Manhunt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
Wow! tennap óta itt a game és nagyon király! szeerintem az év 1ik legcoolabb játéka és nagyon jók a kivégzések is!
ez igen! így kell játékot csinálni! 😊)))

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Nincsmit.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

nagykispeter
Kössz

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Mindenkit, viszont nem minden fegyverrel. Pisztolyal és a többi lõfegyverrel nem lehet, minden mással igen (persze a sárga "fegyvereket" kivéve).

nagykispeter
Okés köszi!Egyébként mindenkit ki lehet végezni vagy csak meghatározott személyeket?!

Ha zöld akkor csak "csapkod", de ha hátulról közelíted meg és fehérbõl kezd el sárgára váltani vagy pirosba, akkor az e kivégzés szintje lesz.

nagykispeter
Mit kell csinálni mikor meggjelenik a faszi fejénél a zöld karika és nyomva tartom az egérgombot?Mert van amikor átvált sárgára és kivégzi a komát,de van amikor pedig alig kezdem nyomni a gombot és ahelyett hogy sárgulna a zõld elkezd hadonászni az ütõvel és persze észrevesznek és így nem lehet kivégzést csinálni!Hogy mûködik ez az egész?

Leghátul van egy ház amibe fel kell menni, ott összeverni a sráccot és elvenni tõle a pajszert.

dardevil
VÉGIGJÁTSZOTTAM !!!
Nekem tetszett !

jogos
lehet azé nem ugrott be mer nem találom, hogy hol van

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

Bercy
feszítõvassal
Srácok!
A második küldetésben a lakatot mivel lehet leverni?

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

dardevil
Köszi a segítséget CIFU@WORK !
Kicsit nehezen, de sikerült ! Most az ujságírónõt kell majd kísérnem. Te végig játszottad már ?

Imi ugylátom megint kitettél magadért, grat!
rohanok leszedni a ManHuntot!!!!4

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nem ezt modntam énis az elöbb ?😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
Nem bántani akartalak, és amúgy senkit sem. Néha naívnak tûnhetek, de valójában tudom, hogy mi a dörgés. A warez-dolog ugye nem magyar találmány. Élvezzük (ki ne vallaná be, hogy volt már nem egyszer a gépén ilye cucc is) és örülünk annak, hogy "elõbb megvan, mint az országban bárkinek"...
A gond akkor van, amikor már azt sem becsüli az emberek, ami nem ebbe a kategóriába tartozik, hanem éppenhogy az õ szórakozásukat, könnyedebb játékukat szolgálja...
De hát tényleg igaz, felesleges szájtépés ez részemrõl. Csak tudjátok, mindig azok szívják meg, akik ilyen fórumokat olvasnak - a mások munkáival visszaélõk nem olvasnak ilyen topikokat, nehogy lelkiismeretfurdalásuk legyen... (ha van egyáltlán mivel).

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cifuatwork
Durván kell megölni õket - lopakodj a hátuk mögé (ez nem olyan egyszerû, mert elég sokan vannak az elején), és tarsd lenyomva az egérgombot. Elõször a feje körül elkezd a fehér célkereszt pulzálni, aztán átvált sárgába és végül vörösbe, a kivégzés akkor lesz végrehajtva, amikor elengeded az egérgombot. A kivégzés a szintõl függõen más és más (egyre brutálisabb), és neked itt mindenkit sárga vagy vörös szinten kell megölnöd... 😊

NeoMaN
Most nemazé, de pl az új gamek már megjelenés elött letölthetek bárhonnan...
Amíg van net és pc addig ez LESZ. ebbe bele kell törõdni, mert a dolog ezzel jár szvsz. Kár ezen bosszankodni....

zoli80
öszintén kivanom hogy megkapd az elismerést amire vagysz!még én is elgondolkodtam a dolgon és ha lesz ra lehetöségem ránézek a szamlaszamra,félreértettél!
aminek nagyon örulnék az az lenne ha a magyarorszagi jatekkiadok hozzábasznanak a hozzád hasonlokhoz egy szép kis summat fasza magyritasokért és akkor nem kéne forumokon nyomulni.

ez ok de most te komolyan gondolod hogy azok akik "ellopják" a munkáidat nézik is ezt a forumot? de ha nézek is szerinted érdekli õket? én nemhiszem...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
A baj az, hogy mindig is lesznek ilyen emberek, akik csak azt látják, hogy "ajnározom" magam, azt nem veszik észre, hogy mi az oka az egésznek: lopkodják a munkáimat. (Értsd: már 2 nap múltán más oldalakon is, közvetlenül letölthetõ volt néhány magyarításom!)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Semmi köze az ajnározáshoz, egyszerûen arról van szó, hogy amit csináltam, azt mások - mint te is - csak másodkézbõl kapják kézbe, s eszükben sincs felmérni, mennyi munka van benne.
Az anyagi kérdés más tészta, de - mint talán olvastad - teljesen karitatív, sajnálom, hogy te így gondolkozol. Remélem, mások nem ennyire merevek, mint te.
Mert bizony - s bármennyire fájjon ez neked, vagy másoknak! - ez a munka is megérdemli, hogy elismerjék...

