1529
  • IMYke2.0.0.0
    A baj az, hogy mindig is lesznek ilyen emberek, akik csak azt látják, hogy "ajnározom" magam, azt nem veszik észre, hogy mi az oka az egésznek: lopkodják a munkáimat. (Értsd: már 2 nap múltán más oldalakon is, közvetlenül letölthető volt néhány magyarításom!)

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi köze az ajnározáshoz, egyszerűen arról van szó, hogy amit csináltam, azt mások - mint te is - csak másodkézből kapják kézbe, s eszükben sincs felmérni, mennyi munka van benne.
    Az anyagi kérdés más tészta, de - mint talán olvastad - teljesen karitatív, sajnálom, hogy te így gondolkozol. Remélem, mások nem ennyire merevek, mint te.
    Mert bizony - s bármennyire fájjon ez neked, vagy másoknak! - ez a munka is megérdemli, hogy elismerjék...

• zoli80
    amugy tényleg fasza a magyaritas.
  • zoli80
    szerintem elég lesz,minden tiszteletünk a tied de sok lesz az önajnározásból.minden masodik hozzászólás az OLDALADROL meg az ÉRDEMEIDRŐL szól.elhiszem hogy szivesen latnal ebbol egy kis pénzmagot de ne vidd tulzasba.
  • dardevil
    11. fejezet "AZ ŐRÜLET SZÁJA". Itt mit kell csinálni?
    A kalapáccsal szétverek mindenkit - borzalmasan és véresen - de a jószágok még mindig jönnek és jönnek. Már több mint 1 órája bent vagyok a cellában. Lehet, hogy mégsem véresen és borzalmasan ölöm őket ?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a Gamestarról - hanem a Gamestar-on lévő közvetlen linkről, ami az oldalamra mutat... sajnálatos ez a dolog, mert nem te leszel az egyetlen, aki így fog járni emiatt...!

• grebber
    Bocsi már megvan csak a Gamestarról szedtem le.

• IMYke2.0.0.0
    Ha valaki le meri írni, az örökre elvágta amgát nálam!

Tessék megnézni a honlapomon! Ennyit talán megérdemlek!

• grebber
    Nekem a magyarítás kér valami sorozatszámot az mi valaki leirná??
  • AMD Norbee
    Könyörgöm valki nyomjon be egy olyan mentést ahol éppen a szöges fegyvert lehet felvenni a lakókocsiban!!
    Mert véletlenül le töröltem
    PLS
  • IMYke2.0.0.0
    Andie: Úgy legyen!

grebber: Ha lesz még ilyen jól fordítható Játék, rajtam nem múlik!

• grebber
    Ez komoly ez a 179 MB.Kitettél magadért köszi és sok ilyet még!
  • Andie
    Imi : meg fognak keresni, mint ahogy engem is megkerestek. Persze pénzt ne remélj, de a beleegyezésed azért kérni fogják :)
    No persze reklámnak nem rossz. Free cimet adjál meg.
  • Gandibá
    Hát remélem hogy felkerül valahova, mert ez minőségi munka.. ennyit minimum megérdemelsz!
  • IMYke2.0.0.0
    PAYNE:
    Hidd el, nálam elvakultabb magyarításokat készítő nem nagyon van Magyarországon. Nálam szempont a minőség.
    Inkább küzdök a mérettel, semmint - ha lehet, és van rá időm, energiám - a "fél" magyarításokkal.
    Ha igény van rá, persze, tudok csinálni egy light magyarítást, de nézz rá a képre, amit Gandibá tett be, vagy lesd meg azokat, amiket korábban én szúrtam be ide is... Hát megéri nélkülük játszani ezt a játékot?!
    Szerintem nem.

Az a gyanús, hogy hamarosan egy-egy újságmellékleten (CD/DVD) is ott fog terpeszkedni... Remélem, majd jeleznek az adott PC-újságok lemezmelléklet-szerkesztői, és így én is ide tudom írni, hogy biztosan fenn lesz az egyik számban.
    Ugye így sokkal könnyebb is lenne.

• Gandibá

:D
    Magyarosítás miatt újra kezdtem, pedig épp ma játszottam végig :D
  • PAYNE
    ja és most mit tanulsz az egyetemen???
  • PAYNE
    Háj!! :)
    Figyelj Ymike az esetleg nem megoldható hogy készíts még1 magyarítást amiben csak a szöveget magyarítanád le semmi graf csak párbeszédek stb.... mert sajnos én nem tudom majd letölteni ezt mert modemes vok......
  • IMYke2.0.0.0
    :)))))

Natural source :)))

• Gandibá
    Nagggyyyon király a magyarítás!! THX to IMYke!!
  • PAYNE
    Heló!
    Holnap megérkezik a game hozzám!

má alig várom! :))))))))))
  • neozed
    IMYke grat a magyarításhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Pécs Forever! - Szívesen!

• qrz
    IMYke2000:Köszi a magyarítást! :)Gratula!!!
    Pécs rulz ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszike!

