1529
-
#609 Mia, te meg nem alszol? :-)
Holnap melo! -
#608 Action : nekem simán lehet az egérrel nézelödni, amolyan Tomb-raideresen. Nézd meg esetleg a control beállitásokat, meg a mouse sensitivity-t. Ja, és persze ne firstpersonban, hanem 3rd personban érvényes ez. Ha átváltok "belsö" nézetre, ott asszem nekem sem nézelödik körbe. Bár talán 1x próbáltam ki, nem nyerö a belsö nézet.
Davos : thx -
davos80 #607 Nálam nem. -
Action #606 Sziasztok!
Kérdésem lenne. Mi a faszért lehet az hogy csak oldalazni lehet a palival fordulni nem? az egérrel lehetne elvileg a kamerát forgatni? MErt nekem az sem müxik! Másnál nem voltak irányitásbeli problémák? -
davos80 #605 Printscreen.A daruval is meglehet oldani, csak az nehezebb.
-
#604 Hm. Tehát a ráejtheted-a-fejükre-is opció nem nyerö. Oké, köszi az infót.
Mellesleg hogy screenshotolsz? Beépitett func, vagy valami képlopó? -
davos80 #603 Ja, lehet.Így jobban látni. -
davos80 #602 1.Beszálsz daru
2.Jönnek az emberek
3. kirohansz a daruból, futsz, ahogy tudsz, valami árnyékba
Innen már tudod -
#601 THX.Ezt az "effektet" lehet lekapcsolni,vagy itt má' le van??Me' igy elég "fura". -
#600 Ááááárghhhhh!
Megint megszivatott a rohadék. Végre átvergödtem a nyisd-ki-a-kaput-a-zöld-gombbal pályán, most a darusnál vagyok. Volt egy elraktározott SAVE-em, és ahogy mentem a kannáért, láttam, hogy ott egy másik SAVE point. Gyorsan mentettem egyet, és utánna vettem fel a kazit. Fogtam a kannát, és elcipeltem a daruig, közben hidegre tettem 1-2 fószert. (érdemes valóban úgy vadászni, hogy zajt csapsz, odajön, de sosem egész közel, hanem elfordul, és kill)
Na, elértem a daruig, beöntöttem a benyát, de mondom itt mentek egyet, mert azt beszéltétek itt lentebb, hogy geci a darus pálya. Eddig nem volt kifejezetten az, igy hát most lesz. Le is mentette szépen, ülök be a daruba, felszippantom a hütöt, vagy miafrászt, erre jön egy gecó, azt lö rám. Hát hirtelen asse tudtam micsinájak, nyomtam egy entert, erre kiszállt a daruból, ez meg szitává lött.
És mit tölt vissza ez a rohadék???? Hát jóhogy azt, amikor még a hangárban vagyok a kannáért menet!!! (rohannak felém a csávók)
De mi a faszért nem azt, amikor a benzin beöntés után mentettem???!!!
Nemmondom, hogy hüde nehéz volt kinyirni azt a 4-5 fószert, de akkoris vagy 10 perc, és félek, hogy még 15x vissza kell töltenem, mert ráadásul nemtom mit kell csinálni a daruval. (help!)
Miért nem ott ment, ahol én mondom?? (help2!)
