1242
Szerencsejáték
  • akyyy
    majdnem lett egy keretem, de lófasz.

ötösből semmi hatosból 1 találat.

nah majd jövöhéten megjátzsom a nyerős számaimat mert sajna most csak emlékezetből írtam és nem emlékeztem:D
  • Dean Winchester
    holnap már fent lesz.
    9.30 körül nézd :) legalábbis azért irom ezt az időt mert online ha nyerek akkor 9.30környékén adódik hozzá a nyeremény a benti egyenlegemhez ebből következik,hogy akkor frissítik az oldalt szerintem =)
  • akyyy
    vettem 5,6 és luxor lottót, de sikeresen lemaradtam a sorsolásról. mikr teszik fel leghamarébb a luxor számokat?:D abba szoktam csak nyerni képpel.
  • Darth Razor
    Egy próbát mindenképpen megér szerintem. Én eddig szinte mindig nyertem rajta annyit, hogy ha más nem, de legalább a szelvény ára visszajöjjön. Két nagyobb nyereményem volt rajta eddig, egy 8 400 Ft-os, meg ez a mostani 150 000 Ft-os. (Kb. 1 és fél hónapja játszom.) Ennek a nyereménynek a hatására elgondolkodtam rajta, hogy lehet feladok egy szelvényt 5x-ös téttel 50 húzásra! Életem eddig legnagyobb nyereménye ez, már alig várom, hogy holnap átvehessem! (Ráadásul két napja nyertem egy Heroes V játékcsomagot is egy netes nyereményjátékon, mostanában nagyon szerencsés vagyok! A lottó ötösig meg sem állok most már!)
  • Rage47
    Puttót még nem próbáltam. De lehet ezután megnézem :D
    grat
  • Darth Razor
    Nektek eddig mi volt a legnagyobb nyereményetek a Puttón? (Nekem jelenleg ez.)
  • Darth Razor
    Nyertem a Puttón 150 000 Ft-ot!!! (1500 Ft-os a szelvény, szóval nem is volt rossz "befektetés"...)
  • SHADOWEYES7
    http://www.szrt.hu/index.php?action=skandi
  • xBobtailx
    jolvna, akkor jól hittem, köszönöm! :)
  • SHADOWEYES7
    külön külön kell nézni a 2 sort
  • xBobtailx
    de... egyszerre a 14 számot lehet nézni?! Mert szegény anyám azt hiszi, hogy ha van 6 vagy 7 szám amit eltalált, akkor a 14 sázmot összetéve kell nézni... de sztem ez ne mígy van :)
  • SHADOWEYES7
    itt van 2 esélyed mivel sorsolnak kézzel és géppel is
    a számokat amit megjátszottál az érvényes a gépire és a kézire is ugyanúgy tehát mind a kettőt nézzétek jahh :)
  • xBobtailx
    sziasztok!
    Édesanyám most kezdeett el játszani skandináv lottón, és annyi kérdésem lenne, hogy a ha eltaláltunk 7 sázmot, akkor úgy kell nézni hogy a kézi és a gép sorsoláson kihúzott sázmokat együttvéve, vagy külön külön lehet rajtuk nyerni? :)
  • Rage47
    10milla tökéletes lenne nekem...:) pár részletet ki lehetne fizetni:/
  • banok
    hát most én sem lottózom. Kicsi a főnyeremény. :)
  • SHADOWEYES7
    dettó én is így vagyok...
  • Rage47
    hát nem is azért mert fődíjat nyertem:D

amúgy mostanában megint eszembe jutott, hogy kéne lottózni, egyre szarabbul állunk anyagilag...
  • SHADOWEYES7
    csalódás?
  • Rage47
    nem lottózok már
  • SHADOWEYES7
    Na kicsit el lett hanyagolva a topik,de jelentem az 5-ösön volt három találatom az 5. játékhéten 14250 ft

mai sorsoláson semmi :S
  • Anomaria
    [moderálva]
  • SHADOWEYES7
    BUÉK
  • Bogyo5
    Most már én is nagy késztetést érzek arra, h benézzek egy ilyen Merkúr kaszinóba, itt úgy látom mindenki csak nyer:).
  • Newborn
    A múlt héten nekem is sikerült részesülnöm egy ilyen Jackpotban. A mellettem ülő egyszercsak felugrott és elkezdett örülni, aztán nekem is eszembejutott, hogy hoppá pénz áll a házhoz:) Nem kell mondanom, h rendesen kivoltam:)
  • Bogyo5
    Pontosan így van! Ez azt hiszem Magyarországon egyedülálló, máshol még nem hallottam ilyenről.
  • bakosla24
    Látom ti már jártatok itt párszor, ebben a kaszinóláncban tényleg úgy van, hogy ha valaki megnyeri a Jackpot összegét akkor a mellette lévő gépen játszók is kapnak az összegből?
  • hastetheday
    Meg vagyok elégedve a múltkori teljesítményemmel. A hellyel meg még jobban, nagyon nagy a terem, rengeteg ember elfér, el sem hiszem, h múltkor is mennyien voltak. És találkoztam új gépekkel is amiket még nem is láttam.
  • Bogyo5
    Na akkor eléggé jól szálltál ki a buliból. És milyennek láttad a helyet józanon?
  • hastetheday
    Hát már nagyvonalakban megvan az összeg, de hála istennek pozitív volt a mérleg:). Bár azóta megint jártam a Merkúrban, és így, hogy nem volt semmi bajom, még jobban bejött a hely.
  • Bogyo5
    Kiderült már, hogy mennyi lett az előző kiruccanásod összege?
  • hastetheday
    nem tudom :D nem emlékszem rá,azóta nem néztem a költségvetésemet,de majd máskor magamnál leszek és kifosztom őket! :)
  • Bogyo5
    Kaszinó előtt inni?:D:D Izgalmas lehetett játszani. Nyertél a játékokban?
  • hastetheday
    igen,elmegyek :) Akarom mondani hogy elmentem. Nem volt kaksi, elég jó kis buli volt,mondjuk előtte egy kicsit alapoztunk :)
    Nagyon tetszik a hely, igényes és nagyon kedves ott mindenki!
  • Bogyo5
    Valaki volt a megnyitón? Milyen volt a Kaszinó?
  • SHADOWEYES7
    elmész? :)
  • hastetheday
    Ha jók az információim akkor holnap nyílik! Lesz egy kisebb megnyitó party is.
  • Bogyo5
    Ismerem azt a környéket az tényleg elég nyugis, de ha a plazákban vannak jelen, akkor biztos a többi is az.
    Mikor nyílik majd ez az új a Mammutban?
  • hastetheday
    Óbudán nyílik majd a Mammut1ben. Elég nyugodt környék, csak ajánlani tudom. De3 a város több pontján, főleg a nagy plázákban, van már egy-két kaszinójuk.
  • Bogyo5
    És ez merre van Pesten belül? Remélem nem valami rossz környéken
  • hastetheday
    Már régóta járok kaszinókba, 6 éve voltam kint Amerikában az egyik ismerősömnél, és először vele mentem el kaszinóba. Magyarországon, ritkán megyek , mert nem találom az itteni kaszinókat annyira hangulatosnak. Itthon csak a Merkur kaszinókat mondanám elfogadhatónak. 2 havonta belátogatok egy-egy Budapesti termükbe.