1529
-
#729 Imy: ez jól kész lett:) Az a roncstelepes graf nagyon ott van, gratu. -
steweee #728 hát mit monjak, érdekes egy progi volt. vhol a max payne és a hitman keveréke. a grafika gyanúsan may payne-es, ami nagyon jó és hangulatos, nem tévedek? játékmenetben meg inkább hitman, bár ott ha nem sikerült a lopakodás is halomra lehetett gyilkolni mindenkit, itt nem. ami nem tetszett, hogy nagyon nehéz, de egy trainer megoldotta.egyébként egyszer érdemes végigtolni -
#727 -
#726 Nem mindig sikerül ilyen jól elkapni a megfelelő pillanatot:
-
#725 ÉRtettem... :)
Nem, persze, hogy nem az egész Játékot kell feltenni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#724 Egy kicsit kipofoztág az engine-jét, de szerintem kábé a Vice city-s konfiggal zakatol elfogathatóan. -
davos80 #723 Neked ment #720 -
#722 Hi! úgy néz ki meglesz a game tehát az lenne a kérdésem hogy milyen gép kell neki gondolom az mint a gta vcnek neeeem? -
davos80 #721 "az egészet fel kell tennem a netre" - Ezt értelmeztem félre.Várjuk, a képek alapján király! -
#720 Olvass már!
Az egész játék telepített mérete: 1.92 GB
A magyarítás CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A PÁLYÁK anyagát teszi fel, ami kitömörítve 232 MB.
A magyarítást még ma be kell fejeznem és átnéznem, s jövő hét elején megy fel.
A címet majd közlöm!
#719 Mikorra lesz feltöltve, vagyis mikortól szedhetjük le? Addig már nem kezdek neki a játéknak. -
davos80 #718 Mármint az egész gémet? -
#717 Mindenkinek, akit érint:
A ManHUNt "levels" könyvtárában 24 db alkönyvtár található, melyből 1 a GLOBAL és 3 a bonusz pálya.
Minden pályának a textúra-, modell- és szöveganyaga ezekben a könyvtárakban található, nem úgy, mint bármely hasonló Játék esetében.
Amikor a textúra-magyarításra adtam a fejem, mindenegyes ilyen mappában lévő textúracsomagot editálnom kellett, ahogy a bennük lévő szövegfájlt is.
Ergo: ha a textúra-magyarítást is szeretném megosztani veletek - és miért ne, mikor annyira jó lett!? - akkor az egészet fel kell tennem a netre.
Megjegyzés: így is, csak a módosított textúracsomagok vannak benne, amikbe nem kellett belenyúlni azok kimaradnak s az eredeti (nálad feltelepített) változatban majd felül sem íródnak...
Sajnálom, akit zavar a méret.
Az ATW-s megoldás jól hangzik. Szerintem egy olyan lapra lesz fellökve.
Gandibá #716 Jaja, én kb a KotOR megjelenésekor kezdtem el kerülni, ritka fos szerverük van, HDC az jaú, meg még a 7wrz vip is. -
davos80 #715 Annyira nem szar az, csak szar a szerver (cjb asszem.)
Általában gyorsan frissítenek. -
#714 Akinek van esze az a közelébe se néz a warezcenternek :) -
davos80 #713 Nem a warezcenter, hanem a szerver hibája.
-
davos80 #712 Itt ingyé van -
Braveheart #711 Basszák meg a warezcenteresek, többé nem megyek oda! -
davos80 #710 Nem onnan kell tölteni.=> HDC -
Braveheart #709 Basszsu, küldtem egy 400 Ft-os sms-t a warezcenteres verzióhoz, erre meg nem engedi tölteni már vagy 20 perce. Mi a franc van? -
Braveheart #708 Van a játéknak vmi jó weblapja? Megnéztem a hivatalsot, nagyon szar...
Pár kérdés a játékkal kapcsolatban:
Ez ilyen stílusú? TPS-akció-horror vagy mi?
Van benne far cry szintű fizika (nagyon szórakoztató volt ott :) )
-
#707 A fűrészt kapcsold ki, mert ha be van kapcsolva akkor zajt csinál és nem tudsz mögéjük lopakodni. Viszont ha ki van kapcsolva akkor ugyanúgy lehet vele kivégzéseket csinálni. -
Gandibá #706 Köszi sikerült, már a következő pályát is átvittem. Sniper rulZ! :D -
#705 Nem, mögéjük lopakodsz, klikk, nyomva tart, ha a nyilak sárgák, elenged, legközelebb tovább tart nyomva, ha a nyilak pirosak, elenged. -
Gandibá #704 Mármint az enemy a radaron legyen sárga és piros? És ha igen hol kell őket kivégezni? -
iMagination #703 Hi!
Nagynehezen kinyirtam a malacot, de ezutan nem tudok mit csinalni! Kivagom az ajtot, ramjonnek a fegyveresek, elbujni eltudok, de hogyan likvidalom oket, ha nincs csak lancfureszem es nem is talalok mast? -
#702 Talán el kéne olvasni az objectives-t... Ki kell végezni 1 embert sárgával, meg egyet pirossal... -
Gandibá #701 Hát én is ott akadtam el :( -
#700 ja és gratula a magyarításhoz! -
#699 184 mega!!!!! hát milyen játék ez????? Most mit csináltál vele???? (vagy nem csak az írásokat magyarítottad? ) -
#698 Hát hmmm! Igen nagy kedvem lett játszani a játékkal! csak azt nem tudom hogy honnan vegyem meg! (mármint nem eredetire gondoltam annyi lóvém nincs most erre a célra hanem khhhm tudjátok hogy! ;D ) ki tudna ebben segíteni? -
#697 Gratulálok, és legmélyebb elismerésem köszönjük! -
Gandibá #696 Nagyon komoly lesz ez a magyarítás, köszönjük a munkádat! Remélem minnél előbb felrakod valahova! -
davos80 #695 Tedd fel ATW-re, 500 mega webtárhely, nincs fájlméret-korlátozás! -
balukaa #694 Honnan tudom letölteni a magyarositást? Kérek egy pontos linket köszi elöre is!! -
#693 A ManHUNt magyarítás letőlthetö már? -
#692 Sziasztok.
Meg tudná valaki mondani,mit kell csinálni a Doing Time pálya legelején,amikor a kalapácsot felveszed és hármasával jönnek egymás után az ellenek???Elöre is thx a választ. -
Takigabi #691 atw n kell majd regisztrálni tárhelyet és arra fel lehet majd nyomni darabolva -
#690 Egy kérés Imi: Ha meg tudod oldani ne ftp-re tedd fel a magyarítást, hanem http-re. Vagyunk egy páran akik nem tudunk csak web-ről tölteni. Munkahelyi net elérés átka! :-(
Előre is köszi!