1529
  • Teperinke
  • Teperinke
    Tök frankón meg vannak csinálva a "kivégzések", olyan jól meg van effektezve, hogy egy csomó ideig azt hittem, hogy videobejátszások. Pedig a 3D motor játssza azokat is.

Amúgy király game. De 16 év alatti elmélyű egyének tényleg ne játsszák:-)
  • IMYke2.0.0.0

Hát még ha majd a videoban látod meg...!
    Ugyanis megcsináltam abban is.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Andie
    Imi : az a zászló-effekt a HUNt -ban :)))
    Kiráj vagy :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak azért, hogy ne legyen pangás, mert ugye a magyarítás halad...

• IMYke2.0.0.0
    "Kövesd a cellablokkot elhagyó nyulat!"
    "Öld meg a járörözö vadászt és juss fel a vezérlöszobába!"
    "Ölj meg minden vadászt a siralomházban!"
    "Juss el bármi áron a mühelybe!"
    "Aktiváld a szenzoros zárat és kövesd a nyulat!"
    "Öld meg a Fehér Nyulat, hogy megszerezd a börtön kapujának kulcsát!"
    "Juss el a kapuhoz és tünj el a börtönböl!"

Ezek a feladatok az egész börtönös pályán.

• pinehead
    Nekem eddig bejön.
    Grafikailag jobban közel áll hozzám ez a mosott SilentHill-es hangulat, mint a Hitman3-é.
  • iMagination
    Valaki tudja mit kell csinálni a Doing Time pályán?
    Börtönben vagyok, folyamatosan likvidálom az enemiket, de nem fogynak...
  • IMYke2.0.0.0
    ManHUNt (jelenlegi kedvenc):
    Grafika: 24 map-ból (+ GLOBAL) / 17 kész.
    Szöveg: 24 map-ból (+GLOBAL) / 8 kész.
    Video: Intro video (hiszen minden más videot feliratoz a program...) - módosítása, vágása és *.bik-be tömörítése kész.

• Andie
    Erre irta itt egy kedves játéktárs, hogy igen primitiv A.I.-je van a game-nek. Most az állatkertes pályán vagyok, és észrevettek ketten is. Rohannak utánnam, kb 20 méterre, beérek egy zsákutcába. Jobbra van 2-3 oszlop, amik árnyékot vetnek. Beállok az árnyékba, és kész. Odajönnek a zsákutca végéhez, és elkezdenek nézelödni, meg magyarázni. Na ugyan hol lehetek??? :))))
    Aztán elsétálnak. Persze én hátulról megtettem a dolgomat. (nem azt!! fujj)

Mondjuk a másik véglet a Thief (már megint ugye :), ahol ha észrevesz az ör, és nem tudsz kellö messzire futni töle, akkor hiába bújsz el az árnyékba, pont feléd indul. Ha a szobának 4 árnyékos sarka van, akkoris pont arra indul, ahol te bújtál meg.

ManHuntnál még azis vicces, hogy gyorsabban futsz, mint a hunterek, igy gyakorlatilag nincs tét. Ha tudod az utat visszafele, 1-2 sarokig, akkor megmenekültél. (mondjuk ez a könnyebbik fokozat, nemtudom a nehezebb mitül más?)

Csillagok : én azt tapasztaltam, hogy a kivégzéseid stilusa, brutalitása a lényeg, és hogy hányszor vettek észre. Az elözö pályán mindenkit 3-as brutalitással öltem le hátulról, igy 3 csillagot kaptam.
  • Gandibá
    Ez igaz, de hát néha elég jó hogy van :)
    Amúgy hogy lehet minnél több csillagosra csinálni a küldiket? Mert Az első 2 pálya egy csillagos lett, a harmadik meg kettő. A harmadikon sok olyan killem volt hogy hátulról csaptam le őket, vagyis amikor a kamera mutatja a kivégzést. Ebből kell minnél többet és annál több csillag lesz vagy mi?
  • Lacc
    De azért az elég abszurd, hogy senki nem képes meglátni téged a félhomályos árnyékban :))
  • Gandibá
    Na tegnap elkezdtem a gamet, iszonyat komoly. Ez a világvége hangulat nagyon cool. A harmadik pályánál tartok, eddig nagyon jó volt, főleg amikor zacskóval kell embereket folytani :D
  • Andie
    Igen, azóta énis rájöttem, hogy ez nem Thief, itt el lehet menekülni szépen. A darus pályát nyomtam végig este, ott meg sok a doboz. Meg van egy rámpa, amolyan hulladék csúzdának néztem. Ott is 3 fószer baromkodik, egyiknél szögbelövö. Leszaladtam észrevettek, szaladok vissza a rámpán, le, a lépcsön, de nézem, hogy sehol sincsenek. MEgyek vissza, hát még a rámpa feléig sem jöttek fel. Komolyan mondom, vagy harmadjára sikerült felcsalnom öket a sötét részhez, olyan érzésem volt, hogy vagy vakok, vagy semmi kedvük az egészhez :)

A második darunál már a hütövel pankrációztam, feelinges volt :)) Belengettem, kioldottam, és kettöt elsodort :)
    Azért gáz, hogy mindegyik a daru hatósugarából lött rám :)
  • Gandibá
    Magyarítod? Az jaú! Amúgy vannak benne vulgáris szövegek (ergo kurvaanyázások)? Még nem volt szerencsém sajna a játékhoz, de majd ma suli után kipróbálom muhahaha :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jelentem: Manhunt
    - Grafika: 25 pályából 16 pálya grafikája kész
    - Szöveg: 25 pályából 3 pálya szövege kész
    - Video: még nem álltam neki.

