Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Néhány kép a magyarításomból:

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Á így már megvan köszi!
Lacc
Ja igen a véres köpenyes õrültet kell bevinni a szobába.
IMYke2.0.0.0
Vidd...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bring proof of the dress - Wearing hunters death to the guard room! = Hozd az öltözéket viselõ halott vadászokat az Õrszobába!

Azért ha eszedbe jut írd meg!

Valaki más?
Sulthal
Na az nem az utolsó elõtti pálya, lesz még egy jópár, nem írom le mennyi. Emiatt sajnos nem is emlékszem már rá mert régen jártam arra.
A fordítást passzolom...

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Na az nincs!
Itt vagyok: Mouth of madness - Scene 11
Amikor fölmegyek a tetõre akkor nem tudom mit kell!

Ezt esetleg le tudod fordítani? Ez lenne a lényege sztem!
Bring proof of the dress - Wearing hunters death to the guard room!
Sulthal
Nem biztos, hogy ott jársz ahol gondolom, de ha igen, akkor van egy motoros fûrészed az ajtó meg fából van. Nyisd azzal.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Arra gondoltam amikor az elején szivatni birom az embert a villamosszékben. Annak a végén kell fölmenni a ház tetejére ahol három ellenfél van. Azokat kinyírtam bemegyek egy dupla ajtón aminek az van a tetejére írva, hogy GUARD ROOM! Csak azután nem nyílik a benti ajtó!

Jártál már itt?
Lacc
Hát attól függ melyik az az utolsó elõtti. Én már a mumos villájánál járok, a sövénylabirintusban irtom a házmaszkos öket.
Senki sem jutott még el eddig?
Köszi!
Aztán rájöttem, hogy most jottem rá 😊) a sárga és a piros kivégzésekre is...

nagykispeter
Hát az nagyon jó lenne
Nagyon köszi a munkádat

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Udv!
Valaki írja már meg, hogy mit kell csinálni az utolsó elõtti pályán amikor a guard room-ba kell bemenni.
Az ajtót nem lehet kinyitni másfelé meg nem lehet elmenni!
Valaki please!!!

Köszi
IMYke2.0.0.0
Egyetlen Játékhoz használható: GTA3 és a Vice City.
Azok meg ugye már magyarok.
Szóval, felejtõs.

A ManHUNt szövegeit ma és holnap tervezem befejezni.
Jövõ hét elején pedig - mihelyst találok neki helyet, mert ugye ez is akkora, ha nem nagyobb lesz, mint a Max Payne 2 MAGYAR MOD - fellövöm a netre.

hykao
Ja, aha.
Nem, csak gondolom hogy több játékhoz is lehet használni, és engem mindig is érdekeltek az ilyesfajta dolgok, és kipróbálnám.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

hykao
Mé' most, hogy mindjárt kész a magyarítás, te is belevágnál, vagy mifene???
És honnan lehet leszedni? Mert nem nagyon találtam google-n 😞

nagykispeter
mostmár én is megvárom

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Kami
Imi, mikor lesz letölthetõ a magyarítás? Még nem kezdtem el játszani vele és addig nem is akarom míg teljesen magyar nem lesz. Szóval a "kiadás" határideje? :-)

Lacc
Hajrá 😊

Azóta mrá sikerült megölnöm 😛
IMYke2.0.0.0
Magyarítás állása:
Pályák grafikái: 24/24 (100%)
Pályák szövegei: 24/12 (50%)
Játék introja: 1/1 (100%)
---------------------------
Szóval gyorsan meglesz ez...!

Sulthal
Nem kell 2 és fél perc alatt kinyirni Ramriez-t, ha letellik az idõ csak annyi történik, hogy jön két sniperpuskás csávó, akik örömmel neked adják a puskáikat miután lyukat lõttél a fejükbe.

IMYke2.0.0.0
Videot: NanDub + AviEdit + Adobe Premier 7.0

IMYke2.0.0.0
TXD és GXT Packer + Adobe Photoshop 7.0 CE Eng

Lacc
Most tartok Ramirez megölésénél. Nem egyszerû, 2 és fél perc alatt megk ell ölni úgy hogy közben tele van a ház mobokkal... De azért megpróbálom megint 😄

Nagyon király érzés lyukat robbantani az ellen fejébe shotgunnal 😛
10. pálya. idegesít. kevés lõszer, sok a fazon. amikor négyen beállnak a ládák közé. tipp?
Most vagyok azon a pályán amikor egy csövivel kell mennem, mert az õ jelenlétében nyílnak ki a kapuk. Nagyon cool a game, a kivégzések királyak (fõleg amikor Machetaval levágja a fejét), nyomasztó hangulat.. és majd még a magyarítás is biztos megdobja a hangulatot. Szerintem az év egyik legjobb játéka!

OFF:
IMYke te mivel csinálod a magyarítást? Milyen progival?

Teperinke

Teperinke
Tök frankón meg vannak csinálva a "kivégzések", olyan jól meg van effektezve, hogy egy csomó ideig azt hittem, hogy videobejátszások. Pedig a 3D motor játssza azokat is.

Amúgy király game. De 16 év alatti elmélyû egyének tényleg ne játsszák:-)

IMYke2.0.0.0

Hát még ha majd a videoban látod meg...!
Ugyanis megcsináltam abban is.

Andie
Imi : az a zászló-effekt a HUNt -ban 😊))
Kiráj vagy 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

IMYke2.0.0.0
Csak azért, hogy ne legyen pangás, mert ugye a magyarítás halad...

