Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Miért indul kb. fél képernyõn nálam? Vidókártya miatt? (Geforce2). PS2-õn sokkal jobb ez a játék; aki megteheti azon játssza végig!

Holnap végre meg lesz a game, yupee! 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

AMD Norbee
azt tudtátok? hogy mi is el tudjuk kapni az embert.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

ezért kell lopakodni. az utolsó elõtti pálya már nagyon hardos, végig lopakodtam óvatosan árnyékról árnyékra, senki sem vett észre. tököltem is ott egy 3/4órát biztos, de jó volt

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

AMD Norbee
Hol vannak a savek???

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Andie
Azt micsinálsz 6 fószerrel?
Én kettövel sem birok el.
Néha 1-el sem
Nyomogatom az egérgombot mint a hüje, 3 bal, egy jobb, mint ahogy tanitják, de tökmindegy, bizonyos idöközönként elkap, és szarrá ver. Általában két ilyet élek túl... Ha harmadjára is el tud kapni, akkor annyi.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

nekem nagyon bejon a game mig nemjottem ra hogy a kivegzeseknek vannak fokozatai addig nemjott be igazan de mostmar kezd megtecceni meg ezek a szogkilovos csakok nagyondurvak amikor egycerre 6ramtamad nyomom is tovabb most vagyok a 2.darunal elegge flashes

Idáig csak 1 játékot uninstalltam fél órán belül (Blade & Sword), de szerintem ennél nem kell félni emiatt 😄

nah végigtoltam, sztem nem rossz, a kezdeti laposság után kezd felmelegedni. Gamespot értékelésével egyetértek. 8.3/10

Andie
Joystick?
Milyen egered van? - ámbár ettöl nem függhet. Nekem A4tech rádiós optikai, szal ennél bonyolultabb már nem nagyon lehet. És megy. Hát.. fogalmam sincs, mi lehet. 😞

Köszi a hütös tippeket, majd próbálom!

Sajnos nálam nem ez a probléma, mert nincs bedugva gamepad.
Továbbra sincs lövésem se hogy mi lehet a baj. MEgpróbálokm egy reinstallt, hátha.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Nálam is a gamepad kavart be.. Vagy a progi van rosszul beállítva, alapból. Miután sikerült játszanom vele, le is töröltem, az ISO fileokkal együtt!😊 Rettentõ béna gamma...

Kaszi46
közben megoldottam csak a agamepadot kellet kihuznom a agépbõl. Szoval action lehet nálad is ez a hiba😄

*Posse*T.W.D*

I.C.ram
Erre a választ valaki? Senki többet? Nagyon kéne, mert nagyon megtetszett a music könyvtárában meg csak számomra ismeretlen kiterjesztésû fájlok voltak.
Kaszi46
nekem is ue. a bajom

*Posse*T.W.D*

Knox
Sajnos a megoldást nem tudom, de a HardWired forumon is van egy ilyen probléma! Egyenlõre nincs válasz rá, de nézegess be oda is, hátha megszületik!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

ja azt nem is mondtam hogy nekem nem vált át 1st personba sem. Mi a bánatos fasz lehet ez?

Knox
tarts ki, mindjárt jön a machete😄D!

Knox
Tölem kapták a hûtõt az arcukba! szépen sorjában! amig a daruban vagy, nem sebez annyira a szöglövõjük! modszeresen lapítsd õket! kicsit bugos (hûtõdobálás) de általában ha kétszer rádobod valakire a 200 kilos hûtõt, már meg is nyekken!😄

3rd pesonban sem nézelödik!!! Egyáltalán sehogy!! A Controlsban minden sensitivity a maxon, szal nem értem mi baja lehet

Hunnenkoenig
Mia, te meg nem alszol? :-)
Holnap melo!

Andie
Action : nekem simán lehet az egérrel nézelödni, amolyan Tomb-raideresen. Nézd meg esetleg a control beállitásokat, meg a mouse sensitivity-t. Ja, és persze ne firstpersonban, hanem 3rd personban érvényes ez. Ha átváltok "belsö" nézetre, ott asszem nekem sem nézelödik körbe. Bár talán 1x próbáltam ki, nem nyerö a belsö nézet.

Davos : thx

Nálam nem.

Sziasztok!

Kérdésem lenne. Mi a faszért lehet az hogy csak oldalazni lehet a palival fordulni nem? az egérrel lehetne elvileg a kamerát forgatni? MErt nekem az sem müxik! Másnál nem voltak irányitásbeli problémák?

Printscreen.A daruval is meglehet oldani, csak az nehezebb.

Andie
Hm. Tehát a ráejtheted-a-fejükre-is opció nem nyerö. Oké, köszi az infót.
Mellesleg hogy screenshotolsz? Beépitett func, vagy valami képlopó?

Ja, lehet.Így jobban látni.

1.Beszálsz daru
2.Jönnek az emberek
3. kirohansz a daruból, futsz, ahogy tudsz, valami árnyékba
Innen már tudod

Glpetyus
THX.Ezt az "effektet" lehet lekapcsolni,vagy itt má' le van??Me' igy elég "fura".