Jelentés vége.

• BlackWolf
    elkuldte 2szer ez a mocsok de meg anyit hozzafuznek hogy nincs tul nagy ai-juk ha egy sarkon elfordulsz mar nemlatnak leallnak anyazni te meg szepen megkerulheted sokszor volt hogy korbelehetett futni mondjuk egy csomo doboz kozott akkor korbesprinteltem es akkor egyik saroknal lerazodott en setallok tovabb es amikor korbemegyek es a hata moge erek egyceruen kivegzem
  • BlackWolf
    fogom elfutok futok futok aztan amikor szetszorodnak egyesevel a hatukba kerulok es kivegzem oket aztan ha eszrevesznek megint csak futok-futok...
  • BlackWolf
    fogom elfutok futok futok aztan amikor szetszorodnak egyesevel a hatukba kerulok es kivegzem oket aztan ha eszrevesznek megint csak futok-futok...
  • Voltan
    A My Documents könyvtárban
  • torrente
    Miért indul kb. fél képernyőn nálam? Vidókártya miatt? (Geforce2). PS2-őn sokkal jobb ez a játék; aki megteheti azon játssza végig!
  • Gandibá
    Holnap végre meg lesz a game, yupee! :D
  • AMD Norbee
    azt tudtátok? hogy mi is el tudjuk kapni az embert.
  • Corey
    ezért kell lopakodni. az utolsó előtti pálya már nagyon hardos, végig lopakodtam óvatosan árnyékról árnyékra, senki sem vett észre. tököltem is ott egy 3/4órát biztos, de jó volt
  • AMD Norbee
    Hol vannak a savek???
  • Andie
    Azt micsinálsz 6 fószerrel?
    Én kettövel sem birok el.
    Néha 1-el sem
    Nyomogatom az egérgombot mint a hüje, 3 bal, egy jobb, mint ahogy tanitják, de tökmindegy, bizonyos idöközönként elkap, és szarrá ver. Általában két ilyet élek túl... Ha harmadjára is el tud kapni, akkor annyi.
  • BlackWolf
    nekem nagyon bejon a game mig nemjottem ra hogy a kivegzeseknek vannak fokozatai addig nemjott be igazan de mostmar kezd megtecceni meg ezek a szogkilovos csakok nagyondurvak amikor egycerre 6ramtamad nyomom is tovabb most vagyok a 2.darunal elegge flashes
  • Gandibá
    Idáig csak 1 játékot uninstalltam fél órán belül (Blade & Sword), de szerintem ennél nem kell félni emiatt :D
  • Corey
    nah végigtoltam, sztem nem rossz, a kezdeti laposság után kezd felmelegedni. Gamespot értékelésével egyetértek. 8.3/10
  • Andie
    Joystick?
    Milyen egered van? - ámbár ettöl nem függhet. Nekem A4tech rádiós optikai, szal ennél bonyolultabb már nem nagyon lehet. És megy. Hát.. fogalmam sincs, mi lehet. :(

Köszi a hütös tippeket, majd próbálom!
  • Action
    Sajnos nálam nem ez a probléma, mert nincs bedugva gamepad.
    Továbbra sincs lövésem se hogy mi lehet a baj. MEgpróbálokm egy reinstallt, hátha.
  • PrOceSs
    Nálam is a gamepad kavart be.. Vagy a progi van rosszul beállítva, alapból. Miután sikerült játszanom vele, le is töröltem, az ISO fileokkal együtt!:) Rettentő béna gamma...
  • Kaszi46
    közben megoldottam csak a agamepadot kellet kihuznom a agépből. Szoval action lehet nálad is ez a hiba:D
  • I.C.ram
    Erre a választ valaki? Senki többet? Nagyon kéne, mert nagyon megtetszett a music könyvtárában meg csak számomra ismeretlen kiterjesztésű fájlok voltak.
  • Kaszi46
    nekem is ue. a bajom
  • Knox
    Sajnos a megoldást nem tudom, de a HardWired forumon is van egy ilyen probléma! Egyenlőre nincs válasz rá, de nézegess be oda is, hátha megszületik!
  • Action
    ja azt nem is mondtam hogy nekem nem vált át 1st personba sem. Mi a bánatos fasz lehet ez?
  • Knox
    tarts ki, mindjárt jön a machete:DD!
  • Knox
    Tölem kapták a hűtőt az arcukba! szépen sorjában! amig a daruban vagy, nem sebez annyira a szöglövőjük! modszeresen lapítsd őket! kicsit bugos (hűtődobálás) de általában ha kétszer rádobod valakire a 200 kilos hűtőt, már meg is nyekken!:D
  • Action
    3rd pesonban sem nézelödik!!! Egyáltalán sehogy!! A Controlsban minden sensitivity a maxon, szal nem értem mi baja lehet