IMYke2.0.0.0
"Kövesd a cellablokkot elhagyó nyulat!"
"Öld meg a járörözö vadászt és juss fel a vezérlöszobába!"
"Ölj meg minden vadászt a siralomházban!"
"Juss el bármi áron a mühelybe!"
"Aktiváld a szenzoros zárat és kövesd a nyulat!"
"Öld meg a Fehér Nyulat, hogy megszerezd a börtön kapujának kulcsát!"
"Juss el a kapuhoz és tünj el a börtönböl!"

Ezek a feladatok az egész börtönös pályán.

Nekem eddig bejön.
Grafikailag jobban közel áll hozzám ez a mosott SilentHill-es hangulat, mint a Hitman3-é.

Valaki tudja mit kell csinálni a Doing Time pályán?
Börtönben vagyok, folyamatosan likvidálom az enemiket, de nem fogynak...

IMYke2.0.0.0
ManHUNt (jelenlegi kedvenc):
Grafika: 24 map-ból (+ GLOBAL) / 17 kész.
Szöveg: 24 map-ból (+GLOBAL) / 8 kész.
Video: Intro video (hiszen minden más videot feliratoz a program...) - módosítása, vágása és *.bik-be tömörítése kész.

Andie
Erre irta itt egy kedves játéktárs, hogy igen primitiv A.I.-je van a game-nek. Most az állatkertes pályán vagyok, és észrevettek ketten is. Rohannak utánnam, kb 20 méterre, beérek egy zsákutcába. Jobbra van 2-3 oszlop, amik árnyékot vetnek. Beállok az árnyékba, és kész. Odajönnek a zsákutca végéhez, és elkezdenek nézelödni, meg magyarázni. Na ugyan hol lehetek??? 😊)))
Aztán elsétálnak. Persze én hátulról megtettem a dolgomat. (nem azt!! fujj)

Mondjuk a másik véglet a Thief (már megint ugye 😊, ahol ha észrevesz az ör, és nem tudsz kellö messzire futni töle, akkor hiába bújsz el az árnyékba, pont feléd indul. Ha a szobának 4 árnyékos sarka van, akkoris pont arra indul, ahol te bújtál meg.

ManHuntnál még azis vicces, hogy gyorsabban futsz, mint a hunterek, igy gyakorlatilag nincs tét. Ha tudod az utat visszafele, 1-2 sarokig, akkor megmenekültél. (mondjuk ez a könnyebbik fokozat, nemtudom a nehezebb mitül más?)

Csillagok : én azt tapasztaltam, hogy a kivégzéseid stilusa, brutalitása a lényeg, és hogy hányszor vettek észre. Az elözö pályán mindenkit 3-as brutalitással öltem le hátulról, igy 3 csillagot kaptam.

Ez igaz, de hát néha elég jó hogy van 😊
Amúgy hogy lehet minnél több csillagosra csinálni a küldiket? Mert Az elsõ 2 pálya egy csillagos lett, a harmadik meg kettõ. A harmadikon sok olyan killem volt hogy hátulról csaptam le õket, vagyis amikor a kamera mutatja a kivégzést. Ebbõl kell minnél többet és annál több csillag lesz vagy mi?

Lacc
De azért az elég abszurd, hogy senki nem képes meglátni téged a félhomályos árnyékban 😊)
Na tegnap elkezdtem a gamet, iszonyat komoly. Ez a világvége hangulat nagyon cool. A harmadik pályánál tartok, eddig nagyon jó volt, fõleg amikor zacskóval kell embereket folytani 😄

Andie
Igen, azóta énis rájöttem, hogy ez nem Thief, itt el lehet menekülni szépen. A darus pályát nyomtam végig este, ott meg sok a doboz. Meg van egy rámpa, amolyan hulladék csúzdának néztem. Ott is 3 fószer baromkodik, egyiknél szögbelövö. Leszaladtam észrevettek, szaladok vissza a rámpán, le, a lépcsön, de nézem, hogy sehol sincsenek. MEgyek vissza, hát még a rámpa feléig sem jöttek fel. Komolyan mondom, vagy harmadjára sikerült felcsalnom öket a sötét részhez, olyan érzésem volt, hogy vagy vakok, vagy semmi kedvük az egészhez 😊

A második darunál már a hütövel pankrációztam, feelinges volt 😊) Belengettem, kioldottam, és kettöt elsodort 😊
Azért gáz, hogy mindegyik a daru hatósugarából lött rám 😊

Magyarítod? Az jaú! Amúgy vannak benne vulgáris szövegek (ergo kurvaanyázások)? Még nem volt szerencsém sajna a játékhoz, de majd ma suli után kipróbálom muhahaha 😄

IMYke2.0.0.0
Jelentem: Manhunt
- Grafika: 25 pályából 16 pálya grafikája kész
- Szöveg: 25 pályából 3 pálya szövege kész
- Video: még nem álltam neki.

Jelentés vége.

elkuldte 2szer ez a mocsok de meg anyit hozzafuznek hogy nincs tul nagy ai-juk ha egy sarkon elfordulsz mar nemlatnak leallnak anyazni te meg szepen megkerulheted sokszor volt hogy korbelehetett futni mondjuk egy csomo doboz kozott akkor korbesprinteltem es akkor egyik saroknal lerazodott en setallok tovabb es amikor korbemegyek es a hata moge erek egyceruen kivegzem

fogom elfutok futok futok aztan amikor szetszorodnak egyesevel a hatukba kerulok es kivegzem oket aztan ha eszrevesznek megint csak futok-futok...

fogom elfutok futok futok aztan amikor szetszorodnak egyesevel a hatukba kerulok es kivegzem oket aztan ha eszrevesznek megint csak futok-futok...

Voltan
A My Documents könyvtárban

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"