1529
  • antijedi
    np :)
  • dikki*yysw
    Evvan, letöltik ingyen, és ha nem tetszik akkor fujjogás.
  • Sephi
    Felhabrottal de abban legalabb volt fiiling :) el volt humorizalva az egesz.
  • Sephi
    Jol van na... bocs csak az este felbaszott hangulatom volt...
  • Bucser
    Én azt nem értm, hogy miért akarsz védekezni?? Neked tetszik neki nem... Vélemény kicserélve és kész.. Te kezdted szapulni azokat akiknek nem tetszett a game, hogy biztos nem tudnak engolul és mlyen bénák... Ennyi több nem történt. Aztán meg bepukkadtál egy hasonló stílusú visszaszólásra....
  • Skyline
    Hmm...
    Nemtom hanyadik pályán vagyok már de a Péntek 13 kedvelőknek megemlíteném a machetát amivel mókás kivégzést lehet produkálni majd a levágott fejet lehet cipelni,eldobni.
    Valamint már volt egy kétszer nagy mágneses daru amivel hűtőszekrényt felkapva a szeméttelepen jól kilehetett lapítani a népeket.
    Szögbelövő is egész kellemesen működik,duplacsövű medveölő barátra is lelünk ami fejlövésnél azonnal fejszétloccsanást okoz stbstb...
    A játék eleje télleg kicsit uncsinak tűnik ahol most tartok ez már sztem egész faja.
    Csipázom az olyan looser usereket akik egy pálya áttolása után fullleszarozzák a progit..:)
    HJa meg volt valamelyik videóbejátszásba valami disznóember épp adták neki a tápot...
    Szal egyre fajább a cucc előrehaladva
  • Corey
    1szer mindenképp végig lehet tolni, most épp a berugott csövest kísértem el:) kiváncsi vagyok a végére. a lövöldözős részek néha idegesítőek tudnak lenni..
  • zoli80
    bazzeg,irtam mar hogy az a véleményem hogy izlés kérdése és te bénaztal le mindenkit akinek nem tetszik.gondolkozz el ember egy picit!én nem ugy irtam le a véleményemet a cuccról hogy hú mekkora primkó állat akinek tetszik,ez a te stilusod!nagyarcú.fasz se ért meg egy ilyen embert,remélem.
  • NiGhTM4R3
    Sztem nagyon jó játék lett. Vkinek tetszik, vkinek nem, ezzel nincs semmi gond. Csak azt nemértem h miért kell fikázni rögtön...ha nemtetszik nemjátszol vele, egyébként, ha nemtetszik miért vagy itt? Elmondod egyszer h nemtetszik és továbbállsz. Sztem a topicnak az lenne a lényege h arról dumáljunk miért jó, meg itt ez jó benne, az jó benne...
    Nah mind1, vannak akikkel nemlehet beszélni. Akinek nem inge...
  • CarajoEsp
    Nekem is tetszik. Poén a játék. Nincs vele semmi baj. Nem év játéka és még csak nemis a hónapé ,de 1x végig lehet tolni. Magyarítást meg várom. Bár megértem ,de annyira jók néha a kameramozgások ,hogy inkább a képre figyelnék:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, nem azért írtam a "bye"-t... hanem csak elköszöntem.
    Nem mindenkit szapultam, hanem azokat akik fikázzák a Játékot, mikor egy vasukba sem került (effektíve, hiszen net-, áramdíj). Nem, én sem vettem, de ne ezzel védekezzetek!
    Talán valaki megért. Talán senki.

Érdekes, hogy minden új stuff esetében jönnek a fikázók, és mindig azoknak kell védekeznie (ezért, meg azért jó ez és ez a Játék), akiknek tetszik.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • tomasz
    Nem tom ti honnan töltöttétek le a GAMEST ?????Hmmmm???
  • I.C.ram
    pfff bye.

Nem kell adni itt a durcit :/
  • zoli80
    hmm,ha jol olvasom te mindenkit szapultál de részemről ennyi!
  • zoli80
    bye!
  • IMYke2.0.0.0
    Hm. Érdekes. Valaki elkezd szapulni egy embert, azonnal jönnek a többiek is. Szép. Gratulálok.
    Tudjátok, van egy mondás: "Akinek nem inge ne vegye magára!" Hát Ti szépen magatokra vettétek. Gratulálok ehhez is.

Bye!