Andie
Ááááárghhhhh!
Megint megszivatott a rohadék. Végre átvergödtem a nyisd-ki-a-kaput-a-zöld-gombbal pályán, most a darusnál vagyok. Volt egy elraktározott SAVE-em, és ahogy mentem a kannáért, láttam, hogy ott egy másik SAVE point. Gyorsan mentettem egyet, és utánna vettem fel a kazit. Fogtam a kannát, és elcipeltem a daruig, közben hidegre tettem 1-2 fószert. (érdemes valóban úgy vadászni, hogy zajt csapsz, odajön, de sosem egész közel, hanem elfordul, és kill)
Na, elértem a daruig, beöntöttem a benyát, de mondom itt mentek egyet, mert azt beszéltétek itt lentebb, hogy geci a darus pálya. Eddig nem volt kifejezetten az, igy hát most lesz. Le is mentette szépen, ülök be a daruba, felszippantom a hütöt, vagy miafrászt, erre jön egy gecó, azt lö rám. Hát hirtelen asse tudtam micsinájak, nyomtam egy entert, erre kiszállt a daruból, ez meg szitává lött.
És mit tölt vissza ez a rohadék???? Hát jóhogy azt, amikor még a hangárban vagyok a kannáért menet!!! (rohannak felém a csávók)
De mi a faszért nem azt, amikor a benzin beöntés után mentettem???!!!
Nemmondom, hogy hüde nehéz volt kinyirni azt a 4-5 fószert, de akkoris vagy 10 perc, és félek, hogy még 15x vissza kell töltenem, mert ráadásul nemtom mit kell csinálni a daruval. (help!)
Miért nem ott ment, ahol én mondom?? (help2!)

Megyek aludni. Holnap kelés hajnalban, mert 7re viszem a verdát futóztatni.

Cheat, akinek nehéz lenne:cc

Épp hóhérosdit játszok.

Valakinek köllött kép:

csak ne nyomj uninstall-t az elsõ fél órában, mert nem csak annyit tud a game, felmutat az mást is. csak toljad szépen

Tényleg nem hamar kibontakozós a cucc, várni kell vele mire igazán belejön az ember és a progi is felmutat vmi izgiset. A game igazi villantása a 12. fejezet után kezdõdik, addig 1-2 rész tényleg unalmas lehet, csak ien "Menj Cash és vágd fel õket, csonkold meg testüket, verd ki belõlük az összes leheletnyi életet" alapon kell túlélni, amibe színt visznek a kivégzések. Majd egy idõ után megjelennek a lõfegyverek, és a lövöldözõs részek, mely felváltja a lopakodást, és az arra már kisujjban leledzõ kivégzéseket. A 12-13. fejezetkor/elõtt olyan Freedom Fighters-es módra kell lövöldözni az ellent, hide&shoot féle módra. Ezen fejezetek után te leszel a Hunter és nem a hunted, neked kell kideriteni 1-2 dolgot és segiteni valakinek (aki érti a sztorit az tudja mirõl van szó), szal egy kicsit felváltja a tényállást. Mondjuk ugyanugy hide&seek meg shooting lesz, de más cél érdekében tesszük, szal nem végig ez a TV-s csákó beszél a fülünkbe különbözõ beteg, ortopéd, elmeroggyant feladatokat adván. Nekem ezek után kifejezetten tetszik, még szerencse hogy birtam idáig, végre valami szín van benne (ha nem is a legerõsebb, egy kis halvány legalábbis), ami késztet arra hogy tényleg megéri eccer letolni. Nem a legjobb, de nem is a legeslegrosszabb. Magát a lõfegyver kezelési és hide&seek megoldást szivesen látnám egy elkövetkezendõ GTA-ban, nagyon feldobná azt is. Szvsz amilyen lövöldözési "rendszer" van ebben, az élethûbb mint ami eddig a GTA-ban volt.

Hmuda
Nekem a legjobban az áruházas rész tetszett. Ez a Time Crisis szerû kilépek-lövök-visszabújok dolog nagyon bejött.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ja, ezen én is gondolkoztam. Mondjuk arra jó, hogy berakod az ellen útvonalára és amíg fölötte löki a monológot, megdöföd párszor. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eye-scream
Annak. hogy a hullákat lehet cipelni van vmi értelme? Mert ha megtalálják max káromkodnak egyet azt kész...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

hehe már alakulnak a progi hatásai 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

De én igen, az ofõmet megfojtom, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Eleinte nekem is kicsit monoton volt, de mos már azt mondom, hogy ha nem is csillagos, de simán ötös a cucc. Bánhatja, aki hamar félredobta. Azt nem mondanám, hogy sok eszmei mondandója lenne a játéknak, viszont hangulatos, izgalmas, és egyre jobb : )A lövöldözõs részek is nagyon bejönnek. Szal szerintem aki bizonytlan, nyugodtan próbálja ki. Egy kis SPOIILER *******

Nem tudom ki hogy van vele, de mióta találkoztam a családdal, egyre nagyobb élvezettel nyírom ki a genyókat. Ráadásul mivel elég sokat kell ügyeskedni, tényleg Manhunt szaga van. És mielõtt bárki leszólna, nem , nem vagyok elmebeteg. Nem fogom holnap levágni a szomszéd fejét egy darab dróttal...

A hangulata is király!Kicsit posztapokaliptikus/fallout féle.

Na holnap átmegyek haverhoz és leiratom vele, nagyon kiváncsi vagyok a játékra. Ez az egész TV Show ötlet elég jó, remélem a kivitelezés is 😊

gyraph
Vegigtoltam vegre...a vegefele nagyon nehez...lopakodasbol atmegy szabalyos TPS-be. Eleinte valoban kicsit unalmas, de aztan szepen beindulnak a dolgok. Ja es jo hosszu a game.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Andie
Most razziáztak. Újabb 10 évig nyugi van 😊

Glpetyus
Á...😄

Voltan
OK, OK. Elég lesz a flémbõl!
/Me kicsit aggódós és úgy látszik hülye.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Basszus, mennyit szarakodtam, amíg sikerült megcsinálnom a crane-es pályát.Meglehet markoló nélkül is csinálni.

Glpetyus
Menekülj,bazze!!Ott a kommandó az ajtó elött...😄

Voltan
Kösz, olvastam a sorok között.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"