Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A kicsit brutálisabb fajtából...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmuda
Nem. Leginkáb a Lego Land-hoz vagy a Rayman-hez tudnám hasonlítani. Aranyos mászkagame.

😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dikki*yysw
Sztem te kevered vmivel!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Bandew
Ebben a játékban van vér?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

szeritnem tok jo, thief feelingje van a lopodzas miatt.

jaja kira😄 majd a macheta fog tetszeni 😊

Hmuda
Én a WC-t már elvbõl nem használom. Az egyik legdrágább hely, és még annyi pop-up-ot nyomnak a pofánkba, hogy a fejünk belefájdul. Bezzeg a HDC milliószor olcsóbb és csak egy pop-up van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacc
Hát nekem ennyi elég is volt ebbõl a gamebõl, elég unalmas...
Sajna ezt már nem tudom kipróbálni, mert hirtelen felindulásból le is töröltem az image-t. IsoBusterrel is megpróbáltam elindítani, de azzal sem ment. Pedig általában ha valami Daemonnal nem is ment, ezzel sikerült elindítani. Úgy hogy valószínû csak abban a fránya imageban lesz a hiba. Amúgy a WCO-ról töltöttem, nem tudom hogy valaki másnak is volt e ezzel problémája. Most megpróbálom a HDC-rõl leszedni, hátha az müködõképesebb. Azért köszi, ha az új image se müxik majd ezt is kipróbálom.
Hmuda
Bakker a fojtóhurok maxon ultrabrutál. Folyton a fejeket dobálom tégla helyett. 😄DD

svsz igen, ha gta 3 ment akkor ez is fog😊 bar en meg geforce2 gts en is gta3 aztam szal.

szvsz tok jo😊 machete roxor😊

ricsi1
nemtudjátok,hogy elmegy-e Gefroce 4 mx440-en?

Bucser
Dzsödikém és milyen lött ez a menhánt??? Ajánlod nekem az ilyet???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gyraph
Szerintem pedig Daemon-ba, Emulation->All option on. Talan.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy igazad van, el is kezdem letölteni megint egy másik helyrõl, hát ha az már fog menni. Persze csak remélni tudom, hogy a többi CD jó lesz...
daemonal nem hiszem mert énis azal tettem fel és jó volt 😊
szvsz szar az egyes cd image fileja...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hi!
Lenne egy problémám a program telepítésével.

Már egész az elején, a felkészülés a telepítésre szöveg eltünése után megjelenik egy ablak hogy valami probléma van a telepítéssel és csak a finish gomb aktív, aminek a megnyomása után persze kilép a telepítésbõl.
Nem volt CD-ém ezért a DAEMON Toolsal próbálom telepíteni, lehet hogy azzal van probléma?
Ha valakinek volt már hasonló problémája és tud valami megoldást légyszi irjon.
Elõre is köszi.
😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Knox
Legyen béke! és lett béke!

Probáljátok ki: közelharcban kifektetitek a fickot, majd amikor már holtan fekszik, bumm a fejére a baseball ütõvel!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

énis utálom pl a sims-et mégse emléxem hogy egyetlen egyszer is irtam volna bármelyik sims topicba, vagy bármelyik simsfant is leidiotáztam volna 😊

hát ezaz, ha nekem nem teccik egy game attól még nem hordom le a sárga földig azt akinek esetleg mégis..., meg eleve nem is nagyon irok forumába mert minek? nekem nem jönbe másnak igen, nagy dolog ettõl mgé nem dõl össze a világ elvégre külömbözõek vagyunk...

jah 😊

Tibre
errõl van szó,én is ezt hajtogatom neki 3 hónapja

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

IMYke2.0.0.0
Na ez az... S lásd: #448!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

amugy meg nekem se jött be annyira mint vártam de mégsem hangoztatom állandóan ezt, azt meg fõképp nem hogy akinek mégis tetszik esetleg az idegbeteg lenne...

DONGUBA
.Zacskot a fejere.hat nekem nem naon teccik

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nem vagyok én ellenséges csak ugy adtad elõ az egészet hogy azért mert neked nem teccik senki másnak se teccen akkor, mintha te lennél a világ közepe..., és ok hogy elmondtad egy szer kétszer hogy neked nem jön be, de már beirtad vagy 50szer, bár lehet romániában ez a divat vagy nemtom, de szvsz mindenki tudomásulvettem már igyis de azért mert neked nem teccik és a te lelkivilágod nem birja attol még más nem feltétlen kell hogy örült legyen csak azért mert te igy látod..

Knox
Hát, feeling az van, de tényleg monoton! És ahogy hallom nem is lesz más! Azért még tolom, hátha mégis történik benne valami😄!

