Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
én vettem egy luxort egy teljesen kitöltött 5 és 6-ost.

luxorba még kellet volna pár találat😞 szvsz nagyon hamar meglett a luxor, régebben legalább 1-re voltam a képektõl, most meg pff...

ötösbe meg még egy nyamvadt 1-es nem let meg :-( csak mellete vannak

de majd a hatoson remélem lesz szerencsém😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

II Rocky II
grat ...gondolom a befizetett összegek sem jöttek vissza:S
am nézted a sorsolást vay szimplán utolag figyelted?
mert akkor az izgalmaas mikor élõben kíséri figyelemmel az ember..
emlékszem anno elsõ 2-õt eltaláltuk és végül nem is jött több,vagy csak 1? már nem emlékszem 😄
de skandin volt olyan h elsõ 4számot eltaláltuk--->örültünk h már tuti pénz van---> reménykedtünk a telitalálatban--->reménykedtünk h legalább 5-összejön--->végül nem jött semmi maradt az elsõ 4 találat és kész 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
nem 465 hanem 456 a szorzó...de igen ahogy mondod..ha 5öt találsz el akkro a pénzed felét nyered vissza :S
szvsz ennél a variánsnál még a sima is jobb hiszen ott ha 5 öt találsz el a pénzed 6szoroát kapod vissza...mig a kombinál csak felét :S
vmi jobbat nézz 😄 majd holnap lehet tanácsolok egyet de ma már nincs erõm,h megnézzem 😊

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
2-kettesem van

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Valaki tudná mondani egy jó kombinációs tippet kenóra? Ami nyerési esélye sokkal jobb és több pénzt ad vissza.
Ezt nézem:
7-es Variált Játék- Húzott Összes 5000 60 6 1
Index számok mezõ szám nyer. 7-es 6-os 5-ös 0-ás
710 10 120 10 600000 120 0 0 0
9 185040 36 84 0 0
8 43696 8 56 56 0
7 6638 1 21 63 0
6 456 4 36 0
5 60 10 0
3 1 1
2 8 8
1 36 36
0 120 120
Hogy értelmezzem ezt? Ez 12000Ft-ba lenne (1x-es szorzóval). Akkor vagy 0-t (120*) vagy minimum 6 (465*) találatnak kell lenni, hogy visszajöjjön a pénz?

annyi lett, na most már kapisgálom a kombinációs szelvénylényegét: itt olyan mintha külön-külön fizettem volna be 10 szelvénnyel 1-1 számot. Csak egy szelvényen látszik az egész.

II Rocky II
200 ft-ra számolsz akkor?

24 - Exile -Nov.23

kenóval tettem meg.

Ma sikerült egy találatot elérnem a kombinált szelvénnyel:
1-es játéktípust választottam 10 számmal jelölve kombinálással és 1000Ft volt 1xes szorzóval. Kíváncsi vok hogy annyit fizet e amennyit a w77d belinkelten található ábra mutatja.

SHADOWEYES7
Szelvényekkel ,hogy állsz?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

w77d
itt megnézheted...

2es játéktípusra 10-et jelölök be és eltalálom két számot, akkor mennyit kapok vissza? ez a kombináció ára : 4500Ft

II Rocky II
például h 9et jelölsz és 4es játéktípusnak irod be akkor a 9bõl ha 3at eltalálsz már kapsz vissza pénzt😛 mig alapbol 5öt kell eltalálni a 9bõl h kapj vmi zsetont..😄 ez a lényege...
kevesebb találattal is kapsz pénzt vissza...:S

24 - Exile -Nov.23

Hogy érdemes kombinációs kenóval játszani nem igazán értem mire való? Miben jobb a síma kenótól?

II Rocky II
relativ..
én szerintem igy kb..
skandi-kenó-puttó sorrendet nemtok tenni:S
hatos-ötös..-->sztem ez a kettõ ami a legjobban nem éri meg ...esély alapján sem:S

24 - Exile -Nov.23

Szerintetek melyik éri meg jobban arányok szerint az elektronikus lottójátékok közül?
Kenó, puttó, skandináv, 5ös, 6os lottó, ezek kombinációs változata.
Puttóval mennyi lett a maximum? Nekem 6+0 szám talált eddig (3600 Ft).

