Manhunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nemtom hanyadik pályán vagyok már de a Péntek 13 kedvelõknek megemlíteném a machetát amivel mókás kivégzést lehet produkálni majd a levágott fejet lehet cipelni,eldobni.
Valamint már volt egy kétszer nagy mágneses daru amivel hûtõszekrényt felkapva a szeméttelepen jól kilehetett lapítani a népeket.
Szögbelövõ is egész kellemesen mûködik,duplacsövû medveölõ barátra is lelünk ami fejlövésnél azonnal fejszétloccsanást okoz stbstb...
A játék eleje télleg kicsit uncsinak tûnik ahol most tartok ez már sztem egész faja.
Csipázom az olyan looser usereket akik egy pálya áttolása után fullleszarozzák a progit..😊
HJa meg volt valamelyik videóbejátszásba valami disznóember épp adták neki a tápot...
Szal egyre fajább a cucc elõrehaladva
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Nah mind1, vannak akikkel nemlehet beszélni. Akinek nem inge...
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Nem mindenkit szapultam, hanem azokat akik fikázzák a Játékot, mikor egy vasukba sem került (effektíve, hiszen net-, áramdíj). Nem, én sem vettem, de ne ezzel védekezzetek!
Talán valaki megért. Talán senki.
Érdekes, hogy minden új stuff esetében jönnek a fikázók, és mindig azoknak kell védekeznie (ezért, meg azért jó ez és ez a Játék), akiknek tetszik.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Tudjátok, van egy mondás: "Akinek nem inge ne vegye magára!" Hát Ti szépen magatokra vettétek. Gratulálok ehhez is.
Bye!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Senki nem szólt semmit ez ellen az árnyalt humor ellen, nem nagyon értem ezt a kirohanást 😊 Vagy ennyire odavagy érte hogy felfogtad a szövegeket? 😛
Mert ugye a Menekülõ ember is egy show volt...
Én azért adok neki esélyt, és le is magyarítom.
Amúgy értem a sztorit, de attól még sz@r. :-)
Ez van! Ez most nem jött össze a Rockstarnak.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ennyire bénák lennétek?!
Ért valaki itt angolul, vagy csak fikázni tudtok?
Ez a Játék tele van árnyalt humorral.
Arról nem is beszélve, hogy a fõszereplõ (Cash, azaz mi) azért lett megmentvem hogy élõ erõszak-TV-film-mûsor fõszereplõje legyen, ergo, semmi köze az autós üldözésekhez, szájba pisilésekhez, hiszen, azt a TV-nézõk nem fogadnák el!
Gondolkozzatok már!
Láttátok a Menekülés New York-bólt? Na, ha igen, akkor tudjátok miért ilyen a film.
Láttátok a Mad Max-et? Akkor van elképzelésetek a normál fizikai erõszakról - gépek nélkül.
Ez egy TV-show!
Én sztem végigtologatom,mert pc-n az utcai verekedõs játékok terén itrózatos pangás van sajna😞
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Nem valami nagy szám ez a game. Ha legalább brutálisabb lenne.
Az egész errõl fog szólni, hogy megyekj a sötét zugokba, és gyilkolok?
Azt hittem ez valami olyasmi lesz, mint mondjuk a Péntek 13, csak hogy itt mi leszünk a gyilkosok, és menekülnek elõlünk a fiatal csitrik meg srácok, de hát nem. :-D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Elõre is köszi!!!Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Bár én már a Postal2-n is eléggé felháborodtam.
Idézet: "Rendezö: Kövesd a Fehér Nyulat! Te csak egy kibaszott ronda Alice vagy!"
A felszólítás nekünk, a fõhösnek szól...
A Fehér Nyúl visszatérõ alak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ezt pont a 3-4 éves gyerekek lelki fejlõdésének elõsegitéséhez találták ki 😊