1529
-
antijedi #529 np :) -
#528 Evvan, letöltik ingyen, és ha nem tetszik akkor fujjogás. -
#527 Felhabrottal de abban legalabb volt fiiling :) el volt humorizalva az egesz. -
#526 Jol van na... bocs csak az este felbaszott hangulatom volt... -
#525 Én azt nem értm, hogy miért akarsz védekezni?? Neked tetszik neki nem... Vélemény kicserélve és kész.. Te kezdted szapulni azokat akiknek nem tetszett a game, hogy biztos nem tudnak engolul és mlyen bénák... Ennyi több nem történt. Aztán meg bepukkadtál egy hasonló stílusú visszaszólásra.... -
Skyline #524 Hmm...
Nemtom hanyadik pályán vagyok már de a Péntek 13 kedvelőknek megemlíteném a machetát amivel mókás kivégzést lehet produkálni majd a levágott fejet lehet cipelni,eldobni.
Valamint már volt egy kétszer nagy mágneses daru amivel hűtőszekrényt felkapva a szeméttelepen jól kilehetett lapítani a népeket.
Szögbelövő is egész kellemesen működik,duplacsövű medveölő barátra is lelünk ami fejlövésnél azonnal fejszétloccsanást okoz stbstb...
A játék eleje télleg kicsit uncsinak tűnik ahol most tartok ez már sztem egész faja.
Csipázom az olyan looser usereket akik egy pálya áttolása után fullleszarozzák a progit..:)
HJa meg volt valamelyik videóbejátszásba valami disznóember épp adták neki a tápot...
Szal egyre fajább a cucc előrehaladva -
Corey #523 1szer mindenképp végig lehet tolni, most épp a berugott csövest kísértem el:) kiváncsi vagyok a végére. a lövöldözős részek néha idegesítőek tudnak lenni.. -
#522 bazzeg,irtam mar hogy az a véleményem hogy izlés kérdése és te bénaztal le mindenkit akinek nem tetszik.gondolkozz el ember egy picit!én nem ugy irtam le a véleményemet a cuccról hogy hú mekkora primkó állat akinek tetszik,ez a te stilusod!nagyarcú.fasz se ért meg egy ilyen embert,remélem. -
NiGhTM4R3 #521 Sztem nagyon jó játék lett. Vkinek tetszik, vkinek nem, ezzel nincs semmi gond. Csak azt nemértem h miért kell fikázni rögtön...ha nemtetszik nemjátszol vele, egyébként, ha nemtetszik miért vagy itt? Elmondod egyszer h nemtetszik és továbbállsz. Sztem a topicnak az lenne a lényege h arról dumáljunk miért jó, meg itt ez jó benne, az jó benne...
Nah mind1, vannak akikkel nemlehet beszélni. Akinek nem inge... -
#520 Nekem is tetszik. Poén a játék. Nincs vele semmi baj. Nem év játéka és még csak nemis a hónapé ,de 1x végig lehet tolni. Magyarítást meg várom. Bár megértem ,de annyira jók néha a kameramozgások ,hogy inkább a képre figyelnék:D -
#519 Ja, nem azért írtam a "bye"-t... hanem csak elköszöntem.
Nem mindenkit szapultam, hanem azokat akik fikázzák a Játékot, mikor egy vasukba sem került (effektíve, hiszen net-, áramdíj). Nem, én sem vettem, de ne ezzel védekezzetek!
Talán valaki megért. Talán senki.
Érdekes, hogy minden új stuff esetében jönnek a fikázók, és mindig azoknak kell védekeznie (ezért, meg azért jó ez és ez a Játék), akiknek tetszik.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#518 Nem tom ti honnan töltöttétek le a GAMEST ?????Hmmmm??? -
#517 pfff bye.
Nem kell adni itt a durcit :/ -
#516 hmm,ha jol olvasom te mindenkit szapultál de részemről ennyi! -
#515 bye! -
#514 Hm. Érdekes. Valaki elkezd szapulni egy embert, azonnal jönnek a többiek is. Szép. Gratulálok.
Tudjátok, van egy mondás: "Akinek nem inge ne vegye magára!" Hát Ti szépen magatokra vettétek. Gratulálok ehhez is.
Bye!