• I.C.ram
    Képzeld nem csak te értesz itt angolul, de az még nem azt jelenti, hogy ezek húú de klafa poénok, mert szerintem nem azok... GTA3-ban voltak hasonló beszólások, de az legalább nem ezekre a húú de fasza poénokra épített.
  • I.C.ram
    Ja látom már mások is megemlítették :)
  • I.C.ram
    Történet nem rossz, volt is egy ilyen film, ami ugyanerről szólt. Runing man vagy valami hasonló címe volt.
  • zoli80
    te mi a szarért bénázol le bárkit is?ha neked tetszik másnak is tetszenie kell?mellékesen értem a "poénokat" de egy árva mosolyt sem sikerült az arcomra csalniuk és szerintem állj le ezzel a majom hozzáállással!
  • Lacc
    Értem a háttértörténetet, értettem, hogy ez egy tv-műsor, és értem a "vicces" beszólásokat is játék közben. De ezek közül alig akad, ami tetszik, és max azok is megmosolyogtatók.

Senki nem szólt semmit ez ellen az árnyalt humor ellen, nem nagyon értem ezt a kirohanást :) Vagy ennyire odavagy érte hogy felfogtad a szövegeket? :P
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, a klasszikus nem jutott eszembe! Hála!
    Mert ugye a Menekülő ember is egy show volt...

Én azért adok neki esélyt, és le is magyarítom.

• Bandew
    Inkábba Menekülő embert kellett volna említened.
    Amúgy értem a sztorit, de attól még sz@r. :-)
    Ez van! Ez most nem jött össze a Rockstarnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Te jószagú atya úristen!
    Ennyire bénák lennétek?!
    Ért valaki itt angolul, vagy csak fikázni tudtok?
    Ez a Játék tele van árnyalt humorral.
    Arról nem is beszélve, hogy a főszereplő (Cash, azaz mi) azért lett megmentvem hogy élő erőszak-TV-film-műsor főszereplője legyen, ergo, semmi köze az autós üldözésekhez, szájba pisilésekhez, hiszen, azt a TV-nézők nem fogadnák el!
    Gondolkozzatok már!
    Láttátok a Menekülés New York-bólt? Na, ha igen, akkor tudjátok miért ilyen a film.
    Láttátok a Mad Max-et? Akkor van elképzelésetek a normál fizikai erőszakról - gépek nélkül.

Ez egy TV-show!

• zoli80
    ez kaki,a masodik pálsya végére meguntam,nem is brutális.kár hogy elcseszték,mitöl kapott ez jó értékelést nem értem.
  • Skyline
    Postal 2vel azért nem hasonlítanám össze mert itt a brutalitás reális abba eltúlzott..:)
    Én sztem végigtologatom,mert pc-n az utcai verekedős játékok terén itrózatos pangás van sajna:(
  • Bandew
    Na jó, asszem ezt már törlöm is. De azért megjött a kedvem egy kis Postalozashoz.
  • Bandew
    Mondjuk én azt is el tudom képzelni, hogy ilyenre akarták megcsinálni, csak már annyian fenyegetőztek, meg felháborodtak a GTA miatt, hogy inkább átformálták ilyenre, hogy rosszfiúkat kell gyilkolásznunk.
  • Corey
    1-2 autósüldözés pl feldobhatta volna a game-t, a gta3 motorja úgyis csúcs abban. sztem cool lenne;) Nincsenek kihasználva a lehetőségek, "üres" a game
  • Lacc
    Tényleg ez jó ötlet lett volna. Sokkal jobb legalábbis mint ami ebbe van :D
  • Bandew
    Hááát...
    Nem valami nagy szám ez a game. Ha legalább brutálisabb lenne.
    Az egész erről fog szólni, hogy megyekj a sötét zugokba, és gyilkolok?
    Azt hittem ez valami olyasmi lesz, mint mondjuk a Péntek 13, csak hogy itt mi leszünk a gyilkosok, és menekülnek előlünk a fiatal csitrik meg srácok, de hát nem. :-D
  • Eye-scream
    Jaja, "nekem családom van"
  • Lacc
    Gondolom crc-s az iso vagy valami. Ha egybe töltötted le akkor van rá esély, hogy szarul, de ha meg szétdarabolva, még akkor is :)
  • tomasz
    Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Előre is köszi!!!!
  • Lacc
    Ebben is könyörögnek az életükért, akkor ha elkezded őket verni, és már a földön fetrenegenek. Ott ígérgetnek neked mindent, ha életben hagyod őket. Olyankor kell őket 3x vesénrúgni :D
  • Bandew
    Hát azokon tényleg kiakadtam, meg azon, ahogy könyörögtek az életükért. Remélem ebben nem nagyon lesz ilyen.
  • tomasz
    Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Előre is köszi!!!!
  • Lacc
    Hát a Postal 2 messze brutálisabb volt. Pl. Ebbe nem lehet szájonhugyozni valakit aztán mikor elkezd hányni lecsapni a fejét szívlapáttal :DDD
  • tomasz
    Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Előre is köszi!!!
  • Bandew
    Na már lejött. Hamarosan kiélhetem perverz szadista hajlamaimat.

Bár én már a Postal2-n is eléggé felháborodtam.