1529
  • MerlinW
    Imy: ez jól kész lett:) Az a roncstelepes graf nagyon ott van, gratu.
  • steweee
    hát mit monjak, érdekes egy progi volt. vhol a max payne és a hitman keveréke. a grafika gyanúsan may payne-es, ami nagyon jó és hangulatos, nem tévedek? játékmenetben meg inkább hitman, bár ott ha nem sikerült a lopakodás is halomra lehetett gyilkolni mindenkit, itt nem. ami nem tetszett, hogy nagyon nehéz, de egy trainer megoldotta.egyébként egyszer érdemes végigtolni
  • Glpetyus
  • Hmuda
    Nem mindig sikerül ilyen jól elkapni a megfelelő pillanatot:
  • IMYke2.0.0.0
    ÉRtettem... :)
    Nem, persze, hogy nem az egész Játékot kell feltenni...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • Voltan
    Egy kicsit kipofoztág az engine-jét, de szerintem kábé a Vice city-s konfiggal zakatol elfogathatóan.
  • davos80
    Neked ment #720
  • PAYNE
    Hi! úgy néz ki meglesz a game tehát az lenne a kérdésem hogy milyen gép kell neki gondolom az mint a gta vcnek neeeem?
  • davos80
    "az egészet fel kell tennem a netre" - Ezt értelmeztem félre.Várjuk, a képek alapján király!
  • IMYke2.0.0.0
    Olvass már!
    Az egész játék telepített mérete: 1.92 GB
    A magyarítás CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A PÁLYÁK anyagát teszi fel, ami kitömörítve 232 MB.
    A magyarítást még ma be kell fejeznem és átnéznem, s jövő hét elején megy fel.
    A címet majd közlöm!

• Kami
    Mikorra lesz feltöltve, vagyis mikortól szedhetjük le? Addig már nem kezdek neki a játéknak.
  • davos80
    Mármint az egész gémet?
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek, akit érint:
    A ManHUNt "levels" könyvtárában 24 db alkönyvtár található, melyből 1 a GLOBAL és 3 a bonusz pálya.
    Minden pályának a textúra-, modell- és szöveganyaga ezekben a könyvtárakban található, nem úgy, mint bármely hasonló Játék esetében.
    Amikor a textúra-magyarításra adtam a fejem, mindenegyes ilyen mappában lévő textúracsomagot editálnom kellett, ahogy a bennük lévő szövegfájlt is.
    Ergo: ha a textúra-magyarítást is szeretném megosztani veletek - és miért ne, mikor annyira jó lett!? - akkor az egészet fel kell tennem a netre.
    Megjegyzés: így is, csak a módosított textúracsomagok vannak benne, amikbe nem kellett belenyúlni azok kimaradnak s az eredeti (nálad feltelepített) változatban majd felül sem íródnak...

Sajnálom, akit zavar a méret.

Az ATW-s megoldás jól hangzik. Szerintem egy olyan lapra lesz fellökve.

• Gandibá
    Jaja, én kb a KotOR megjelenésekor kezdtem el kerülni, ritka fos szerverük van, HDC az jaú, meg még a 7wrz vip is.
  • davos80
    Annyira nem szar az, csak szar a szerver (cjb asszem.)
    Általában gyorsan frissítenek.
  • Lacc
    Akinek van esze az a közelébe se néz a warezcenternek :)
  • davos80
    Nem a warezcenter, hanem a szerver hibája.
  • davos80
    Itt ingyé van
  • Braveheart
    Basszák meg a warezcenteresek, többé nem megyek oda!
  • davos80
    Nem onnan kell tölteni.=> HDC
  • Braveheart
    Basszsu, küldtem egy 400 Ft-os sms-t a warezcenteres verzióhoz, erre meg nem engedi tölteni már vagy 20 perce. Mi a franc van?
  • Braveheart
    Van a játéknak vmi jó weblapja? Megnéztem a hivatalsot, nagyon szar...
    Pár kérdés a játékkal kapcsolatban:
    Ez ilyen stílusú? TPS-akció-horror vagy mi?
    Van benne far cry szintű fizika (nagyon szórakoztató volt ott :) )
  • Sulthal
    A fűrészt kapcsold ki, mert ha be van kapcsolva akkor zajt csinál és nem tudsz mögéjük lopakodni. Viszont ha ki van kapcsolva akkor ugyanúgy lehet vele kivégzéseket csinálni.
  • Gandibá
    Köszi sikerült, már a következő pályát is átvittem. Sniper rulZ! :D
  • Voltan
    Nem, mögéjük lopakodsz, klikk, nyomva tart, ha a nyilak sárgák, elenged, legközelebb tovább tart nyomva, ha a nyilak pirosak, elenged.
  • Gandibá
    Mármint az enemy a radaron legyen sárga és piros? És ha igen hol kell őket kivégezni?
  • iMagination
    Hi!
    Nagynehezen kinyirtam a malacot, de ezutan nem tudok mit csinalni! Kivagom az ajtot, ramjonnek a fegyveresek, elbujni eltudok, de hogyan likvidalom oket, ha nincs csak lancfureszem es nem is talalok mast?
  • Lacc
    Talán el kéne olvasni az objectives-t... Ki kell végezni 1 embert sárgával, meg egyet pirossal...
  • Gandibá
    Hát én is ott akadtam el :(
  • PAYNE
    ja és gratula a magyarításhoz!
  • PAYNE
    184 mega!!!!! hát milyen játék ez????? Most mit csináltál vele???? (vagy nem csak az írásokat magyarítottad? )
  • PAYNE
    Hát hmmm! Igen nagy kedvem lett játszani a játékkal! csak azt nem tudom hogy honnan vegyem meg! (mármint nem eredetire gondoltam annyi lóvém nincs most erre a célra hanem khhhm tudjátok hogy! ;D ) ki tudna ebben segíteni?
  • kakukk
    Gratulálok, és legmélyebb elismerésem köszönjük!
  • Gandibá
    Nagyon komoly lesz ez a magyarítás, köszönjük a munkádat! Remélem minnél előbb felrakod valahova!
  • davos80
    Tedd fel ATW-re, 500 mega webtárhely, nincs fájlméret-korlátozás!
  • balukaa
    Honnan tudom letölteni a magyarositást? Kérek egy pontos linket köszi elöre is!!
  • kakukk
    A ManHUNt magyarítás letőlthetö már?
  • Joczika
    Sziasztok.
    Meg tudná valaki mondani,mit kell csinálni a Doing Time pálya legelején,amikor a kalapácsot felveszed és hármasával jönnek egymás után az ellenek???Elöre is thx a választ.
  • Takigabi
    atw n kell majd regisztrálni tárhelyet és arra fel lehet majd nyomni darabolva
  • Kami
    Egy kérés Imi: Ha meg tudod oldani ne ftp-re tedd fel a magyarítást, hanem http-re. Vagyunk egy páran akik nem tudunk csak web-ről tölteni. Munkahelyi net elérés átka! :-(
    Előre is köszi!