zoli80
amugy tényleg fasza a magyaritas.

zoli80
szerintem elég lesz,minden tiszteletünk a tied de sok lesz az önajnározásból.minden masodik hozzászólás az OLDALADROL meg az ÉRDEMEIDRÕL szól.elhiszem hogy szivesen latnal ebbol egy kis pénzmagot de ne vidd tulzasba.

dardevil
11. fejezet "AZ ÕRÜLET SZÁJA". Itt mit kell csinálni?
A kalapáccsal szétverek mindenkit - borzalmasan és véresen - de a jószágok még mindig jönnek és jönnek. Már több mint 1 órája bent vagyok a cellában. Lehet, hogy mégsem véresen és borzalmasan ölöm õket ?

IMYke2.0.0.0
Nem a Gamestarról - hanem a Gamestar-on lévõ közvetlen linkrõl, ami az oldalamra mutat... sajnálatos ez a dolog, mert nem te leszel az egyetlen, aki így fog járni emiatt...!

grebber
Bocsi már megvan csak a Gamestarról szedtem le.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ha valaki le meri írni, az örökre elvágta amgát nálam!

Tessék megnézni a honlapomon! Ennyit talán megérdemlek!

grebber
Nekem a magyarítás kér valami sorozatszámot az mi valaki leirná??

AMD Norbee
Könyörgöm valki nyomjon be egy olyan mentést ahol éppen a szöges fegyvert lehet felvenni a lakókocsiban!!
Mert véletlenül le töröltem
PLS

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

IMYke2.0.0.0
Andie: Úgy legyen!

grebber: Ha lesz még ilyen jól fordítható Játék, rajtam nem múlik!

grebber
Ez komoly ez a 179 MB.Kitettél magadért köszi és sok ilyet még!

Andie
Imi : meg fognak keresni, mint ahogy engem is megkerestek. Persze pénzt ne remélj, de a beleegyezésed azért kérni fogják 😊
No persze reklámnak nem rossz. Free cimet adjál meg.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Hát remélem hogy felkerül valahova, mert ez minõségi munka.. ennyit minimum megérdemelsz!

IMYke2.0.0.0
PAYNE:
Hidd el, nálam elvakultabb magyarításokat készítõ nem nagyon van Magyarországon. Nálam szempont a minõség.
Inkább küzdök a mérettel, semmint - ha lehet, és van rá idõm, energiám - a "fél" magyarításokkal.
Ha igény van rá, persze, tudok csinálni egy light magyarítást, de nézz rá a képre, amit Gandibá tett be, vagy lesd meg azokat, amiket korábban én szúrtam be ide is... Hát megéri nélkülük játszani ezt a játékot?!
Szerintem nem.

Az a gyanús, hogy hamarosan egy-egy újságmellékleten (CD/DVD) is ott fog terpeszkedni... Remélem, majd jeleznek az adott PC-újságok lemezmelléklet-szerkesztõi, és így én is ide tudom írni, hogy biztosan fenn lesz az egyik számban.
Ugye így sokkal könnyebb is lenne.

😄
Magyarosítás miatt újra kezdtem, pedig épp ma játszottam végig 😄

PAYNE
ja és most mit tanulsz az egyetemen???

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
Háj!! 😊
Figyelj Ymike az esetleg nem megoldható hogy készíts még1 magyarítást amiben csak a szöveget magyarítanád le semmi graf csak párbeszédek stb.... mert sajnos én nem tudom majd letölteni ezt mert modemes vok......

IMYke2.0.0.0
😊))))

Natural source 😊))

Nagggyyyon király a magyarítás!! THX to IMYke!!

PAYNE
Heló!
Holnap megérkezik a game hozzám!

má alig várom! 😊)))))))))

neozed
IMYke grat a magyarításhoz.

IMYke2.0.0.0
Pécs Forever! - Szívesen!

IMYke2000:Köszi a magyarítást! 😊Gratula!!!
Pécs rulz 😉

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

IMYke2.0.0.0
Köszike!

IMYke2.0.0.0
A Játékban összesen 23 pálya van.
De ebbõl 3 bónusz pálya, melyet csak akkor kapsz meg, ha végignyomtad, illetve, ha jó kivégzõ vagy.

neekm is tökéletes...gratula
hány jelenet (pálya) van a gameben?
dardevil
A magyarosítás nekem sem sikerült elsõre. Valószínû én is úgy jártam ahogy IMYke írta (már nem tom). Ezután nem adtam meg a játék elérési útját, feltette alapból (C😊 Program files-ek közé. Onnan pedig átmásoltam a mappában lévõ dolgokat a játék fõmappájába - felülírattam - és TUTI lett a magyarosítás!

Andie
Nem ismerem.
Milyet irnék? Erre mindig az a válaszom : jobbat 😊
De ne itt offoljunk. Elmondod milyen kell, és én megvalósitom. Ezért vagyok programozó.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!