1529
-
#889 Ma próbáltam ki, nagyon tetszik!
Egy kicsit a Mortal Kombat Trilogy juttatja az eszembe...Nem is tudom miért...
És az a gigamorbid gondolat, hogy egy TV show keretén belül kell kivégezni és "huntolni" embereket, az nagyon ász! -
#888 én benne vagyok! -
#887 legalább az ezer hozzászlást érjuk már el! -
#886 NE LEGYEN MÁR PANGÁS!!!!
ne hogy már a yu-gi-oh power of chaos népszerűbb legyen a manhuntnál!
-
#885 Én ma toltam végig harmadjára!
először trainerrel majd trainer nélkul. -
#884 Elbújsz, magadhoz csalod őket, vársz, elindulnak, az egyik mögé osonsz kivégzed. Ha a másik észrevesz elszaladsz, majd újra elbújsz és kivágzed. Ha mögé osonsz és myomvatartod a jobb gombot a feje fölötti kis 3szögek színe változni fog , amikor eléri a pirosat akkor végezd ki! Ez a leghosszabb és legbrutálisabb kivégzés !
Én így csinálgattam. -
#883 Aszthiszem a végén, de valahol itt:
-lemegyel egy vmi algsorba
-fel lehet venni egy üveget
-lent mászkál egy csuklyás azt megölöm
-felmegyek egy lépcsőn ott két őr jön felém
Na itt vagyok! Ha magamhoz csalom őket, akkor mind ketten jönnek, szóval még nem sikerült kijátszani őket...ehhez kérnék tippet, ha lehet! -
#882 Konkrétan mia a 3. pálya és hol akadtál el ?
Mert én speciel nem tom. Pedig végig toltam már ! -
#881 Vki írja már le, hogy kell megcsinálni a 3-dik pályát! -
#880 itt is pangás egész nap? -
#879 MÉR VAN PANGÁS? -
#878 Örülök hogy évgigtoltam, már rá se fogok nézni :) -
#877 Mér van pangás?!
Sztem tök fasza a game és nem szeretitek?
-
#876 Ja szerintem is már éppen mondani akartam!!! -
#875 :D -
#874 Hozok kamerát oszt rándezzétek le, meglesz a manhunt 2 introja :D -
#873 oké, igazad van, talán erős volt. de a tartalom attól még döszém... -
Gandibá #872 Ehe, hamár a stílus adott, akkor te meg ki a fasznak képzeled magad hogy így beszélsz velem? Nem hinném hogy okot adtam rá.. -
#871 Lehet, hogy most írtad le a küldetéslemez tartalmát!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#870 nem azt mondom, hogy forradalmi gém, a moci is régi alatta, sőőőt, az is lol, hogy van még olyan gép ami hájon is tűrhetően fut a szar 850es szeleronomon, de azér az alapötlet nem egy sablonos dolog. azér lehetne benne több múvi, nem csak instrukciók a fülesen át, hanem a stúdióból is valami stólbucis műsorvezető, őrjöngő közönség stb... -
#869 és ki a fasz szólt hozzád már nem azért? én nem egy személyt "basztam le" hanem eccerüen nem értem, hogy ez a gém miéárt ilyen kevés embert vonz -
Gandibá #868 Szerintem nem volt nehéz megölni. -
#867 Akarom mondani:
De vége. Sztem nem volt rossz... -
#866 Végülis Pigssy-t nevezhetjük "szörnynek"...
Engem "neki" is sikerült agyilag felba..nia(nem kicsit).
De vége sztem nem volt rossz... -
Gandibá #865 Mit írjak már nem azért? Már végigtoltam.. aki elakad annak segítek. Ennyi.. -
#864 tegnap összesen két hozzászólás. remek, ezért mindenkinek kijárna egy zsömlészacsi hátulról... -
#863 semmi lol, ez nagyon okos kérdés volt dre komától, semmi nem tud úgy elbaszni egy játékot, mint egy alaptalanul, váratlanul, megrökönyödést keltően egy izgalmas gémbe belebaszott szörny -
Gandibá #862 Én azt full könnyen megcsináltam. Mindenkit fejbelőttem shotgunal és kész :) -
#861 Az a ramirezes rész engem is felbasz. Különben is utálom, mikor időre kell valamit csinálni :)
-
#860 Vájn Dízel... -
Sir IvanHoe #859 Viszont ha megnezitek az arcat a csavonak, kikopott gt3 foszereplo csak kopaszon.
-
Ben C #858 LOL -
Ben C #857 nyomd a zegérgombot... -
Sir IvanHoe #856 Hogyan kell brutalis kevegzest csinalni? -
dre #855 most éppen a zelső helyet tartja -
dre #854 ja amúgy lessz szörny benne?
-
dre #853 hogy kell túljutni a mikor vn egy nagy állat gép és a mási krészre a junkyardon hogy kell átjutni -
#852 kezdem=kezdtem -
#851 Hí
Aki végigtolta segitsen mert megőrülök!!!!!!!!!
Hogy a picsába nyírjam ki Ramirez-t????
Ha sikerül egyáltalán kijutnom az "udvarra" teljes életerővel a három faszfej kinyír 1 perc alatt:(((((
Meglehet ezt a szart kód nélkül csinálni egyáltalán???
Ha 30X nem kezdem újra akkor egyszer sem...
Idáig tetszett a gém,de ez most nagyon felbaszott...:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#850 azér nem annyira szar gém ez, hogy a második oldal közepéről kelljen előkaparni