Megyek aludni. Holnap kelés hajnalban, mert 7re viszem a verdát futóztatni. -
davos80 #599 Cheat, akinek nehéz lenne:cc -
davos80 #598 Épp hóhérosdit játszok. -
davos80 #597 Valakinek köllött kép:
-
Corey #596 csak ne nyomj uninstall-t az első fél órában, mert nem csak annyit tud a game, felmutat az mást is. csak toljad szépen -
Corey #595 Tényleg nem hamar kibontakozós a cucc, várni kell vele mire igazán belejön az ember és a progi is felmutat vmi izgiset. A game igazi villantása a 12. fejezet után kezdődik, addig 1-2 rész tényleg unalmas lehet, csak ien "Menj Cash és vágd fel őket, csonkold meg testüket, verd ki belőlük az összes leheletnyi életet" alapon kell túlélni, amibe színt visznek a kivégzések. Majd egy idő után megjelennek a lőfegyverek, és a lövöldözős részek, mely felváltja a lopakodást, és az arra már kisujjban leledző kivégzéseket. A 12-13. fejezetkor/előtt olyan Freedom Fighters-es módra kell lövöldözni az ellent, hide&shoot féle módra. Ezen fejezetek után te leszel a Hunter és nem a hunted, neked kell kideriteni 1-2 dolgot és segiteni valakinek (aki érti a sztorit az tudja miről van szó), szal egy kicsit felváltja a tényállást. Mondjuk ugyanugy hide&seek meg shooting lesz, de más cél érdekében tesszük, szal nem végig ez a TV-s csákó beszél a fülünkbe különböző beteg, ortopéd, elmeroggyant feladatokat adván. Nekem ezek után kifejezetten tetszik, még szerencse hogy birtam idáig, végre valami szín van benne (ha nem is a legerősebb, egy kis halvány legalábbis), ami késztet arra hogy tényleg megéri eccer letolni. Nem a legjobb, de nem is a legeslegrosszabb. Magát a lőfegyver kezelési és hide&seek megoldást szivesen látnám egy elkövetkezendő GTA-ban, nagyon feldobná azt is. Szvsz amilyen lövöldözési "rendszer" van ebben, az élethűbb mint ami eddig a GTA-ban volt. -
#594 Nekem a legjobban az áruházas rész tetszett. Ez a Time Crisis szerű kilépek-lövök-visszabújok dolog nagyon bejött. -
#593 Ja, ezen én is gondolkoztam. Mondjuk arra jó, hogy berakod az ellen útvonalára és amíg fölötte löki a monológot, megdöföd párszor. :-) -
#592 Annak. hogy a hullákat lehet cipelni van vmi értelme? Mert ha megtalálják max káromkodnak egyet azt kész... -
antijedi #591 hehe már alakulnak a progi hatásai :D -
davos80 #590 De én igen, az ofőmet megfojtom, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
szalacsy2 #589 Eleinte nekem is kicsit monoton volt, de mos már azt mondom, hogy ha nem is csillagos, de simán ötös a cucc. Bánhatja, aki hamar félredobta. Azt nem mondanám, hogy sok eszmei mondandója lenne a játéknak, viszont hangulatos, izgalmas, és egyre jobb : )A lövöldözős részek is nagyon bejönnek. Szal szerintem aki bizonytlan, nyugodtan próbálja ki. Egy kis SPOIILER *******
Nem tudom ki hogy van vele, de mióta találkoztam a családdal, egyre nagyobb élvezettel nyírom ki a genyókat. Ráadásul mivel elég sokat kell ügyeskedni, tényleg Manhunt szaga van. És mielőtt bárki leszólna, nem , nem vagyok elmebeteg. Nem fogom holnap levágni a szomszéd fejét egy darab dróttal...
-
davos80 #588 A hangulata is király!Kicsit posztapokaliptikus/fallout féle. -
Gandibá #587 Na holnap átmegyek haverhoz és leiratom vele, nagyon kiváncsi vagyok a játékra. Ez az egész TV Show ötlet elég jó, remélem a kivitelezés is :) -
#586 Vegigtoltam vegre...a vegefele nagyon nehez...lopakodasbol atmegy szabalyos TPS-be. Eleinte valoban kicsit unalmas, de aztan szepen beindulnak a dolgok. Ja es jo hosszu a game.
-
#585 Most razziáztak. Újabb 10 évig nyugi van :) -
#584 Á...:D -
#583 OK, OK. Elég lesz a flémből!
/Me kicsit aggódós és úgy látszik hülye. -
davos80 #582 Basszus, mennyit szarakodtam, amíg sikerült megcsinálnom a crane-es pályát.Meglehet markoló nélkül is csinálni. -
#581 Menekülj,bazze!!Ott a kommandó az ajtó elött...:D -
#580 Kösz, olvastam a sorok között. -
antijedi #579 mostmár ugyis mind1 ... :P -
#578 De!Úgyhogy állitsd le :D -
#577 Kösz, megvan, töltöm. Amúgy nem lehet ebből az SMSWeb-ből gond? Hatóságok, stb? -
#576 hdc.atw.hu -
#575 Linket a HDC-hez. -
#574 Nem tudjátok, hogy honnan szerehetném meg a Manhunt intrójának a zenéjét? -
#573 Video settingsnél kapcsold ki a Noise FX-et. És nem lesz zavaros. Engem is zavart, mint azt már irtam. -
#572 milyen linket? -
#571 Tudsz berakni linket? -
#570 Neeeeeeem szerintem az első kell meg az utólsóból egy-két db fájl, csak akkor az a baj hogy kimaradnak küldetések.
Bár én mind3-at feltettem.