Szerencsejáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
luxorba még kellet volna pár találat😞 szvsz nagyon hamar meglett a luxor, régebben legalább 1-re voltam a képektõl, most meg pff...
ötösbe meg még egy nyamvadt 1-es nem let meg :-( csak mellete vannak
de majd a hatoson remélem lesz szerencsém😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
am nézted a sorsolást vay szimplán utolag figyelted?
mert akkor az izgalmaas mikor élõben kíséri figyelemmel az ember..
emlékszem anno elsõ 2-õt eltaláltuk és végül nem is jött több,vagy csak 1? már nem emlékszem 😄
de skandin volt olyan h elsõ 4számot eltaláltuk--->örültünk h már tuti pénz van---> reménykedtünk a telitalálatban--->reménykedtünk h legalább 5-összejön--->végül nem jött semmi maradt az elsõ 4 találat és kész 😄
24 - Exile -Nov.23
szvsz ennél a variánsnál még a sima is jobb hiszen ott ha 5 öt találsz el a pénzed 6szoroát kapod vissza...mig a kombinál csak felét :S
vmi jobbat nézz 😄 majd holnap lehet tanácsolok egyet de ma már nincs erõm,h megnézzem 😊
24 - Exile -Nov.23
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ezt nézem:
7-es Variált Játék- Húzott Összes 5000 60 6 1
Index számok mezõ szám nyer. 7-es 6-os 5-ös 0-ás
710 10 120 10 600000 120 0 0 0
9 185040 36 84 0 0
8 43696 8 56 56 0
7 6638 1 21 63 0
6 456 4 36 0
5 60 10 0
3 1 1
2 8 8
1 36 36
0 120 120
Hogy értelmezzem ezt? Ez 12000Ft-ba lenne (1x-es szorzóval). Akkor vagy 0-t (120*) vagy minimum 6 (465*) találatnak kell lenni, hogy visszajöjjön a pénz?
1-es játéktípust választottam 10 számmal jelölve kombinálással és 1000Ft volt 1xes szorzóval. Kíváncsi vok hogy annyit fizet e amennyit a w77d belinkelten található ábra mutatja.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
kevesebb találattal is kapsz pénzt vissza...:S
24 - Exile -Nov.23
én szerintem igy kb..
skandi-kenó-puttó sorrendet nemtok tenni:S
hatos-ötös..-->sztem ez a kettõ ami a legjobban nem éri meg ...esély alapján sem:S
24 - Exile -Nov.23
Kenó, puttó, skandináv, 5ös, 6os lottó, ezek kombinációs változata.
Puttóval mennyi lett a maximum? Nekem 6+0 szám talált eddig (3600 Ft).

am azokat az embereket nem értem akik akkor vesznek szelvényt ha milliard a fõnyeremény..mintha a 100 millió nem is lenne már pénz :Sssss
de kb 5 hét mulva lessz miliard a fõnyeremény -.😄
24 - Exile -Nov.23
na majd ma a 6-os 😊
de vhogy nem akar összejönni😛 de mind1😄 csak azt akartam h vmi faszább legyen<#hawaii>#hawaii>
de azért rem nembaj h probálkoztam 😊
a héten venni kéne lehet 5-6os meg jokert is ..ami naon régen játszottam már 😄
24 - Exile -Nov.23
jó ,am gondoltam h jobb csak érted? csinálgattam és gondoltam akkor már csak beteszem ide 😄
majd még probálkozok 😛
am ti csak 5-6-7est toljatok vagy a többi ágát is játszátok a szerencsejátéknak?
24 - Exile -Nov.23
de sztem kicsikét halvány lett <#szomoru1>#szomoru1>
mivel töltöttem el vele idõt azért csak berakom ide és megmutatom <#vigyor2>#vigyor2>
24 - Exile -Nov.23
vagyis h zöldecske lett😛
luxor megjátszva holnap és pályázunk a telefonálásra legalább😄
4 hete probálkozom😛
kár h nem eszméltem fel hamarabb 😞
na hátha egyszer nálam csörög a telo h páros avagy páratlan szám a követezõ😮
24 - Exile -Nov.23
am meglepõdtem modom miaz isten vanitt😮 vki nyitott egy topicot:S
24 - Exile -Nov.23
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
majd most
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
2008-06-22
4 , 6 , 15 , 16 , 21 , 30
kéne játszani
na majd a héten megpróbáljuk, elég szép a nyeremény alap
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"