Manhunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Én kettövel sem birok el.
Néha 1-el sem
Nyomogatom az egérgombot mint a hüje, 3 bal, egy jobb, mint ahogy tanitják, de tökmindegy, bizonyos idöközönként elkap, és szarrá ver. Általában két ilyet élek túl... Ha harmadjára is el tud kapni, akkor annyi.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
nyomom is tovabb most vagyok a 2.darunal elegge flashes
Milyen egered van? - ámbár ettöl nem függhet. Nekem A4tech rádiós optikai, szal ennél bonyolultabb már nem nagyon lehet. És megy. Hát.. fogalmam sincs, mi lehet. 😞
Köszi a hütös tippeket, majd próbálom!
Továbbra sincs lövésem se hogy mi lehet a baj. MEgpróbálokm egy reinstallt, hátha.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
*Posse*T.W.D*
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Davos : thx
Kérdésem lenne. Mi a faszért lehet az hogy csak oldalazni lehet a palival fordulni nem? az egérrel lehetne elvileg a kamerát forgatni? MErt nekem az sem müxik! Másnál nem voltak irányitásbeli problémák?

Mellesleg hogy screenshotolsz? Beépitett func, vagy valami képlopó?
2.Jönnek az emberek
3. kirohansz a daruból, futsz, ahogy tudsz, valami árnyékba
Innen már tudod
Megint megszivatott a rohadék. Végre átvergödtem a nyisd-ki-a-kaput-a-zöld-gombbal pályán, most a darusnál vagyok. Volt egy elraktározott SAVE-em, és ahogy mentem a kannáért, láttam, hogy ott egy másik SAVE point. Gyorsan mentettem egyet, és utánna vettem fel a kazit. Fogtam a kannát, és elcipeltem a daruig, közben hidegre tettem 1-2 fószert. (érdemes valóban úgy vadászni, hogy zajt csapsz, odajön, de sosem egész közel, hanem elfordul, és kill)
Na, elértem a daruig, beöntöttem a benyát, de mondom itt mentek egyet, mert azt beszéltétek itt lentebb, hogy geci a darus pálya. Eddig nem volt kifejezetten az, igy hát most lesz. Le is mentette szépen, ülök be a daruba, felszippantom a hütöt, vagy miafrászt, erre jön egy gecó, azt lö rám. Hát hirtelen asse tudtam micsinájak, nyomtam egy entert, erre kiszállt a daruból, ez meg szitává lött.
És mit tölt vissza ez a rohadék???? Hát jóhogy azt, amikor még a hangárban vagyok a kannáért menet!!! (rohannak felém a csávók)
De mi a faszért nem azt, amikor a benzin beöntés után mentettem???!!!
Nemmondom, hogy hüde nehéz volt kinyirni azt a 4-5 fószert, de akkoris vagy 10 perc, és félek, hogy még 15x vissza kell töltenem, mert ráadásul nemtom mit kell csinálni a daruval. (help!)
Miért nem ott ment, ahol én mondom?? (help2!)
Megyek aludni. Holnap kelés hajnalban, mert 7re viszem a verdát futóztatni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nem tudom ki hogy van vele, de mióta találkoztam a családdal, egyre nagyobb élvezettel nyírom ki a genyókat. Ráadásul mivel elég sokat kell ügyeskedni, tényleg Manhunt szaga van. És mielõtt bárki leszólna, nem , nem vagyok elmebeteg. Nem fogom holnap levágni a szomszéd fejét egy darab dróttal...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
/Me kicsit aggódós és úgy látszik hülye.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"