983
-
#382 Valószínüleg hibás a 3.CD képben lévő kötet.... -
Jhon Balu #381 ha azt csinálom ezt irja ki!
-
Jhon Balu #380 azt csináltam de egyszerüen kilép a telepitésböl...de megpróbálom mégegyszer. -
#379 Hagyd a francba! Tedd be a 3-as azt jól van. Okézd le, és ne törödj a rossz kötettel. -
Jhon Balu #378 sziasztok!
nekem az a gondom a game felrakásával,hogy az első két lemezt feltudom rakni de amikor a harmadik lemez következne mindig azt irja kihogy rossz kötet van a meghajtóba és kéri ujra az elsöt.próbáltam már visszarakni az elsőt vagy a harmadikat betenni kiir valamijen hibát és kilép a telepítésböl.mi lehet a probléma segitséget elöre is köszönöm. -
#377 Úgy tudom egy régebbit kell felrakni és azzal megy -
#376 Le vagy maradva!! Már ezer éve föl van téve oda! -
Talon #375 Nekem játék közben 10 másodpercenként megakad. Legujabb ATI Catalyst van fenn. Ha ez nemjó neki, akkor melyik? -
#374 Most csomagolom.....
A wanadoo-n most töltik fel. -
#373 megvan - köszi ! -
#372 Ha iso-t akarsz, a legegyszerübb, ha nem dvd lemezre írod ki, hanem a nero image-recorder-ével iso-ba. Lemezcimkének megadod az 1-es cd címkéjét, és kész.
image recorder: megtalálod a neroban - cd író választás fülnél. -
#371 Ebből, hogy lesz iso ?
Én nem értem. -
#370 thx! -
#369 ja ez engem is érdekelne -
#368 100 GB-ból 75 szabad. (van dvd-íróm) Mindent kiírok.
dardevil: mind a 4 cd tartalmát bemásolod egy könyvtárba, és nero-val kiírod. A legtöbb telepítő csak a következő fájlt keresi telepítéskor, és így simán megtalálja. (egy menetben végigmegy 100%-ig). Persze nem árt hozzátenni egy NoCD-t. -
#367 Hogyan dobjátok össze DVD.iso-ba a cd-ket ?
Köszi ! -
#366 hátha más is jelentkezett már ilyen problémával másik oldalon... esetleg driver, gép restartok, stb...?! -
#365 Minden más megy és ment eddig.
-
#364 sp1 a problem? de ha más minden m1 akkor meg.. :/ -
#363 Akkor nem a DVD-del lesz a baj... Esetleg régebbi driver? Mert nekem az újal nem volt jó az SA-se... Állandóan fagyott. -
#362 Én is összedobtam egy DVD.iso-ba. Így a telepítés sokkal gördülékenyebb.
Nos.
A gép: 1700+ /512 DDR / R9500 Pro / WinXP SP1 Eng / DirectX 9.0c (Aug.08.) / Catalyst: 5.7
Simán felküldöm a Játékot, helyére teszem az "okosságot", elindítom, hagyom, hogy 640*480-ban startoljon [minden Off], megjelenik a 2 logo video és utána Runtime Error...
-
#361 Hát mondjad, hogy csináltad. Igaz, én még nem csináltam belőle DVD-t, de hátha tudunk segíteni. -
#360 Hm. Hol? Nem tudtok segíteni?!
-
#359 -
#358 512mb!!! -
#357 160-ason 512mb! -
#356 Próbáld meg újból. Vagy vedd fel Wukifi-vel a kapcsolatot, hogy hogy csinálta, hátha úgy jó lesz neked is. -
#355 Akkor mi a franc lehet a baja?!
Magyarítanám, de így bele sem tudok vágni...
-
#354 semmi megvan -
#353 Hohi.
Discoban a Clock Towerbe hogy kell feljutni ? Latok valami aurat, de ennyi.
Elore is koc -
bitubo #352 ez télleg egy iszonyat fos játék,ovva intek mindenkit töle én már kiprobáltam fél évvel ezelött konzolon állati gagyi,amilyen fasza lett az elsö rész annyira szar lett ez a második,nem éri meg leszedni -
#351 Elvileg nem lehet ez probléma mert én meg összeraktam egy iso-ba az egészet és frankón megy.... -
Braveheart #350 200-ason 1 gb :P És nem kamu. -
#349 -
#348 120-ason kb 2 giga hely. Vezetem a sort.
Amúgy milyen a játék? Az 1. résszel nem játszottam, de erre kíváncsi vagyok. -
#347 lol
Gyorsan végigvitted! -
#346 na kb. 20perc jatek után tölröm a gecibe -
#345 Nekem Runtime errorral leáll... még a betöltés közben.
Gond lehet, hogy átkonvertáltam a 4 CD-t bin-ről iso-ra?
-
Zsoldos #344 Hat kiprobaltam. Az elso reszt alig nyomtam, de az porgosebb volt. Ez olyan verbeli konzolos kaszabolos jatek, a vert leszamitva inkabb a kisebbkoruak szamara elvezheto szimpla jatekmenettel (bezarnak egy terembe, kinyilik neha egyegy ajto es berohan egy enemy, kb 5 masodpercenkent, majd mikor kinyirsz szazat, tovabbenged stb. 'otletes' megoldasokkal tarkitva). Ha vki jo vampiros verengzest akar, inkabb a lok: defiance-t ajanlom, barmilyen tekintetben kategoriakkal jobb. Ilyen csupa 90+ % -t adni ra eleg eros, szerintem ennyit egy majdnem tokely jateknak szabadna csak, amennyit sztem 1 kezemen meg tudnam szamolni, amennyi van osszesen egy evben es akkor meg sokat mondtam..
Na, mindegy ez off, most legalabb lesz sok helyem... :) -
Gabe18 #343 Az enyém a legjobb,40 gigán 1.80 giga szabad hely... (venni kéne már még egy 80-ast legalább...)