Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

np 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

dikki*yysw
Evvan, letöltik ingyen, és ha nem tetszik akkor fujjogás.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Sephi
Felhabrottal de abban legalabb volt fiiling 😊 el volt humorizalva az egesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jol van na... bocs csak az este felbaszott hangulatom volt...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Én azt nem értm, hogy miért akarsz védekezni?? Neked tetszik neki nem... Vélemény kicserélve és kész.. Te kezdted szapulni azokat akiknek nem tetszett a game, hogy biztos nem tudnak engolul és mlyen bénák... Ennyi több nem történt. Aztán meg bepukkadtál egy hasonló stílusú visszaszólásra....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hmm...
Nemtom hanyadik pályán vagyok már de a Péntek 13 kedvelõknek megemlíteném a machetát amivel mókás kivégzést lehet produkálni majd a levágott fejet lehet cipelni,eldobni.
Valamint már volt egy kétszer nagy mágneses daru amivel hûtõszekrényt felkapva a szeméttelepen jól kilehetett lapítani a népeket.
Szögbelövõ is egész kellemesen mûködik,duplacsövû medveölõ barátra is lelünk ami fejlövésnél azonnal fejszétloccsanást okoz stbstb...
A játék eleje télleg kicsit uncsinak tûnik ahol most tartok ez már sztem egész faja.
Csipázom az olyan looser usereket akik egy pálya áttolása után fullleszarozzák a progit..😊
HJa meg volt valamelyik videóbejátszásba valami disznóember épp adták neki a tápot...
Szal egyre fajább a cucc elõrehaladva

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

1szer mindenképp végig lehet tolni, most épp a berugott csövest kísértem el😊 kiváncsi vagyok a végére. a lövöldözõs részek néha idegesítõek tudnak lenni..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

zoli80
bazzeg,irtam mar hogy az a véleményem hogy izlés kérdése és te bénaztal le mindenkit akinek nem tetszik.gondolkozz el ember egy picit!én nem ugy irtam le a véleményemet a cuccról hogy hú mekkora primkó állat akinek tetszik,ez a te stilusod!nagyarcú.fasz se ért meg egy ilyen embert,remélem.

Sztem nagyon jó játék lett. Vkinek tetszik, vkinek nem, ezzel nincs semmi gond. Csak azt nemértem h miért kell fikázni rögtön...ha nemtetszik nemjátszol vele, egyébként, ha nemtetszik miért vagy itt? Elmondod egyszer h nemtetszik és továbbállsz. Sztem a topicnak az lenne a lényege h arról dumáljunk miért jó, meg itt ez jó benne, az jó benne...
Nah mind1, vannak akikkel nemlehet beszélni. Akinek nem inge...

CarajoEsp
Nekem is tetszik. Poén a játék. Nincs vele semmi baj. Nem év játéka és még csak nemis a hónapé ,de 1x végig lehet tolni. Magyarítást meg várom. Bár megértem ,de annyira jók néha a kameramozgások ,hogy inkább a képre figyelnék😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

IMYke2.0.0.0
Ja, nem azért írtam a "bye"-t... hanem csak elköszöntem.
Nem mindenkit szapultam, hanem azokat akik fikázzák a Játékot, mikor egy vasukba sem került (effektíve, hiszen net-, áramdíj). Nem, én sem vettem, de ne ezzel védekezzetek!
Talán valaki megért. Talán senki.

Érdekes, hogy minden új stuff esetében jönnek a fikázók, és mindig azoknak kell védekeznie (ezért, meg azért jó ez és ez a Játék), akiknek tetszik.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomasz
Nem tom ti honnan töltöttétek le a GAMEST ?????Hmmmm???

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

I.C.ram
pfff bye.

Nem kell adni itt a durcit :/
zoli80
hmm,ha jol olvasom te mindenkit szapultál de részemrõl ennyi!

zoli80
bye!

IMYke2.0.0.0
Hm. Érdekes. Valaki elkezd szapulni egy embert, azonnal jönnek a többiek is. Szép. Gratulálok.
Tudjátok, van egy mondás: "Akinek nem inge ne vegye magára!" Hát Ti szépen magatokra vettétek. Gratulálok ehhez is.

Bye!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

I.C.ram
Képzeld nem csak te értesz itt angolul, de az még nem azt jelenti, hogy ezek húú de klafa poénok, mert szerintem nem azok... GTA3-ban voltak hasonló beszólások, de az legalább nem ezekre a húú de fasza poénokra épített.
I.C.ram
Ja látom már mások is megemlítették 😊
I.C.ram
Történet nem rossz, volt is egy ilyen film, ami ugyanerrõl szólt. Runing man vagy valami hasonló címe volt.
zoli80
te mi a szarért bénázol le bárkit is?ha neked tetszik másnak is tetszenie kell?mellékesen értem a "poénokat" de egy árva mosolyt sem sikerült az arcomra csalniuk és szerintem állj le ezzel a majom hozzáállással!

Lacc
Értem a háttértörténetet, értettem, hogy ez egy tv-mûsor, és értem a "vicces" beszólásokat is játék közben. De ezek közül alig akad, ami tetszik, és max azok is megmosolyogtatók.

Senki nem szólt semmit ez ellen az árnyalt humor ellen, nem nagyon értem ezt a kirohanást 😊 Vagy ennyire odavagy érte hogy felfogtad a szövegeket? 😛
IMYke2.0.0.0
Ja, a klasszikus nem jutott eszembe! Hála!
Mert ugye a Menekülõ ember is egy show volt...

