1529
-
Gandibá #849 Én azzal az egyel csináltam meg, azt szépet repült kéz nélkül a srácc :D -
Ben C #848 jah, de nem csak az az egy, hanem a kilóméterekkel arrébbi is.... -
#847 Ja így kell. -
Gandibá #846 Miutána beleszúrtad a harmadikat, kirohan egy ajtón. Menj utána, majd hívd fel a figyelmét magadra, és rohanj fel a lépcsőn, rá a fémrácsra. Ekkor jön egy kisebb movie hogy megrázkódik alatta és visszarohan. Na ezt a műveletet csináld meg még1x és disznaj koma meghal. Én legalábbis így csináltam meg. -
genya #845 A disznót hogy kell megölni?
Csak 3 kést találok, viszont legalább négy kellene, hogy hátúlról leszedjem. -
#844 Nálam nem voltak ilyen problémák. -
Gandibá #843 Nekem is bugzott mint állat. Főleg amikor belemész egy kukába, azt pattog mint a gumilabda :) -
#842 Most toltam végig. Hát nem volt rossz, de olyan jó se :D -
Ben C #841 Nagyon bejön a játék, csak bugzik szegényke.... -
Gandibá #840 :D -
dre #839 kösssssssz -
#838 :))) -
dre #837 nem mar ember nem mar nyugi.sőt csak örülök nekoi mert a gta3ban is eztszeretem ezé hoztam fel -
ShaiHulud #836 nem koppintottak, csak felhasnzaltak, mivel ugyanaz a kurva engine es ugyanaz a kurva fejleszto csapat, ennyi ertetlen vadbarmot mar... -
dre #835 amúgy én is észrevettemhogy a lépéshangot koppintották meg a életfelszedés hangját de attól függget lenül nagggggggyon megállja ahejét 2004 ben.denég hogy -
ShaiHulud #834 eger scroll gombjaval , mar ha van ilyen, amugy nezd meg options/controlsnal -
dre #833 emberek!
hogyaz istenbe köll kicserélni a a tárgyakat amiket felveszel milyen gombal -
Gandibá #832 Mivel GTA3 motor :) -
__csokisfiu__ #831 két napja végigtoltam én is. viszont nektek is feltűnt hogy a motor mennyire a gta-ból van véve? pl. lépészaj, tárgy amikor felveszed ugyanazt a hangot adja, embrek kidolgozása, mozgása, stb. -
#830 jah, nekem is bejön eléggé a fíling, és végre egy olyan gém megint, amihez nem kell übervas. elég neki az én alumíniumom is -
#829 Wow! tennap óta itt a game és nagyon király! szeerintem az év 1ik legcoolabb játéka és nagyon jók a kivégzések is!
ez igen! így kell játékot csinálni! :)))) -
Gandibá #828 Nincsmit. -
#827 Kössz -
Gandibá #826 Mindenkit, viszont nem minden fegyverrel. Pisztolyal és a többi lőfegyverrel nem lehet, minden mással igen (persze a sárga "fegyvereket" kivéve). -
#825 Okés köszi!Egyébként mindenkit ki lehet végezni vagy csak meghatározott személyeket?! -
Gandibá #824 Ha zöld akkor csak "csapkod", de ha hátulról közelíted meg és fehérből kezd el sárgára váltani vagy pirosba, akkor az e kivégzés szintje lesz. -
#823 Mit kell csinálni mikor meggjelenik a faszi fejénél a zöld karika és nyomva tartom az egérgombot?Mert van amikor átvált sárgára és kivégzi a komát,de van amikor pedig alig kezdem nyomni a gombot és ahelyett hogy sárgulna a zőld elkezd hadonászni az ütővel és persze észrevesznek és így nem lehet kivégzést csinálni!Hogy működik ez az egész? -
Gandibá #822 Leghátul van egy ház amibe fel kell menni, ott összeverni a sráccot és elvenni tőle a pajszert. -
#821 VÉGIGJÁTSZOTTAM !!!
Nekem tetszett ! -
ddd #820 jogos
lehet azé nem ugrott be mer nem találom, hogy hol van -
#819 feszítővassal -
ddd #818 Srácok!
A második küldetésben a lakatot mivel lehet leverni?
-
#817 Köszi a segítséget CIFU@WORK !
Kicsit nehezen, de sikerült ! Most az ujságírónőt kell majd kísérnem. Te végig játszottad már ? -
Ben C #816 Imi ugylátom megint kitettél magadért, grat!
rohanok leszedni a ManHuntot!!!!4 -
antijedi #815 nem ezt modntam énis az elöbb ?:D -
#814 Nem bántani akartalak, és amúgy senkit sem. Néha naívnak tűnhetek, de valójában tudom, hogy mi a dörgés. A warez-dolog ugye nem magyar találmány. Élvezzük (ki ne vallaná be, hogy volt már nem egyszer a gépén ilye cucc is) és örülünk annak, hogy "előbb megvan, mint az országban bárkinek"...
A gond akkor van, amikor már azt sem becsüli az emberek, ami nem ebbe a kategóriába tartozik, hanem éppenhogy az ő szórakozásukat, könnyedebb játékukat szolgálja...
De hát tényleg igaz, felesleges szájtépés ez részemről. Csak tudjátok, mindig azok szívják meg, akik ilyen fórumokat olvasnak - a mások munkáival visszaélők nem olvasnak ilyen topikokat, nehogy lelkiismeretfurdalásuk legyen... (ha van egyáltlán mivel).
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#813 Durván kell megölni őket - lopakodj a hátuk mögé (ez nem olyan egyszerű, mert elég sokan vannak az elején), és tarsd lenyomva az egérgombot. Először a feje körül elkezd a fehér célkereszt pulzálni, aztán átvált sárgába és végül vörösbe, a kivégzés akkor lesz végrehajtva, amikor elengeded az egérgombot. A kivégzés a szintől függően más és más (egyre brutálisabb), és neked itt mindenkit sárga vagy vörös szinten kell megölnöd... :) -
#812 Most nemazé, de pl az új gamek már megjelenés elött letölthetek bárhonnan...
Amíg van net és pc addig ez LESZ. ebbe bele kell törődni, mert a dolog ezzel jár szvsz. Kár ezen bosszankodni....
-
#811 öszintén kivanom hogy megkapd az elismerést amire vagysz!még én is elgondolkodtam a dolgon és ha lesz ra lehetöségem ránézek a szamlaszamra,félreértettél!
aminek nagyon örulnék az az lenne ha a magyarorszagi jatekkiadok hozzábasznanak a hozzád hasonlokhoz egy szép kis summat fasza magyritasokért és akkor nem kéne forumokon nyomulni. -
antijedi #810 ez ok de most te komolyan gondolod hogy azok akik "ellopják" a munkáidat nézik is ezt a forumot? de ha nézek is szerinted érdekli őket? én nemhiszem...