1529
-
Ben C #929 ... -
#928 hát ja. -
Ben C #927 de az a hibaüzi olyan helyre mutat, ahonnan az installációnak semmit nem kéne kiszednie..... -
#926 csak már tökre jáccanék erre meg ehhhh :( -
#925 np... :O)) -
Ben C #924 köszi....
nah, bocs. télleg nem tom mi a baj, csak poénos kedvemben voltam, de én is tom mien szar ha poénkodnak ienkor, szóval bocsánat. -
#923 :(( az nem jó, majd hátha valaki tud valami okosat mondani... -
#922 Vedd meg(szedd le) mégegyszer... -
#921 nemtom:(( -
#920 jol van, kurva okos vagy... -
Ben C #919 szar a géped, dobd ki -
#918 ??? -
#917 -
Ben C #916 ték vót -
#915 hi! elkezdem instalálni, és ez az üzi fogad:
visszaolvastam, de nem láttam, hogy másnak is ez a problémája lenne. mit tegyek? -
#914 3 féle kivégzés van...Illetve három szintű...Minél tovább tartod nyomva a jobb gombot, annál durvább... -
#913 LOL
Minden kivégzést ugyanúgy kell csinálni...
Ne legyél má' hülye... -
#912 Nem tom de én nem tom hogyan kell kivégezni csak 1 kivégzést tudok az a zacskos.És én csak végig akarom vinni a pont az nem érdekel.
-
#911 Az nem morbid, hogy emberekre vadászol?
Vagy az, hogy ezt filmre veszik?
Vagy az, hogy minél durvább kivégzéseket csinálsz, annál több pontot kapsz?
Stb.... -
#910 én idáig csak azokát láttam hogy zacskóval megfojtja meg hogy szétloccsantja a baseball ütövel a földön fekvő fejét. -
#909 LOL -
#908 Nem tom én még nem láttam benne morbid és durva cuccokat.
Ti mit csináltok hogy van benne? -
#907 nekem is nagyon bejön!
-
#906 Nekem nagyon tetszik, főleg azért mert én most játszok először ilyen morbid és durva játékkal! -
#905 Nem annyira jó.Legalábbis nekem nem annyira tetszik. -
#904 Rockstar stuff biztos jó:) még ugyan nem próbáltam de majd eccer ráveszem amgam hogy letöltsem -
Sir IvanHoe #903 Legyilkoltam hipp-hopp a nagy niggert!! Kezdtem sajnalni, hogy vege a jateknak...de neeem!! Utana jott az igazan jo kis csemege!! Kellemesen csalodtam benne. Nagyon jo kis jatek, ajanlom mindenkinek! -
#902 Bocsánat - MAGYARÍTÁS - -
#901 Olvass vissza #777 ( lehet, hogy rosszul csináltál valamit, de nem kell állítani semmit ) itt minden le van írva. Nálam TUTI volt a magyarosítás ! -
#900 lol már sikerült mekkora vak vagyok -
#899 Letöltöttem régebben i2k Manhunt magyarítását és azóta nem játszottam a game-el és most néztem a gamet hogy nem magyar.
Kell valamit állítani hogy magyar legyen?? -
ddd #898 heh, pont itt járok :)
kapcsold be a TV-t ;) -
ronny666 #897 A BÁR-nal lementem, villany fel...aszongya a zipse, mennyek vissza a BÁR-ba, élvezzem a "sót"...Felmegyek...semmi....
Innen merre?? -
Ben C #896 el tudnál képzelni ebbe a játékba egy szörnyet? -
#895 akkoradjam meg a trainert? -
#894 Hát igen trainerrel sokkal könnyebb...
De nekem úgy is élvezhető...legalább nem kell folyton loadingolni! -
#893 ha túl nehéznek találod akkor esetleg trainert tudok ajánlani!
(én trainerrel végignyomtam először majd utána nékűle és sokkaljobban ment!) -
#892 oké!!! -
#891 Még 109 (?) hozzászólás! -
#890 Csak az a baj, hogy elég nehéz!
Főleg ha sokan vannak!
De majd belejövök!
Végül is a Neighbours From Hell 2 TV műsora után ez egy kicsit más műfaj, szóval szokni kell...