1529
-
#809 A baj az, hogy mindig is lesznek ilyen emberek, akik csak azt látják, hogy "ajnározom" magam, azt nem veszik észre, hogy mi az oka az egésznek: lopkodják a munkáimat. (Értsd: már 2 nap múltán más oldalakon is, közvetlenül letölthető volt néhány magyarításom!)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#808 Semmi köze az ajnározáshoz, egyszerűen arról van szó, hogy amit csináltam, azt mások - mint te is - csak másodkézből kapják kézbe, s eszükben sincs felmérni, mennyi munka van benne.
Az anyagi kérdés más tészta, de - mint talán olvastad - teljesen karitatív, sajnálom, hogy te így gondolkozol. Remélem, mások nem ennyire merevek, mint te.
Mert bizony - s bármennyire fájjon ez neked, vagy másoknak! - ez a munka is megérdemli, hogy elismerjék...
#807 amugy tényleg fasza a magyaritas. -
#806 szerintem elég lesz,minden tiszteletünk a tied de sok lesz az önajnározásból.minden masodik hozzászólás az OLDALADROL meg az ÉRDEMEIDRŐL szól.elhiszem hogy szivesen latnal ebbol egy kis pénzmagot de ne vidd tulzasba. -
#805 11. fejezet "AZ ŐRÜLET SZÁJA". Itt mit kell csinálni?
A kalapáccsal szétverek mindenkit - borzalmasan és véresen - de a jószágok még mindig jönnek és jönnek. Már több mint 1 órája bent vagyok a cellában. Lehet, hogy mégsem véresen és borzalmasan ölöm őket ?
-
#804 Nem a Gamestarról - hanem a Gamestar-on lévő közvetlen linkről, ami az oldalamra mutat... sajnálatos ez a dolog, mert nem te leszel az egyetlen, aki így fog járni emiatt...!
#803 Bocsi már megvan csak a Gamestarról szedtem le.
-
#802 Ha valaki le meri írni, az örökre elvágta amgát nálam!
Tessék megnézni a honlapomon! Ennyit talán megérdemlek!
#801 Nekem a magyarítás kér valami sorozatszámot az mi valaki leirná?? -
#800 Könyörgöm valki nyomjon be egy olyan mentést ahol éppen a szöges fegyvert lehet felvenni a lakókocsiban!!
Mert véletlenül le töröltem
PLS -
#799 Andie: Úgy legyen!
grebber: Ha lesz még ilyen jól fordítható Játék, rajtam nem múlik!
#798 Ez komoly ez a 179 MB.Kitettél magadért köszi és sok ilyet még! -
#797 Imi : meg fognak keresni, mint ahogy engem is megkerestek. Persze pénzt ne remélj, de a beleegyezésed azért kérni fogják :)
No persze reklámnak nem rossz. Free cimet adjál meg. -
Gandibá #796 Hát remélem hogy felkerül valahova, mert ez minőségi munka.. ennyit minimum megérdemelsz! -
#795 PAYNE:
Hidd el, nálam elvakultabb magyarításokat készítő nem nagyon van Magyarországon. Nálam szempont a minőség.
Inkább küzdök a mérettel, semmint - ha lehet, és van rá időm, energiám - a "fél" magyarításokkal.
Ha igény van rá, persze, tudok csinálni egy light magyarítást, de nézz rá a képre, amit Gandibá tett be, vagy lesd meg azokat, amiket korábban én szúrtam be ide is... Hát megéri nélkülük játszani ezt a játékot?!
Szerintem nem.
Az a gyanús, hogy hamarosan egy-egy újságmellékleten (CD/DVD) is ott fog terpeszkedni... Remélem, majd jeleznek az adott PC-újságok lemezmelléklet-szerkesztői, és így én is ide tudom írni, hogy biztosan fenn lesz az egyik számban.
Ugye így sokkal könnyebb is lenne.
Gandibá #794
:D
Magyarosítás miatt újra kezdtem, pedig épp ma játszottam végig :D -
#793 ja és most mit tanulsz az egyetemen??? -
#792 Háj!! :)
Figyelj Ymike az esetleg nem megoldható hogy készíts még1 magyarítást amiben csak a szöveget magyarítanád le semmi graf csak párbeszédek stb.... mert sajnos én nem tudom majd letölteni ezt mert modemes vok...... -
#791 :)))))
Natural source :)))
Gandibá #790 Nagggyyyon király a magyarítás!! THX to IMYke!! -
#789 Heló!
Holnap megérkezik a game hozzám!
má alig várom! :)))))))))) -
#788 IMYke grat a magyarításhoz. -
#787 Pécs Forever! - Szívesen!
qrz #786 IMYke2000:Köszi a magyarítást! :)Gratula!!!
Pécs rulz ;) -
#785 Köszike!
#784 A Játékban összesen 23 pálya van.
