mi nem fogjuk azt odairni .nfo-ba, hogy forrald "a cd-ket 5 óráig hogy lecummantsd a cd proteksönt". Ha nem akkor meg ittmaradunk még ma éjjelre, talán lesz valami ezzel a "KeyRemover Multitool Whatthafuck Anyámkínja 2000" programmal, most editáltuk nemrég..
-Hjade. télleg.próbálkozz vele. addig felhivom asszonyt megmondani neki hogy késni fogok lehet ma is....
(hosszas csend.. gépbúgás.. kólakortyolgatás.. anyázás,káromkodás)6 és fél óra múlva:
-..te dzsó sikerült már valami Hitmannel?
-Semmi cseszed, itt izzadok.. rohadás van
2 és fél óra mulva:
-..te..dzsó..izé..(reszketõ hangon, félve hogy ezért most kapni fog rendesen)most vettem észre hogy ittvan másfél napja a Manhunt az asztalunkon...
(tenyér csattanik a homlokon... hosszas csend...)

Alien
így van😊

Lacc
Hû a kis bennfenntes 😄
az mind1 ezt csak megjegyeztem +ba csak neked ment a válasz, az hogy kinek kivel miylen kapcsolata van nagyon nem forumtéma szvsz 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Alien
az már legyen az én titkom, hogy hogyan érdeklõdöm meg😊

kár hogy deviancenak meg a többi csapatnak nincs székháza ami elé lehetne menni tüntetni a késés miatt 😄

Alien
😊 ha ma éjjel sem jön ki a játék, meg holnap sem, akkor majd megérdeklõdöm, hogy hol tartanak a Manhunt-al illetve a Hitmannal.

ez alap, csak unalmamban már minden hüeséget kitálalok😊

hát nekem hitman örök etalon ... már amig el nem baszák az egyik soronkövetkezõ részt, de amig élünk remélünk 😊
manhunt nekem emg olyan kétesélyes, vagy jólesz vagy nem 😄

Hmuda
Valahogy a Hitman engem most hidegen hagy. Inkább várom a Manhuntot (persze a nagy öreg folytatása is a listán van :-) ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Alien
ezzel nem értek egyet😊 több tag van a Deviance-on belül, olyan nincs, hogy csak 1 dologra koncentrálnak. manhunt meg ott porosodik az asztalukon?? ugyanmár😊 ez verseny, a többi csapat is gõzerõvel dolgozhat😊 majd csak jön pár napon belül

szerintem is ez van, valamin pöcsölnek de tuti hogy nem a csodavédelemben akadtak el... 😊

szvsz mindenki a hitmant próbálja feltörni dev-nél és manhunt meg ott porosodik az asztalukon. majd csak észreveszik

Knox
Szerintem ezeknek a csapatoknak ugy igazi akadályt egyik sem jelent! Régi idõkben kb 1 éve még 1 hét is eltelt mire kijött a tört verzió!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Lacc
De az is lehet hogy leálltak játszani 😊
ebbe nem sok logikát látok, max az lehet hogy manhuntal se tudnak mit kezdeni 😊

Lacc
Azért csak vannak elegen a kettõre.
gondolom ezesetben csak annyi hogy a dev nemtud mitkezdeni hitmannel ezrét késik manhunt is

amugy a hitmannek mikoze a manhunthoz?

jól el veszett 😄DD

Lacc
Corey benned egy költõ veszett el
hm.. deviance lockpick-e ugyláccik beletörött a Hitman: Contracts zárába

Lacc
Kapkodhatának már mert holnap reggel már ölni akarok 😊
Alien
már biztos folyamatban van a Pc-s verzión is.

de azok elég rendesen😞
Ja csak a pc-s rölízek vannak befagyva.😞

nah ezt is kiadták Xbox-on (nforce).

Glpetyus
THX

Beagie
kapható a boltokban (USA)

www.gtr-masters.hu

Glpetyus
Mi az,hogy kiszállitották????

Nah kiszállították game-t, szal ma valsz meg is jelenik.

Beagie
nah kijött hivatalosan, nemsokára lehet tölteni.

www.gtr-masters.hu

Elõfordul.

Hmuda
Az egy dolog, de a gémszar általában nagy kamukat szokott írni. én már egy szavukat se hiszem.