Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Imy: ez jól kész lett😊 Az a roncstelepes graf nagyon ott van, gratu.

[merlinw.org]

hát mit monjak, érdekes egy progi volt. vhol a max payne és a hitman keveréke. a grafika gyanúsan may payne-es, ami nagyon jó és hangulatos, nem tévedek? játékmenetben meg inkább hitman, bár ott ha nem sikerült a lopakodás is halomra lehetett gyilkolni mindenkit, itt nem. ami nem tetszett, hogy nagyon nehéz, de egy trainer megoldotta.egyébként egyszer érdemes végigtolni

Glpetyus

Hmuda
Nem mindig sikerül ilyen jól elkapni a megfelelõ pillanatot:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

IMYke2.0.0.0
ÉRtettem... 😊
Nem, persze, hogy nem az egész Játékot kell feltenni...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Egy kicsit kipofoztág az engine-jét, de szerintem kábé a Vice city-s konfiggal zakatol elfogathatóan.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Neked ment #720

PAYNE
Hi! úgy néz ki meglesz a game tehát az lenne a kérdésem hogy milyen gép kell neki gondolom az mint a gta vcnek neeeem?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

"az egészet fel kell tennem a netre" - Ezt értelmeztem félre.Várjuk, a képek alapján király!

IMYke2.0.0.0
Olvass már!
Az egész játék telepített mérete: 1.92 GB
A magyarítás CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A PÁLYÁK anyagát teszi fel, ami kitömörítve 232 MB.
A magyarítást még ma be kell fejeznem és átnéznem, s jövõ hét elején megy fel.
A címet majd közlöm!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kami
Mikorra lesz feltöltve, vagyis mikortól szedhetjük le? Addig már nem kezdek neki a játéknak.

Mármint az egész gémet?

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek, akit érint:
A ManHUNt "levels" könyvtárában 24 db alkönyvtár található, melybõl 1 a GLOBAL és 3 a bonusz pálya.
Minden pályának a textúra-, modell- és szöveganyaga ezekben a könyvtárakban található, nem úgy, mint bármely hasonló Játék esetében.
Amikor a textúra-magyarításra adtam a fejem, mindenegyes ilyen mappában lévõ textúracsomagot editálnom kellett, ahogy a bennük lévõ szövegfájlt is.
Ergo: ha a textúra-magyarítást is szeretném megosztani veletek - és miért ne, mikor annyira jó lett!? - akkor az egészet fel kell tennem a netre.
Megjegyzés: így is, csak a módosított textúracsomagok vannak benne, amikbe nem kellett belenyúlni azok kimaradnak s az eredeti (nálad feltelepített) változatban majd felül sem íródnak...

Sajnálom, akit zavar a méret.

Az ATW-s megoldás jól hangzik. Szerintem egy olyan lapra lesz fellökve.

Jaja, én kb a KotOR megjelenésekor kezdtem el kerülni, ritka fos szerverük van, HDC az jaú, meg még a 7wrz vip is.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Annyira nem szar az, csak szar a szerver (cjb asszem.)
Általában gyorsan frissítenek.

Lacc
Akinek van esze az a közelébe se néz a warezcenternek 😊
Nem a warezcenter, hanem a szerver hibája.

Basszák meg a warezcenteresek, többé nem megyek oda!

War. War never changes.

Nem onnan kell tölteni.=> HDC

Basszsu, küldtem egy 400 Ft-os sms-t a warezcenteres verzióhoz, erre meg nem engedi tölteni már vagy 20 perce. Mi a franc van?

War. War never changes.

Van a játéknak vmi jó weblapja? Megnéztem a hivatalsot, nagyon szar...
Pár kérdés a játékkal kapcsolatban:
Ez ilyen stílusú? TPS-akció-horror vagy mi?
Van benne far cry szintû fizika (nagyon szórakoztató volt ott 😊 )

War. War never changes.