Én azért adok neki esélyt, és le is magyarítom.

Bandew
Inkábba Menekülõ embert kellett volna említened.
Amúgy értem a sztorit, de attól még sz@r. :-)
Ez van! Ez most nem jött össze a Rockstarnak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Te jószagú atya úristen!
Ennyire bénák lennétek?!
Ért valaki itt angolul, vagy csak fikázni tudtok?
Ez a Játék tele van árnyalt humorral.
Arról nem is beszélve, hogy a fõszereplõ (Cash, azaz mi) azért lett megmentvem hogy élõ erõszak-TV-film-mûsor fõszereplõje legyen, ergo, semmi köze az autós üldözésekhez, szájba pisilésekhez, hiszen, azt a TV-nézõk nem fogadnák el!
Gondolkozzatok már!
Láttátok a Menekülés New York-bólt? Na, ha igen, akkor tudjátok miért ilyen a film.
Láttátok a Mad Max-et? Akkor van elképzelésetek a normál fizikai erõszakról - gépek nélkül.

Ez egy TV-show!

zoli80
ez kaki,a masodik pálsya végére meguntam,nem is brutális.kár hogy elcseszték,mitöl kapott ez jó értékelést nem értem.

Postal 2vel azért nem hasonlítanám össze mert itt a brutalitás reális abba eltúlzott..😊
Én sztem végigtologatom,mert pc-n az utcai verekedõs játékok terén itrózatos pangás van sajna😞

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Bandew
Na jó, asszem ezt már törlöm is. De azért megjött a kedvem egy kis Postalozashoz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Mondjuk én azt is el tudom képzelni, hogy ilyenre akarták megcsinálni, csak már annyian fenyegetõztek, meg felháborodtak a GTA miatt, hogy inkább átformálták ilyenre, hogy rosszfiúkat kell gyilkolásznunk.

1-2 autósüldözés pl feldobhatta volna a game-t, a gta3 motorja úgyis csúcs abban. sztem cool lenne😉 Nincsenek kihasználva a lehetõségek, "üres" a game

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Lacc
Tényleg ez jó ötlet lett volna. Sokkal jobb legalábbis mint ami ebbe van 😄
Bandew
Hááát...
Nem valami nagy szám ez a game. Ha legalább brutálisabb lenne.
Az egész errõl fog szólni, hogy megyekj a sötét zugokba, és gyilkolok?
Azt hittem ez valami olyasmi lesz, mint mondjuk a Péntek 13, csak hogy itt mi leszünk a gyilkosok, és menekülnek elõlünk a fiatal csitrik meg srácok, de hát nem. :-D

Eye-scream
Jaja, "nekem családom van"

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lacc
Gondolom crc-s az iso vagy valami. Ha egybe töltötted le akkor van rá esély, hogy szarul, de ha meg szétdarabolva, még akkor is 😊
tomasz
Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Elõre is köszi!!!!

Lacc
Ebben is könyörögnek az életükért, akkor ha elkezded õket verni, és már a földön fetrenegenek. Ott ígérgetnek neked mindent, ha életben hagyod õket. Olyankor kell õket 3x vesénrúgni 😄
Bandew
Hát azokon tényleg kiakadtam, meg azon, ahogy könyörögtek az életükért. Remélem ebben nem nagyon lesz ilyen.

tomasz
Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Elõre is köszi!!!!

Lacc
Hát a Postal 2 messze brutálisabb volt. Pl. Ebbe nem lehet szájonhugyozni valakit aztán mikor elkezd hányni lecsapni a fejét szívlapáttal 😄DD
tomasz
Csá mindenkinek!!!Lenne egy bajom.amikor feakarom tenni a gamest akkor egy 2 másodpercet telepít,es utánna :ERROR 1311-et ír ki!!!Se virtuálon se ki írva nem megy mi lehet ez a 1311??????Sehol nem írnak hogy másnak megy-e!!!Segítsen valaki!!!Elõre is köszi!!!

Bandew
Na már lejött. Hamarosan kiélhetem perverz szadista hajlamaimat.

Bár én már a Postal2-n is eléggé felháborodtam.

Körülbelül mikkora várható?

IMYke2.0.0.0
Aki nem érti ennek a Játéknak a humorát, az sajna, sokról marad le. Na, azoknak (is) készül a magyarításom...

Idézet: "Rendezö: Kövesd a Fehér Nyulat! Te csak egy kibaszott ronda Alice vagy!"
A felszólítás nekünk, a fõhösnek szól...
A Fehér Nyúl visszatérõ alak.

IMYke2.0.0.0
Rendben na, már azt hittem Te is olyan vagy, tudod, na...

A GTA nem hatott semmire,csak néhány idiótának jó ezen az alapon belekötnie...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

meg üvegszilánkos és szögbelövõs , stb... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC
Azért kíváncsi leszek hány zacskós gyilkosság lessz az USA-ban az elemi iskola 4-ik osztályában. A GTA is kihatott néhány elhanyagolt gerekre.

Hmuda
Ne vedd már komolyan... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

IMYke2.0.0.0
Khm... olvass egy kicsit vissza, akkor az neked is szól.

I.C.ram
Eléggé szar ez a játék... Anno a Croc 2 jobban lekötött 😞
dehogy brutális...
ezt pont a 3-4 éves gyerekek lelki fejlõdésének elõsegitéséhez találták ki 😊