Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
1 darab kettesem van :/
szépen gyûlik a nyereményalap

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
nem vagy egyedül<#nyes>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

banok
nem kis fõnyeremények vannak az 5-ös 6-os lottón.
csináltam 4-4 mezõtt mindkettõbõl.

gazdag akarok lenni.<#vigyor5>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SHADOWEYES7
szelvényeket megvettem, most már jöhet a bizakodás

SHADOWEYES7
ügyesek 😊

Nyertek a lottóan

Részletesebb cikk:

SHADOWEYES7
nagy duzzogva elfogadnám,talán a 356-ot elkölteném, a többi kamatából meg éldegélnénk<#vigyor1>

Rage47
jaja. az is simán elég lenne, kinek kell 2milliárd...
SHADOWEYES7
már a 356 is mekkora összeg 😞

SHADOWEYES7
2 356 millió Ft!

Rage47
ejha, 6-os már 2milliárd😮
SHADOWEYES7
megint nem volt sem 5-ös sem 6-os telitalálat :S

bukta volt a hét

Mersant
nekem volt 1 harmasom a hatos lotton, es 1 mellette. ilyen sem fordult elo meg soha..😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

II Rocky II
de a 6ost kézzel húzzák,azt nem lehet manipulálni 😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
ez a 6-os is bukta volt e héten 😞

még csak 3 találatom sem lett,lassan kezdem azt hinni hogy manipulálják a számhúzást, a mai számítógépes világban már minden elõfordul 😞

II Rocky II
megint nem lett se 5ös se 6os telitalálat 😄
totóban nagyon bizakodtam pedig!
hiszen tegnap 4 meccsbõl 4 jött.
mára maradt 8 olimpiai labdarugó mérkõzés,amit sikeresen eltaláltam.
ez igy 12.
este 17.30kor játszották a leverkusen-oberhauesen kupa meccset amire 12 õt tettem,azaz ha nem ikszelnek le akkor 13asom van 😄
a +1-et nem találtam el X-et tettem és 2es lett :S (azt is 17.30kor játszották amúgy😛)
a 90.percben egyenlített ki a hazai gárda,ha õk nem lövik be akkor 13asom van igy 12esem lett. (persze megjegyzem h egyik meccsnél meg pont ugy találtam el h a 90ben egyenlített ki az egyik csapat,szal csendben leszek inkább 😄)
mivel kombiba játszottam 3 kéteséllyel,ebbõl 1 ment el.
igy lett 2db 12esem , 4db 11-esem, és 2 db 10esem 😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
bizakodjunk a mai 6-os sorsolásban 😊

Rage47
<#szomoru1>
SHADOWEYES7
Ezek a számok<#wow3>

II Rocky II
na most mi is vettünk , 5 és 6os lottót is 😄
meg 1-1 mezõ gépit is hátha sikeredik 😄
pedig ugy vagyok vele h elég egy gépit venni mindenbõl,hiszen ha a jóIsten is úgyakarja h nyerjek ,akkor pont azokat a számokat fogja rávésni a papírra 😛
😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
w77d-vel mi van, rég nem volt erre 😞

SHADOWEYES7
Szelvényekkel betáraztam,15 000-ért játszom 5-ös és 6-os lottót egyenlõ arányban.

SHADOWEYES7
<#wow2> tényleg!

akyyy
múltkor játszottam a lostos számokkal😄

és láthatod, hogy lett volan egy 3-as belõle😞(((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

II Rocky II
te nem is játszol mást? csak 5,6 os?
luxor,tippmix,toto ? ezeket nem játszod?
de most a 10.ezer az 5-6 egybe vagy külön? gondolom egybe 😄
én csak luxorozni + tippmixezni+kenózni szoktam 😮
anno még totóztam is de már nem :S csak néha "ugy"

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ja.épp azt néztem énis 😄 fõleg afõnyeremény 😮
6os: 2 5ös meg 1 milliárd,eszméletlen sok pénz

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
általában 10 000ft-ban játszom

SHADOWEYES7
most érdmes 5-ös 6-os lottózni van bõven nyereményalap

II Rocky II
meglehet kérdezni h hány szelvénybõl?😄
mert nem mellékes h 3 ból 3 vagy 100ból 3 😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
na most sem volt 5-ös

nekem 3 db kettesem van :/

SHADOWEYES7
legutóbb is ennyi volt, 1 valaki vitte el

II Rocky II
miiiiiiiiiiii?????
jól látom??? majdnem 2 milliárd a fõnyeremény??
hatoson ez már rekord sztem .D

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
Miért nem játszol? 😄

akyyy
nee bazz neeeeeeee 4 vagy 5ös meglett volna ha jáccok😄DDDDDDDDDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
8 15 22 34 42 43

SHADOWEYES7
semmi találat a hatoson 😞

A 6 találatos várható fõnyereménye a 2008 31. játékhéten: 1 950 millió Ft!

II Rocky II
a 87es a számom 😄

ujabban azért elég sürün megy milliárd felé a fõnyeremény 😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
elérte az 5-ös az 1 milliárdos álomhatárt,szerintem most mindenki rástartol majd 😊

holnapi hatosban azért bizakodom kicsit<#crazya>

SHADOWEYES7
kettesem van

ezek a számok <#wilting>

Csináltam a mai napon egy egyhetes kenót 4 db számmal meg mellé egy egynaposat 8 számmal 😛
remélem bejön...

II Rocky II
ha tettem volna akkor talán 2esem lett volna mert a 23 27 et aszem tenni szoktam😄 ha jól emlékszem.
de én 5ös nem játszok mert sztem azt éri meg legkevésbé..dehát emberek vagyunk és máshogy látjuk a dolgokat XD
ma 6os sok sikert aki fogadott...
remélem jövöhéten felhivnak már a luxorban és tippelhetek 😄

24 - Exile -Nov.23

baz+ alig találtam meg ezt a topikot,a leánykori nevén kerestem (Lottó)
megint 0 találat viszont két számnál közvetlenül mellette trafáltam el( 1es és 24es)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

II Rocky II
sportingbeten vok😄 de ez már a sportfogadás topicba valo sztem... 😉

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
ma skandináv lesz 7/35

SHADOWEYES7
nekem nem 😄

Nagyon tolongtok a véleménnyel kapcsolatban, nyilván nektek se ismerõs ez a terep.

Be kell nyomni a szórakozás opciót felül valódi helyett.

unibet

Errõl mi a véleményetek?

Van benne szórakozás opció, azon le lehet tesztelni, hogy megéri-e. Hi Lo Switch nevûvel elértem 100 eurót plusszt ami kb. 23 ezer Ft-nak felel meg.

Ki intézte banki átutalással a dolgot erre a honlapra?

II Rocky II
luxoron ma a legközelebb a nyereményre 1 mezõbe voltam... képhez kellett 1 szám :S

24 - Exile -Nov.23