983
-
Lyan Kyj #422 Nyomd fel a kék csíkodat maxra, majd a nonél nyomd be az 1-est, a Blood Rage-et. Akkor nagyon-nagyon kicsit tud csak sebezni...A minionokat hagyd meg késobbre, ha elfogyna a kék, velük fel tod tölteni, ha kivégzed oket. -
#421 -
lovagregeny #420 Nekem az a vámpírnő okoz most gondot akinek hasonló pengéi vannak mint nekem. Valaki megölte már?
A fatalytik és kombók igen széles választéka színesebbé teszi picit az amúgy sablonos playstation játékot. Azért egyszer végigjátszom.
Hm, I'm lovin it.. :) -
Lyan Kyj #419 Egy olyan élo ellenfel ele vagy moge állj, akinél nincs közelfegyver...pisztolyos nem számít....ha van nála stukker, akkor rúgd ki a kezébol, utána szívhatod... -
#418 Csak még eleven áldozatból táplálkozik Rayne!
-
#417 hogy a fenebe tudom megetetni a csajt? irja hogy 'E' betu de nem csinal semmit sem. ver fole allok, hulla fole, csak amugy... semmi-semmi-semmi...
valaki valami okosat legyszi! :) -
Lyan Kyj #416 SPOILER!!!:
Tart már vki Slezznél? Hogy lehet kinyírni?
-
#415 -
#414 Pontosan 292 652 304 a bin, a 4 cd Deviance verzió! -
#413 köszi BOON -
#412 igen -
#411 valamelyikőtök segíthetne nekem:S -
Lyan Kyj #410 Nekem nagyon bejön a játék, igaz tényeg nem hozza az 1 hangulatát. Talán olyan, mit a POP:SOT és a POP:WW. Ott is eltért a téma, de mindketto nagyon kira játék...Különösen szeretem Rayne beszólásait, szétröhögöm magam rajtuk:) -
#409 Valamit csinálj vele, mert nem lenne rossz egy magyarítás. NFOrcon nem nézte senki a fórumot? Hátha ott van megoldás IMYke próblémájára. -
#408 jah meg cd-re remélem ki tudom ugy írni hogy fusson [nem neki kell] -
#407 Otthon majd készítek és fellököm.
-
#406 Külföldi fórumokon nem írnak erről a hibáról? tudsz róla képet mutatni? -
#405 a 4. cd az másnál is 300 mega körüli? -
#404 Ha rajtam múlna, akkor igen. De nem rajtam múlik, olvass vissza!
-
#403 Lesz Rayne 2 honosítás???
-
gabimen #402 WWW.DLH.NETwww.dlh.net
Trainerek -
#401 Igen...óóó...jeee bent vagyok! -
#400 Csít-Elek -
CUCLI #399 ááááá. égeeeeeeeeeeeek...
najónem. csak a god kéne D: -
#398 Na feltelepítettem, pöccre indult is.
Nagyon tetszik, az első részt anno imádtam, 2x végigvittem. -
#397 A csít bűn, pokolra jucc! -
#396 Nekem specko tetszik a játék és elég viccesnek találok néhány megoldást. Pl. Mikor a kocsmából csak úgy tudsz kijutni, ha a tagokat átdobálgatod a ventin és a háttérben country muzsika szól! Háát ezen betegre röhögtem magam...és szerintem elég szépre sikeredett. Bár az első rész hangulatát nem adja vissza, de talán azért, mert nem a nácis korszakban játszódik...
A feladatoktól nem lehet agyvérzést kapni, de pl emléxem az első rész eltévedős részeire mikor hosszú percekig csak a kivezető utat kerestem...és bevallom őszintén, hogy a fröcskölő vér látványa tetszet a legjobban...
Nos, itt abból van bőven, és az elnyert kombóktól ezt tovább lehet dúsítani!
Szal szum: Szerintem, aki szereti a véres hentelős gémeket, és van 1 kis "fétises" beütése és szereti az extrém csecseket, perverz arcokat, annak kötelező darab! MUHAHAHA -
#395 Cheat.... -
#394 mire gondolsz? -
CUCLI #393 hi.
nemvágtok valami csalást a játékhoz? -
#392 Esetleg az 5-ös lépésben állíts át egy-két dolgot. Tedd fel 1024-be, hátha valami hülye képfrissítési értéket tesz a 640*480 mellé. -
#391 Akkor próbáld meg ezt. Klikk.(nem tudom mi lehet mert csak 4,és fél mega, épp most szedem).
A játékot is most töltöm le, még a 4-ik cdből pár fájl van vissza.
szerk.: bocs, ugyanaz, csak jól be van tömörítve. -
#390 1. gép: 1700+ / 512 DDR (266) / R9500 Pro / DirectX 9.0c (2005.08.08) / Catalyst 5.7 / WinXP SP1 eng
2. Játék rendesen feltelepült - a 4CD-t benyomattam egy iso-ba UltraISO-val.
3. Helyére tettem a 26 MB-os "okosságot".
4. Elindítottam a Játékot és megjelent az indító alkalmazása.
5. Hagytam mindent alapon [640*480 - Mind a 4 beállítás "Off"]
6. OK után elindult a játék.
7. Az első logo [készítők] megjelent. A második szintén [Powered by:] és utána kaptam az üzenetet.
Runtime error.
Ezek szerint, az Intro [bár ilyet nem látok a Video könyvtárában] nem játszódik le.
A gépemen semmi más nincs csak:
- K-Lite Mega Codec Pack 1.34
- DivX 6.0
-
#389 Nem lehet, hogy pont az intró elött lép ki valami codec miatt ? Más nem jut eszembe. -
#388 A magyarítása miatt erőlködtem - ha már az első rész magyarítását is elkészítettem, úgy gondoltam, megfejelem a következő rész módosításával...
-
#387 5.6 volt az első installnál - utána tettem fel [korrekt eltávolítás, Driver Cleaner] az 5.7-est... nem vagyok kezdő. -
#386 Egyébként szerintem nem sokat vaszítesz vele....személy szerint nekem nagy csalódás volt, meg sem közelíti az elsőrész hangulatát... -
#385 Driver-re gondoltam a hangkari problemet...
Próbálj meg egy reinstall-t hátha az segít....vagy prószáld meg az 5.6-os catalyst-ot -
#384 Szerintem elég durva lenne...
SoundBlaster LIVE! 5.1 -em van. A dxdiag-gal a hanggyorsítást Basic-re vettem. Így sem ment.
Ma délután még egy próbát adok neki - ha nem megy, DELETE és a magyarítását is elfelejtem.
-
#383 Hát ez érdekes.....Nekem az 5.6-os Catalyst van fenn...
Lehet hogy a hangkarival van problem...