SHADOWEYES7
sajna még 3-as sincs a hatoson :S

II Rocky II
hja.ujabban naon sürün felmegy a milliard fölé
am azokat az embereket nem értem akik akkor vesznek szelvényt ha milliard a fõnyeremény..mintha a 100 millió nem is lenne már pénz :Sssss
de kb 5 hét mulva lessz miliard a fõnyeremény -.😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
Lassan 1 milliárd lesz az 5-ös.

SHADOWEYES7
ötösön még csak kettesem sincs :SS

na majd ma a 6-os 😊

SHADOWEYES7
tõlem nyugodtan csinálj ha akarsz , majd meglátjuk milyen lessz 😊

II Rocky II
jóóóó am arra godnotlam h vmi olyasfélére eélkésziteném én is mikor megvan az uj nyerõszám😛
de vhogy nem akar összejönni😛 de mind1😄 csak azt akartam h vmi faszább legyen<#hawaii>
de azért rem nembaj h probálkoztam 😊
a héten venni kéne lehet 5-6os meg jokert is ..ami naon régen játszottam már 😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
A banner azért lenne jó ez,mivel héten frissitem és az aktuális nyerõszámok szerepelnek rajta 😊

II Rocky II
persze úgy gondoltam én is h az aktuális lessz mindig 😉

24 - Exile -Nov.23

Rage47
sztem jobb, hogy mindig ki van rakva az aktuális sorszám
II Rocky II
de ha éles lenne a szövegek és számok akkor jó lenne igaz?😄
jó ,am gondoltam h jobb csak érted? csinálgattam és gondoltam akkor már csak beteszem ide 😄
majd még probálkozok 😛
am ti csak 5-6-7est toljatok vagy a többi ágát is játszátok a szerencsejátéknak?

24 - Exile -Nov.23

Rage47
sztem a mostani jobb ennél sry 😊))
II Rocky II
probáltam készíteni egy bannerszerûséget ...
de sztem kicsikét halvány lett <#szomoru1>
mivel töltöttem el vele idõt azért csak berakom ide és megmutatom <#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
<#eljen> legelsõ helyen a topic 😊😄
vagyis h zöldecske lett😛
luxor megjátszva holnap és pályázunk a telefonálásra legalább😄
4 hete probálkozom😛
kár h nem eszméltem fel hamarabb 😞
na hátha egyszer nálam csörög a telo h páros avagy páratlan szám a követezõ😮

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
5-ösm 6-os lottó megjátszva...

SHADOWEYES7
nem vettem skandinávot :S

SHADOWEYES7
modiként is át tudnám írni 😊

II Rocky II
micsoda elõny ha vki hg 😄
am meglepõdtem modom miaz isten vanitt😮 vki nyitott egy topicot:S

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
Átírtam a topik fõcímet, így beletartozik akár a totó is .)

SHADOWEYES7
az is belefér simán

II Rocky II
a skandináv lottó nem tartozik a topicba bele?

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
nem vitték el,A 6 találatos várható fõnyereménye a 2008 26. játékhéten: 1 350 millió Ft!

PíszLávJuniti
persze csak ha nem viszik el a milliárdot

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
ilyen számokat tuti nem tettem volna, még jó hogy nem vettem.
majd most

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
Hatoslottó
2008-06-22

4 , 6 , 15 , 16 , 21 , 30

PíszLávJuniti
6 oson milyen számok vannak?
kéne játszani

SHADOWEYES7
tényleg fura számok :S

na majd a héten megpróbáljuk, elég szép a nyeremény alap

II Rocky II
a 16 mióta van kerekítve?<#idiota><#vigyor3>

24 - Exile -Nov.23

ilyen idióta számokat kihúzni:5 16 30 50 55 Most mindent 5ösre kerekítenek v mi?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Rage47
én is így játszok, vagy 1 mezõ, vagy 1 sem😊
Rage47
sztem most átszokott egy idõre a foci eb-re 😊) ott megtalálod..
SHADOWEYES7
de azért 120x nagyobb esélyem van akkor is 😊

egy mezõt, szerintem ugyanúgy a béka segge alatt van az esélyed ha 1 egyet töltesz ki mint ha 120-at, ugyis a vak cseresznyén múlik

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

SHADOWEYES7
sokan találják el szerintem a 3 -találatot