1529
  • Gandibá
    Én azzal az egyel csináltam meg, azt szépet repült kéz nélkül a srácc :D
  • Ben C
    jah, de nem csak az az egy, hanem a kilóméterekkel arrébbi is....
  • Lacc
    Ja így kell.
  • Gandibá
    Miutána beleszúrtad a harmadikat, kirohan egy ajtón. Menj utána, majd hívd fel a figyelmét magadra, és rohanj fel a lépcsőn, rá a fémrácsra. Ekkor jön egy kisebb movie hogy megrázkódik alatta és visszarohan. Na ezt a műveletet csináld meg még1x és disznaj koma meghal. Én legalábbis így csináltam meg.
  • genya
    A disznót hogy kell megölni?
    Csak 3 kést találok, viszont legalább négy kellene, hogy hátúlról leszedjem.
  • Voltan
    Nálam nem voltak ilyen problémák.
  • Gandibá
    Nekem is bugzott mint állat. Főleg amikor belemész egy kukába, azt pattog mint a gumilabda :)
  • Lacc
    Most toltam végig. Hát nem volt rossz, de olyan jó se :D
  • Ben C
    Nagyon bejön a játék, csak bugzik szegényke....
  • Gandibá
    :D
  • dre
    kösssssssz
  • Glpetyus
    :)))
  • dre
    nem mar ember nem mar nyugi.sőt csak örülök nekoi mert a gta3ban is eztszeretem ezé hoztam fel
  • ShaiHulud
    nem koppintottak, csak felhasnzaltak, mivel ugyanaz a kurva engine es ugyanaz a kurva fejleszto csapat, ennyi ertetlen vadbarmot mar...
  • dre
    amúgy én is észrevettemhogy a lépéshangot koppintották meg a életfelszedés hangját de attól függget lenül nagggggggyon megállja ahejét 2004 ben.denég hogy
  • ShaiHulud
    eger scroll gombjaval , mar ha van ilyen, amugy nezd meg options/controlsnal
  • dre
    emberek!

hogyaz istenbe köll kicserélni a a tárgyakat amiket felveszel milyen gombal
  • Gandibá
    Mivel GTA3 motor :)
  • __csokisfiu__
    két napja végigtoltam én is. viszont nektek is feltűnt hogy a motor mennyire a gta-ból van véve? pl. lépészaj, tárgy amikor felveszed ugyanazt a hangot adja, embrek kidolgozása, mozgása, stb.
  • ATS: Peelova
    jah, nekem is bejön eléggé a fíling, és végre egy olyan gém megint, amihez nem kell übervas. elég neki az én alumíniumom is
  • PAYNE
    Wow! tennap óta itt a game és nagyon király! szeerintem az év 1ik legcoolabb játéka és nagyon jók a kivégzések is!
    ez igen! így kell játékot csinálni! :))))
  • Gandibá
    Nincsmit.
  • nagykispeter
    Kössz
  • Gandibá
    Mindenkit, viszont nem minden fegyverrel. Pisztolyal és a többi lőfegyverrel nem lehet, minden mással igen (persze a sárga "fegyvereket" kivéve).
  • nagykispeter
    Okés köszi!Egyébként mindenkit ki lehet végezni vagy csak meghatározott személyeket?!
  • Gandibá
    Ha zöld akkor csak "csapkod", de ha hátulról közelíted meg és fehérből kezd el sárgára váltani vagy pirosba, akkor az e kivégzés szintje lesz.
  • nagykispeter
    Mit kell csinálni mikor meggjelenik a faszi fejénél a zöld karika és nyomva tartom az egérgombot?Mert van amikor átvált sárgára és kivégzi a komát,de van amikor pedig alig kezdem nyomni a gombot és ahelyett hogy sárgulna a zőld elkezd hadonászni az ütővel és persze észrevesznek és így nem lehet kivégzést csinálni!Hogy működik ez az egész?
  • Gandibá
    Leghátul van egy ház amibe fel kell menni, ott összeverni a sráccot és elvenni tőle a pajszert.
  • dardevil
    VÉGIGJÁTSZOTTAM !!!
    Nekem tetszett !
  • ddd
    jogos
    lehet azé nem ugrott be mer nem találom, hogy hol van
  • Bercy #819
    feszítővassal
  • ddd
    Srácok!
    A második küldetésben a lakatot mivel lehet leverni?
  • dardevil
    Köszi a segítséget CIFU@WORK !
    Kicsit nehezen, de sikerült ! Most az ujságírónőt kell majd kísérnem. Te végig játszottad már ?
  • Ben C
    Imi ugylátom megint kitettél magadért, grat!
    rohanok leszedni a ManHuntot!!!!4
  • antijedi
    nem ezt modntam énis az elöbb ?:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem bántani akartalak, és amúgy senkit sem. Néha naívnak tűnhetek, de valójában tudom, hogy mi a dörgés. A warez-dolog ugye nem magyar találmány. Élvezzük (ki ne vallaná be, hogy volt már nem egyszer a gépén ilye cucc is) és örülünk annak, hogy "előbb megvan, mint az országban bárkinek"...
    A gond akkor van, amikor már azt sem becsüli az emberek, ami nem ebbe a kategóriába tartozik, hanem éppenhogy az ő szórakozásukat, könnyedebb játékukat szolgálja...
    De hát tényleg igaz, felesleges szájtépés ez részemről. Csak tudjátok, mindig azok szívják meg, akik ilyen fórumokat olvasnak - a mások munkáival visszaélők nem olvasnak ilyen topikokat, nehogy lelkiismeretfurdalásuk legyen... (ha van egyáltlán mivel).

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------
  • cifuatwork
    Durván kell megölni őket - lopakodj a hátuk mögé (ez nem olyan egyszerű, mert elég sokan vannak az elején), és tarsd lenyomva az egérgombot. Először a feje körül elkezd a fehér célkereszt pulzálni, aztán átvált sárgába és végül vörösbe, a kivégzés akkor lesz végrehajtva, amikor elengeded az egérgombot. A kivégzés a szintől függően más és más (egyre brutálisabb), és neked itt mindenkit sárga vagy vörös szinten kell megölnöd... :)
  • NeoMaN
    Most nemazé, de pl az új gamek már megjelenés elött letölthetek bárhonnan...
    Amíg van net és pc addig ez LESZ. ebbe bele kell törődni, mert a dolog ezzel jár szvsz. Kár ezen bosszankodni....
  • zoli80
    öszintén kivanom hogy megkapd az elismerést amire vagysz!még én is elgondolkodtam a dolgon és ha lesz ra lehetöségem ránézek a szamlaszamra,félreértettél!
    aminek nagyon örulnék az az lenne ha a magyarorszagi jatekkiadok hozzábasznanak a hozzád hasonlokhoz egy szép kis summat fasza magyritasokért és akkor nem kéne forumokon nyomulni.
  • antijedi
    ez ok de most te komolyan gondolod hogy azok akik "ellopják" a munkáidat nézik is ezt a forumot? de ha nézek is szerinted érdekli őket? én nemhiszem...