De ebből 3 bónusz pálya, melyet csak akkor kapsz meg, ha végignyomtad, illetve, ha jó kivégző vagy.
Atiii #783 neekm is tökéletes...gratula -
Atiii #782 hány jelenet (pálya) van a gameben? -
#781 A magyarosítás nekem sem sikerült elsőre. Valószínű én is úgy jártam ahogy IMYke írta (már nem tom). Ezután nem adtam meg a játék elérési útját, feltette alapból (C:) Program files-ek közé. Onnan pedig átmásoltam a mappában lévő dolgokat a játék főmappájába - felülírattam - és TUTI lett a magyarosítás! -
#780 Nem ismerem.
Milyet irnék? Erre mindig az a válaszom : jobbat :)
De ne itt offoljunk. Elmondod milyen kell, és én megvalósitom. Ezért vagyok programozó. -
#779 Astrum InstallWizard 1.4
Mondjuk, én szeretem, mert pofásra meg tudtam csinálni, magyarítottam, darkos skint készítettem neki és kezeli az RTF-formázásokat a readme/liszensz szövegekben...
Szerinted is váltsak?
Te milyet írnál?
#778 Imi : milyen installert használsz? Irok neked egyet, ami megkeresi a játékot magától, nem kell neki manuálisan megadni. Aztán adott könyvtárakban adott file-okat bemásol/felülir. -
#777 Akkor valószínűleg elkövetted ezt a hibát:
A telepítő automatikusan felajánlja neked az elérési útvonal megadásakor a "Manhunt" nevet, és amikor te megadtad neki az elérési útvonalat, akkor nem törölted ki az útvonalból a dupklikált nevet...
pl.: A gépeden a Játék itt van: D:\Manhunt
A telepítéskor megadtad - rákerestél - a meghajtón a Manhunt könyvtárra és továbbot nyomtál. De a telepítő programnak elég, ha a meghajtó betűjelét adod meg abban az esetben, ha annak gyökerében van a Játék!
Tehát neked ez lett elfogadva: D:\Manhunt\Manhunt
Nyugodtan megnézheted. Szerintem ez a hiba!
Megoldás:
Uninstall magyarítás! Reinstall magyarítás, de akkor figyelj az elérési útvonalra! Csak a játék könyvtárát add meg pontosan,a többit elvégzi a program!
Atiii #776 konkrétan.... feleteszem normálisan a magyarítást..elindítom agamet és angol minden...language-be sincs hungari... -
#774 Konkrétabban?
#773 Örülök, hogy segithettem. Ha ilyen van, szólj bátran máskor is. Most is irtam, hogy tudok segiteni, ha kell, csak nem reagáltál - ámbár amilyen gyorsan meglettél ezzel :)
Nekem az sem kell, hogy vastagbetüvel feltüntessék a nevem. Soha nem a cimre és hirességre mentem - nekem ez a munka kihivás. Ha még használják is, örülnek a munkámnak - akkor meg elértem a célom :) -
Atiii #772 hmm...letöltöttem feltettem és nem müxik
miért? -
#771 Szívemből szóltál kollégám!
Ui.: A Hidden & Dangerous 2 Editort utólag is köszönöm!
#770 Este letöltöm!!!
Köszi Imi elöre is, már nagyon kiváncsi vagyok.
A támogatásról annyit, hogy igazából az érzi csak át, mennyi meló és elöképzettség kell ehhez, aki már magyarositott. Diablo2-ben pl 2 havi melónk volt Hunnenköniggel, ráadásul nem is volt néhány tool, ezeket nekem kellett megirnom. Mi sem kértünk, és nem is fogunk pénzt kérni a magyarositásokért - a magunk, de föleg a TI kedvetekért csináljuk. A szivböl jövö köszönöm, és az, hogy dupla élvezettel jáccotok a játékkal, nekünk mindent megér.
Ám amikor elismeröen bólintotok egy-egy eltalált forditás, textúra, grafika, stb láttán, jusson eszetekbe, hogy ha azt a munkát, ami ebben van egy cégnél végeztük volna, többszázezer ft-ot kerestünk volna vele.
Mindezt persze soha nem lehet pénzben mérni, és nem is várjuk, hogy valaha is megtérül.
De ha annak a pénznek csak egy kis részét Iminek adod, amit nem fizettél ki a szoftverért (tisztelet a kivételnek), mondván : minek gazdagitsam az amúgy is burzsuj szoftvercéget, lófaxt nekik, warez rulez - már biztositva láthatod, hogy a következö kedvenc játékodhoz is lesz magyarositás.
Azthiszem akinek 2 gigás pentium ketyeg fullúj videókártyával a gépében, talán 1-2ezer ft nem olyan hatalmas áldozat - és akkor nyugodt szivvel ül le jáccani, hogy igenis tett valamit az ügyért.
Ennyit akartam. Bocsi ha hosszú voltam.
- egy másik magyarositó -