Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7

A videón jól látható, hogy a második nyerõszám kiválasztása után a csövön bizonytalanul megpihen egy golyó, amelyik azonban az utolsó pillanatban mégis lerepül és egy másik számot szippant magához a gép. "Ez benne van a pakliban" - mondta Somorai, hiszen a közben tovább kavargó golyók bármikor leüthetik a szívóhatás beindulása elõtt a csõ fölé keveredett társukat. Egyébként eddig még nem reklamáltak a vállalatnál olyan négy találatot elért játékosok, akik esetleg éppen az egyébként már számos húzáson elõforduló jelenség hatására csúsztak le az ötösrõl.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Rage47
128 oldal a leírás szerint
SHADOWEYES7
most kölcsön adtam pont ,de ha visszaadják megmondom😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

II Rocky II
A könyv szerzõje teljes honoráriumát az SOS Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára ajánlotta fel.

azaz amit a könyvért kapna pénzt ajánlotta fel ? szép gesztus 😊
lehet vhogy beszerzem,érdekesnek tûnik.
hány oldalas a könyv ?

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
ja ja, én sem itt rendeltem csak hirtelen itt laláltam meg a könyvet

helyes majd meglátod mennyivel másképp szemléled a világot utánna 😄

Rage47
könyvnet.hu-n amúgy olcsóbb, megrendeltem.
SHADOWEYES7
igen, nagyon érdekes amit mûvelt a faszi megéri megrendelni és nem olyan drága a könyv
én nem birtam letenni mikor elkezdtem olvasni,fél nap és kiolvastam

Rage47
elolvastad amúgy?
SHADOWEYES7
ha jól tudom 5 milliárd volt a legnagyobb amit 1 ember vitt el, az már azóta meghalt

itt az álltala kiadott könyv

II Rocky II
5ösön mekkora volt a legnagyobb fõnyeremény?

24 - Exile -Nov.23

Rage47
ejha, lassan 3 milliárd.
nekem is semmi:/
SHADOWEYES7
hatoson megint nem volt teliltalálat,sajna még nekem sem volt hármasom sem :S

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
a hatosban bizakodom én is

II Rocky II
nem sok esély van az 5sön nyerni 😄
legalábbis sztem így van!
de megint nem lett 5ös kivi leszek holnap vajon lessz 6/6 😄

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
hihetetlen még kettesem sincs :S

SHADOWEYES7

II Rocky II
ja igen , + luxoron mikor már 1 re voltak az elsõ képetõl akkor nekünk a 21es kelett volna --> a gép pont kihúzta a 25öest :SSS
nem is lett a szelvényen még1 kép se 😞

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ez már rekord nem???:S
de tudjatok ugye hogy miért tudott most felhalmozodni a 6os?
mert eddig 5+1re nagyobb volt az esélye az emberkének mint most a 6/6 ra 😛
de azért ez nem semmi,hogy majdnem 3 milliard lessz 😮
de ja fasza ötlet az hogy elszotanák😄 csak kár hogy nem veszik figyelembe az ohajokat😛
ha tudnám ,hogy elosztanák a 3asok között tuti sok szelvényt vennék,mert arra viszont nagyobb esély vna mint a telire 😛
5ösön 2esünk lett!
6oson 1 találat lett és 3 melette 😞

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
A 6 találatos várható fõnyereménye a 2008 37. játékhéten: 2 770 millió Ft!

hatoson sem trafálták el a számokat

SHADOWEYES7
még csak kettesem sincs :S

Rage47
amúgy sztem jobban megéri nekik így, ahogy most van...
banok
én is vettem 5-öst és 6-ost is.
hát bizakodom. jól jönne 2 milliárd most nekem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rage47
jaja erre gondoltam én is
SHADOWEYES7
egyébként nem engedném az palfont 500 milla fölé, a többi lóvét ami halmozódik elosztanám a 2,3,4 találatosok között és akkor nem szaros 1000 ft lenne 2-es hanem mondjuk 10 000ft

