1529
![](http://sgtagok.srv.hu/pictures/manhunt_banner.jpg)
-
DePreSsZYo #489 Körülbelül mikkora várható? -
Aki nem érti ennek a Játéknak a humorát, az sajna, sokról marad le. Na, azoknak (is) készül a magyarításom...
Idézet: "Rendezö: Kövesd a Fehér Nyulat! Te csak egy kibaszott ronda Alice vagy!"
A felszólítás nekünk, a főhösnek szól...
A Fehér Nyúl visszatérő alak.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Rendben na, már azt hittem Te is olyan vagy, tudod, na...
Gabe18 #486 A GTA nem hatott semmire,csak néhány idiótának jó ezen az alapon belekötnie... -
antijedi #485 meg üvegszilánkos és szögbelövős , stb... :PPP -
Azért kíváncsi leszek hány zacskós gyilkosság lessz az USA-ban az elemi iskola 4-ik osztályában. A GTA is kihatott néhány elhanyagolt gerekre. -
Ne vedd már komolyan... :P -
Khm... olvass egy kicsit vissza, akkor az neked is szól.
Eléggé szar ez a játék... Anno a Croc 2 jobban lekötött :( -
antijedi #480 dehogy brutális...
ezt pont a 3-4 éves gyerekek lelki fejlődésének elősegitéséhez találták ki :) -
A kicsit brutálisabb fajtából...
Nem. Leginkáb a Lego Land-hoz vagy a Rayman-hez tudnám hasonlítani. Aranyos mászkagame.
:DDD -
Sztem te kevered vmivel! -
Ebben a játékban van vér? -
ShaiHulud #475 szeritnem tok jo, thief feelingje van a lopodzas miatt. -
ShaiHulud #474 jaja kira:D majd a macheta fog tetszeni :) -
Én a WC-t már elvből nem használom. Az egyik legdrágább hely, és még annyi pop-up-ot nyomnak a pofánkba, hogy a fejünk belefájdul. Bezzeg a HDC milliószor olcsóbb és csak egy pop-up van. -
Hát nekem ennyi elég is volt ebből a gameből, elég unalmas... -
jocco #471 Sajna ezt már nem tudom kipróbálni, mert hirtelen felindulásból le is töröltem az image-t. IsoBusterrel is megpróbáltam elindítani, de azzal sem ment. Pedig általában ha valami Daemonnal nem is ment, ezzel sikerült elindítani. Úgy hogy valószínű csak abban a fránya imageban lesz a hiba. Amúgy a WCO-ról töltöttem, nem tudom hogy valaki másnak is volt e ezzel problémája. Most megpróbálom a HDC-ről leszedni, hátha az müködőképesebb. Azért köszi, ha az új image se müxik majd ezt is kipróbálom. -
Bakker a fojtóhurok maxon ultrabrutál. Folyton a fejeket dobálom tégla helyett. :DDD -
ShaiHulud #469 svsz igen, ha gta 3 ment akkor ez is fog:) bar en meg geforce2 gts en is gta3 aztam szal. -
ShaiHulud #468 szvsz tok jo:) machete roxor:) -
nemtudjátok,hogy elmegy-e Gefroce 4 mx440-en? -
Dzsödikém és milyen lött ez a menhánt??? Ajánlod nekem az ilyet??? -
Szerintem pedig Daemon-ba, Emulation->All option on. Talan. -
jocco #464 Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy igazad van, el is kezdem letölteni megint egy másik helyről, hát ha az már fog menni. Persze csak remélni tudom, hogy a többi CD jó lesz...
-
antijedi #463 daemonal nem hiszem mert énis azal tettem fel és jó volt :)
szvsz szar az egyes cd image fileja... -
jocco #462 Hi!
Lenne egy problémám a program telepítésével.
Már egész az elején, a felkészülés a telepítésre szöveg eltünése után megjelenik egy ablak hogy valami probléma van a telepítéssel és csak a finish gomb aktív, aminek a megnyomása után persze kilép a telepítésből.
Nem volt CD-ém ezért a DAEMON Toolsal próbálom telepíteni, lehet hogy azzal van probléma?
Ha valakinek volt már hasonló problémája és tud valami megoldást légyszi irjon.
Előre is köszi. -
antijedi #461 :D -
Legyen béke! és lett béke!
Probáljátok ki: közelharcban kifektetitek a fickot, majd amikor már holtan fekszik, bumm a fejére a baseball ütővel!
-
antijedi #459 énis utálom pl a sims-et mégse emléxem hogy egyetlen egyszer is irtam volna bármelyik sims topicba, vagy bármelyik simsfant is leidiotáztam volna :) -
antijedi #458 hát ezaz, ha nekem nem teccik egy game attól még nem hordom le a sárga földig azt akinek esetleg mégis..., meg eleve nem is nagyon irok forumába mert minek? nekem nem jönbe másnak igen, nagy dolog ettől mgé nem dől össze a világ elvégre külömbözőek vagyunk... -
antijedi #457 jah :) -
erről van szó,én is ezt hajtogatom neki 3 hónapja -
Na ez az... S lásd: #448!
-
antijedi #453 amugy meg nekem se jött be annyira mint vártam de mégsem hangoztatom állandóan ezt, azt meg főképp nem hogy akinek mégis tetszik esetleg az idegbeteg lenne... -
ShaiHulud #452 -
.Zacskot a fejere. hat nekem nem naon teccik
-
antijedi #450 nem vagyok én ellenséges csak ugy adtad elő az egészet hogy azért mert neked nem teccik senki másnak se teccen akkor, mintha te lennél a világ közepe..., és ok hogy elmondtad egy szer kétszer hogy neked nem jön be, de már beirtad vagy 50szer, bár lehet romániában ez a divat vagy nemtom, de szvsz mindenki tudomásulvettem már igyis de azért mert neked nem teccik és a te lelkivilágod nem birja attol még más nem feltétlen kell hogy örült legyen csak azért mert te igy látod..