#513 Képzeld nem csak te értesz itt angolul, de az még nem azt jelenti, hogy ezek húú de klafa poénok, mert szerintem nem azok... GTA3-ban voltak hasonló beszólások, de az legalább nem ezekre a húú de fasza poénokra épített. -
#512 Ja látom már mások is megemlítették :) -
#511 Történet nem rossz, volt is egy ilyen film, ami ugyanerről szólt. Runing man vagy valami hasonló címe volt. -
#510 te mi a szarért bénázol le bárkit is?ha neked tetszik másnak is tetszenie kell?mellékesen értem a "poénokat" de egy árva mosolyt sem sikerült az arcomra csalniuk és szerintem állj le ezzel a majom hozzáállással! -
#509 Értem a háttértörténetet, értettem, hogy ez egy tv-műsor, és értem a "vicces" beszólásokat is játék közben. De ezek közül alig akad, ami tetszik, és max azok is megmosolyogtatók.
Senki nem szólt semmit ez ellen az árnyalt humor ellen, nem nagyon értem ezt a kirohanást :) Vagy ennyire odavagy érte hogy felfogtad a szövegeket? :P -
#508 Ja, a klasszikus nem jutott eszembe! Hála!
Mert ugye a Menekülő ember is egy show volt...
Én azért adok neki esélyt, és le is magyarítom.
#507 Inkábba Menekülő embert kellett volna említened.
Amúgy értem a sztorit, de attól még sz@r. :-)
Ez van! Ez most nem jött össze a Rockstarnak. -
#506 Te jószagú atya úristen!
Ennyire bénák lennétek?!
Ért valaki itt angolul, vagy csak fikázni tudtok?
Ez a Játék tele van árnyalt humorral.
Arról nem is beszélve, hogy a főszereplő (Cash, azaz mi) azért lett megmentvem hogy élő erőszak-TV-film-műsor főszereplője legyen, ergo, semmi köze az autós üldözésekhez, szájba pisilésekhez, hiszen, azt a TV-nézők nem fogadnák el!
Gondolkozzatok már!
Láttátok a Menekülés New York-bólt? Na, ha igen, akkor tudjátok miért ilyen a film.
Láttátok a Mad Max-et? Akkor van elképzelésetek a normál fizikai erőszakról - gépek nélkül.
Ez egy TV-show!
#505 ez kaki,a masodik pálsya végére meguntam,nem is brutális.kár hogy elcseszték,mitöl kapott ez jó értékelést nem értem. -
Skyline #504 Postal 2vel azért nem hasonlítanám össze mert itt a brutalitás reális abba eltúlzott..:)
Én sztem végigtologatom,mert pc-n az utcai verekedős játékok terén itrózatos pangás van sajna:( -
#503 Na jó, asszem ezt már törlöm is. De azért megjött a kedvem egy kis Postalozashoz. -
#502 Mondjuk én azt is el tudom képzelni, hogy ilyenre akarták megcsinálni, csak már annyian fenyegetőztek, meg felháborodtak a GTA miatt, hogy inkább átformálták ilyenre, hogy rosszfiúkat kell gyilkolásznunk. -
Corey #501 1-2 autósüldözés pl feldobhatta volna a game-t, a gta3 motorja úgyis csúcs abban. sztem cool lenne;) Nincsenek kihasználva a lehetőségek, "üres" a game -
#500 Tényleg ez jó ötlet lett volna. Sokkal jobb legalábbis mint ami ebbe van :D -
#499 Hááát...
Nem valami nagy szám ez a game. Ha legalább brutálisabb lenne.
Az egész erről fog szólni, hogy megyekj a sötét zugokba, és gyilkolok?
Azt hittem ez valami olyasmi lesz, mint mondjuk a Péntek 13, csak hogy itt mi leszünk a gyilkosok, és menekülnek előlünk a fiatal csitrik meg srácok, de hát nem. :-D -
#498 Jaja, "nekem családom van" -
#497 Gondolom crc-s az iso vagy valami. Ha egybe töltötted le akkor van rá esély, hogy szarul, de ha meg szétdarabolva, még akkor is :) -
#496 Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Előre is köszi!!!! -
#495 Ebben is könyörögnek az életükért, akkor ha elkezded őket verni, és már a földön fetrenegenek. Ott ígérgetnek neked mindent, ha életben hagyod őket. Olyankor kell őket 3x vesénrúgni :D -
#494 Hát azokon tényleg kiakadtam, meg azon, ahogy könyörögtek az életükért. Remélem ebben nem nagyon lesz ilyen. -
#493 Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Előre is köszi!!!! -
#492 Hát a Postal 2 messze brutálisabb volt. Pl. Ebbe nem lehet szájonhugyozni valakit aztán mikor elkezd hányni lecsapni a fejét szívlapáttal :DDD -
#491 Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Előre is köszi!!! -
#490 Na már lejött. Hamarosan kiélhetem perverz szadista hajlamaimat.
Bár én már a Postal2-n is eléggé felháborodtam.