SHADOWEYES7
szelvények megvéve,most már csak bele kell trafálni

Rage47
nekem 1 milla is simán jó lenne most
II Rocky II
érdekes 😄dd
ne jelöljünk 31 alatt de a 19et se 😄
csak kb minden 10.huzásnál van olyan hogy a legkisebb szám 31 felett van!
ja és azt mondta ha a tanácsait megfogadjuk akkor a 4es is minimum 3 millat fog fizetni 😄
annyit soha nem fizetett,és nem is fog.MIért???
mert sokan megnézik a mûsort és mostmár senkise fog 31 alatt jelölni meg különféle alakzatokat berajzolni->ebbõl következik hogy mostantól lehet a hagyományos jelölélst alkalmazni és az fog jól fizetni 😄😄dddddd

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
detto 😄

Rage47
jaja mostantól figyelek... 😄
SHADOWEYES7
ja-ja fõleg mikor magyarázza milyen számokat ne húzzunk be

Rage47
ez érdekes volt 😊
SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
lassan feldolgozhatatlanul nagy összeg lesz a hatoson<#buck>

SHADOWEYES7
hatoson 3-asom van
ötösön 2-esem

II Rocky II
nekem nem nagyon kéne az a sok pénz 😄 az már nagyon sok...bár igy belegondolva egész életemben nem lenne gondom az tuti 😄
csak okosan kell bánni vele 😄f

24 - Exile -Nov.23

Tigristank
Nem baj, majd akkor a jövõ héten nyerünk. <#vigyor1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

II Rocky II
nincs is hatos 😄

Az 5 találatos várható fõnyereménye 2008 36. játékhéten: 1 460 millióFt!

A 6 találatos várható fõnyereménye a 2008 36. játékhéten: 2 600 millió Ft!

24 - Exile -Nov.23

Rage47
áh de hülye számok voltak a hatoson
6,21,22,24,28,35 :S
sztem most sem lesz hatos
SHADOWEYES7
reménykedem a hatosban<#vigyor1>

<álmodik>

SHADOWEYES7
Most sem volt 5-ös<#wow3>

nekem 1 kettesem van :/

II Rocky II
luxoron egy kép lett 😄 4 re a luxortól😛

24 - Exile -Nov.23

SHADOWEYES7
ja-ja még nem

Két hét híján fél év telt el az eddigi utolsó hattalálatos óta. Ennél hosszabb halmozódási idõ volt már a Hatoslottón, de ekkora jackpot még sosem gyûlt össze. Az augusztus 31-i sorsolásra „ígérkezõ” 2 milliárd 470 millió forint az összes eddigi lottónyeremény között – beleértve az Ötöslottót is – a harmadik legnagyobb lenne. Közben az ötös sem „tétlenkedik”, hiszen a telitalálatos várható értéke: 1 milliárd 350 millió forint, saját kategóriájában a tízedik a sorban.

Tigristank
Nem semmi összeg. 6-oson szerintem még nem volt ekkora nyeremény. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SHADOWEYES7
A 6 találatos várható fõnyereménye a 2008 35. játékhéten: 2 470 millió Ft!
<#wow3>

SHADOWEYES7
A 6 találatos várható fõnyereménye a 2008 35. játékhéten: 2 470 millió Ft!

nem volt a hatoson sem telitalálat

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
Egyébként ezt a könyvet ajánlom mindenkinek olvassa el, én is megvettem.
mikor meghozta a postás nem tudtam letenni kiolvastam délután az egész könyvet,roppant éedekes és tanulságos ,hogyan válik az ember milliárdosként felelõtlen emberré.

Cikk---------

SHADOWEYES7
már én vagyok a jelölt 😛

banok
nekem semmi.

de ma megnyerem a 2 milliárod... <#vigyor2><#beka2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/