• IMYke2.0.0.0
    A Játékban összesen 23 pálya van.
    De ebből 3 bónusz pálya, melyet csak akkor kapsz meg, ha végignyomtad, illetve, ha jó kivégző vagy.

• Atiii
    neekm is tökéletes...gratula
  • Atiii
    hány jelenet (pálya) van a gameben?
  • dardevil
    A magyarosítás nekem sem sikerült elsőre. Valószínű én is úgy jártam ahogy IMYke írta (már nem tom). Ezután nem adtam meg a játék elérési útját, feltette alapból (C:) Program files-ek közé. Onnan pedig átmásoltam a mappában lévő dolgokat a játék főmappájába - felülírattam - és TUTI lett a magyarosítás!
  • Andie
    Nem ismerem.
    Milyet irnék? Erre mindig az a válaszom : jobbat :)
    De ne itt offoljunk. Elmondod milyen kell, és én megvalósitom. Ezért vagyok programozó.
  • IMYke2.0.0.0
    Astrum InstallWizard 1.4

Mondjuk, én szeretem, mert pofásra meg tudtam csinálni, magyarítottam, darkos skint készítettem neki és kezeli az RTF-formázásokat a readme/liszensz szövegekben...

Szerinted is váltsak?
    Te milyet írnál?

• Andie
    Imi : milyen installert használsz? Irok neked egyet, ami megkeresi a játékot magától, nem kell neki manuálisan megadni. Aztán adott könyvtárakban adott file-okat bemásol/felülir.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor valószínűleg elkövetted ezt a hibát:

A telepítő automatikusan felajánlja neked az elérési útvonal megadásakor a "Manhunt" nevet, és amikor te megadtad neki az elérési útvonalat, akkor nem törölted ki az útvonalból a dupklikált nevet...

pl.: A gépeden a Játék itt van: D:\Manhunt
    A telepítéskor megadtad - rákerestél - a meghajtón a Manhunt könyvtárra és továbbot nyomtál. De a telepítő programnak elég, ha a meghajtó betűjelét adod meg abban az esetben, ha annak gyökerében van a Játék!
    Tehát neked ez lett elfogadva: D:\Manhunt\Manhunt

Nyugodtan megnézheted. Szerintem ez a hiba!

Megoldás:
    Uninstall magyarítás! Reinstall magyarítás, de akkor figyelj az elérési útvonalra! Csak a játék könyvtárát add meg pontosan,a többit elvégzi a program!

• Atiii
    konkrétan.... feleteszem normálisan a magyarítást..elindítom agamet és angol minden...language-be sincs hungari...
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    Konkrétabban?

• Andie
    Örülök, hogy segithettem. Ha ilyen van, szólj bátran máskor is. Most is irtam, hogy tudok segiteni, ha kell, csak nem reagáltál - ámbár amilyen gyorsan meglettél ezzel :)
    Nekem az sem kell, hogy vastagbetüvel feltüntessék a nevem. Soha nem a cimre és hirességre mentem - nekem ez a munka kihivás. Ha még használják is, örülnek a munkámnak - akkor meg elértem a célom :)
  • Atiii
    hmm...letöltöttem feltettem és nem müxik
    miért?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívemből szóltál kollégám!

Ui.: A Hidden & Dangerous 2 Editort utólag is köszönöm!

• Andie
    Este letöltöm!!!
    Köszi Imi elöre is, már nagyon kiváncsi vagyok.

A támogatásról annyit, hogy igazából az érzi csak át, mennyi meló és elöképzettség kell ehhez, aki már magyarositott. Diablo2-ben pl 2 havi melónk volt Hunnenköniggel, ráadásul nem is volt néhány tool, ezeket nekem kellett megirnom. Mi sem kértünk, és nem is fogunk pénzt kérni a magyarositásokért - a magunk, de föleg a TI kedvetekért csináljuk. A szivböl jövö köszönöm, és az, hogy dupla élvezettel jáccotok a játékkal, nekünk mindent megér.
    Ám amikor elismeröen bólintotok egy-egy eltalált forditás, textúra, grafika, stb láttán, jusson eszetekbe, hogy ha azt a munkát, ami ebben van egy cégnél végeztük volna, többszázezer ft-ot kerestünk volna vele.
    Mindezt persze soha nem lehet pénzben mérni, és nem is várjuk, hogy valaha is megtérül.
    De ha annak a pénznek csak egy kis részét Iminek adod, amit nem fizettél ki a szoftverért (tisztelet a kivételnek), mondván : minek gazdagitsam az amúgy is burzsuj szoftvercéget, lófaxt nekik, warez rulez - már biztositva láthatod, hogy a következö kedvenc játékodhoz is lesz magyarositás.
    Azthiszem akinek 2 gigás pentium ketyeg fullúj videókártyával a gépében, talán 1-2ezer ft nem olyan hatalmas áldozat - és akkor nyugodt szivvel ül le jáccani, hogy igenis tett valamit az ügyért.

Ennyit akartam. Bocsi ha hosszú voltam.

- egy másik magyarositó -