983
  • Lyan Kyj
    Nyomd fel a kék csíkodat maxra, majd a nonél nyomd be az 1-est, a Blood Rage-et. Akkor nagyon-nagyon kicsit tud csak sebezni...A minionokat hagyd meg késobbre, ha elfogyna a kék, velük fel tod tölteni, ha kivégzed oket.
  • dardevil
  • lovagregeny
    Nekem az a vámpírnő okoz most gondot akinek hasonló pengéi vannak mint nekem. Valaki megölte már?
    A fatalytik és kombók igen széles választéka színesebbé teszi picit az amúgy sablonos playstation játékot. Azért egyszer végigjátszom.
    Hm, I'm lovin it.. :)
  • Lyan Kyj
    Egy olyan élo ellenfel ele vagy moge állj, akinél nincs közelfegyver...pisztolyos nem számít....ha van nála stukker, akkor rúgd ki a kezébol, utána szívhatod...
  • IMYke2.0.0.0
    Csak még eleven áldozatból táplálkozik Rayne!
  • PeeTeR
    hogy a fenebe tudom megetetni a csajt? irja hogy 'E' betu de nem csinal semmit sem. ver fole allok, hulla fole, csak amugy... semmi-semmi-semmi...

valaki valami okosat legyszi! :)
  • Lyan Kyj
    SPOILER!!!:
    Tart már vki Slezznél? Hogy lehet kinyírni?
  • akyyy
  • Titan
    Pontosan 292 652 304 a bin, a 4 cd Deviance verzió!
  • akyyy
    köszi BOON
  • bon
    igen
  • akyyy
    valamelyikőtök segíthetne nekem:S
  • Lyan Kyj
    Nekem nagyon bejön a játék, igaz tényeg nem hozza az 1 hangulatát. Talán olyan, mit a POP:SOT és a POP:WW. Ott is eltért a téma, de mindketto nagyon kira játék...Különösen szeretem Rayne beszólásait, szétröhögöm magam rajtuk:)
  • Duddits
    Valamit csinálj vele, mert nem lenne rossz egy magyarítás. NFOrcon nem nézte senki a fórumot? Hátha ott van megoldás IMYke próblémájára.
  • akyyy
    jah meg cd-re remélem ki tudom ugy írni hogy fusson [nem neki kell]
  • IMYke2.0.0.0
    Otthon majd készítek és fellököm.

• akyyy
    Külföldi fórumokon nem írnak erről a hibáról? tudsz róla képet mutatni?
  • akyyy
    a 4. cd az másnál is 300 mega körüli?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha rajtam múlna, akkor igen. De nem rajtam múlik, olvass vissza!

• Mustang2005
    Lesz Rayne 2 honosítás???
  • gabimen
    WWW.DLH.NETwww.dlh.net
    Trainerek
  • Zacsy
    Igen...óóó...jeee bent vagyok!
  • Solid Snake
    Csít-Elek
  • CUCLI
    ááááá. égeeeeeeeeeeeek...
    najónem. csak a god kéne D:
  • ati2002
    Na feltelepítettem, pöccre indult is.
    Nagyon tetszik, az első részt anno imádtam, 2x végigvittem.
  • Kandurex
    A csít bűn, pokolra jucc!
  • Titan
    Nekem specko tetszik a játék és elég viccesnek találok néhány megoldást. Pl. Mikor a kocsmából csak úgy tudsz kijutni, ha a tagokat átdobálgatod a ventin és a háttérben country muzsika szól! Háát ezen betegre röhögtem magam...és szerintem elég szépre sikeredett. Bár az első rész hangulatát nem adja vissza, de talán azért, mert nem a nácis korszakban játszódik...
    A feladatoktól nem lehet agyvérzést kapni, de pl emléxem az első rész eltévedős részeire mikor hosszú percekig csak a kivezető utat kerestem...és bevallom őszintén, hogy a fröcskölő vér látványa tetszet a legjobban...
    Nos, itt abból van bőven, és az elnyert kombóktól ezt tovább lehet dúsítani!

Szal szum: Szerintem, aki szereti a véres hentelős gémeket, és van 1 kis "fétises" beütése és szereti az extrém csecseket, perverz arcokat, annak kötelező darab! MUHAHAHA
  • Duddits
    Cheat....
  • ati2002
    mire gondolsz?
  • CUCLI
    hi.
    nemvágtok valami csalást a játékhoz?
  • ati2002
    Esetleg az 5-ös lépésben állíts át egy-két dolgot. Tedd fel 1024-be, hátha valami hülye képfrissítési értéket tesz a 640*480 mellé.
  • ati2002
    Akkor próbáld meg ezt. Klikk.(nem tudom mi lehet mert csak 4,és fél mega, épp most szedem).
    A játékot is most töltöm le, még a 4-ik cdből pár fájl van vissza.

szerk.: bocs, ugyanaz, csak jól be van tömörítve.
  • IMYke2.0.0.0
    1. gép: 1700+ / 512 DDR (266) / R9500 Pro / DirectX 9.0c (2005.08.08) / Catalyst 5.7 / WinXP SP1 eng

2. Játék rendesen feltelepült - a 4CD-t benyomattam egy iso-ba UltraISO-val.

3. Helyére tettem a 26 MB-os "okosságot".

4. Elindítottam a Játékot és megjelent az indító alkalmazása.

5. Hagytam mindent alapon [640*480 - Mind a 4 beállítás "Off"]

6. OK után elindult a játék.

7. Az első logo [készítők] megjelent. A második szintén [Powered by:] és utána kaptam az üzenetet.
    Runtime error.

Ezek szerint, az Intro [bár ilyet nem látok a Video könyvtárában] nem játszódik le.

A gépemen semmi más nincs csak:
    - K-Lite Mega Codec Pack 1.34
    - DivX 6.0

• ati2002
    Nem lehet, hogy pont az intró elött lép ki valami codec miatt ? Más nem jut eszembe.
  • IMYke2.0.0.0
    A magyarítása miatt erőlködtem - ha már az első rész magyarítását is elkészítettem, úgy gondoltam, megfejelem a következő rész módosításával...
  • IMYke2.0.0.0
    5.6 volt az első installnál - utána tettem fel [korrekt eltávolítás, Driver Cleaner] az 5.7-est... nem vagyok kezdő.
  • Wukifi
    Egyébként szerintem nem sokat vaszítesz vele....személy szerint nekem nagy csalódás volt, meg sem közelíti az elsőrész hangulatát...
  • Wukifi
    Driver-re gondoltam a hangkari problemet...
    Próbálj meg egy reinstall-t hátha az segít....vagy prószáld meg az 5.6-os catalyst-ot
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem elég durva lenne...
    SoundBlaster LIVE! 5.1 -em van. A dxdiag-gal a hanggyorsítást Basic-re vettem. Így sem ment.
    Ma délután még egy próbát adok neki - ha nem megy, DELETE és a magyarítását is elfelejtem.

• Wukifi
    Hát ez érdekes.....Nekem az 5.6-os Catalyst van fenn...
    Lehet hogy a hangkarival van problem...