1242
Szerencsejáték
  • Bogyo5
    Te rendszeresen játszol kaaszinóban? Stratégiáid vannak? Vagy csak játszol élvezetből ahogy a kedved tartja?
  • hastetheday
    Azért nem ilyen egyszerű ez tényleg. Felteszed az egymillát elbukod és akkor mi van? Akkor sem játszol soha többé ha van eszed, ha nincs akkor megpróbálod visszanyerni de nem fog menni.
    Ezért kell úgy ahogy én csinálom. Bemész a kaszinóba, leülsz annyi pénzzel amennyi nélkül még nem halsz éhen, ha elbuktad akkor ugye nem halsz éhen, ha meg nyersz akkor örülsz.
  • Bogyo5
    Hát ja, de ehhez kell önfegyelem is, mert hajlamosak vagyunk feltenni még egyszer. Azért kell kicsiben kezdeni, és okosan!
  • SHADOWEYES7
    rulett asztal,megteszem a 36-ost 1 millával
    bejön a szám,lóvé a zsebbe és soha többé nem játszom
    csak így jó a kaszinó
  • hastetheday
    Visszatérve a te témádra, hogy ne csak magadba beszélgess, szerintem ha valaki több nyerési esélyt szeretne, akkor az ne lottózzon, hanem üljön be egy kaszinóba. Persze azért ott sem mindegy, hogy milyen játékhoz ül le...
  • Bogyo5
    a biztos nyerés nem lenne jó, az emberek nem játszanának vele, az tuti. Meg honnan lenne annyi pénz?:D Egyébként az a legjobb az egészben, hogy akármennyien lottóznak, ugyanannyi az esélyed. Ezért szeretem jobban a kártyát, ott megvan az illúzió, h te irányítod egy picit a dolgokat.
  • Bogyo5
    valaki bennfentes is írhatna, h ne kelljen magamban beszélni+találgatni:D Nyugtassatok meg!
  • Bogyo5
    azért csak van rajta valami kontroll, nem? Nem tűntethetnek el ekkora pénzt, főleg olyat, ami ekkora nyilvánosságot kap
  • Rage47
    áh az hülyeség hogy mindenki nyer, elég ha több az esély sztem :)
  • hastetheday
    lehangoló, hogy ilyen kicsi eséllyel kell játszani. Kéne már egy játék, ahol mindenki nyer. Csak az nem érné meg a tulajdonosoknak. Szerencsejáték Zrt helyett lehetne Biztosnyerés KHT:D:D:D:D
  • Bogyo5
    Én már nem is tudom érdemes e játszani, mert elég gyéren nyernek az emberek, és ha normálisan kitölti az ember a szelvényt akkor jó nagy befektetéssel max tapasztalatot nyer. Arról nem is beszélve, hogy gyanus ez az egész, mert a sok milliárdos nyeremény sorsáról sem lehet semmit tudni, utolsó infó, hogy egy hónapja már nem jelentkezik a nyertes. Na ha ezt tényleg megnyerték akkor én megeszem a szelvényem!
  • COOLancs
    A szerencsejatek.hu-n fent vannak a nyerési esélyek is, nem akarok hülyeségeket írni, de asszem az ötösön kb. 1: 50millióhoz, hatoson 1:8 millióhoz, hetesen 1:3milliohóz, Jokeren 1:1millóhoz az esélyed a főnyereményre. Az ötöst már én is hagytam a francba, de azért a többin is marha kicsi az esély.
  • SHADOWEYES7
    Mindjárt húzzák a 6-ost
  • SHADOWEYES7
    Ilyen keveset a 4-es még nem is fizetett :/
    nekem még 2-es sics
  • SHADOWEYES7
    elvitték az 5-öst

érdekes most elég sok a telitalálat
  • SHADOWEYES7
    6-oson már több lóvé visszajött mint az ötösön
    tehát matematikailag kijelenthető,hogy a több szám eltalálása kevesebb számból nagyobb haszonnal jár
  • Rage47
    jah sztem is jobb a 6os
  • SHADOWEYES7
    lassan belátom,h az 5-ös eltalálási esélye nagyon minimális
    inkább skandináv lottó vagy 6-os
  • Rage47
    lehet hogy nyertem volna, szóval nem biztos:D mindig megvan az esély...
    az hogy 80 milla vagy 1 milliárd engem nem nagyon zavar, egy egyetemistának nagyon jól jönne a 80milla:D
  • SHADOWEYES7
    lehet jobb is?
  • Rage47
    én sem lottóztam mostanság
  • SHADOWEYES7
    Nem is volt időm nagyon lottózni,csak pár szelvény volt az utóbbi időben,de sajnos említésre méltó nyeremény nem sok volt.
  • SHADOWEYES7
    elvitték az 5-öst
  • banok
    a nyereményalap osztódik
  • DjDano
    Nekem van egy olyan gyanúm , hogy a 4 telitalálatost ugyanaz nyerte meg, ugyanis én is csináltam már olyat, hogy többször ugyanazt töltöttem ki, a nyeremény többszöröződésének reményében :)
  • SHADOWEYES7
    durva számok :S

[nincs találata]
  • SHADOWEYES7
    sajnos megint eredménytelen volt a hét :S
  • II Rocky II
    persze én is csak nyerjek vmit végre...:D
    ma tippmixen is kombisat toltam és a brescia parma H helyett 0-0 lett :( ha jött volna ez akkor legalább +ba lennék vmivel is de igy minuszba vok megint :S
  • Rage47
    én örülnék annak is :/
  • II Rocky II
    írtam egy privátot :D de am ja csodálkoztam én is hogy 4 telitalálat is lett!
    de vmi iszonyat keveset fizet a 3as!
  • SHADOWEYES7
    csak azért mert legutób 29 héten át nem volt telitalálat,és csak majdnem 3 milliárdot vitt el 1 szerencsés a múlthéten és rá 1 hétre meg 4-darab születik
    szóval nem szokványos,de látom te nem lottózol mert akkor nem csodálkoznál ezen
  • II Rocky II
    hülye vagy :D
    miért lenne beszarás?
  • Genyoka27
    veszke lottót istenemre!!!!!!
    ez most jó sok gempa.
  • Mersant
    kicsit tephetik a hajukat hogy nem 1 hete jott be nekik...
  • Rage47
    WTF :O:O:O:O
  • SHADOWEYES7
    beszarás-4 darab telitalálat született a hatoson :O

• SHADOWEYES7
    bárhol ahol árulnak lottót
  • BenderRodríguez
    Végre először 3as-om volt a hatoson, ezt ott lehet felvenni ahol vettem a lottót (egy boltban) vagy csak lottózokban?
  • Rage47
    de kevés.. :D
  • II Rocky II
    de fura látni a hatos főnyereményét mi szerint már 70 millió :(