1529
  • DePreSsZYo
    Körülbelül mikkora várható?
  • IMYke2.0.0.0
    Aki nem érti ennek a Játéknak a humorát, az sajna, sokról marad le. Na, azoknak (is) készül a magyarításom...

Idézet: "Rendezö: Kövesd a Fehér Nyulat! Te csak egy kibaszott ronda Alice vagy!"
    A felszólítás nekünk, a főhösnek szól...
    A Fehér Nyúl visszatérő alak.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben na, már azt hittem Te is olyan vagy, tudod, na...

• Gabe18
    A GTA nem hatott semmire,csak néhány idiótának jó ezen az alapon belekötnie...
  • antijedi
    meg üvegszilánkos és szögbelövős , stb... :PPP
  • LSC
    Azért kíváncsi leszek hány zacskós gyilkosság lessz az USA-ban az elemi iskola 4-ik osztályában. A GTA is kihatott néhány elhanyagolt gerekre.
  • Hmuda
    Ne vedd már komolyan... :P
  • IMYke2.0.0.0
    Khm... olvass egy kicsit vissza, akkor az neked is szól.

• I.C.ram
    Eléggé szar ez a játék... Anno a Croc 2 jobban lekötött :(
  • antijedi
    dehogy brutális...
    ezt pont a 3-4 éves gyerekek lelki fejlődésének elősegitéséhez találták ki :)
  • IMYke2.0.0.0
    A kicsit brutálisabb fajtából...

• Hmuda
    Nem. Leginkáb a Lego Land-hoz vagy a Rayman-hez tudnám hasonlítani. Aranyos mászkagame.

:DDD
  • dikki*yysw
    Sztem te kevered vmivel!
  • Bandew
    Ebben a játékban van vér?
  • ShaiHulud
    szeritnem tok jo, thief feelingje van a lopodzas miatt.
  • ShaiHulud
    jaja kira:D majd a macheta fog tetszeni :)
  • Hmuda
    Én a WC-t már elvből nem használom. Az egyik legdrágább hely, és még annyi pop-up-ot nyomnak a pofánkba, hogy a fejünk belefájdul. Bezzeg a HDC milliószor olcsóbb és csak egy pop-up van.
  • Lacc
    Hát nekem ennyi elég is volt ebből a gameből, elég unalmas...
  • jocco
    Sajna ezt már nem tudom kipróbálni, mert hirtelen felindulásból le is töröltem az image-t. IsoBusterrel is megpróbáltam elindítani, de azzal sem ment. Pedig általában ha valami Daemonnal nem is ment, ezzel sikerült elindítani. Úgy hogy valószínű csak abban a fránya imageban lesz a hiba. Amúgy a WCO-ról töltöttem, nem tudom hogy valaki másnak is volt e ezzel problémája. Most megpróbálom a HDC-ről leszedni, hátha az müködőképesebb. Azért köszi, ha az új image se müxik majd ezt is kipróbálom.
  • Hmuda
    Bakker a fojtóhurok maxon ultrabrutál. Folyton a fejeket dobálom tégla helyett. :DDD
  • ShaiHulud
    svsz igen, ha gta 3 ment akkor ez is fog:) bar en meg geforce2 gts en is gta3 aztam szal.
  • ShaiHulud
    szvsz tok jo:) machete roxor:)
  • ricsi1
    nemtudjátok,hogy elmegy-e Gefroce 4 mx440-en?
  • Bucser
    Dzsödikém és milyen lött ez a menhánt??? Ajánlod nekem az ilyet???
  • gyraph
    Szerintem pedig Daemon-ba, Emulation->All option on. Talan.
  • jocco
    Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy igazad van, el is kezdem letölteni megint egy másik helyről, hát ha az már fog menni. Persze csak remélni tudom, hogy a többi CD jó lesz...
  • antijedi
    daemonal nem hiszem mert énis azal tettem fel és jó volt :)
    szvsz szar az egyes cd image fileja...
  • jocco
    Hi!
    Lenne egy problémám a program telepítésével.

Már egész az elején, a felkészülés a telepítésre szöveg eltünése után megjelenik egy ablak hogy valami probléma van a telepítéssel és csak a finish gomb aktív, aminek a megnyomása után persze kilép a telepítésből.
    Nem volt CD-ém ezért a DAEMON Toolsal próbálom telepíteni, lehet hogy azzal van probléma?
    Ha valakinek volt már hasonló problémája és tud valami megoldást légyszi irjon.
    Előre is köszi.
  • antijedi
    :D
  • Knox
    Legyen béke! és lett béke!

Probáljátok ki: közelharcban kifektetitek a fickot, majd amikor már holtan fekszik, bumm a fejére a baseball ütővel!
  • antijedi
    énis utálom pl a sims-et mégse emléxem hogy egyetlen egyszer is irtam volna bármelyik sims topicba, vagy bármelyik simsfant is leidiotáztam volna :)
  • antijedi
    hát ezaz, ha nekem nem teccik egy game attól még nem hordom le a sárga földig azt akinek esetleg mégis..., meg eleve nem is nagyon irok forumába mert minek? nekem nem jönbe másnak igen, nagy dolog ettől mgé nem dől össze a világ elvégre külömbözőek vagyunk...
  • antijedi
    jah :)
  • Tibre
    erről van szó,én is ezt hajtogatom neki 3 hónapja
  • IMYke2.0.0.0
    Na ez az... S lásd: #448!

• DONGUBA
  • antijedi
    amugy meg nekem se jött be annyira mint vártam de mégsem hangoztatom állandóan ezt, azt meg főképp nem hogy akinek mégis tetszik esetleg az idegbeteg lenne...
  • ShaiHulud
  • DONGUBA
    .Zacskot a fejere.hat nekem nem naon teccik
  • antijedi
    nem vagyok én ellenséges csak ugy adtad elő az egészet hogy azért mert neked nem teccik senki másnak se teccen akkor, mintha te lennél a világ közepe..., és ok hogy elmondtad egy szer kétszer hogy neked nem jön be, de már beirtad vagy 50szer, bár lehet romániában ez a divat vagy nemtom, de szvsz mindenki tudomásulvettem már igyis de azért mert neked nem teccik és a te lelkivilágod nem birja attol még más nem feltétlen kell hogy örült legyen csak azért mert te igy látod..