Sulthal
A fûrészt kapcsold ki, mert ha be van kapcsolva akkor zajt csinál és nem tudsz mögéjük lopakodni. Viszont ha ki van kapcsolva akkor ugyanúgy lehet vele kivégzéseket csinálni.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Köszi sikerült, már a következõ pályát is átvittem. Sniper rulZ! 😄

Voltan
Nem, mögéjük lopakodsz, klikk, nyomva tart, ha a nyilak sárgák, elenged, legközelebb tovább tart nyomva, ha a nyilak pirosak, elenged.

Mármint az enemy a radaron legyen sárga és piros? És ha igen hol kell õket kivégezni?

Hi!
Nagynehezen kinyirtam a malacot, de ezutan nem tudok mit csinalni! Kivagom az ajtot, ramjonnek a fegyveresek, elbujni eltudok, de hogyan likvidalom oket, ha nincs csak lancfureszem es nem is talalok mast?

Lacc
Talán el kéne olvasni az objectives-t... Ki kell végezni 1 embert sárgával, meg egyet pirossal...
Hát én is ott akadtam el 😞

PAYNE
ja és gratula a magyarításhoz!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
184 mega!!!!! hát milyen játék ez????? Most mit csináltál vele???? (vagy nem csak az írásokat magyarítottad? )

PAYNE
Hát hmmm! Igen nagy kedvem lett játszani a játékkal! csak azt nem tudom hogy honnan vegyem meg! (mármint nem eredetire gondoltam annyi lóvém nincs most erre a célra hanem khhhm tudjátok hogy! ;D ) ki tudna ebben segíteni?

kakukk
Gratulálok, és legmélyebb elismerésem köszönjük!

Nagyon komoly lesz ez a magyarítás, köszönjük a munkádat! Remélem minnél elõbb felrakod valahova!

Tedd fel ATW-re, 500 mega webtárhely, nincs fájlméret-korlátozás!

Honnan tudom letölteni a magyarositást? Kérek egy pontos linket köszi elöre is!!
kakukk
A ManHUNt magyarítás letõlthetö már?

Joczika
Sziasztok.
Meg tudná valaki mondani,mit kell csinálni a Doing Time pálya legelején,amikor a kalapácsot felveszed és hármasával jönnek egymás után az ellenek???Elöre is thx a választ.

atw n kell majd regisztrálni tárhelyet és arra fel lehet majd nyomni darabolva

Kami
Egy kérés Imi: Ha meg tudod oldani ne ftp-re tedd fel a magyarítást, hanem http-re. Vagyunk egy páran akik nem tudunk csak web-rõl tölteni. Munkahelyi net elérés átka! :-(
Elõre is köszi!

Glpetyus
"erre te fasz"😄DD
Angolul is röhögtem rajta,hát még igy!!Szép munka gratula!
Ja,a játék király!!!
Király játékhoz-király magyarositás!!!

IMYke2.0.0.0
Rossz hírem van:
A ManHUNt magyarítás - telepítõben már! - 184 MB-ot tesz ki!
Az eddigi legnagyobb méretû magyarításom!

Elég nehéz lesz feltenni a netre...

Voltan
A játék pedig tényleg fasza. Annyira ugyan nem osztozom a lelkesedésben, mint Gandibá kollégánk, de tény, hogy marhára hangulatosan lehet szecskázni benne. Kiváncsi vagyok, hogy a Vice City után miféle tiltakozó hullám támadja majd a Rockstart. Azért ezzel a progival kicsit tényleg túllõttek a célon

Voltan
Nem semmi! Qrva sok munkád lehet benne. Gratulálok, és legmélyebb elismerésem!

ReTeK
szép munka

IMYke2.0.0.0

Amúgy érdekes a progi, mert vízszintesen tükrözi a grafikákat és van, hogy fordít rajta 90 fokkal...
Szóval, nem kellemes a graf editje...

Eye-scream
Nagyon király, fõleg a hátáén a megyei börtön felirat 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Solid Snake
i2k! Hála tölti el szívünket megathx.
IMYke2.0.0.0
A hangokon kívül (mert azokhoz elvbõl nem nyúlok!) MINDEN magyar:
- textúrák
- szöveg
- menük
- intro video (csak a szereposztáshoz nem nyúltam)

A képek elég beszédesek, nem?

Lacc
A textúrák is? Profi.