IMYke2.0.0.0
Nyugalom!
Ez a Játék sem lesz Év Játéka, de attól még el lehet ütni vele az idõt.
Egészséges ember meg nem megy oda az utcán egy másikhoz, és játsza el rajta a "Manhunt"-ot, ugyebár...
Szerintem, vagyunk már annyira felnõttek, hogy tudjunk differenciálni.
Aki nem, nos, azon már úgy sem lehet segíteni! Még a szociálterepauták sem...

Sephi
Te meg nem tudom minek lettel hirtelen ilyen ellenseges mert en se kudtelek el a picsaba amikor a masik forumba jottel anyazni....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na meg egy utolso hozaszolast mert utalom ha be vannak ram ragva a nepek.

Tehat nekem azert nem teccik ez a jatek mert azonkivul hogy elore kell setenkedni es minnel brutalisabban megolni valakit , azon kivul semmit nem lehet benne csinalni.

Valahogy nem toleralom emez jatekmentett mert oszinten ez maga az idegekre is kihat.

Ekkor kerded hogy akkor Hitman 3-mat miert jaccok mert vegulis az is brutalis. Csak az nem annyira brutalis mert a vert ugye majdnem teljesen kiszedtek belole es hat egy atlagos FPS-nel nem durvabb de abba azert lehet taktikazni mig a Manhunt-ba csak ugyanaz a lopakodas az elejetol a vegeig.

Igy az elejen a Manhunt-nak en is elvoltam ajulva hogy mennyire fasza de sajnos csak kessob jottem ra hogy ez a jatek egy idopocsekolas es nem is tesz jot nekem az az allando brutalitas.

Vegulis igaz maga a teny hogy van akinek teccik a jatek es van akinek nincs. En meg nem halottam senkitol aki jaccota hogy teccet volna es mindekitol csak kritikat hallotam.

Nem baj ez van. Jo szorakozast hozza.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

elírás=sírni

http://thenamelessphoto.com/

olyan lassan szötyög lefele hogy síni tudnék!
150megánál jár és 20kval szedi...

http://thenamelessphoto.com/

végre, szia...

Sephi
Jo lehet kicsit elragadtatam magam.

Nem is irok ide tobbet es be sem nezek. Meghalgattam a tanacsodat.

Ez van...

Ja es bocsanat mert a lentebbe elhangzott kijelentes csak egy szemelynek szolt es nem univerzalisan.

De azert gondolkodjatok egy kicsit el hogy mit is jaccotok...

IMYke2.0.0.0
Én sem vagyok egy brutális állat. Engem a dark hangulat fogott meg. Ja, és pár filmre emlékeztet. Szerintem, ha nem is az év játéka, de pár elbarmolt órát megér.

Tibre
és most pulicer díjat vársz?

Tibre
köszi,ennél többet nem is vártam tõled

szerintem meg ha nem birják az idegeid az iylet minek nézted meg? már a leirásbol tudni lehetett hogy ilyen lessz..., és ha enyire nem teccik akkor minek irogatsz ide? menny és irogass a elgujabb mario topicba vagy mittomén ami teccik is neked, bye...

IMYke2.0.0.0
Ja, csak jelzem: elkezdtem a magyarítását!

A lényeg ez egy JÁTÉK,ha igy kezeled akkor szerintem bármi lehet a tartalma.
Neked nem tetszik,az egy dolog,de ne nézz már mindenkit hülyének aki egy orát elmarhul vele...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

IMYke2.0.0.0
A Manhunt-ot ajánlom mindenkinek, aki szerette a GTA 3-ban és a GTA: Vice City-ben a bunyózást...!
Nagyon ötletes a grafikai megoldás, jó a kamerakezelés és remek a karakter... az elején járok, de nagyon tetszik!

Sephi
Ja es meg valami. En amikor jaccotam emez gamat akkor valami ketto ora utan rajottem hogy ebbe semmi erdekes nincsen csak ez az esztelen gyilkolaszas...

Sephi
Hallod? Kussojal el es jaccad mar mert kivancsi vagyok a reakciodra ne mind ad ittan a okoskodot. A jatek egy monoton szar ami csak idegbetegeknek jon be! Hogy lehet olyasvalamit elvezni ahol a legbrutalisabb modon kell megolni egy embert?

Jo vannak mas jatekok is ahol lovoldozni kell meg ilyenek de sehol nem lattam meg egy ilyen beteg es szadista vilagot mint ebbe.

Akinek ez a jatek teccik annak jelentem szerintem nincs ki a negy kereke.

Knox
basszus a kivégzéseket mindig vidijon fogja mutatni? nemkicsit zavar!

wohaaa hogy belebassza a feszitovasat a fejebe a piros fokozatnal jeahh😊)

joez...minnel tovabb tartod nyomva gombot kivegzesnel annal brutkobb..kira😊 uvegszilankal milyen jol szejjel szurkalja😊